This is why I love to blog! (kristinejohnsen2)
Forside Add meg Om meg Kontakt

This is why I love to blog!

For noen uker siden så fikk jeg et spørsmål om hvorfor akkurat jeg blogger. Hva jeg finner interessangt med det, og om jeg ikke blir lei og sliten av det, om jeg føler et slags "bloggepress".

Svaret mitt er altså: Grunnen til jeg blogger er alle de fine tingene jeg får ut av det! Mennesker som kommer opp til meg og forteller meg at de leser bloggen, og liker den kjempe godt. Mindre jenter som er innom Narvesen når jeg er på jobb og forteller meg at de leser bloggen min. Jeg liker tanken på å være et forbilde. Jeg sier ikke at jeg faktisk er et forbilde, likevel så skader det ikke å prøve. Gjennom bloggen får jeg ut veldig mange meninger og eventuelle ting jeg har så lyst til å skrive om! Bonusen er jo at folk faktisk leser det. Det er jeg så takknemlig for, og for å være ærlig skjønner jeg ikke hvorfor, men uansett tusen takk alle sammen! Jeg har et lite bloggepress ja, men det er bare fordi jeg elsker å blogge! For all del kan jeg bli kjempe lei, men den deilige følelsen man får etter å ha lagt et kanon bra innlegg. Den kan ikke beskrives. Gjennom bloggen så har jeg flere grunner til å ta bilder, finne på mer interessange ting, gå i finere klær. Det eneste negative med å blogge er at til tider kan man få "hate" kommentarer. Likevel så prøver jeg bare og overse det, haterne kan ikke hakke ned på meg lenger, jeg har vokst ifra den dårlige selvtilliten. Den har for lengst forsvunnet! 

- hvorfor blogger akkurat du?

see ya - kristine


 • 07.01.2012 kl.00:57
  awi, jeg liker bloggen din, jeg <3

  personlig blogger jeg fordi jeg elsker å ha et lite område av det store internett som er "mitt eget". Og fordi jeg tar en million bilder hele tiden som jeg trenger å gjøre noe med :)
  07.01.2012 kl.13:22
  en måte eg kan dele bildene min :-)
  07.01.2012 kl.18:05
  fordi det er en av hobbyene mine


  Skriv en ny kommentar

  hits