kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Limitless

Hei! Det blir ikke så ofte dere hører fra meg, og når dere gjør det så er det som oftest for å reklamere for noe, dette er intet unntak. Jeg er så heldig og være med i et fantastisk lovsangsteam bestående av 5 musikere. Vi spiller primært lovsang, og har til nå hatt oppdrag for det meste i Lyngdal området, men også tatt turen til Telemark et par ganger. Forrige år reiste vi sammen som Roadservice, og har nå bestemt oss for å fortsette der vi slapp. Vi er så heldige å ha bli spurt om å spille på diverse arenaer som Skjærgårds Vinter, og det gleder vi oss veldig til! 

Er du interessert i å følge med på hva vi driver med for tiden, så kan du følge oss på: 

Instagram: Worshiplimitless 

Face: https://www.facebook.com/worshipLimitless/?ref=hl • De små gleder

  Når man begynner hvert innlegg med "Nå er det lenge siden" så forstår du at du i bunn og grunn ikke har den gleden av og kalle deg seg selv for blogger lenger. Jeg derimot vet ikke om det er positivt eller negativt. De siste årene har bloggen sklidd gradvis ut, med noen få SURPRISE-innlegg i ny og ne. Husker at det var en periode jeg faktisk skrev 2-3 innlegg HVER DAG, yes I had no life. I håp om å bli den neste Andrea Badendyck så stilte jeg meg foran kameraet og håpet på det beste. Bloggen har blitt erstattet med andre medier som for eksempel: Instagram. Har du den fryktinngytende gleden av å si det samme?

  Min hverdag nå og da, er to helt ulike verdener. Begge bra på hver sin måte, men jeg må ærlig innrømme at jeg foretrekker denne bedre, å være tenåring kan være noe dritt, for å si det mildt. Kan faktisk ikke tro at jeg er student, i så lang tid har det virket veldig diffust for meg, jeg er tross alt ikke SÅ gammel; men jo det er jeg. AND I GOTTA ADMIT, I CINDA LIKE IT, A LITTLE BIT. Jeg er veldig spent på hva denne perioden i livet vil bringe, det blir spennende. MEN, jeg er kanskje student, men dårlig mat det skal jeg faktisk ikke tillate meg. Det er de små gleder i hverdagen som gjelder, i mitt tilfelle blir de små gledene fort, mat. Det høres nesten litt trist ut, men come on, jeg vet dere er enig.   see ya - Kristine

 • Trenger du en akustisk duo?

  Som jeg har fortalt tidligere så har jeg reist på turne for skjærgårds Music & Mission. Det har vært et utfordrende, men fantastisk år! Nå som ting har begynt å roe seg litt igjen, er både Simon og jeg klare for nye oppdrag. Vi kommer til å fortsette å spille sammen, og det er jeg veldig glad for. 

  Trenger du en akustisk duo til å spille i ditt bryllup, hageparty, barnedåp etc. Så stiller vi gjerne opp!

  Ta kontakt her, eller send oss en mail på Krjo95@gmail.com
  Er du interessert i å følge litt ekstra godt med på hvor veien går videre, kan du følge artist siden min.

  https://www.facebook.com/kristinejohnsenofficial?ref=hl

 • Livet på turné

  Jeg føler meg så utrolig velsignet. Dette året har jeg reist rundt i Norges kriker og kroker og fått lov til å gjøre det jeg elsker aller mest, nemlig synge. Det har vært et utfordrende, men fantastisk år. Jeg har møtt inspirerende mennesker og sett utrolig mye av Norge. Noen mennesker velger å dra utenlands for å oppleve kulturforskjeller, men tro det eller ei så trenger man ikke reise så langt for å oppleve nettopp dette, forskjellene er nok ikke drastiske, men de fins. Vi har besøkt mange små plasser rundt i distriktene og virkelig fått opplevd Norges skjulte skatter. I løpet av dette året har vi spilt og hatt undervisning for over 10 000 mennesker. Det har vært en fantastisk reise og jeg er så takknemlig for alt jeg har fått oppleve, jeg har utviklet meg som person, musiker og artist. Jeg mener og tror at jeg også har oppnådd en større forståelse av livet og det å være en selvstendig ung voksen. Det er merkelig hvordan man utvikler seg i løpet av et slikt år, man bor tett i tett med 6 andre mennesker som også er dine kolleger og venner, det er virkelig da man får se de beste og verste sidene av seg selv. Etter dette året så har jeg funnet ut at musikk virkelig er min lidenskap, jeg hadde ikke klart å leve uten, og nå har jeg ikke tvil lenger på hva jeg ønsker, og det er nemlig å leve av musikken.

     Er du interessert i å følge litt ekstra godt med på hva vi holder på med så kan du følge oss på Instagram eller facebook. 

  Instagram: 

  Roadservice1415 

  Kr1st1ne95 

  Facebook: 

  https://www.facebook.com/roadservice1415?fref=ts

  Artist siden min: 

  https://www.facebook.com/kristinejohnsenofficial?fref=ts

 • Blomster barn

  - Hva syntes du om bildene?

  see ya - Kristine

 • I buy myself flowers

  Denne dagen har gått til avslapping og lekser i bøtter og spann. Denne uken er ekstremt hektisk, og jeg kjente trangen etter å belønne meg selv med noe for å holde motivasjonen oppe. Jeg har, tro det eller ei blitt veldig glad i blomster. Ikke i den forstand at jeg liker å få blomster, nei tvert imot; jeg liker å kjøpe dem til meg selv! Det er muligens litt sært? Hver gang jeg kommer inn i leiligheten å jeg ser syntes av blomstene mine så får jeg en slags fred over meg. Jeg vet ikke om det muligens er noe psykisk galt med meg eller om jeg har blitt ekstremt bløt? Muligens, så tror jeg at tanken på å være et selvstendig individ som kan innfri lykke helt  på egenhånd gjør meg glad. Tanken på at jeg ikke trenger noen andre mennesker for å oppnå lykke står veldig sentralt hos meg akkurat nå, på en måte tror jeg at blomstene muligens kan representere akkurat det. Jeg er stolt over meg selv, jeg vil belønne meg selv med noen fine blomster! Noen som kjenner seg igjen i tankegangen?   See ya - Kristine

 • Thank you

  Hei, først og fremst må jeg bare si tusen takk til alle dere som har tatt turen inn på bloggen min de siste dagene! Utrolig gøy å se at så mange mennesker har tatt seg tid til det. På lørdag så hadde jeg hele 258 lesere, wow sier jeg bare, det er dobbelt opp i forhold til hva jeg pleier å få når jeg publiserer et innlegg. Så det syntes jeg var veldig stas, kanskje jeg skal vurdere å blogge fast?

  Igår så hadde jeg og min gode venninne Chanel en liten photoshoot. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt at hun skulle være motivet, men det endte visst opp med like mange bilder av meg selv. Så ved mindre du har lyst til å se 9 bilder av bare meg, så foreslår jeg at du titter innom bloggen min; aldri.

  - Syntes du jeg burde begynne å blogge fast?

  See ya - Kristine

 • Russe dilemma

  Nå har jeg endelig fått fikset litt på dressen min! De siste ukene har jeg ikke følt meg komfortabel i den og det resulterte i  at jeg har gått minimalt med den. Nå derimot skal jeg prøve å bruke den så ofte som mulig. Jeg er fortsatt ikke helt fornøyd med den, men hvem er vel det? Russetøy er nok ikke det mest flatterende plagget man kan gå med. Jeg syntes det er ganske morsomt, fordi i utgangspunktet så ville man tenkt at det var deilig å bare ta på seg dressen om morgenen. Det er det altså ikke, det er så mange faktorer som spiller inn; skal jeg ha dressen oppe idag? Kanskje jeg skal gå med den knyttet rundt livet? Da må jeg finne en fin genser, nei kanskje t-skjorte? Passer denne jakken til dressen? Kommer jeg til å fryse hvis jeg ikke tar jakke på? Åh, dette så ikke bra ut, da får jeg bare fikse håret litt ekstra idag. Ser det rart ut med krøller til russedressen? Ups, der var jeg for sent til skolen. 

  Jeg tok meg en liten photoshoot igår for å vise dere dressen min etter forvandlingen! Jeg har sydd inn et strikk i livet, fikset på kragen og fått på flere strykebokstaver. Under photoshooten så syntes jeg at å bøye meg frem foran kameraet var en veldig god idé. Så her er altså noen bilder av meg i verdens kleineste posering, enjoy. 

  - Hva syntes dere?

  See ya - Kristine

 • Mango, Pinapple and Coffe

  Idag hadde vi Mip-heldags på skolen, kan ikke beskrive hvor overlykkelig jeg er for at den er gjennomført. Tror aldri jeg har gjort det så bra på en heldags i Mip før, så jeg er relativt fornøyd med innsatsen min. I morgen så reiser jeg til Kragerø med Credorussen. For dere som ikke vet hva som skjer i Kragerø så er det altså kristen russen sitt landstreff. En liten fun fact er at Kristenrussen i Norge kaller seg selv for "Krussen" det er bare oss sørlendinger som kaller oss for "Credo". 

  Jeg skal vurdere å legge ut bilder av meg selv i Russedressen, men det får vi se på. Jeg angrer noe kolossalt på at jeg valgte russedress istedenfor bukse. For det første så utvider dressen seg noe helt vilt, og er ikke meget flatterende på meg. Et tips til alle dere soon too be russ; tenk nøye gjennom valget deres! Det er utrolig kjedelig å gå rundt i tøy man ikke føler seg komfortabel med. Når jeg kom hjem fra skolen så måtte jeg unne meg selv noe godt, og hva er vel ikke bedre enn Mango, Ananas og Espresso?  Jeg elsker måten Mangoen ser ut på, elsker kombinasjonen av rødt, grønt, gul og oransje! 

  - Hva syntes du om bildene?

  See ya - Kristine

   

 • Confident boost

  Jeg har alltid vært veldig glad i å ta bilder. For noen dager siden hørte jeg om en Facebook gruppe under navnet "Unge fotografer Norge (13-25 år). Denne gruppen har veldig lav terskel; det er ikke skummelt å publisere et bilde. Jeg har alltid brydd meg om hva andre tenker, og til tross for hva jeg liker å mene, så er jeg avhengig av bekreftelse. Når det kommer til hobby områder, så kan jeg være både selvsikker og ytterst usikker.

  Når det gjelder fotografi, så er jeg; ytterst usikker. Til tross for alle mine hemninger, så valgte jeg til slutt å publisere et bilde igår. Jeg fikk ganske grei respons på det, så jeg valgte å legge ut enda et bilde idag. Til nå så har bildet fått nærmere 900 likes på 4 timer! Ikke at dette er helt sykt, men det føles deilig. Så jeg har altså fått en liten boost idag! Så jeg tenkte: Hvorfor kan jeg ikke ta bilder av dagens innkjøp! Så det gjorde jeg altså, her er dagens gaver til meg selv. 

  Jeg gleder meg så til blomstene spirer, de kommer til å bli helt nydelige!

  - Hva syntes du om innkjøpene mine?

  - Er du avhengig av bekreftelse? 

  See ya - Kristine

 • En merkverdig opplevelse

  Vi mener at alle mennesker er verdt like mye. Vi sier mye, og mener mye, men handlingene våre tilsier noe annet. Igår hadde jeg en ubehagelig opplevelse. Jeg var i byen i kr.sand  rundt 1-2 tiden. Det var kanskje en opplevelse de fleste ville glemt eller ikke brydd seg om, men jeg klarer ikke legge den fra meg. Det var en liten ting, ja en bitteliten handling. En handling som gjorde meg trist, ja jeg kjente det lang inn i beinmargen.

  Et blikk, som sa tusen ord. 

  Jeg stod med b-city og pratet med noen folk, så kommer det bort en tigger, en rumensk tigger. Fordi jeg har vært i Romania, så kan jeg føre en samtale på kanskje 1 minutt og tenkte at nå kunne jeg friske opp språket litt. Jeg spurte denne rumenske kvinnen om hvordan hun hadde det. Hun svarte meg, og jeg spurte henne noen spørsmål til. Hun ville ha penger, det forstod vi alle, og ja hun var nesten litt innpåsliten, hun gidde seg ikke med det første. Når vi stod og pratet med denne kvinnen, så kommer det bort en tilfeldig fyr som tok tak i henne, og dro henne vekk, ja han dyttet henne. Da kjente jeg hjertet mitt knustne, et sjokk, et blikk, en handling. Jeg ble målløs, måten denne fyren gjorde dette på var utrolig nedverdigende. Det var akkurat som hun var en plagsom flue, som bare kunne knipses vekk. Hun betydde ingenting, hun var ingenting, hun var bare plagsom og i veien. Når jeg så på denne handlingen, så følte jeg meg så hjelpesløs. Hva kunne jeg gjort for at denne kvinnen ikke hadde blitt behandlet slik? Er vi så foraktelige? Hvor  har det blitt av menneskeverden vår? Er ikke denne rumenske kvinnen like mye verdt som både meg og deg? Ja, det er hvertfall det vi liker å mene.

  En mening strekker kun så så langt, det er handlingene våre som definerer oss i øyeblikket. Hvis denne kvinnen ikke hadde vært en Rumensk tigger, men en venninne av deg. Så tror jeg rekasjonene hadde vært helt annerledes. Vi ville stått opp for denne venninnen, hvorfor skulle hun fortjent og blitt behandlet på en slik måte? Hun er spesiell, og god, og ingen får lov til å fortelle henne noe annet! Burde vi ikke ha en slik innstilling til alle mennesker, uansett farge, etnisk bakgrunn eller stilling i samfunnet. 

  Jeg merker jeg har vært litt naiv, jeg trodde ikke at vi var så blinde. Nå skal jeg ikke si at alle er slik, for det er definitivt ikke sant, men jeg tror at vi alle kan ta oss selv i og tenke litt nerderdigende om andre. I bunn og grunn så er ikke vi og denne kvinnen så forskjellige. Vi er begge mennesker, det som utgjør forskjellen er hvor vi kommer fra, og hvilke goder vi har fått i livet. Hun er et menneske, jeg er et menneske. 

  Etter denne lille opplevelsen, så ønsker jeg og tror at jeg ville håndtert situasjonen annerledes, men hvis jeg skal være helt ærlig så vet jeg ikke om jeg hadde fått det til. 

  Hva sier ikke det om meg?   Bilde er fra tv2.no

  Jeg håper jeg har klart og formulert meg riktig her, og at jeg ikke blir misforstått, men jeg tror dere forstår hva jeg vil frem til. 

   

   

 • Et barn, en skjebne

  Husker dere den tiden hvor det verste som kunne skje deg var at du ikke fikk lov til å se på barne-tv før du måtte hoppe i loppekassa. Den tiden husker jeg, det var en tid uten bekymring. Jeg har vokst opp i et hjem hvor jeg alltid har blitt fortalt hvor spesiell og god jeg er. For meg så fantes det ingen begrensninger, min hverdag var enkel og god. Jeg hadde en fredfull og god barndom, jeg bekymret meg ikke for penger, for det hadde vi. Jeg var ikke redd for at noen i min familie skulle skade meg, for ingen gjorde det. Jeg var ikke redd for morgendagen. For meg, så var det å være trygg en selvfølge. Ikke alle barn i verden har det slik som jeg hadde det. Man kan si at det er urettferdig, hvorfor er det ikke slik at alle barn våkner opp i sengen på morgenen med et smil rundt munnen? Hvorfor våkner noen barn opp på fortauet, ingen seng, ingen familie, ingen trygghet. 

  Jeg har vært i Romania 3 hele ganger. Jeg har møtt barn med så stor kjærlighet til verden, selv om de har blir slått, voldtatt og mishandlet. Det er ikke rettferdig at det er slik, det kan vi fastslå. Hva skal man gjøre med det? Hva kan vel en som meg og deg gjøre? I dag vil jeg fortelle en historie om en gutt jeg ble kjent med i Romania. 

  Første gangen jeg var i Romania så brukte vi mye tid på et hope senter. Der fikk jeg et spesielt bånd med en gutt som heter Erol. Denne gutten var rundt 4-6 når vi var der første gangen. Hver gang jeg så denne gutten og han så meg, så var det ingen tvil om jeg skulle leke med han, kose med han, eller holde han. Til tross for at han luktet tiss, så var det en selvfølge at jeg skulle bruke tid med ham. Dere vet den følelsen dere får når dere ser noe så dyrebart og vakkert, alt dere ønsker er bare at den tingen ikke skal bli ødelagt. Slik følte jeg det med Erol. Jeg tror at Gud la i meg en spesiell kjærlighet til akkurat denne gutten. Han var så skjønn, kysset meg på hånden, og kalte meg mamma. Når vi reiste hjem fra Romania så forsvant gradvis minnene fra Romania, i ny og ned dukket dem opp igjen og det var fint. Jeg lot meg selv glemme noe så godt og fantastisk. Det endte opp med at jeg ikke meldte meg på neste tur til Romania. Et av de dummeste valgene jeg kunne ha gjort.

