60% of sexual assaults are not reported! (kristinejohnsen2)
Forside Add meg Om meg Kontakt

60% of sexual assaults are not reported!

Det er helt merkelig å tenke på 60 % av alle voldtekter er ikke meldt i fra til politiet. 44 % av offerne er under 18, og 80 % er under 30. Hvert 2 minutt, blir noen brutalt voldtatt i USA. Hvert år er det rundt om 213 000 voldtekter! 15 av 16 voldtektsmen vil ikke havne i fengsel, og i 2 av 3 tilfeller så er voldtakts mannen en man kjenner godt. 

Jeg kan ikke tenke meg den smerten, både psykiske og fysiske som disse offerne opplever. Kan ikke tro at noen har et så stort behov for sex, at de kan gjøre slik mot et annet menneske. Jeg kan ikke tenke meg den redselen som offerne vil føle. Mange tørr ikke gå ut av huset, vise seg blandt andre mennesker, for de skammer seg. De skammer seg over det som har hendt dem. De føler seg ydmyke, spottet mot verden! Noen har tråkket på den helligste plassen dems, den har blitt ruinert på et så stort level. Jeg kan virkelig ikke tenke meg hvor vondt det må føles.

Disse kvinnene og barnene som går igjennom dette, jeg har ikke ord. Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre noe for å forandre fortiden. Likevel så vet vi alle at fortiden , ikke kan forandres. Skulle ønske jeg kunne slengt hver å en voldtektsman i fengsel, gjordt noe for å hjelpe disse uskyldige offerne. Hva kan jeg gjøre, jeg vil så gjerne gjøre noe! Likevel så tror jeg at den måten man kan gjøre en stor forandring på, er å stå sammen. Det er den største og eneste måten, sammen er vi sterke!- ble du sjokket over denne statistikken?

- hva føler du om denne saken?

see ya - kristine


 • 09.01.2012 kl.21:30
  jeg er ikke sjokkert i det hele tatt .. jeg er en av de som er i statistikken og prosentene .. Norge er ikke særlig bedre enn Usa for å være helt ærlig ..

  jeg klarer ikke å ordlegge meg om det her,men blir sur, lei meg og utrolig forbanna ..
  09.01.2012 kl.22:04
  Jeg tror at hvis folk hadde vist hvordan det virkelig føles så hadde mange skjønt seg bedre på de som velger å holde det for seg selv. Men min mening er å si ifra! For dere aner ikke hvor mye det faktisk hjelper.

  Utrolig bra du skriver Kristine :) Klem ;)
  09.01.2012 kl.22:04
  Ja, veldig! Verden er virkelig grusom :/
  10.01.2012 kl.00:02
  SHIT! Må bare få sagt det, 60%?!

  Det er mye, blir kvalm bare av tenken på det, og med tanken på at de har så lav straff.

  Dette ødelegger jo en person for alltid, bra noen

  tar det opp :)


  Skriv en ny kommentar

  hits