Serie andbefalinger (kristinejohnsen2)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Serie andbefalinger

Jeg må innrømme at det har blitt en del juleblogging i det siste. Om det er positivt eller negativt er vel opp til dere og bestemme. Likevel så blogger alle om jula fortiden, og kanskje det blir en litt for stor dose av jul på likt? Nå vet ikke jeg, men for min del så kan det bli hakke for mye i blandt. Så da tenkte jeg, hvorfor ikke blogge om serier! Jeg blir aldri lei av det, og jeg vet det er mange der ute som dør etter å få gode andbefalinger! so here we go:

90210 er en typisk chick flick serie! Jeg har aldri hørt om en gutt som ser på denne serien, noe som er ganske forståelig. Likevel så ble jeg fanget av første sekund, og jeg liker jo chick flicks ganske så godt! Så da gjorde det ingenting for min del. Vist du er en typisk " ikke bortkjemte og rike ungdommer" så er ikke dette serien for deg. Men vist du ikke har et problem med det, så start watching! Du kommer til å digge serien!

Pretty Little Liars er også en typisk chick serie. Den er fylt med mystiske hendelser og merkelige, uforklarelige oppdagelser. Selv elsker jeg selve opplegget de har lagt, og ble trollbunden etter et par serier. I begynnelsen fant jeg ikke serien så veldig interessang, men når man først har begynt, så må man vite hvordan serien ender.  

Game of thrones er en ganske ny serie som er basert på middel alderen. Personlig elsker jeg filmer som er basert på den tiden, og klarer ikke slå av skjermen når det står på! I denne serien så handler det om litt forskjellige personer, noe som kan minne meg om "one three hill" opplegget, med alle de forskjellige karakterene. Anyways, denne serien er spennende, morsom og utrolig bra! Andbefales på det sterkeste, vist du liker slike filmer / serier. 

The secret Circle er nok en av de beste seriene jeg har sett på lenge! Har ikke opplevd å blitt så hekta, etter bare en episode. Jeg tror nesten jeg så hele 1 sesong på bare 2 dager, så det sier litt hvor spennende jeg syntes den var. Den går ut på 6 hekser, som binner en sirkel som vil gjøre kreftene dems sterkere og lettere å kontrollere. Likevel, så blir de jaktet på av forskjellige klaner og andre skapninger, som ikke ønsker dem den kraften de har. Denne serien er kjempe spennende, og andbefales!

- har du sett noen av disse før?

- hva syntes du om de?

- skal du se noen?

see ya - kristine • 27.12.2011 kl.10:25
  aah, jeg elsker 90210!
  27.12.2011 kl.11:21
  ser 90210 :)
  27.12.2011 kl.18:28
  nice :)
  27.12.2011 kl.20:48
  elsker de!


  Skriv en ny kommentar

  hits