  Et år etterpå så reiste teamet tilbake til Romania, uten meg. Jeg, egoistisk som jeg var tenkte ikke så mye over det. Når teamet kom tilbake til Norge så kom en av lederne til meg og fortalte meg at en av guttene hadde løpt rundt å spurt etter meg. Det var en følelse som ikke kunne beskrives, hjerte mitt knuste. Jeg følte meg så dårlig, hvordan kunne jeg ha vært så dum. Det første jeg gjorde var og melde meg på neste tur, som heldigvis for meg bare var 2 måneder til. Da reiste jeg ned med en litt eldre gruppe. Jeg gledet meg sånn til å se Erol igjen. Tenk at han faktisk husket meg, et helt år etter jeg hadde vært der. Jeg møtte Erol igjen og det var helt fantastisk. Slik som forrige tur, så var det noe spesielt med han. Når jeg reiste hjem til Norge igjen så kunne jeg ikke tenke på noe annet enn å reise ned igjen. 

  9 måneder senere, 1. juli denne sommeren, så reiste vi ned igjen. Vi kom på hope senteret, møtte alle barnene utenom en gutt. Den gutten var min Erol, han var der ikke. Jeg tenkte først at han bare var i landsbyen og ikke var klar over at vi var der. Den ene dagen gikk vi gjennom landsbyen, jeg hadde et ekstra øye åpent i tilfelle vi kom til å møte ham. Jeg spurte en av arbeiderne på hope senteret om de visste hvor han var. 2 uker tidligere hadde han blitt hentet av sin mor. Han hadde bodd hos bestefaren sin i landsbyen, bestefaren mishandlet Erol. Grunnen til at han bodde hos bestefaren sin var fordi moren levde som prostituert i Italia, og der var det selvfølgelig ikke noe greit å ha med seg en liten gutt hengende rundt knærne. 2 uker før vi kom hadde moren kommet og hentet Erol og tatt han med til Italia. Jeg ble fortalt at hun mest sannsynligvis hentet ham av skyldfølelse, ikke kjærlighet. Ble også fortalt at det ikke var sikkert at han noen gang kom til å komme tilbake til Romania. 

  De barnene som bor i denne landsbyen får alle tilbud om å komme til hope senteret på dagtid. Der blir de undervist, de får mat, kjærlighet og de blir fortalt hvor spesielle og gode de er. Menneskene som bor i denne slummen lever i en ond sirkel, ytterst få kommer seg ut av fattigdommen. Mange tyr til prostitusjon, de bruker pengene sine på alkohol. De gir alkohol til barnene, de blir slått og sett ned på. På dette hope senteret så får de nye tanker, nye ideer, ting de aldri har hørt om. De får muligheten til å møte Jesus, og gjennom ham vil livene deres bli forandret. De sårene som mange av ungene har fått blir gradvis bedre og bedre. Hope senteret er med å forandre skjebnene til disse ungene. 

  Det som knuste meg mest med at Erol ikke var der lenger, var at han mest sannsynlig kommer til å glemme alt han har opplevd på dette hope senteret. Hans sjanse ut av denne sirkelen ble tatt fra ham. Likevel så finns det håp for ham, han kjenner Jesus. På en måte var det godt at han kom seg vekk fra landsbyen, han kom seg vekk fra bestefaren, men hvem vet hvordan tilstanden er hos moren i Italia. Det kan være verre, og det kan være bedre.

  Derfor spør jeg dere, vil dere be for Erol?

   

  Hvis du vil være med å støtte prosjektet som vi holder på med i Romania så kan du gå inn på denne linken for og finne ut av mer. 

  http://www.make-a-change.no/enkelt-a-hjelpe/   


   

 • Sang video

  - hva syntes du? 

  See ya - kristine

 • Hvilken låt vil dere jeg skal spille inn?

  Hei, det har da ikke blitt så mye av denne "sang bloggen", men det kommer nok en video snart. Jeg trenger egentlig bare litt tips, hvilken låt vil dere høre meg synge? Akkurat nå så kommer jeg ikke på så spesielt mange låter jeg kunne tenkt meg å lage cover av, så jeg trenger virkelig hjelp! 
  See ya - Kristine • Da er det offisielt! Sang blogg = JA!

  Da er det offisielt, jeg har bestemt meg for å begynne og blogge igjen, Denne gangen kommer det til å være en litt annen vri på bloggen, jeg skal nemlig ha en såkalt "sangblogg". Hvor jeg da publiserer ulike sangvideoer ettersom hva dere ønsker å høre. Innenfor sangfronten så har det skjedd ganske lite for meg i det siste. Den eneste måten å forandre på det er og gjøre noe med det. Jeg kan jo ikke få noen sangoppdrag vist ingen vet at jeg synger? Så da tenkte jeg at jeg kunne prøve å vise meg litt frem her på bloggen. 

  Så slik kommer det (forhåpentligvis)til og ta for seg: Hver uke publiserer jeg en sang video. Jeg kommer til å skrive om hva jeg gjør innenfor sangoppdrag og litt generelt hva jeg gjør for å prøve og nå toppen. Forhåpentligvis syntes dere ikke jeg er selvgod drittunge, men at jeg er en jente som har en stor drøm! Jeg har kommet til det punktet at jeg har lært at jeg må legge fra meg all usikkerhet ovenfor sang, og heller kjøre på. Det er bedre og ikke lykkes, enn å se tilbake på livet og tenke "hva om". Så forhåpentligvis så skal jeg klare å være så frimodig som jeg ønsker, og forhåpentligvis så får  jeg litt positive tilbakemeldinger på at dette er noe som kan være interessant og prøve ut?

  Hva tenker dere om dette?  See ya - Kristine


 • Gud er god, Gud er mektig!

  Noen ganger så klarer jeg ikke tenke på noe annet enn Jesus. Jeg føler generelt livet mitt handler om Jesus, han er en så stor del av meg. Jeg blir så glad, vil bare dele den gleden han gir meg! (Alt makter jeg i Ham som gjøre meg sterk). For et helt fantastisk liv man får når man lever med Jesus. Selv om man er Kristen, så betyr det såklart ikke at man ikke gjør feil. Jeg synder, alle synder! Men, det er da det er så deilig å vite at Gud tilgir, han elsker oss. Det er en grunn til at Jesus døde på korset, jo nemlig for å redde meg og deg som ikke er perfekte. Jesus døde på korset for oss, er ikke det stort? At han elsker oss så høyt at han døde for oss, for meg og for deg! Mange vil kanskje tenke "Ja, men jeg er en av millioner". Vet du hva? Han ville gjort akkurat det samme vist det bare var deg det handlet om. Så høyt elsker han deg. Det å kunne legge byrdene dine på Jesus er helt fantastisk, vet ikke hvordan ordene mine skal klare å beskrive hvordan det føles. Jeg blir sulten på mer, jeg vil ha et større Kristen liv! Jeg vil gjøre gjerninger for han hver dag, men likevel så velger jeg å snu ryggen min i situasjoner som Jesus har lagt frem for meg. Tror ganske mange Kristne gjør det, men han gir meg styrke og mot, han gjør meg frimodig å dermed vil jeg handle!

  Ja, jeg skal, jeg vil, for Gud er god, Gud er mektig! 

  JESUS♥

   

 • Redigert vs Uredigert

  Redigert:  Uredigert:  - hvilket bilde likte du best? Redigert eller uredigert?

  see ya - kristine

 • Bildedryss  Litt random bilder.

  - hva syntes du?

  see ya - kristine

 • I Gud finnes det ingen begrensninger!

  I det siste har det blitt lite blogging, men bloggen er egentlig ikke så viktig for meg. Husker perioder i livet mitt der alt dreide seg om å "blogge". Var vel mer en fin måte å få tilbakemeldinger på, det å føle seg ettertrukted. Kan jo si at det ble en del lesere etter vert, but with greatness there will always be sadness. Det kom til det punktet at jeg ikke taklet det lenger på grunn av stygge kommentarer. At folk begynte å vri å vrenge på ordene mine, de fikk det til å høres helt feil ut.. Nei, det var en veldig vanskelig periode i livet mitt. Idag er jeg så takknemlig for at jeg har kommet meg forbi den fasen der alt dreier seg om oppmerksomhet og det å være akseptert i et hardt ungdoms miljø, men selv om du er akseptert så skal du også være anderledes. Husker gleden og sorgen jeg fikk fra å blogge, har fått kommentarer på kroppen min " er ikke du litt for tykk for å kle deg slik" også fått kommentarer på at jeg er kristen. " Meningene dine er verdiløse, du er så sykt hyper kristen". osv osv. Vanskelig har det vert, å den perioden i livet mitt gjorde at jeg ble mer usikker på hvem jeg var, jeg begynte å vike vekk fra Kristendommen etter den perioden i livet mitt. Etter det var jeg på en lang stid der jeg mer eller mindre var ganske fortapt. Følte meg veldig usikker, dårlig, ikke god nok, dårlig forbilde og jeg holdt på med veldig mange negative ting. Ting som dro meg mer å mer ned i grusen.. Av en eller annen grunn klarte jeg ikke å komme meg tilbake, husker jeg bedde hver kveld, men klarte aldri å innrømme helt feilene mine. Etter en god tid begynte jeg å kjenne savnet komme frem, jeg ble mer å mer deprimert jo lenger vekk jeg kom fra Gud. Nei jeg hatet meg selv, mislikte den personen jeg hadde blitt. Alt jeg ville var å komme tilbake! 

  Siden jeg har vokst opp i en kristen familie, så var denne andre siden av meg et veldig nytt teritorium for meg. Det var spennede og anderledes, jeg følte meg fri. Ja, men det varte ikke lenge. Etter vert så ble det mer som en vond ring som bestod av 360 grader. Du kunne ikke snu deg, for da kom du bare til samme miljøet, samme fælighetene. Etter over et år klarte jeg å innse at det måtte stoppe, livet mitt bestod av så mye negativt. Hele holdningen min hadde forandrett seg, jeg var ulykkelig, følte en tomhet i meg. Som jeg alltid prøvde å fylle med noe, det jeg ikke forstod i begynnelsen var at det hullet jeg gikk rundt å følte på hadde en gang vert  fult. Jeg prøvde å tenke hva manglett jeg ? Sent men sikkert klarte jeg å kjenne mer å mer kontakt med gud, følte han ropte på meg. At jeg måtte komme tilbake til han, hadde denne følelsen av at noe dro i meg. På den tid visste jeg ikke om det var jeg som innbilte meg noe, eller om dette var gud som prøvde å kontakte meg. Jeg hadde veldig blandede føleser, er jeg tøff nok til å si til folk at dette ikke er det livet jeg vil leve? Er jeg sterk nok til å fremstille meg selv om Kristen og stolt av det! Nei det var kjempe skummelt, alt jeg ville var bare å kjenne gud igjen. Jeg stod på et veiskilde! Idag kan jeg si at jeg tok rett valg, vel jeg måtte jo nesten gjøre det. Når Gud selv drar i deg, å du kjenner det likegodt som om du hadde et tau rundt deg. Nei hvem kan vel si nei til noe så fantastisk som å bli kjent med Gud! Leve et liv for han, være en kristen å bli så velsignet. Etter jeg sluttet med disse tingene å bestemte meg for at , "nå var det nok!" Så har jeg vert utrolig glad, humøret mitt har snudd seg , jeg har blitt den glade , positive Kristine igjen! Å, som jeg har savnet livet med Gud. Uten han føltes livet mitt så smått og menigsløst, men med han så føler jeg meg sterkere enn en bulldoser. Jeg føler jeg kan flytte fjell, i ham finnes det ingen begrensninger. 

  Vet at det sikkert kommer til å bli litt stygge kommentarer på dette innlegget, men vist noen vil oppleve det som jeg har. Eller bare vil snakke om kristen dommen, vist du kjenner du er litt nyskjerrig på hva dette med gud er ? Hvem han er? Så må du ikke være redd for å ta kontakt med meg. Føler du en tomhet i hjertet? Føler du noen drar i deg, forteller deg at du må forandre livet ditt. Jo , hvem andre kan det vel være? Gud elsker deg så høyt at han gav sin sønn, for at hver av dem som tror på ham ikke skal gå fortapt , men ha evig liv.  At hans sønn gikk på korset å døde for at alle våre synder skal bli tilgitt. Tenke at det finnes noen som elsker oss så høyt at han gjorde det!   Matt 6,25-34

  25 Derfor sier jeg dere: Vær ikke bekymret for livet, hva dere skal spise, eller hva dere skal drikke, heller ikke for kroppen, hva dere skal kle dere med. Er ikke livet mer enn maten og kroppen mer enn klærne?26 Se på fuglene under himmelen! De sår ikke, de høster ikke og samler ikke i hus, men den Far dere har i himmelen, gir dem føde likevel. Er ikke dere mer verdt 

  enn de?27 Hvem av dere kan vel med all sin bekymring legge en eneste alen til sin livslengde?28 Og hvorfor er dere bekymret for klærne? Se på liljene på marken, hvordan de vokser! De strever ikke og spinner ikke,29 men jeg sier dere: Selv ikke Salomo i all sin prakt var kledd som en av dem.30 Når Gud kler gresset på marken så fint, det som gror i dag og kastes i ovnen i morgen, hvor mye mer skal han ikke da kle dere ? dere lite troende!31 Så gjør dere ikke bekymringer, og si ikke: ?Hva skal vi spise?? eller: ?Hva skal vi drikke?? eller: ?Hva skal vi kle oss med??32 Alt dette er hedningene opptatt av. Men den Far dere har i himmelen, vet jo at dere trenger alt dette.33 Søk først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt det andre i tillegg.34 Så gjør dere ingen bekymringer for morgendagen; morgendagen skal bekymre seg for seg selv. Hver dag har nok med sin egen plage.


  Jeg har bestemt meg for å ha åpent kommentar felt her, men håper ikke på å få veldig mange stygge kommentarer. 

  see ya - kristine

 • Bilder av Hybelen min

  Siden jeg har fått en del spørsmål om hvordan hybelen min ser ut, så tenkte jeg at det kanskje var på tide å gi dere en liten titt. Disse bildene ble tatt forrige uke, nå har jeg fått opp litt flere bilder osv. 

  Litt gammeldags, men selv er jeg fornøyd :)!

  - hva syntes du?

  see ya - kristine

 • Take chances, fall in love, be yourself

  Idag har jeg øvelseskjørt med Pappa, begynner å merke fremgang nå! Dere vet den følelsen når man har lyst til å gi opp, for man er så dårlig? Altså det er en undervurdering av hvordan jeg har følt det. Eheh, neida! Personlig syntes jeg faktisk jeg klarer meg helt fint, litt kenguru hopp her å der, men hva kan man vel forvente? Så lenge man ser fremover så går ting som regel veldig fint, gjelder å ikke gi opp. I dag hadde jeg min siste privat musikk teori time i sommer, litt trist egentlig. Skulle ønske jeg fikk sugd til meg enda mer undervisning, er ikke no god følelse å ikke være klar for et enda vanskeligere år med musikk teori. De neste dagene bærer det ut på jobb, så nå skal det tjenes litt peng! Er alltid godt å komme seg litt i arbeid, vertfall når man ikke har noe bedre å gjøre. Idag er det 6 dager igjen, så er jeg på alvor en flittig musikk student igjen! Flytter på Tirsdag, så satser på litt pakking før den tid. (Forhåpentligvis)

  - har du mange planer fremover?

  - skal du flytte / har du flyttet hjemmenifra?

  see ya - kristine

 • Jeg er så spent, livet er så bra!

  Er så spent på hvordan livet mitt vil bli etter jeg flytter. Dette er et utrolig stort skritt for meg, og kunne ikke gledet meg mer! Kjenner sommerfuglene bobler opp av tanken på å gå på musikk 2året på Vågsbygd Vgs! Helt siden jeg har vert liten så jeg snakket om å gå på akkurat den skolen. Så det gleder jeg meg virkelig til! Skal bli så godt å virkelig få vist folk hva jeg kan få til! Jeg kan ikke tro hvor velsignet jeg er, har fått den beste leiligheten jeg kunne tenke meg, komt inn på den beste skolen + klart å mestre musikkteori til en viss grad at jeg kommer til å klare meg fint. (Tatt privat timer i sommer). Ting begynner å falle så fint på plass og personlig har jeg fått bedre selvtillit og føler meg rede til å vise meg litt frem! Etter leiren så føler jeg at jeg har fått den busten jeg trenger, så nå er det bare å se fremover. Fytti så spent jeg er!

  Denne sangen er så vakker ♥

  - hørt denne låten før?

  - hva syntes du om låten?

  see ya - kristine

 • For en gave!

  For en gave jeg har fått, livet i seg selv. Er jeg ikke heldig? Er vi ikke alle heldige! Idag har jeg ingen planer, skulle egentlig ha privat time i musikk teori, men det måtte flyttes over til imorgen pga læreren ikke kunne. Gårdskvelden var utorlig koselig! Jeg, Julie, Charlotte var på besøk hos Lillian. Kvelden gikk ut på å spise blomkål og dipp, masse kake og spille alias. For en herlig kveld med masse latter! 

  Se så stor lillepys har blitt nå! 

  - hva gjorde du igår?

  - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • Fantastisk uke med gud!

  For en fantastisk uke jeg har hatt! Solstrand er virkelig høydepunktet med denne sommeren, det er så deilig å få være med andre Kristne. Selv om jeg måtte kjøre litt frem å tilbake pga jobb så klarte jeg å nyte tiden min der like mye. Følte meg litt party pooper på kveldene. Leggetid for meg var klokken 2, mens resten av hytta var oppe til 4-6 hver dag. Dagene bestod av møter, aktiviteter, kos, mat og fint vær! Utrolig herlige folk man finner på solstrand, åh som jeg elsker den plassen! Andbefaler alle til å dra på Solstrand, kristen eller ikke kristen det er virkelig en opplevelse verdt tiden. Selve atmosfæren er utrolig behagelig, man føler seg så tatt vare på. Følte virkelig at Gud var tilstede hele veien, ja hjertet mitt banket bare av å tenke på hvor god Gud er, han er fantastisk!  For noen flotte folk!

  see ya - kristine

 • Solstrand

  Idag reiser jeg på den etterlengtede Solstrand leiren! Så nå må jeg bare dra rompa mi i gir å pakke, hvorfor skal det være så vanskelig å bare gjøre det? Hmm.. Et spørsmål jeg ikke har svar på, ja gitt det hadde dere ikke trodd. Eheheh, jeg er i et veldig rart humør akkurat nå. Kanksje litt rastløs? Anyways, håper alle får en fantastisk dag, I know I will ♥.

  And yes, vet øynebrynene er veldig lyse! Har ikke mer øyebryns penn igjen, sukk.. 

  - hva skal du idag?

  see ya - kristine

   

 • En liten update + bilder

  Igår var jeg på Avskjedsfest til Kristin som snart reiser til USA i et år! Veldig koselig kveld med hyggelige folk, selv om kulden snek innpå på slutten. Har også utrolig mange myggstikk, men det var verdt det. Idag skal jeg faktisk på kino med familien, ikke ofte det skjer, utrolig nok. Ellers skal jeg reise på leir om ikke så alt for lenge, gleder meg utrolig. Skal bli deilig å se alle folkene igjen. Føler meg teit når jeg forteller folk at jeg faktisk skal på leir, men det har seg nemlig slik at leir ikke er TEIT. Det er lærerikt og utrolig koselig å møte forskjellige mennesker fra forskjellige plasser. Dere må ikke forestille dere noe telt eller noe slikt, dette blir hytter å små hybelrom. Så det er null stress, blir ikke nor myggbitt der nei. Andbefaler alle å dra til Solstrand på leir, det er verdt pengene. + Aldersgruppen er for litt eldre grupper, så blir ingen under aldersgruppe 16, vist jeg ikke tar helt feil.

  Noen få bilder jeg tok i farten.

  - vert på leir?

  - syntes du leir høres teit ut? 

  see ya - kristine

 • Søtnosen

  Nå er det offisielt at jeg har kommet inn på Vågsbygd VGS 2året, så da bar turen ut på butikk og kjøpe seg nytt pinalhus. Til vanlig pleier jeg ikke lage noe styr ut av slike ting, pleier å kjøpe meg det mest nødvendige. Denne gangen fikk jeg lyst til å gjøre litt mer ut av det, så jeg pyntet pinalhuset med skrift og perler. Må si jeg ble ganske så fornøyd, her er resultatet: 

  Igår tok jeg noen bilder av snusken min ♥ ny kattunge i huuus jaaa ♥

  Bare en uke gammel sånn ca, navn vet vi ikke enda. Vist noen er interessert i en kattunge om en måned eller noe, så bare si ifra!

  Dårlig kvalitet på bildene, men søtnosen ville ikke sitte stille.

   - liker du kattunger?

  - hva syntes du om penalet?

  see ya - kristine

 • Gunnar

  De fleste vet ikke at jeg faktisk har en pappegøye i huset, men jo det har jeg. Kan vel ikke indirekte kalle den min, den er tross alt broren min sin. Med tiden har jeg lært å like denne lille grønne klatten, selv om samtalene våres er veldig enformige. Kan vel si at samtalen startet med et høylytt "HALLO" og slutter med et høylytt "HALLO". Denne lille grønne klumpen er en Amazon pappegøye,men er høyt elsket hos familien Johnsen. Jeg føler jeg bor i en dyrehage for øyeblikket, men alt kan jo læres å like. Er ikke Gunnar bare helt hærlig?

  - har du pappegøye?

  - kjenner du noen som har pappegøye?

  see ya - kristine

 • Gårsdagens innkjøp!

  Igår tok vi turen på et gigantisk kjøpe senter her i USA. Jeg endte opp med 5 forskjellige sko, woho! Jeg hadde ikke bry til å ta bilder av alt, men tok av litt. Her er noen av innkjøpene.  Det som er så fantastisk med å kjøpe Toms sko er at for hvert kjøp du gjør, så gir Toms et par sko til et fattig barn. Så slipper man å føle seg så dårlig når man kjøper et par sko ekstra. 

  - hva syntes du om innkjøpet?

  see ya - kristine

 • Jetlaged much? oh yes indeed

  Dette blir da mitt første blogg innlegg fra USA. Jeg ankom i går, og skal være her i to uker. For dere som lurer så har jeg familie her, og det er hovedgrunnen til at vi reiser her ganske ofte. I mitt 17 åt gamle liv har jeg vert i USA 4 ganger. Jeg har fått opplevelser som ikke kan glemmes! I forgårs ankom vi Detroit og overnattet på et hotel der, så reiste vi til North Carolina. Finnes det andre enn meg som får utrolig vondt i magen av å reise? Det gjør jeg, og det slutter aldri! Igår ble det for det meste gjenforening med familien, litt  bading ( uten sol.... ) så brunfargen måtte desverre vente litt.

  Vi hadde også pizza kappløp med alle de forskjellige pizza sjappene her. Der vi ringte inn og så hvilken som kom først til huset. Idag er det WALLMART TID! For dere som ikke vet hva Walmart er så er det verdenst beste butikk! De har ALT! Ellers er det litt shopping i planen og forhåpentligvis masse soling! Forresten for dere som lurer så er klokken 06.28 her i USA. Jetlaged much? oh yes indeed. 

  - vert i USA før?

  - får du vondt i magen av å reise?

  see ya - kristine

 • Mine verdier

  Nå er det lenge siden jeg har hatt et så kalt "seriøst" innlegg. Så derfor velger jeg og ha et i dag, ikke fordi jeg føler jeg må virke veldig seriøs på bloggen, men fordi jeg liker å skrive slike innlegg. Verdiene mine er noe jeg setter veldig høyt, av og til tar jeg meg selv i og å tenke "er dette virkelig noe jeg ønsker å være med på, det er jo ikke rett". Eller i mine øyner er det ikke rett, mine verdier forteller meg at det eventuelt er galt. Når jeg var i kr.sand på onsdag så ventet jeg på buss stasjonen, de som kjenner meg vet at jeg er veldig pratsom. Så da satt jeg der og tok en prat med gutten ved siden av meg. Han virket som en utrolig grei gutt, han var fra Afghanistan og skulle ta bussen hjem. Vi satt og småpratet om hvor vanskelig det var for han og lære norsk OSV. må innrømme at han virket veldig grei. Så kom det en dame bort og lurte på om vi kunne hjelpe henne å lese ruteplanen. Gutten var så vennlig og prøvde å hjelpe henne, selvfølgelig var denne damen ikke veldig hyggelig av seg og klarte og smelle ut med "din jævla utlending, kan du ikke norsk. Trenger ikke hjelp av en person som deg"

  Kjente jeg fikk helt vondt inni meg, var akkurat som kommentaren hennes traff meg like mye som den traff han. Kunne kjenne den ekle følelsen inni meg! At noen mennesker virkelig har så små verdier at de virkelig kan si slike ting til en person som bare vil hjelpe. Nei, dette er noe som provoserer meg meget! Da tok jeg meg selv i å tenke "Det er vertfall noe jeg aldri skal gjøre". Jeg fikk nesten litt dårlig samvittighet, for jeg følte at jeg var like ille som henne i og med at jeg ikke sa noe. Det som er rett å gjøre i en slik situasjon er jo å fortelle damen til å skjerpe seg for slik sier man ikke. Vist noen hadde sagt noe slikt til meg, så hadde jeg ønsket at noen sto opp for meg. Slik jeg ikke gjorde for denne gutten, har fortsatt dårlig samvittighet. 

  Jeg føler dette sier litt om mine verdier, men at jeg av og til er litt pysete kanskje? Er vi ikke alle litt pysete i blant? Jeg kunne gjort noe, men jeg valgte ikke å gjøre det. Hva var jeg redd for, hvorfor gjorde jeg det ikke? Nei dette vet jeg ikke svaret på, var vel redd for å bli dømt selv. Det eneste jeg vet med 100 % sikkerhet var at den damen ikke har et eneste hyggelig bein i kroppen, fy for en frekk person!  - hva syntes du om denne saken?

  - er du enig eller uenig med meg?

  see ya - kristine

 • Fantastisk med helg + outfit!

  Idag skal jeg i Utdrikningslag til min kjære besteveninne! Vi har funnet på litt forskjellig, så vi satser på at det faller i smak. Må innrømme at jeg syntes vi har vert litt geniale, men det gjenstår jo å se. Ellers skal vi også spise og kose oss med boblebad. Skal ta masse bilder, men regner ikke med jeg legger dem ut. Ved mindre jeg får lov av alle. Denne helgen har jeg fullt program, utdrikningslag idag, jobb & grillparty på lørdag, søndag skal jeg opptre + kino på snøhvit filmen. Gleder meg til en fantastisk helg!

  Her har dere litt av dagens outfit. 

  - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • Doesn't this just sound great?

  Etter et dusin med forsøk, har jeg endelig klart og smelte sjokolade! Da sier jeg bare farvel til svidd sjokolade! Nå har Kristine blitt mester på å smelte og dette er noe jeg er stolt av. Så fra og med idag skal jeg aldri mer svi sjokoladen jeg skal dyppe jordbærene i. Idag har vert en helt fantastisk dag, akkurat som alle de siste dagene. Jeg elsker at solen kommer tidlig og forsvinner sent, jeg føler meg så mye mer opplagt. Imorgen er det tid for jobb så ikveld blir det ingen festligheter på meg, skal ta en stille dag med både lekser og tv. Say WHAT, og yes jeg skal gjøre lekser på en fredag. Kan ikke innrømme at jeg har kommet så veldig godt igang, men dette skal gjøres noe med. Soon.. Må bare åpne boken og gjøre meg mentalt klar. Så nå står innlevering av Mozart analyse på planen + øving til gitar/piano/sang tentamen..

  Doesn't this just sound like a wonderful night?  Schmake godt? 

  - pleier du å svi sjokoladen?

  - har du gjort lekser på en fredag før?

  see ya - kristine

 • Båt tur

  Endelig er jeg ferdig med Eksamen, nå gjenstår bare alle tentamenene.. Satser på at de blir like vellykede som de siste jeg hadde. Idag har jeg vert på båt-tur med Pappa og lillesøsteren min. Har fått ny kamera linse, så måtte nesten teste den ut.

  .

  - hva syntes om kvaliteten på bildene?

  - har du hatt deg en båt tur i det siste?

  see ya - kristine

 • The world has gone crazy

  Nå fikk jeg helt hetta! Jeg har ikke blogget ordentlig på kjempe lenge, så bare på en dag ligger jeg på 1plass i lyngdal? The world has gone crazy! Gøy er det da, men kan ikke tro at så mange var innom igår. Helt vilt, lurer på om jeg skal fortsette nå. Hmmm, maybe? Idag har jeg øvd en del til eksamen imorgen, jeg var virkelig heldig. Kan ikke tro at jeg kom opp i Engelsk, det faget jeg er flinkest i. Eneste ulempen er vel at det er skriftlig, men har fått 5+ og 6ere på tentamene mine så håper virkelig på det beste. Temaet var helt ok, ikke det beste, men bedre enn fjorårets tema "kildekritikk". Så nå venter jeg i spenning, håper ikke jeg får skrivesperre imorgen.. Uff det hadde vært ille!

  - har du eksamen imorgen?

  see ya - kristine

   

 • Barne stjerner

  Kan du forestille deg å vokse opp som en barnestjerne? Konstant i rampelyset, aldri et øyeblikk for deg selv. Hver eneste bevegelse du gjør blir analysert ned til den minste smulen. Du kan ikke ta feil valg, for du vet hvordan det vil ende. Begge disse barnestjernene Miley og Hilary har hatt en tøff tid i rampelyset, akkurat i tennårene. Dette er to kvinner jeg beundrer på det høyeste, de har virkelig blomstrett frem å blitt noen fantastiske forbilder og noen helt fantastiske skuespillere/sangere. Så må man ikke glemme at de har blitt absolutt helt fantastisk nydelige begge to!
  - pleide du å se opp til disse som liten/yngre?

  see ya - kristine

 • Oppdatering! Mye å fortelle

  Heihei! Mye spennende som har skjedd i det siste, merker jeg savner å blogge fast. Likevel så må jeg prioritere andre ting som skole, som er min nummer 1 prioritering i det siste. Etter skole kommer sang og jobb! Alle de tre tingene jeg forguder men også fordrar av og til. Kanksje ikke sang da, men de to andre kan man bli litt lei av i blandt. I det siste har jeg opptredd på musikalen/oppsetningen "If love was a song". Har også hatt meg en helg tur til stavanger, hatt en gigantisk prøve i musikk teori + mange andre fag. Ellers har jeg faktisk bursdag idag, noe som er ganske så greit. Må innrømme at Bursdags opplegget ikke er det samme lenger, men koselig er det uansett. Har fått masse penger, ny linse til kameraet, vannkoker til når jeg flytter til høsten + mer. Jeg har også fått meg en hybel i kr.sand! Fy så mye som har skjedd i det siste ja. Jeg har også vært på utallige øvelser, skal også opptre imorgen på 17mai. Skal blandt annet synge med en fyr fra Idol, uu nicenice! Ja, jeg kan fint si at de siste ukene har vert herlige, men harde! Nå er jeg klar for en ny periode med hard jobbing før jeg tar turen til USA. BTW kom også opp i engelsk skriftlig eksamen, noe jeg ble overlykkelig for!! 
  - hva har du gjort i det siste?
  see ya - kristine 

 • Jåsund, forever in my heart

  Fysøren for et fint vær! Det er slike stunder som dette jeg er sjeleglad for at jeg bor på landet, lukten, vinden og den varme brisen som rolig sniker seg frem. Kunne ikke tenkt meg å bo noe annet sted akkurat nå, og bo på landet har sine nedturer men oppturene er alt for store til å bry seg. Jeg elsker å bo her, finnes ikke noen annen plass jeg heller vil være. Blir trist å måtte reise i fra alt dette til høsten, men må man så må man. Det er faktisk ikke så mye å gjøre med det. Skole kommer jo i første rekke, men blir nok litt vanskelig å dra fra dette til en tom hybel.


  Liker du plassen du bor på?

  see ya - kristine

 • Hvordan lage Donut, trinn for trinn

  - har du prøvd å lage donut før?

  see ya - kristine

 • Photos
  Hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Pakke i posten + innkjøp

  Idag fikk jeg en liten pakke i posten fra motehuset. Der jeg fikk en sånn hår ring + øredobber! Ble kjempe fornøyd, ellers har jeg kjøpt meg ny foundation og leiet et par filmer som meg og Chanel kan se. Ellers har jeg hatt brødskive med reke, namnam!!

  Chanel skal sove over hos meg til i morgen, så det blir veldig koselig. Satser på en kjempe bra helg!

  - hva syntes du om innkjøpene?

  see ya - kristine

 • Sick and bored

  God dag folkens. Idag er jeg senge liggende, har vert utrolig mye syk i år! Irriterer meg litt for skulle gjerne gått på jobb, men når man er dårlig så er man dårlig. Måtte bare ha en pause fra senga, og erstattet den med pcn. Er egentlig ikke i form til å skrive så mye mer idag, men vi snakkes når jeg blir frisk igjen!  - har du vert mye syk i år?

  see ya - kristine

 • Innkjøp


  Ikke mobilen altså, men nytt fint rosa deksel ♥ Igår trente jeg på spangreid med noen herlige folk, nå får jeg svi for det. Er kjempe stiv i beinene mine, sånn helt seriøst jeg klarer nesten ikke sette meg ned når jeg skal på do. IKKE BRA! Tenkte meg egentlig bort på trening idag også, men med disse stive beinene så tror jeg at jeg sparer det til fredag. Imorgen skal jeg på jobb, så blir nok en del spasering frem og tilbake da. Snart blir det kor øvelse, etterfulgt av mer øving til fremføringen i morgen.

  - fint med rosa deksel?

  see ya - kristine

   

 • Diett, kommer jeg til å klare det?

  Idag skal jeg synge på et møtet etterfulgt av trening! Jeg er skikkelig gira på å spise sunnere og trene mer, regner med jeg tar det litt rolig i begynnelsen er fort gjort å bli lei. Så vist jeg får det inn som en vanesak så vil det nok gå lettere for meg. Jeg har forsåvidt begynt å telle alle karbohydratene jeg spiser daglig, og satser på å spise 1000 karbohydrater slik at jeg derme vil gå ned i vekt. Jeg syntes ikke jeg er kraftig eller feit, nei tvert imot, men jeg misliker noen deler av kroppen min. Så bedre å gjøre noe med det, enn å furte over at kiloene kommer ut av kontroll. Tross alt så er det ikke bra for helsa å holde på slik jeg har gjort, både mage, rompe ,lår og armer har blitt betydelig større i det siste. Så nå er det på tide og ta seg sammen og gå ned på trenings senteret. Så dietten min starter for fult idag! Ønsk meg lykke til! Håper virkelig jeg klarer det denne gangen. Vist du er keen på å bli min trene buddy, så si ifra!

  Dette bilde er tatt i sommer, slik satser jeg på og komme tilbake til igjen. Kanskje litt tynnere også, men vi får se! Jeg har vertfall et mål, noe å strekke meg mot.

  - trener du?

  see ya - kristine

   

   

 • selvtillit?

  Selvtillit? Av og til er selvtilliten på plass, av og til ikke. Slik er det vel for de fleste? Jeg merker at selvtilliten øker når jeg får litt oppmerksomhet ifra andre, og rett og slett får fine kommentarer. Det er kanskje ikke så rart at selvtilliten øker da? Likevel så syntes jeg ikke at vi trenger å være avhengig av at andre skal fortelle oss hvor spesielle vi er. Det er noe vi skal tro og vite selv, man trenger ikke være den vakreste på jord, men når man har god selvtillit og tror på seg selv. Så vil det lyse gjennom deg og folk vil se på deg som en uavhengig og selvsikker ung dame. Jeg mener at det er mye mer tiltrekkende enn et pent utsende. Jeg er litt små usikker på meg selv, noe jeg prøver å jobbe med. Det er vel noe vi alle prøver å jobbe med fra tid til tid. Du er vakker på utsiden og innsiden, aldri la noen fortelle deg annet. Vi er alle spesielle med så mye å gi verden, ikke la selvtilliten ødelegge for deg, for av og til så er det usikkerheten din som er din største fiende, den holder deg tilbake. Den holder igjen en vakker blomst som så gjerne vil frem, men sitter fast i roten. Ikke vær den blomsten, vær den vakre rosen som har spirt opp å tar verden med storm, ja vær den blomsten. • Fin og rolig fredag!

  For en utrolig deilig dag dette kommer til å bli. Inatt var jeg hos Malin med Charlotte, hadde en utrolig koselig kveld. Grunnen til at jeg smågleder meg litt til ikveld er fordi jeg ikke skal gjøre en eneste ting. Jeg skal ha en rolig kveld med lillesøstra mi der vi blandt annet kommer til å se masse film! Noen andre enn meg som ikke kan fordra den nye forskjellen på blogg.no? Sykt plagsomt..

   

 • Dagens outfit

  Jeg har fått en liten fetish for design uten header for tiden! Vet ikke hvorfor, men jeg føler bloggen min er finere uten header. Syntes ikke headeren jeg hadde nå var så veldig fin, så da ble det blogg uten header en stund. Føler bloggen min ser mer seriøs ut nå.

  Her har dere dagens outfit forresten: 


  - hva syntes du er finest, med eller uten header?

  see ya - kristine

 • Instagram bilder!

  Heyhey og hallo! Fysøren og deilig det er å våkne etter egen klokke, så hoppe i badekaret og slappe litt av etterfulgt av masse serie titting. Jeg må innrømme at det frister å bruke hele ferien på dette, men å være sosial er en viktig ting. Så vist noen vil finne på noe ikveld så bare ring i vei! Ellers så er jeg ganske så usunn, bryr meg ikke noe særlig om at jeg legger på meg 10 kg, men akkurat den studen der jeg spiser ostepop så føler jeg at det er verdt det! Haha, jeg er litt dum av og til, men ostepop gjør meg glad, so why not?
  - hva skal du bruke ferien på?

  see ya - kristine

 • Bilder fra Onsdagens opptreden!
  Her ble kvaliteten litt dårlig, men måtte lagre bildene fra Facebook og prøve å redigere litt på dem. Noe som bare gjorde dem værre, menmen!

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Kos med klassen

  Idag har vert en chill dag med kake og kos! Nå skal jeg snart ha sangtime så vi snakkes!

 • Nelly shoes, I like!

  For noen måneder siden hadde jeg en "sko periode", der jeg gikk helt berserk og kjøpte hvertfall 5 par på en uke. Dette er altså ikke normalt for meg, jeg pleier som regel være ganske rolig når det kommer til skokjøp. Virker som at skomonsteret har våknet opp igjen å jeg kan ikke vente til neste lønning kommer! I wan't new shoes. Hva syntes dere om disse to Nelly skoene? Husker ikke prisen, men er veldig fornøyd med dem.. Uten om at størrelsene var litt rare, det ene paret er hakket for lite og det andre paret er hakket for stort. Begge er i størrelse 38.

  - do you like my Nelly shoes?

  see ya - kristine

 • Practising

  Akkurat nå øver vi til sister act musikalen!! Dette blir rått, gleder meg masse til i morgen:) woho

 • Fin dag med masse sol!

  Idag har jeg hatt en super dag med øving til Sister Act! I morgen blir siste inspurt før vi fremfører på Onsdag, jeg gleder meg masse til å opptre for den gamle skolen min, det blir moro. Ellers så har jeg vert på Jonas B med Malin og spist litt. Det er så deilig med sol ute nå, herlig!  - hva har du gjort idag?

  see ya - kristine

 • Bra helg, bra dag godt liv!

  Det er så morsomt å våkne opp å ikke ha peiling på hva man skal gjøre.. Personlig hater jeg å kjede meg, men det er litt godt av og til. Når man er så opptatt til å ikke kunne kjede seg så har man alt for mye å gjøre. Skal på jobb ikveld, forhåpentligvis skal jeg ikke jobbe neste helg, jeg trenger en pause nå! Har blitt hakket for mye i det siste, men nå må jeg virkelig kjerpe meg og få fokuset mitt på musikalen. Jeg har hatt en tålig bra helg, så kan ikke se tilbake og si at den var dårlig. Så det er jo et godt tegn! Håper neste helg blir like bra.

  Forresten hva syntes dere om den nye headeren?  - har du hatt en fin helg?

  see ya - kristine

 • En liten peptalk

  Det hender jeg får en del spørsmål om hvordan jeg takler å tape. Jeg er vant til å ikke skåre høyest eller å alltid vinne. Tro det eller ei, men jeg er mest vant til å bli skuffet. Selvfølgelig tror jeg på meg selv, og vil aldri gi opp på sang! Jeg mener, det har vert mye nederlag i det siste. Jeg har følt meg litt ubrukelig, eller ikke god nok. Sannheten er at jeg er god nok, og jeg vet at en dag så vil det snu seg, så vil kanskje akkurat jeg dra avsted med seieren. Jeg hater å tape, syntes det er helt forferdelig, men bare når det gjelder sang. Har vert mange ganger der jeg har hatt lyst til å legge meg ned, grine en hel dag for jeg føler motgangen er for stor, og jeg er tross alt bare i begynnerfasen. Likevel så klarer jeg alltid å samle meg sammen, musikken drar meg tilbake. Jeg vil aldri klare og gi opp på noe som betyr så mye for meg. Uten musikk i livet så er jeg ikke meg selv, jeg mangler nemlig en stor del av Kristine vist jeg ikke får opptredd. Jeg kan ærlig si, at vist jeg hadde mistet stemmen så hadde jeg følt meg ubrukelig. Når jeg ikke kom videre på UKM i år, så følte jeg meg som drit ja jeg gjorde det. MEN, jeg kom over det og en dag så vil de dommerne se hva de gikk glipp av. Jeg vet jeg er god, jeg vet hva jeg kan og jeg skal love dere at dere skal få se det en dag. Kanskje ikke idag, men snart vil dere forstå at jeg ikke er ubrukelig men mer enn brukelig!   Ja og det var dagens peptalk til meg selv, haha!

  - følt det liknende?

  - gir du deg selv en peptalk ofte?

  see ya - kristine

   

 • En uke igjen til musikalen!

  Nå gleder jeg meg masse masse! Er bare en uke igjen til teppet trekkes opp og vi står der på scenen. Jeg må innrømme at den scenen jeg syntes er gøyest er når jeg "krangler med faren min". Vi har dratt inn litt humor i akkurat den scenen, så det blir gøy. For dere som bor i Lyngdal, komkom! Det blir bra, pluss vist du er interessert i musikklinjen så er dette en fin måte å få en liten smakebit av hvordan den fungerer. Tror det blir vert å betale bittelittegranne for bilettene! 

  Her kan dere bestille biletter: http://www.lyngdalkulturhus.no/scene/?id=14116  - har du vert med på musikal før?

  see ya - kristine

 • Matteprøve

  Nå sitter vi på bibiloteket og slapper av. Vi har hatt matteprøve, men den gikk dårlig. Jeg ville fortelle dere hvor awsome Vilde og Kristine er. De er to utrolig snille og gode jenter! Ellers sitter de og snakker om bloggere og hvordan de kler seg. Ganske kjedelig og høre på egentlig, men jaja.

  - Linn

 • Feeling good

  Da er jeg på vei hjem over, har hatt to lange dager nå, så nå skal jeg ned til Lyngdal å kose meg litt på Jonas b med god mat. Woho jeg har forresten fått blogg app på iphonen , herlig!!

 • Hvilket bilde er finest?

  Nå kom jeg just hjem og begynte å redigere litt på noen bilder. Hvilket syntes du var kulest?

  - hvilket av disse tre var kulest?

  see ya - kristine

 • Mitt eget lille paradis

  Nå er jeg virkelig klar for å komme meg vekk herifra! Er lei av Lyngdal, er lei av at det er så lite. Føler jeg bor i en kasse som bare gir meg små muligheter. Jeg er klar for å flytte, ja jeg er klar! Likevel så frykter jeg det, er redd jeg kommer til å miste alle i Lyngdal. At når jeg først er hjemme i helgene så er jeg "glemt vekk". Dette er en skummel tanke, som jeg prøver å skyve vekk, men det er litt vanskelig. Vertfall når dagene mine går på og myldre om hvordan det blir å bo i Kr.sand. Jeg mener, det er bare en time unna, men de som kjenner meg vet at jeg bor på bonnelandet og har så og si ingen naboer. Akkurat nå bor jeg i et Paradis, på sommeren vertfall. Det er helt fantastisk nydelig her. Er jeg klar for å flytte til en liten hybel i store Kristiansand? Der jeg kjenner ingen! Likevel, jeg er klar for noe nytt. Så jeg skal klare og glede meg mer enn å grue meg, det blir fantastisk å bo alene og styre mitt eget liv. Jeg er klar, men litt redd.

  - er du redd for å flytte?

  - bor du på bonnelandet?

  see ya - kristine

 • Oh I'm just very happy!

  Sykt deilig å ha fått Iphonen nå. Anbefales på det sterkeste! Selv valgte jeg den hvite modellen. Det er skikkelig morsomt hvor mange forskjellige aps man kan få. Min favoritt er selvfølgeli Instagram, det er jo helt fantastisk. Selv følger jeg Andrea Badendyck og Fanny, toppbloggere ♥. Har ikke hatt tid til å utdype meg veldig i telefonen enda, but I must say, I believe this is going to be a long lasting relationship!
  - har du Iphone?

  - bruker du Instagram?

  see ya - kristine

 • I wanna feel inspired


  weheartit ♥

  - blir du inspirert ?

  see ya - kristine

 • Nam nam!

  Nå ble jeg just ferdig med å lage min egen versjon av Pytt i Panne eller som jeg kaller det "potetgryte". Dette er noe Pappa lærte meg når jeg var mindre, og begynte å interessere meg litt for matlaging. Vil ikke si jeg er en mesterkokk, men denne såkalte potetgryten er utrolig lett å lage, og ikke minst veldig god! So here we go


  Man starter med og kutte potetene og pølsene i småbiter, så legger man det i en panne med olje og rører rundt til potetene stekes og får en fin brunfarge.


  Når potetene begynner å få litt farge og pølsene ser "stekt" ut, så kan du ta en klatt med Melange smør oppi.
  Salt og pepper er utorlig viktig at du ikke glemmer, gjør ingenting om du overdriver litt med påføringen, litt mye salt og pepper gjør ikke noe, så lenge det ikke blir et svart dekke på toppen av potetene.

  Så til den siste "finishen" så må du påføre melk, og la det synke inn i potetene. og voila potetgryte som smaker veldig veldig godt! Nå skal jeg kose meg med maten og pepsi max imens jeg ser på serier!

  - noen gang laget noe lignende?

  see ya - kristine

 • Vår følelse!

  For en deilig dag! Været ute er helt fantastisk, det lukter til og med vår. Føler våren har begynt å snike seg frem nå, det skal bli deilig å kunne kle seg litt mer lettkledd. Personlig liker jeg ikke å gå med for mye klær, føler meg så innepakket og klein. Er mye deiligere å gå i shorts, singlett + en søt liten jakke. Må bare fortelle dere at Bella (katten vår) har vert så plagsom idag, hun mjauer å biter meg i beinet fordi hun ikke har fått viljen sin. Er ikke ofte hun vil kose, men hun liker bare å bli klødd rundt hode, hun liker ikke å sitte på fanget og kose.. Savner den gamle katten, den var så rolig og kosette, ikke bossy og ufordrageli.. Jaja, Bella blir vel roligere når hun får et par år til på seg. 


  Arh, ufordrageli katt altså..

  - har du en kosette katt?

  - føler du vi er på vei mot vår?

  see ya - kristine

 • Vil få meg ny stil!

  Jeg finner så mye inspirasjon hos andre bloggere. For det meste så er det klærene jeg legger veldig merke til, hvordan de redigerer bildene sine og selvfølgelig hva de skriver om. Selv vil jeg gjerne skifte litt stil, føler ikke jeg har så bra stil.. Altså I have my moments, men kunne vert gøy å se like bra ut hver dag istedenfor en Fredag der og en Onsdag der. Jeg er helt forelsket i kles stilen til http://hedda.blogg.no/. Den jenta kan virkelig kle seg! Føler jeg kommer til å forandre litt stil når jeg flytter til K-town, det er tross alt litt flaut å pynte seg her i Lyngdal. Vist jeg går på skolen stelt og pent kledd, så tror folk at "jeg tror veldig godt om meg selv".. Litt teit egentlig, men jeg liker å pynte meg, og selvtilliten øker! Det er en deilig følelse og føle seg bra, at man ser litt flott ut, at man ikke ser ut som en "slask".   Gammelt bilde ja, men har ikke hatt bry til å ta så mange bilder av meg nylig.

  - vurderer du og skifte stil i blant?

  see ya - kristine

   

 • Kino med gofolka!

  Senere idag er det kino med Julie, Charlotte , Runar og Karoline! Blir kjempe koselig å henge med go jentan + Runar. Lenge siden vi alle har funnet på noe i sammen. Igår etter UKM tok jeg turen innom Bursdagen til Charlotte, selveste jenta har blitt 19 år! Litt utrolig å tenke på hvor fort tiden har gått, føles ut som det var igår vi lekte i hagen deres og hoppet på trampolinen. Savner den tiden, ting var så mye lettere, og smågleder ble til store. Skulle ønske jeg hadde tatt med meg det når jeg ble eldre, men virker som at jeg ikke er lykkelig før ting er stort og flott. Jeg har for store forventninger og forhåpninger, skulle gjerne vert et barn igjen, slik at ting kunne blitt litt enklere. Føler jeg har vokst litt for fort opp, har ikke hatt tid til å nyte barndommen før den er over. 
  - kjenner du igjen den følelsen?

  - savner du barndommen din?

  see ya - kristine

 • One step back, to steps forward

  Hey, da er UKM vel overstått. Vet enda ikke om vi kom videre, men det finner jeg ut til imorgen vertfall. Akkurat nå sitter jeg å ser på Frustrerte Fruer på TV og bare slapper av. Det er deilig å kunne hvile ut etter en lang helg. Snart får jeg også beskjed om jeg fikk drømmestipendet, så det gleder jeg meg til. Regner ikke med at jeg får det, var så mange gode folk påmeldte. Likevel så vil jeg ikke gi opp, kommer nok til å søke til neste år også! If you get a step back, you just need to take two steps forward.   Bilder fra pausen på Generalprøven i går. 

  - noe konkuranser du har vert med på i det siste?

  see ya - kristine

 • Ukm imorgen!

  Oh yes, jeg er spent! UKM har vert som en tradisjon for meg, jeg har faktisk vert med hele 6 år på rad. Jeg har altså vert med hvert år siden jeg var 10. Husker første gangen jeg opptredde der, jeg var nybegynner og hadde like mye peiling som en zebra. Jeg løp rundt på scenen og bevegte meg, sang for full hals å bare elsket musikk. Husker at jeg fikk tilbamelding om at jeg ikke måtte være så "overalt på scenen" det var vanskelig å holde lysene plasert på meg når jeg ikke stod stille. Haha, de fleste får tilbakemelding på at de må bevege seg mer, men ikke meg nei. Dette blir nokså sikkert det siste året mitt på UKM, så det blir både litt trist og moro. Har opplevd mange minner på den scenen der, men føler jeg må gi slipp nå ettersom at jeg flytter. Likevel, så vil jeg alltid ha UKM, helt til jeg er 20 vertfall, vist jeg ikke finner noe annet å styre med. Gleder meg masse til å opptre med bandet imorgen, det blir bra! Her er noen få bilder av et av bandene som skal opptre i morgen. Vet at jeg lovte dere et par bilder, men strømmen gikk etter jeg tok disse.  - vert med på UKM før?

  see ya - kristine

 • Wii, jeg har så mye å glede meg til!

  Woho, nå har jeg så mye å glede meg til! Paradise Hotel begynner på Mandag, UKM er i morgen og flere oppdrag i nærmeste fremtid + USA til sommeren! Gleder meg masse. Nå skal jeg ut på Lydprøve, dette blir en busy helg, men også en fantastisk en. Jeg tar med meg kameraet på lydprøven, så blir sikkert noen bilder. Forresten, band navnet vårt er The Occasion! Kult sant?

  - hva skal du gjøre denne helgen?

  - ser du på Paradise Hotel?

  see ya - kristine

 • Ikke vær usikker, vær sterk, tro på deg selv!

  Det finnes mange emner jeg gjerne skulle skrevet om. Det finnes mange tanker og meninger jeg gjerne vil få ut. Noe jeg personlig tenker mye på er mobbing, hva man kan kalle erting og hva kan man kalle mobbing. Selv kan jeg innrømme at jeg har følt meg utstøtt. Ja, jeg har følt meg mobbet, i perioder av livet mitt. Hvem har vel ikke? Det lurer jeg på. Vi har alle blitt behandlett dårlig, alle har opplevd å følt seg mindreverdig. I dagens samfunn finnes ikke noe som et perfekt menneske, selv om vi alle ønsker så sterkt å gi denne merkelappen til alle vi føler er "litt bedre enn oss". Sannheten er, at vi er ikke bedre enn andre! Jeg er ikke bedre enn deg, og du er ikke bedre enn meg. Vi er alle unike og spesielle på hver vår måte, vi har alle våre talenter og ting vi er gode på. Du kan være bok smart, og tar ting lett. Imens jeg kan være flink muntlig, og snakker bra for meg. Du dømmer meg, og jeg dømmer deg. Du misunner mitt talent, og jeg misunner ditt. Vist vi alle hadde vert fornøyd med oss selv, så hadde dette meningsløse ordet "mobbing" blitt utryddet. Usikkerhet er nøkkelen til sjalusi, mobbing, baksnakking og krangler. Vist vi alle hadde lært å være fornøyd med oss selv, så hadde ikke disse ordene vert i bruk, nei de hadde ikke vert her en gang. Vi burde smile mer. 

  Jeg vet vertfall at jeg smiler for lite, skulle gjerne smilt mer, men usikkerheten stenger for gleden jeg så gjerne vil utrykke, men får ikke til. For kanskje de vil dømme meg, vist jeg smiler, vist jeg er meg selv. "Nei, jeg tørr ikke!" Dette tenker jeg, og dette tenker du! Vi har alle følt oss utstøtt, alle har fått tilsnakk over at vi har oppført oss teit, og burde forandre på den vi er. Hvorfor ikke bare være seg selv? Det vil du tjene mest på i lengden, men vi tørr ikke, fordi vi føler ikke vi kan. Mobbing ødelegger for selvtiliten, som ødelegger for fremtiden vår. Idag, så er du ingenting uten selvtilit. Vist ikke du tror på deg selv, så vil ingen andre. Så alt i alt, fjern usikkerheten din, den ødelegger for deg, den ødelegger for andre. Kanksje til og med du har vert med på og mobbe noen? Har du noen gang tenkt på det før, bare fordi du var for usikker selv. Fjern usikkerheten, så vil skoledagen din bli lettere. Ikke vær svak, vis at du tørr! Du vil tjene på det, og du vil vokse på det, bare lev ditt liv uten å bry deg om hva alle andre gjør og syntes om deg. For til slutt, så vil du sitte igjen med så mye mer, enn det mobberne vil, for de vil fortsatt være usikker. 

  - hva tenker du rundt dette emnet?

  see ya - kristine

 • Bling Bling

  Da har jeg fått bestilt meg Iphone 4 s! Tok ikke lang tid før jeg bestemte meg, det måtte bli en Iphone. Så nå har jeg vert rundt å skikket på forskjellige mobil deksler. En av grunnene til at jeg vil ha Iphone er akkurat for det er så mye utvalg blandt dekslene, and I love me some bling!  - hvilken syntes du er finest?

  see ya - kristine

 • I want

  - enig? 

  see ya - kristine

 • Grey's Anatomy, adicted much?

  Lurer på hvor mange ganger Greys Anatomy har fått meg til å grine! Jeg ler når de ler, jeg føler meg forelska når de gjør det og jeg griner når de gjør det. Adicted much? No way liksom! På en måte er jeg veldig trist, for jeg er snart ferdig med hele 8 sesonger.. Jeg gren når Izzy fikk kreft, fikk sjokk når George døde, følte meg tom når Derek ble skutt!  Jeg er virkelig ikke klar for å forlate denne sesongen, kommer ikke til å takle å vente på en ny sesong igjen .. Arh, gruer meg skikkelig til siste episode, heldigvis har jeg rundt om 10 episoder igjen!  - er du Greys Anatomy narkoman?

  see ya - kristine

 • Busy, busy

  Akkurat nå sitter jeg og irriterer meg over at jeg ikke har fått laget en ny header. Det er så vanskelig når jeg ikke har rett bilder, eller noen som jeg er fornøyd med selv. Vurderer å ha en photoshoot snart, men kjedelig å gjøre det alene! Så jeg får vel dra med meg et par venninner denne uken, eller neste. Er tross alt ganske fullbooket fra før av! Denne helgen er det UKM, så det blir nok en del øving fremover. Imorgen skal jeg også opptre på et politisk møte/ eller lignende på Rosfjord. Hadde faktisk planer fra før av, og måtte derme si nei. Likevel følte jeg et ansvar for å møte opp, så det ble til at jeg sa Ja likevel. Hardt å føle ansvar ovenfor slike ting, når man bare blir spurt dagen før, men i og med at dette var i regi med skolen, og avdelingsrektoren så og si sa at jeg måtte gjøre det. Så ble det slik da.
  -  har du mye å gjøre i det siste?

  see ya - kristine

 • Fjern overflaten, det er ikke alltid den er ekte

  Hvem er jeg som person? På hvilken måte kan jeg beskrive meg selv på? Jeg er som regel glad, smiler til alle, til og med de jeg ikke er spesielt fan av. Prøver å gjøre det beste ut av alle situasjoner! Er utrolig slapp, orker ikke gjøre annet enn å sitte hjemme å se på film, drømme meg vekk til noe "bedre". Føler at jeg ikke alltid utnytter alle sjangsene jeg får, ødelegger litt for meg selv i forhold til fremtiden. Noen ganger får jeg disse "rushene" etter jeg har sett en film, eller får en åpenbaring. Igår fikk jeg en slik åpenbaring, når jeg får disse vokser jeg veldig på det. Jeg kan ikke fordra at alle er så pene, blir så misunnelig at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre av meg selv. Jeg dømmer, og jeg blir fort veldig frustrert over hvordan folk oppfører seg, men når det kommer til meg selv, så finnes det ingenting å "dømme". Jeg tror alltid bedre om meg selv, og det tar lang tid før jeg innser at jeg tar feil. Jeg liker gutter med muskler, når jeg ser en gutt med brede skuldre, så faller jeg pladask, selv for den mest overlegne og mentalt "stygge" personen. Jeg syntes smilhul er sjarmerende, og med en gang jeg ser en person med smilehul, så tror jeg automatisk at dette er den mest jordnære personen som fins! En viktig ting med meg, at du skal ikke tro du kjenner meg, før du kjenner meg. Jeg kan ha vert din venn i over et halvt år, kanskje mer. Likevel så finnes det mye under skallet mitt, som bare noen få vet, vist noen vet det i det hele tatt. Jeg er et menneske som har tatt harde valg, gjort feil, gjort bra, forandrett meninger etter bare 10 sekunder. Jeg er utforutsigbar, av og til er jeg stabil, men mest ustabil. Vist du vil bli ordentlig kjent med meg, så fjern overflaten du ser på, for det er ikke alltid den er ekte.   - er du på noen måte lik meg?

  see ya - kristine

 • Aah, the american lifestyle, I'm digging it!

  Hey folkens! Akkurat nå sitter jeg å leser bloggen til http://emmaariansen94.blogg.no/ . Meg og Emma har vert venninner utrolig lenge, og dette skoleåret har hun tilbringt i USA. Når jeg går gjennom bloggen hennes, så blir jeg så misunnelig. For min del, så kunne jeg gjerne hoppet på et fly med en gang, og reist ned. Det har alltid vert en drøm, å kunne gå på skole der nede, men det blir nok ikke før etter videregående. Virker virkelig som at Emma har det helt fantastisk! Hvem sier at å være utvekslingstundent bare går galt? Tror Emma har hatt en utrolig opplevelse, og jeg vet hvertfall at alle oss her nede ifra Spangreid savner henne veldig. Aah, the american lifestyle, I'm digging it!


  Emma håper de tre siste månedene dine i USA blir like fantastisk som de første!

  - har du hatt lyst til å være utvekslingsstudent i USA?

  - har du/vil du være utvekslingesstudent?

  see ya - kristine

 • God morgen!

  God morgen alle sammen! Da har jeg hoppet i dusjen, stelt håret og fått meg en ordentlig frokost. Det er så utrolig deilig å ha tid til å  kose seg på morgenen, bruke litt lenger tid på seg selv osv. Har ikke fått sminket meg enda, så dere får et sminkeløst bilde! Tehe. Dagens planer er som alltid veldig usikre, eller så fins de ikke i det hele tatt? Føler alt blir sånn på sparket i siste liten, det er litt stress egentlig. Jeg liker å ha planene rett forran nesen min, da har jeg tid til å planlegge andre ting i løpet av dagen. I stedenfor å sitte å mumle over hva jeg skal finne på senere.. Stress! Anyways, virker som om ting løsner seg litt mer opp nå! For en lettelse sier jeg bare. Håper dere får en like fin dag som det min skal bli ♥!

  No makeup on.

  - Er du slik at du helst vil ha planene klare?

  see ya - kristine

 • Awesome ny serie!

  Da ble det en rolig fredags kveld på meg! Hadde egentlig planlagt og finne på noe, men virker ikke som at det skjer så mye idag. Så da ble det litt kvalitets tid med film og usunn mat! Akkurat nå ser jeg på The Glee Project, and I love it! Helt fantastiske og utrolige ungdommer, alle så talentfulle på hver sin måte. I'm impressed!
  - sett The Glee project før?

  see ya - kristine

 • Breakfast

  Idag har jeg hatt gulrøtter og dip til frokost! En skikkelig frokost, oh yeah. Not. Uansett, idag er litt av en dag for meg. Det er faktisk første gangen jeg skal være hjemme alene en hel helg. Dere må ikke mobbe meg, for jeg vet jeg er 16 og det ikke er no "big deal". Likevel så føler jeg meg litt bra, bare fordi foreldrene mine stoler på meg. Det er en deilig følelse ja!


  - liker du holiday dipp og gulrøtter?

  see ya - kristine

 • Nytt design ! Like?

  Jepp da har jeg fått meg nytt Design! Som dere ser så har jeg gått for litt lysere farger, det nærmer seg jo tross alt vår. Så følte det var på tide med et litt mer "vår" design. Skal selvfølgelig ikke ta æren for det, for har ikke laget det selv. Er et ferdig design som jeg fant på nettet. Dette er laget av http://meeretea.blogg.no/. Ble veldig fornøyd, men til dere som lurer så skal jeg forandre litt på det etter vert, og gi det min egen vri. Headeren er også midlertidig, fordi jeg ikke hadde tid til å stelle i stand noe ordentlig noe. Er spent på hvordan det blir seende ut til slutt, kommer nok til å bruke litt tid på det imorgen. Så dere får vente i spenning! Tehe  - hva syntes du om det nye designet mitt?

  see ya - kristine

   

 • Forgive and forget

  Judge me once I'll forget it. Judge me twise I will be hurt, and a bit suspicious. But if you try to judge me again, just for the "fun" of it. I will not fail, and fall to the ground, ceep telling myself it's ok. Cause it's not , and I will fight for who I am! A strong woman learns to forgive and forget, but when people ceep judging you for no reason. You will have no choice, but to stand up for the women you are, and the woman you one day will be. A wise person learns to understand when to surrender, and when to be right. And now, I am right. And after this battle, I will once again forgive and forget, cause that is who I am. 

  Vet ikke helt hvorfor jeg skrev dette på engelsk, men av og til så kommer ordene mye letter frem da. Det er som et andre språk, som jeg kan bruke når mitt norske ikke lenger rekker frem. Haha, jeg er rar.

  Forstår du hva jeg prøver å få frem i det jeg skrev ?

  see ya - kristine

   

 • Colors  - hva syntes du ?

  see ya - kristine

 • Verste tidspunktet

  Da er jeg ferdig med den siste jobbehelgen min denne måneden ! Utrolig deilig å vite at det er to uker til jeg skal ha jobbe helg igjen! Nå kan jeg virkelig ta vinterferie, men førsteprioriteringen min nå, er å bli frisk. Har nemlig funnet ut at denne feberen påvirker annet enn bare hvordan formen min er. Den hindrer meg praktisk talt i og ha det gøy, følte meg som en sinnatagg igår. Klarte virkelig ikke kose meg.

  Satser på at det ikke tar så lang tid før jeg er frisk, skal tross alt filme inn en liten sangvideo til drømmestipendet på Torsdag. Så jeg vil virkelig bli bedre, for øyeblikket så høres jeg ut som en kvelt gås, så det er nok ingen god kombinasjon.

  + snart sniker UKM seg på, så dette er virkelig ikke rette tidspunkte for meg å være syk på!

  Vist jeg bare kunne vært like opplagt som jeg var når jeg tok dette bilde, haha!

  - har du tatt ferie for fult nå?

  see ya - kristine 

 • 39 I feber og har jobbehelg! Har et lite dilemma ja

  Jeg har så vondt i kjeven, bihulene, nakken og så og si alle kanalene jeg har i hode. Er helt utslitt, og klarer nesten ikke reise meg opp fra sofaen. Når jeg først reiser meg, så er det for å bytte soveplass. Målte just tempraturen min og den var 39, så det virker ikke veldig bra med tanke på at jeg har jobbehelg.. Satser på at jeg blir bedre til i morgen, slik at jeg vertfall klarer og komme meg på jobb! Om jeg får til å finne på noe senere på kvelden virker nå veldig usansynelig, årh! Det er så typisk at man blir syk just når ferien har begynt.   Arkiv bilde fordi jeg ser helt forferdelig ut atm!

  - lenge siden du har vert syk?

  see ya - kristine

 • Jonas B kos

  For øyeblikket sitter jeg på Jonas B Gundersen og venter på at Nina goll snart skal komme. I mellomtiden bruker jeg litt tid med iskaffe og pcn mens jeg venter. Steffen kom just, så får vel prate litt med drittongen :) mehe Vi snakkes !
  - hva gjør du nå in this moment?

  see ya - kristine

 • Er dere interessert i et slikt innlegg?  Hey og hoppsan, akkurat nå har vi Naturfag med Per Tore. Som vil si chilletime! Akkurat nå sitter jeg på biblioteket og slapper av, det er så deilig å bare kunne drømme seg vekk med Greys Anatomy. Senere idag skal jeg på jobb, så det blir lite blogging. Men jeg lurte litt på en ting, er dere interessert i et innlegg der jeg linker til alle bloggene jeg leser ? og akkurat hvorfor jeg leser disse bloggene?

  see ya - kristine

 • Nytt innkjøp de siste dagene

  Her har dere innkjøpet mitt de siste dagene + noen få fra forrige uke. Måtte legge ut et ekstra bilde av skoene , fordi bildene i det forrige innlegget var bare helt heslige.   - hvilke innkjøp har du gjort den siste uken?

  see ya - kristine

 • My new shoes!

  Igår kjøpte jeg disse skoen på salg, tidligere så kostet de 995 og fikk dem for 299! For en pris sier jeg bare! Disse skoene kommer nok til å bli flittig brukt. Idag skal vi se film på skolen, I'm so happy! Oliver Twist ♥  - hva syntes du om skoene?

  - sett Oliver Twist før?

  see ya - kristine

 • A great day

  Idag har skolen inneholdt veldig mye øving til Sister Act, jeg merker at konsentrasjonen min begynner å skli vekk litt. Likevel så skal jeg gjøre mitt beste på å holde meg fokusert. Det er tross alt bare litt over en måned igjen til det blir showtime! Akkurat nå er jeg på jakt etter Elgitar spillere, og bass, jeg skal nemlig prøve å få etablert et band til UKM. Jeg hadde allerede meldt meg på med noen, men de trakk seg unna. Så nå må jeg finne noen nye, så vist du spiller bass eller elgitar, så gjerne ta beskjed! Setter stor pris på det! 

  Etter skolen var jeg rundt med Chanel i allen, hadde en liten shopping runde og tur på Jonas B.

  Fikk meg noen helt fantastisk sko på salg, wiho! Viser dere dem i morgen..

  - hva har du gjort idag?

  - spiller du elgitar eller bass, interessert i å være med på UKM?

  see ya - kristine

 • Den følelsen

  Du vet den følelsen, der du ikke kan si noe, men du føler så mye. Du vil bare rope ut, men ordene rekker ikke frem. Man får på en måte en deilig følelse, blandet med frustrasjon. Du vet ikke hvordan du kan forklare det, for det går ikke ann å forklares. Ja den følelsen har jeg idag. 

  Jeg vet ikke om jeg er veldig glad, eller deppa, det er som et tomrom som av og til er fylt med glede, og av og til et blankt raseri. Jeg er utforutsigbar, og det har jeg alltid vert.  Jeg er ikke tålmodig , og når jeg først ikke får viljen min, så vises det grundig gjennom kroppspråket mitt. Av og til går det ann å skjules, men de som kjenner meg ordentlig vet at det er noe galt. Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver dette, men lurer vel bare litt på om det finnes flere som er slik? Er du slik?

  Føler ikke at jeg har vert meg selv i år, på grunn av alle disse tankene og følelsene jeg surrer rundt på. Føles ut som at jeg er en robot som lever på komando, skole, jobb, lekser, søvn. Men, når helgen kommer, så sniker jeg meg frem og er meg selv. Jeg er lykkelig og glad ja, men bare i helgene. Jeg har et problem, ja et stort problem  - kjenner du til DEN følelsen?

  see ya - kristine

 • Beste overskriften ever!

  Deilig å sove helt til klokken 1 idag ja! Senere ikveld skal jeg på jobb igjen, så mye utviling blir det nok ikke. Vi snakkes i morgen!

  - sov du lenge idag?

  see ya - kristine

 • Love the weekend!

  Idag er følgene planer slik: Først Jobb, så ut å finne på noe sprell etterpå. Gårsdagen var kjempekoselig, med både bursdag hos Line og jentekveld på B. Idag er det enda en bursdag som kommer rundt svingen, men fordi jeg skal på jobb, Så kan jeg ikke delta før halv 10, men det gjør ikke noe. Så lenge jeg får med meg den beste delene! Tehe

  Her har dere to bilder ifra igår. Franki - meg- Tomine.

  Vi har forresten kampanje kjorter nå, og  jeg elsker det! Jeg er så glad når vi får kampanje kjorter, er deilig å kunne gå med noe annet enn bare den blå kjorten hele tiden.  Have a good day everyone, så snakkes vi i morgen!

  - hva er dine planer for dagen / kvelden?

  see ya - kristine

 • Todays plans are..

  Idag skal jeg først på sangtime i Lyngdal, så på jentekveld på Betania. Så når klokken er 10 drar jeg til Line for å feire bursdagen hennes. Tror dette blir en fin dag, jeg tar med meg kameraet, så kanskje det kommer et par bilder imorgen.  - hva er dine planer for dagen?

  see ya - kristine

 • Skjønneste kattepysen!

  Så skjønn pusen min er ♥ loveu Bella!

  - har du katt?

  - er ikke bella skjønn?

  see ya - kristine

 • Jeg er veldig fornøyd!

  Deilig å være hjemme etter en lang dag på jobben! Til dere som lurer. så stenger vi en halvtime tidligere nå. Jeg må bare fortelle dere hvor utrolig fornøyd jeg er med jobben min, kunne virkelig ikke fått meg en bedre jobb. Jeg er utrolig heldig, å få seg jobb på kiosk er ikke så lett skal jeg si dere! Det er faktisk bare to måneder til jeg har jobbet på Narvesen i et helt år, wow tiden har gått fort!

  Imorgen skal jeg prøve å få blogget en del for dere søte små! Jeg må forresten fortelle dere noe litt morsom noe, når jeg kom på jobb idag så kom det inn sånn 15 småunger, og alle visste hvem jeg var. Hva søren , haha! Satser på at de var småsøsken av venner av meg, vist ikke så er det litt creepy. Tydeligvis syntes de jeg var så snill, fordi de fikk lov til å kjøpe burn av meg! And yeah, I'm kinda awesome, right kids?  - har du jobb?

  - er du fornøyd med jobben din?

  see ya - kristine

   

   

 • Now I'm kinda Gorgeous

  Idag fikk jeg endelig kjøpt meg en ny rettetang! And I'm definetly in love. Vet mange er slaviske tilhengere av GHD, og jeg pleide vel å være det før jeg møtte merket Gorgeous! Jeg for min del vil si at Gorgeous er nesten like bra som GHD, og er billigere enn de fleste GHD produkter. Kvaliteten er på topp, og jeg er ekstremt fornøyd. I tillegg til en fantastisk rettetang så fikk jeg også en hårføner, til bare 1299 tilsammen! For en pris sier jeg bare, og jeg er veldig fornøyd!

  And now I gotta admit it, but my hair looks kinda gorgeous!

  - prøvd merket gorgeous før?

  - er du GHD slave, eller er du villig til å prøve noe annet?

  see ya - kristine

 • Dagens outfit

  Igår var klassen på besøk på Vågsbygd vg skole, vi skal nemlig overføres der om et halvt år. Det vil si at vi skal gå 2 og 3 året i kr.sand. Klassen vi skal inn i virket helt super! Har ikke følt meg så velkommen i en klasse før som jeg gjorde der og da, tror dette blir moro. Senere på kvelden gikk vi på CHESS, som 3klassingene satt opp. Jeg ble utrolig imponert, det var helt fantastisk! Gleder meg virkelig til jeg går 3året nå ja!
  - hvilken skole skal du gå på til neste år?

  see ya - kristine

 • Jeg er stolt av meg selv!

  Awesome, jeg er så stolt av meg selv! Jeg klarte og få 5/6 på Naturfagsprøve, og jeg som bare har fått 2ere i dette faget i år. Jeg er så stolt! I tillegg har jeg også klart og fått 4er på matteprøve, og har bare hatt 2ere i det faget også. Så det ser ut som at ting begynner å løsne litt opp for meg. Jeg har klaget sånn over skolen i det siste, jeg vet, men å jobbe lønner seg virkelig. Det har jeg funnet ut av, det er kanskje kjedelig, men i lengden vil det lønne seg! Følelsen av å få en god karakter slår følelsen av å sitte hjemme hele dagen og " ikke ha tid" til og jobbe. 

  cambilder er alltid kos

  - har du gjort det bra på skolen?

  see ya - kristine

 • Saturday

  Wii, elsker lørdager! Det er så deilig å slippe og stresse, bare kose seg masse uten beskymringer! Idag har jeg gjort lite, bare hatt litt Kristine tid med Greys Anatomy og lillesøstra mi. Senere idag skal jeg bare ha det moro å ikke tenke på noe annet enn å kose meg. Har tross alt ikke hatt så mye tid til overs i det siste, har ikke fått tid til å kose meg med venner.. Så det skal jeg gjøre ikveld, slippe meg helt løs ifra alt ansvar og være en skikkelig tennåring for en gangs skyld. Kanskje jeg tar noen bilder, blir med mobilen isåfall. 

  Se verdens skjønneste pysekatt!

  Jeg har forresten ikke sminke på meg på disse bildene, just so you know♥.

  - hva skal du idag?

  see ya - kristine 

   

 • I'm struggeling

  Dagene mine er fylt med glede, sorg, arbeid, skole, men aller mest press. Jeg føler et gedigent press, hvordan jeg skal klare og gjøre det bra på skolen. Jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke kan gi slipp på presset jeg gir meg selv, eller presset jeg får av foreldrene mine. Ungdommer idag er omgitt av press fra alle kanter, vi kan ikke gå en dag, uten å måtte tenke på fremtiden,lekser, hva vi skal gjøre med livet. Vi kan ikke sette oss ned i to sekunder uten at noen skal blande seg, fortelle deg hva du må gjøre! Likevel når det kommer til saken, så må man bestemme alt selv. Jeg føler jeg er for ung til å bestemme hva jeg skal gjøre med livet. Helt frem til nå har jeg vert sikker på hva jeg vil, men om jeg klarer å gå denne veien jeg gjør, vet jeg ikke. skolen er for hard for meg, og den vil bare bli værre. Jeg har et kolosalt problem, jeg har begynt å mislike det jeg elsker mest. Nemlig musikk. jeg liker ikke denne andre siden av den, denne teoridelen som jeg ikke forstår. Jeg skal fortelle dere en ting, at å gå på musikk dans og drama er ikke en dans på rosa skyer, vertfall ikke for meg. Jeg elsker og synge, og vil aldri gi opp, men håpet mitt om å klare og komme meg gjennom disse 3 årene har begynt å synke gradvis.   Jeg trenger håp om at det blir bedre, jeg trenger mennesker som kan fortelle meg at jeg gjør det bra. Når man bare får negative tilbakemeldinger, så vil du tilslutt føle for å gi opp. Jeg håper denne følelsen snart forsvinner, for vist jeg skal være ærlig, så har jeg hatt den i flere måneder. Jeg trenger hjelp. og det nå.

  Likevel så merker jeg fremgang, jeg har fått noen få tilbakemeldinger som virkelig har fått skolelysten snikende frem igjen. Etter en lang stund med bare 2ere i matte klarte jeg og få en 4er. Må innrømme at jeg ikke trodde det var min karakter med det første, trodde læreren hadde sendt ut feil. 

  - strever du med skolen?

  see ya - kristine

 • I miss USA!

  Jeg gleder meg sånn til å reise til USA igjen. Turen er ikke helt sikker enda, men jeg har på magefølelse at vi kommer til å reise! Jeg har vert i USA 3 ganger før, og det finnes ikke et bedre feriested. Strendene, butikkene, gatene, rekkehusene, ja hele Landet er helt fantastisk. Lukten av våt asvalt, intern norsk humor med matvarebutikken Voldemort (walmart). Jeg savner USA, og kan ikke slutte å tenke på landet, jeg vil gå på skole der, kunne ha muligheten til å besøke familien min så ofte som mulig. Bare tenk så deilig å kunne gå lettkledd hele året, ikke noe kald vind, snø eller dårlig vær på sommeren. Når det regner i USA så er det bare deilig, jeg kan ikke forklare følelsen. 
  - vert i USA?

  - har du lyst til å reise dit?

  see ya - kristine

 • Hjelp meg å velge

  Min trofaste rettetang har nå forlatt meg, og virker ikke lenger Det er faktisk den første jeg har hatt, og jeg har vel rettet håret mitt siden jeg var 12. Så det vil si 4 år gammel er den. Jeg fikk meg en ny rettetang, men den kunne ikke måle seg med den gode gamle. Men nå som den er ødelagt så må jeg få meg en ny, vil dere hjelpe meg med å bestemme?


  Alle er over 1000 kr, og ligger på rundt om 1000-1400 kr.

  Selv vurderer jeg nr 2 fordi man får med hårføner Hmm, hvilken skal jeg velge? Alle er ifra Makestyle.no med gratis frakt når pakken er over 1000 kr .

  - prøvd en av disse før?

  see ya - kristine

 • Happy Birthday baby sis!  Idag har Elise golle bursdag! Hun blir 9 år, utrolig fort tiden har gått siden hun var bitteliten og jeg holdt henne i de små armene mine. Selv var jeg på hennes alder når hun ble født, jeg var vel 8 år gammel. Føles ut som at det var i går, det er rart hvordan tiden går. Uansett gratulerer med dagen verdens skjønneste og mest irriterende lillesøster ♥ Love u

  - er hun ikke bare kjempe herlig?

  see ya - kristine

 • See ya

  Jeg skal ikke blogge på en stund nå. Merker jeg må bruke tiden min på noe annet. Har så mye å gjøre, så mye å tenke på at jeg holder på å sprekke. Jeg klarer ikke følge meg på skolen, vil bare sove hele tiden! Så jeg har bestemt meg for å bruke mindre energi på bloggen. Det blir bare et par dager.

  see ya - kristine

 • Paramore

  Wow, er helt dilla på dette bandet. Jeg kan seriøst sitte å høre på sangene dems om å om igjen tusen ganger! Håper at jeg også en dag kan bli så flink, syntes vokalisten bare er helt fantastisk. 

  - har du hørt dette bandet før?

  see ya - kristine

 • Deilig å være hjemme!

  Sykt deilig å være hjemme etter en lang og slitsom dag på jobben. Akkurat nå stapper jeg i meg Rekesmørbrød, utrolig godt! Var deilig å komme hjem til ferske reker midt i uka, awesome♥.

  Men, jeg får vel legge meg, har en lang dag imorgen.  - hva har du gjort idag?

  - liker du reker?

  see ya - kristine

 • Waiting

  Idag så er det jobben som står for tur. Heldigvis så skal jeg bare være på skolen til 2 idag, så det skal bli deilig. Eneste negative er at jeg får da 2 timer med venting i Allen, "supert". Vi snakkes senere ikveld eller imorgen.

  - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • I'm just so tierd!

  Jeg burde bare la være og blogge, for har ingenting å blogge om. Skal jeg liksom skrive hvor utslitt å lei jeg er av skolen? I det siste føler jeg skolen har vert et rent H******.. Gleder meg til vinterferien, jeg trenger virkelig en ferie! Ikke nok med at jeg er utslitt i ukedagene, men når helgen kommer så blir det jo bare enda værre. Menmen, jeg får klare meg, er jo ikke verdens undergang. Må bare klare å legge meg tidligere enn jeg har gjort til nå.  Arkiv bilder.

  - er du utslitt hele tiden?

  see ya - kristine

 • Sushi godt eller vondt?

  Da viste det seg at jeg fikk meg et par timers søvn likevel! Er kanskje ikke så veldig høflig å gå å legge seg midt i familie selskap, men er man trøtt, så er man trøtt. Er bedre at jeg får de få timene søvn i stedenfor å være helt dø på skolen imorgen. I det siste har jeg vert veldig fristet til å kjøpe Sushi! Jeg har aldri prøvd det før, men når jeg leser på Andrea Badendyck sin blogg. Så frister det en del. Eneste minuset er at jeg ikke er så glad i fisk, men det ser så godt ut, og det fins jo så mange som anbefaler det. Så why not, det kan jo ikke skade. 

  Uansett, så føler jeg at man er veldig fansy når man spiser Sushi,  And I wanna be fancy, så i morgen går jeg for sushi som lunch på skolen. Er spent på hvordan det blir, om jeg kommer til å vrenge meg, eller om jeg kommer til å bli en sushi lover! Dere får vente i spenning til imorgen, så skal jeg gi dere en liten update om jeg likte det eller ikke.  weheartit ♥

  - har du smakt sushi før?

  - er det godt eller vondt?

  - andre enn meg som blir fristet på bloggen til Andrea Badendyck?

  see ya - kristine 

 • I'm grumpy today

  Søndag er alltid en crapy dag! Akkurat nå vil jeg bare gå å legge meg og sove til neste dag, men dessverre kan jeg ikke det for vi har familie selskap. Årh, jeg er bare så trøtt! I'm grumpy today!

  Men, nå skal jeg se greys anatomy og prøve å kose meg masse! 

  - er du trøtt idag?

  see ya - kristine

 • Verdens beste småkaker!

  Disse kakene er så gode! Jeg har vert helt dilla på disse gjennom hele julen, men nå er det dessverre ingen fler igjen.. Hva skal jeg gjøre? Jeg vet jo ikke hvordan jeg lager de, så jeg får vel tvinge mamma til å gjøre det. De er bare kjempe gode, anbefales på det høyeste.

  Har du smakt disse småkakene før?

  see ya - kristine

 • I love this feeling!

  Jeg er i så godt humør idag! Våknet opp til et helt stille hus. Solen skinnte gjennom vinduet, og jeg følte meg som verdens heldigste jente! Akkurat nå hører jeg på party musikk, å fysøren jeg blir i godt humør! Får bare lyst til å hoppe opp å danse, men tror ikke det hadde vert verdens beste kombinasjon; Blogging & dansing på likt, oh yeah, I'm a multitasker. NOT.

  Her har dere noen bilder fra igår, først var jeg hos Nina med Runar og Tomine + Sveini som kom litt senere. Etter det så gikk vi til Badeland for de hadde nattåpent, ble litt små skuffet for hadde forventet at det kom til å være flere folk, men gøy var det uansett!

  "Digg med inskrumpa fingre"!

  Nina har fått seg en søt liten pusekatt ♥

  - hva gjorde du igår?

  - fikk du en god følelse når du våknet i dag morges?

  see ya - kristine

 • I miss summer

  I miss summer..  - savner du sommeren?

  see ya - kristine

 • It's snowing

  Nå har vi just hatt fritime + tysktime som jeg kom for sent til. Fysøren hvor mye snø det har komt nå! Utrolig kjedelig med tanke på at jeg ikke kan kjøre skuter lengre, men selvfølgeli så må vi jo få litt snø denne jula. 
  - hva har du gjort de første timene?

  see ya - kristine

 • Ny sangvideo - A moment like this.

  For et par dager siden spilte jeg inn en ny sang video for dere! Jeg faila noe helt vilt i begynnelsen, men hadde ikke bry til å gjøre det helt om igjen. Jeg ser også utrolig sinna ut gjennom hele videoen, så ja jeg er klar over det. Sangen handler jo egentlig om noe positivt å bra noe, haha. Så jeg skjønner egentlig ikke helt hva jeg tenkte meg, jeg smilte vel ikke  en gang. Og når jeg prøvde så faila jeg med sangen , haha. Anyways, vurderte å spille den om igjen , men jeg var så slapp. Så dere får nøye dere med denne sangvideoen.

  - hva syntes du?

  see ya - kristine

 • Are you a messy person?

  Nå har jeg just begynt å øve til Naturfags prøven vi skal ha imorgen. Jeg har også fått ryddet litt på rommet mitt, slik at det blir litt koseligere å sitte her å gjøre lekser. For min del, så føler jeg meg egentlig ganske ukomfertabel i et rotette rom. Jeg sier ikke at rommet mitt er spesielt ryddig, men nå i det siste har jeg blitt en liten perfeksjonist når det kommer til rot. 

  Det verste jeg vet er å komme hjem til et rotette hus, spesielt vist rommet mitt er rotette! Jeg takler det bare ikke, lurer virkelig på hva som har skjedd med meg. Det begynte vel når jeg fikk meg jobb, og innså hvor viktig det er å holde det rent rundt seg. På jobb går jeg rundt å plasserer pennene i rekke, jeg må ha ordentlig system. HAHA, hvor ble det av den rotette meg?

  - er du ryddig eller rotette?

  see ya - kristine

 • Being sick, is not fun!

  Idag forsøkte jeg å dra på skolen, men etter bare et kvarter klarte jeg ikke mer. Var så kvalm og dårlig, så jeg fikk Pappa til og hente meg, og har sovet siden. Akkurat nå må jeg få i meg noe mat, så vi snakkes mer senere idag!  - er du mye syk i det siste?

  see ya - kristine

 • Et sånn lite tips

  wow, har aldri opplevd en så stor smerte i hele kroppen på en gang! Hele meg er lemster, nakken er helt stiv, og av en eller annen grunn føles det ut som om magen min holder på å eksplodere. Jeg har ikke ord for å forklare hvor ukomfertabel jeg føler meg akkurat nå. Kan ikke bevege meg, for da får jeg vondt en eller annen plass. Hele kroppen er øm. Den forbaska isen..

  Dette er siste gangen jeg går med dårlige H&M uggs når det er glatt.

  Jeg er ikke på skolen idag, ikke fordi jeg har så vondt i kroppen, men fordi jeg har spydd 5 ganger inatt, klarer ikke slutte. Jeg er så kvalm, og hode dunker som en baskettball. Advarsel til alle dere som kjører over heia! BRUK ORDENTLIGE SKO, slik at du slipper å tryne og dunke hode og få skuldra nesten ut av ledd.  PS ikke undervurder glatta, er ikke gøy å få en bil trillende imot deg, bare et sånn lite tips.

  Veiene er farlig nå, det erfarte jeg nokså sikkert igår!  - har du slått deg kraftig på isen før?

  see ya - kristine

 • Hodepine og kvalme, fantastisk!

  Da har jeg sovt siden klokken var 5, og jeg skal snart legge meg igjen. Hode mitt verker, og jeg er utrolig kvalm! Jaja, slik går det når man har fått seg et slag i hode. Regner ikke med å sitte på pcn er verdens beste løsning, så jeg hopper i sengen igjen og satser på at både kvalmen og hodepinen vil forsvinne snart. 

  Hva syntes dere om dette bildet, kan det bli en eventuelt fremtidig header? Eller?

  Fargen ble litt spesiell, men på en måte så liker jeg den. Det blir litt anderledes, men nå vet jeg ikke helt sikkert. Hva synets du?

  see ya - kristine

 • For en opplevelse!

  Idag har jeg fått meg litt av en opplevelse. Når jeg skulle hjem etter skolen spurte jeg avdelings rektoren om jeg ikke kunne få sitte på, for vi skulle samme vei. Dette var helt greit, så da tenkte jeg " da blir det vist ingen problemer med å komme seg hjem idag" Jeg skulle bare visst bedre for problemfylt var nok hele kjøreturen ..!

  Etter vi hadde kjørt i nesten en halvtime, (hun kjører utrolig sent). Så endte vi opp i en bakke der det sto et par biler. Så vi stoppet opp, og skjønte fort at her ble det mye venting. Så jeg gikk ut av bilen og bestemte meg for å spasere ned den glatte, lange, isfylte bakken med snø på toppen. Ikke før jeg kom ned 2 meter, hørte jeg et par biler som koliderte lengre oppe i bakken, og før jeg vet ordet av det triller det en bil mot meg. Først traff den et par andre biler, før den tok strake retningen mot meg. Heldigvis fikk jeg flytta på meg, og endte opp bak en annen bil igjen.

  Etter jeg klarte og samle tankene mine, så måtte jeg nesten le litt, for dette ble litt vilt. Fort ble jeg fortalt av et par folk, at jeg bare måtte komme meg vekk, for her var det ikke trygt. Så jeg begynte å spasere, og tror dere ikke jeg klarer og dette og vri skuldra nesten ut av ledd? Åjoda, det klarte jeg med fint sammarbeid fra min litt for løse sekk. Tårene begynte såvidt å renne, men jeg tok meg sammen. Måtte komme meg i bunne av bakken, for der sto pappa. Plutselig før jeg aner ordet av det, føler jeg bakken smelle seg i hodeskallen min, og fort lå jeg i veikanten med en utrolig hodepine!

  Dette resulterte altså i : Jeg ble nesten kjørt ned, fikk skuldra nesten ute av ledd og sist men ikke minst kan jeg ha fått meg en liten hjernerystelse. Flott, flott dag!  - opplevd liknende før?

  see ya - kristine

 • I want this!

  Alle kjolene er fra Nelly.com ! 

  - hva syntes du om kjolene?

  - hvilken syntes du var finest?

  see ya - kristine

 • My favourite perfumes

  Jeg har flere, men dette er desidert favorittene mine! De jeg bruker mest er Christina Aguilera, Chanel og Fantasy av Britney Spears. ( Som jeg glemte å ta bilde av).  - har du noen av de samme parfymene?

  see ya - kristine

 • Jeg er sint!

  ÅRH, jeg blir så frustrert av blogg.no akkurat nå! Hver eneste kveld lager jeg et fint innlegg med bilder, men så klarer jeg ikke laste dem opp! Sinnsykt irriterende, jeg skjønner virkelig ikke hvorfor blogg.no ikke har fått fiksett dette enda.. ærh!

  Så da blir det arkivbilder.

  ELLER IKKE, FOR TYDELIGVIS VIL INGEN BILDER BLI PUBLISERT!!!! 

   

  Jeg er sint..

   

  See ya - kristine

 • Sunday, always a "bad" day

  Snakk om å føle seg dårlig altså! Jeg gruer meg utrolig nok, veldig til å dra på jobb idag. Heldigvis så begynner jeg klokken 11, og er ferdig 5. Jeg vet jeg klager mye, men det er slitsomt å stå 6timer i strekk. Noe som jeg har gjort 4dager i strekk nå, bare at jeg har hatt lengre vakter. Jeg er sliten å lei, og jeg vil sove vekk all frustrasjon. Jeg vil tenke på alt det gode og positive i stedenfor, hodet mitt spinner i sin egen lille sirkel, og når folk snakker til meg. Så føles det ut som det er en annen person som svarer, en svakere og mer "ikke meg" person. Så jeg skal fortelle dere en ting, jeg GLEDER MEG TIL 2 UKER FRI NÅ! Da kan jeg love max blogging, fine og glade innlegg! Masse bilder, og ikke minst en mer uthvilt Kristine. Hvordan høres det ut?

  see ya - kristine

 • Jeg trenger en pause

  God morgen alle sammen! Jeg må nokså sikkert ta meg en liten pause snart, vet ikke om jeg gjør det idag. Likevel så er jeg så utslitt at jeg ikke orker å tenke på bloggen. Vi snakkes.  see ya - kristine

 • Being to busy is not good!

  Å være for opptatt er virkelig ikke bra, det er ikke bra for helsa! Jeg må virkelig roe meg etter denne helgen, er så sliten! Har så utrolig mye på en gang, jeg kan virkelig ikke jobbe så mye. Jeg takler det ikke. Det føles ut som om jeg har en ballong inni meg som snart vil sprekke, jeg takler ikke så masse press på en gang. Skole , jobb, venner + press jeg legger på meg selv. Jeg må skjerpe meg for vist ikke så vil jeg ende opp som et nervevrak. Jaja, nå er det bare en helg igjen, så har jeg 2 helger fri, det skal bli deilig etter 3 uker med intens jobbing. 

  Er dere interessert i å se skoene jeg fikk idag morges?

  - er du for opptatt i det siste?

  see ya - kristine

 • I dream about..

  I dream about leaving for Italy, every day.  Jeg savner virkelig den Italienske naturen, de gamle bygningene! Jeg vil tilbake!

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Heyhey

  Senere idag skal jeg på jobb som vanlig. Akkurat nå har jeg Engelsk som er favoritt faget mitt, bare fordi det er så lett for meg. Idag har jeg hatt en stikking i brystet, det har vert skikkelig ubehageli. Så jeg lurerer virkelig på hvorfor det stikker sånn, sykt merkelig. Regner ikke med det noe farlig, men man kan jo aldri være for forsiktig. Regner med jeg går til legen vist det fortsatt stikker veldig imorgen. Noen som vet hva det kan være? Kanskje jeg har lugget på en skeiv måte eller noe?

  - har du opplevd stikking i brystet før?

  see ya - kristine

 • Anbefaling av hår produkter!

  Idag har jeg vasket extensionsene! Jeg brukte den nye silver kuren min, som forresten funker kjempe bra. Den har akkurat samme virkning som silver shampoen, bare at det er kur i tillegg. Utrolig praktisk og greit! Den kostet 240 kr, men er definitivt verdt alle pengene. Jeg brukte en shampoo fra Bed Head som jeg fikk til Jul av søte Nina! Er kjempe fornøyd med den, og den lukter himmelsk! Anbefaler disse produktene på det høyeste! For dere som ikke vet hva en silver shampo gjør, så fjerner den gulskjær i håret.  - har du prøvd noen av disse produktene før?

  see ya - kristine

 • My life is great!

  For å være ærlig så er livet mitt så og si ganske forvirrende for tiden! Likevel så fortsetter jeg å være glad og positiv, det virker som om motgangen jeg opplever, ikke har noe å si lenger. For alt det gode og fine, varer så lenge! Jeg har det så fint, har utrolig mange gode og støttende venner. Jeg fokuserer mer på skolen, følelsene mine løper i alle retninger, men jeg liker det. Jeg har et godt liv, og jeg er så utrolig taknemlig. Jeg vet egentlig ikke helt hva det er som har skjedd med meg, men ting betyr liksom ikke like mye lever. Motgangen er ikke så hard og takle, den er som en liten flue, irriterende til tider, men betyr så utrolig lite i helheten. Jeg har det så bra!

  - har du det bra for tiden?

  - føler du mye motgang?

  see ya - kristine

 • My awesome day!

  Kan dere se hvor utrolig slitt håret mitt var? Uff, jeg kjemmes helt av de ekle tuppene. Jeg har utrolig lyst på langt hår, men av og til så får det være måte på. Jeg måtte definitivt klippe meg, men klarte ikke å ta mer enn tuppene. Jeg stripte faktisk bare etterveksten, men det var nok til å gi en stor forskjell. Ble så fornøyd! 

  Resultatet ble da slik, åh jeg er så fornøyd!

  Jeg kjøpte også disse støvlettene på Mi2 i Lyngdal. Tror det var det siste paret de hadde igjen, så jeg var kjempe heldig! 50% salg, woho! Slike kupp er bare helt fantastiske.
  - hva syntes du om skoene?

  - lenge siden du har fiksett håret?

  see ya - kristine

 • God morgen aller herlige!

  God Morgen, vi ble just ferdig med to veldig lange mattetimer! Utrolig deilig å kunne slappe litt av etterpå. Idag skal jeg egentlig ikke gjøre en ting, jeg skal bare lade meg opp til en lang uke med jobb og skole.  Fra og med i morgen så skal jeg jobbe 4 dager i strekk, så det blir jo "fint". Menmen, cash er alltid greit å ha! Vi blogges senere idag.

  - hva skal du idag?

  - har du mye å gjøre denne uken?

  see ya - kristine

 • Before and after pictures

  Her har dere et før og etter bilde av håret mitt. Jeg ble så fornøyd!  - hva syntes du?


  see ya - kristine 

 • Endelig lyseblond igjen!

  Da er jeg lyseblond igjen! Utrolig deilig å endelig kunne bruke extensionsene. Jeg har virkelig savnet hårfargen min, jeg føler meg liksom ikke helt som "Kristine", uten blondt hår. Jeg legger ut bilder imorgen fra dagen min, jeg har blandt annet kjøpt nye sko. wii! Så vil jeg også si at Malene Birkeland på frisørsalongen Reene, er kjempe flink. Hun er lærling der, jeg er utrolig fornøyd.

  Så tusen takk Malene! Du er god!  Det siste bilde var egentlig litt for tull.

  - hva syntes du om hårfargen min?

  - syntes du jeg passer lyseblondt best, eller litt mørkere? ( se bilde i det forrige innlegget)

  see ya - kristine

 • wow, over 300 på bloggen!

  Oy, jeg er i ekstase! Idag har jeg hatt mer enn 300  mennesker inne på bloggen. Dette var virkelig et fremskritt! Normalt sett så pleier jeg å ha  lesere alt fra 80 -200. Så det er utrolig moro å se at så mange har vert innom idag, det varmer virkelig♥ Imorgen skal jeg stripe håret mitt lysere igjen, jeg klarer ikke vente! Håper virkelig resultatet blir bra, og at jeg ikke får gult hår! Heheh  - hvor mange har vert innom din blogg idag?

  see ya  - kristine

 • Topp 3 dårligste sjekketriks jeg har opplevd!

  Idag har jeg funnet litt inspirasjon på Hanna Vaage sin blogg, og bestemte meg for å lage et liknende innlegg som hennes. Hun skriver ofte om gutter og diverse "jente" problemer. Så jeg bestemte meg for å skrive topp 3 dårlige sjekketriks som jeg har opplevd. Jeg sier ikke at jeg har opplevd så mange, men noen av disse har jeg ledd godt av.

  1. Det var en eldre gutt som kom opp til meg. Han begynte å småprate litt, noe som var helt greit syntes jeg. Så spurte han meg "Ja, så hvor gammel er du da?" Der og da, så var jeg 15 og ble 16 om to uker. Så jeg svarte " Nei, jeg er nok bare 15" og smilte litt beskjedent. Jeg skal love dere, at det tok ikke lang tid før han mistet interessen i og med at jeg var 15, ikke 16. Altså under den sexuelle lavalderen.  Det tok ikke lang tid før han fortalte meg at han var 19 etterfulgt av et kjapt "Jeg må visst gå". 

  2. En litt forvirret og kanskje ikke helt normal fyr begynte å tegne på hånden min. Han sa det var en lek, og at jeg måtte si stopp. Så når han kom rett under armhulen, så sa jeg stopp. Det tok ikke mye tid før han smilte og sa, ok nå må du kysse meg. Jeg kan love dere at jeg takket fint nei, og kom meg fort unna denne creepy, og litt for spesielle fyren. 

  3. En gang når jeg var i Danmark, og gikk tur med lillesøsteren min. Så kom det en gutt på rundt om 17 år, han var ikke særlig beskjeden så han spurte meg rett ut. " skal vi knulle?". Jeg klarte ikke få frem ordene jeg tenkte, men klarte å presse frem et " hold kjeft" så tok jeg søstra mi raskt i hånden og gikk vekk fra den litt for "frampå" fyren.  

  Random bilde ifra Google.

  - har du opplevd noen helt forvridde sjekketriks?

  see ya - kristine

 • Jeg skal/vil ta piercing i Navlen

  Da er det bestemt, jeg skal manne meg opp til å ta piercing i navlen. Har aldri turt å en gang vurdere det , blandt annet fordi foreldrene mine er ekstremt imot det. Jeg har også tenkt, hva er vitsen, ingen kommer til å se den uansett? Det har jo ingenting å si om andre kommer til å se den eller ikke. Så lenge du føler deg komfortabel med den, og det er noe som får deg til å føle deg bra. Så hvorfor ikke? + Man ser jo bare gourgeous ut med det på sommeren. Så jeg har bestemt meg for å ta en sjangse! Håper bare ikke jeg får betennelse, vet du om mange som har fått det? Vet ikke når jeg skal ta piercingen, men regner med det ikke blir så alt for lenge til. Noen i Lyngdal området som vil bli med meg?

  Dårlig kvalitet på bilde ja, men det har jo ikke så mye å si. Poenget er at snart vil den magen bli "bedasseled" med en percing. 

  - har du piercing i navlen?

  - isåfall, gjør det vondt, fikk du betennelse?

  see ya - kristine

 • Nytt innkjøp fra Nelly.com!

  Idag tok jeg meg en tur innom Nelly.com og kjøpte disse herlige skoene. Leveranse tiden ligger på 2-6 dager, så da regner jeg med de kommer snart. Hva syntes du om skoene?
  Pumps 299kr

  Brun hverdags sko 449 kr

  see ya - kristine

 • En liten lærepenge

  Det er så ironisk hvordan folk sier en ting, men gjør det strake motsatte. Uansett hvilken sammenheng det er i, jobb, skole, vennskap,kjærlighet.  Man kan ikke komme unna vanskelige valg, og ukomfertable samtaler med og fortelle noe du vet du aldri kommer til å holde. I det siste har jeg opplevd en del av denne onde sirkelen. Folk forteller meg en ting, men med en gang jeg snur ryggen, og kanskje blir litt godtroende. Så kommer sannheten og smacker meg i trynet. Av og til, så må sannheten bare være brutal, slik at en forandring eller en lærepenge  vil kommer til syne. Ikke si noe du vet du aldri kommer til å holde. Det vil bare gi deg en god runde med mye frustrasjon!  - har du opplevd at folk rundt deg har fortalt deg ting de ikke kan holde?

  see ya - kristine

 • Where words fail, music speaks!

  Akkurat nå, så føler jeg disse sangene beskriver veldig godt hva jeg føler. Låtene er et speil av hva hjerte mitt vil si, men ikke tørr. Jeg elsker å finne slike låter, vurderer å lære meg låt nummer 2 på gitar. Så eventuelt spille den inn for dere imens jeg synger, hva syntes du?

  Skal jeg gjøre det?

  see ya - kristine

   

   

 • Pictures from yesterday.

  Igår tok jeg meg en tur innom Nattcafe. Det er utrolig lenge siden jeg har vert der, så da følte jeg det var på tide. Ikveld skal jeg på jobb (som vanelig). Ikke at det er så veldig farlig, er jo greit å tjene litt penger. Her er det et par bilder fra igår:

  - hva gjorde du igår?

  - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • I love the fact that pictures, can take me back in time.

  I love the fact that picutes, can take me back in time. 

  Gode tider, som du for alltid vil huske! Lukten, følelsene, synene og ikke minst opplevelsene! Jeg elsker å oppleve nye ting, se nye mennesker. Analysere hver minste bit av det jeg lurer på, men mest av alt ! Så elsker jeg å ta bilder av disse tingene. Når jeg får disse tankene, så vil jeg huske det. Jeg tar et bilde, og det vil for alltid ligge i hukomelsen min. For da vet jeg at det var ekte og har skjedd, det var ikke bare noe jeg inbilte meg selv. Bilder av de stundene som du vil ta med deg, som du kan se på og mimre tilbake til den gode tiden. Du får til og med følelsene,luktene, ja alt tilbake på et blinkskud! Bare på grunn av de bildene du tok den stunden med de menneskene, og de følelsene du hadde!


  - føler du det slik?

  see ya - kristine

 • Hvilken header er finest? nr,1, 2 eller 3?

  Nå har jeg sånn ca brukt en halvtime på å lage 3 forskjellige headere. Så lurte jeg på om dere kunne fortelle meg hva dere syntes jeg kunne gjøre bedre, og hva dere liker med dem. Syntes dere jeg skal bruke en av disse som header, eller beholde den jeg har nå? Jeg vet rett å slett ikke om jeg ble fornøyd med noen av dem, men koselig med tilbake melding uansett. 

  - hvilken likte du best?

  - skal jeg bruke en av disse, isåfall hvilken?

  see ya - kristine

 • Blond hair!

  På tirsdag skal jeg få blondt hår igjen! Jeg klarer virkelig ikke vente, gleder meg sånn. Er utrolig lei av håret mitt akkurat nå, så det skal bli utrolig deilig å bli blond igjen.

  - har du farget håret før?

  - hva liker du best, mørkt eller blondt?

  see ya - kristine

 • we heart it !

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • I'm just "slacking"

  Idag har jeg hatt en utrolig slitsom dag på jobben! Ble så sliten og trøtt, hode mitt banket å banket, og jeg ville bare legge meg ned til å sove. Kan det ha noe med det faktum at jeg la meg litt for sent igår? Jo, det har vel det.

  Imorgen så er det den såkalte chillefredagen, bare gode fag! 3 fritimer, og ingenting annet å gjøre enn å stirre på dem som går forbi i biblioteket. This is really a slack day, but I like it!  - hvordan er din fredag på skolen?

  see ya - kristine

 • King kong

  Nå skal vi se film i norsken! Utrolig deilig å kunne se film i stedenfor å måtte  ha teori, digg! 

  - har du sett king kong?

  - isåfall er den bra?

  see ya - kristine

 • House bunny - film.

  Fordi jeg ikke klarer og legge meg så tidlig. Så skal jeg se litt på film, før jeg stille men sikkert lander i drømmeland. Tenkte jeg skulle være litt utro mot kostholdet mitt, og spise nudler, på KVELDEN! Ikke bra, kan noen gi meg en sjennepreken? Idag har jeg vært på utrolig mange plasser ( lyngdal - kr.sand - lyngdal- spangreid så Lyngdal igjen.) Den siste turen var fordi jeg øvelses kjørte for første gang med pappa, det var gøy, men slitsomt. Det er ikke så lett å kjøre når man ikke ser noe, og faktisk ikke vet hvordan man dimmer. "I wasn't having any problems at all!"  - har du sett den filmen før?

  - begynt å øvelseskjøre enda?

  see ya - kristine

   

   

 • Outfit

  Idag fikk jeg en nyhet jeg virkelig ikke ville høre! Jeg må nokså sikkert få tannregulering igjen, er det mulig? Jeg har allerede hatt reggis og tennene mine er så og si helt rette. Det eneste problemet er at tennene mine er på vei tilbake, så jeg må nokså sikkert trekke alle de 4 visdoms tennene mine, og ha reggis i 2 måneder.. Uff, dette var virkelig ikke en god nyhet. Jeg klarte heldigvis å trøste meg selv med litt shopping etterpå, kjøpte blandt annet disse buksene og toppen. Kjøpte også inn min kjære foundation igjen! Kjøpte et par med bukser til, legger dem ut i et senere innlegg.

  - har du hatt tanregulering?

  see ya - kristine

 • naam!

  Salaten vi har på skolen er bare helt fantastisk! FInnes ikke bedre enn den, I promise! Nå skal jeg til tannlegen i kr.sand, kanskje jeg får kjøpt meg en del ting på senteret når jeg først er der nede. Vi snakkes senere søtinger♥

  - har dere god salat på skolen?

  - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • Dette er hårpleien jeg bruker

  Har en god del til, men hadde bare tid til å ta bilde av dette før jeg dro. Jeg hadde en periode der jeg brukte Bed Head shampooen veldig mye + Gliss hair repaire, dette gjorde slik at hodebunnen min ble skikkelig sår. Jeg begynte å flasse en del, pga disse produktene er sterkere enn de vanlige. Derfor kjøpte jeg inn Head and shoulders, som automatisk vil hjelpe meg med sår hodebun! Alle disse produktene er jeg veldig fornøyd med, og alle lukter himelsk. Dette er jo vanlige shampooer og balsamer som de fleste har, men jeg syntes alltid det er interessangt å lese om hvilke produkter som alle andre bruker. Så da tenkte jeg hvorfor ikke dele det med dere?

     Random bilde av neglelakken min + morgenkåpen haha.

  - hvilke shampooer å balsamer bruker du?

  see ya - kristine

 • I'm addicted!

  Idag har jeg bare geeket greys anatomy! Digger virkelig den serien, har ikke ord for å forklare hvor fantastisk den faktisk er. Det er så mange fantastiske historier, så mye drama, og ikke minst masse spenning. I'm addicted!

  - liker du greys anatomy?

  - er du avhengi av en serie?

  see ya - kristine

 • Jeg trenger en film andbefaling.

  Det er så herlig å komme hjem fra en lang og slitsom dag på skolen! Normalt sett så slutter jeg klokken 3, men på Tirsdager slutter jeg 2. Akkurat nå så ser jeg på tv, og skal snart sette på en film. Det er så godt å kunne slappe av for en gangs skyld! Har dere en film dere vil andbefale meg å se?  - har du en film å andbefale?

  - syntes du det er deilig å slappe av etter skolen?

  see ya - kristine

 • Deilig å ha litt alene tid!

  Fysøren å deilig det er å sitte oppe litt etter alle andre har lagt seg. Huset er klink stille, katten kommer bort til deg og Twilight står på tv'n. Sykt herlig å kunne få litt alene tid før man går til sengs. Det eneste negative med å sitte oppe er at man blir så trøtt dagen etterpå! Jaja, får håpe at denne norsk timen vil få våknet meg litt. PS tror det umulig å ikke våkne så mye kritikk vi sitter å får akkurat nå. Norsk læreren er visst ikke så glad i oss idag. 

  Bilder fra Italia i sommer.

  - liker du å sitte oppe etter alle har lagt seg?

  see ya - kristine

 • 60% of sexual assaults are not reported!

  Det er helt merkelig å tenke på 60 % av alle voldtekter er ikke meldt i fra til politiet. 44 % av offerne er under 18, og 80 % er under 30. Hvert 2 minutt, blir noen brutalt voldtatt i USA. Hvert år er det rundt om 213 000 voldtekter! 15 av 16 voldtektsmen vil ikke havne i fengsel, og i 2 av 3 tilfeller så er voldtakts mannen en man kjenner godt. 

  Jeg kan ikke tenke meg den smerten, både psykiske og fysiske som disse offerne opplever. Kan ikke tro at noen har et så stort behov for sex, at de kan gjøre slik mot et annet menneske. Jeg kan ikke tenke meg den redselen som offerne vil føle. Mange tørr ikke gå ut av huset, vise seg blandt andre mennesker, for de skammer seg. De skammer seg over det som har hendt dem. De føler seg ydmyke, spottet mot verden! Noen har tråkket på den helligste plassen dems, den har blitt ruinert på et så stort level. Jeg kan virkelig ikke tenke meg hvor vondt det må føles.

  Disse kvinnene og barnene som går igjennom dette, jeg har ikke ord. Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre noe for å forandre fortiden. Likevel så vet vi alle at fortiden , ikke kan forandres. Skulle ønske jeg kunne slengt hver å en voldtektsman i fengsel, gjordt noe for å hjelpe disse uskyldige offerne. Hva kan jeg gjøre, jeg vil så gjerne gjøre noe! Likevel så tror jeg at den måten man kan gjøre en stor forandring på, er å stå sammen. Det er den største og eneste måten, sammen er vi sterke!  - ble du sjokket over denne statistikken?

  - hva føler du om denne saken?

  see ya - kristine

 • Krevende, men også utrolig spennende!

  Nå har øvingen startet for fult! Fra og med idag så kommer jeg til å leve og puste sister act! Det vil altså si at jeg skal tenke på musikalen vår 24/7. Jeg skal synge 2 sanger + noen setninger her å der på noen andre sanger. Rollen min er ganske så sentral i musikalen, så jeg er kjempe spent! Tror dette blir utrolig gøy, og ikke minst krevende! I can't wait!  - har du vert med på en musikal før?

  see ya - kristine

 • Where are you christmas?

  Da er snøen endelig på plass her i lille Lyngdal. Regner med den er vekk imorgen! Det er så trist for i år hadde vi ikke snø på julaften en gang, jeg syntes det er så koselig med snø. Jeg har en liten sånn " where are you christmas" følelse. Har igrunnen hatt den følelsen en god stund nå, årh! Jeg vil ha masse snø!

  - liker du snø?

  see ya - kristine

 • Skoleflink pike idag!

  God morgen til alle " skoleflinke " elever! Hver mandag starter skolen som et brak, skolen begynner med 2 lange mattetimer. Tidligere pleide jeg ikke gjøre annet enn facebook, men nå har jeg faktisk skjerpet meg litt. Må ha vert noe med den filmen jeg så igår. Lagte en andbefaling av den i et tidligere innlegg, vist dere er interessert i å lese om den. Etter disse to timene så er det bare musikkfag, så det blir deilig. Utenom det faktum at vi skal ha teori, jippy!  - er du skoleflink idag?

  see ya - kristine

 • We are stronger then we look!

  Det går ikke en dag, der jeg ikke tenker på fremtiden. Av og til føles det ut som at jeg lever i min egen fantasi, og når boblen sprekker så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre av meg. Jeg har alltid denne planen om hvordan fremtiden vil bli, men fremtiden blir aldri slik jeg ønsker. Hele fjoråret gledet jeg meg til å begynne på ny skole, med nye folk. Det tok ikke lang tid før jeg innså, at det ikke var så anderledes som jeg trodde. Jeg hadde denne lille fantasien om at alt kom til å ordne seg, så lenge jeg fikk oppleve noe nytt. Ting har forandrett seg ja, men med nye opplevelser, så vil det automatisk være noen negative forandringer som hopper seg på toget ditt. 

  Noen ganger, så ser jeg på livet mitt som en film. Jeg venter på vendepunktetet, kanskje den snart vil komme? Det samme har jeg fortalt meg selv i flere år nå. Ting forandrer seg en liten stund, men det finnes alltid de menneskene som klarer og suge deg ned igjen. Kjærlighets sorg, jentedrama  eller familie problemer? Uansett hva det er, så skal jeg ikke la det ødelegge for meg. Når jeg får motgang, så vil jeg automatisk reise meg høyere! Aldri om jeg skal la noen slå meg ned i støvlene, jeg er bedre enn det. Det vet jeg at mange av dere også er, så stå på. Ikke la frekke jenter, vanskelig familie eller gutten som ikke vet hva han har, ødelegge for deg! Vi jenter er verdt så mye mer enn det, vi kan gjøre hva vi vil, når vi vil!

  We are stronger, then we look! 

  Bilder fra weheartit ♥

  - opplevd ting slik før?

  see ya - kristine

 • Jeg trenger forslag.

  Akkurat nå trenger jeg et forslag fra dere! Jeg har tenkt til å spille inn en ny sang video, men hvilken sang skal jeg synge? Har dere noen request's? Jeg har ingen aning, så enten blir det en cover av en tidligere video med dårlig kvalitet. Eller en helt ny sang? Hva syntes dere? Skal jeg spille inn denne videoen på nytt, bare med ordentlig kvalitet? 

  - hvilken sang skal jeg synge?

  see ya - kristine

 • Dangerous Minds (film andbefaling)

  Jeg så just en utrolig trist, men også inspirerende film! Den fikk virkelig pågangsmote mitt til å løfte seg et par hakk. Temaet var at man ikke skulle gi seg, men fortsette og kjempe når du føler deg på bunnen. Filmen handler om en Lærer som begynner på en ny skole, en ny klasse. Denne skolen ligger midt i gettoen, og ungdommene har like mye interesse for å lære som de har for å spise brokkoli. Læreren klarer og snu rundt på dette, men midt i all undervisningen skjønner hun at deres liv. Ikke alltid er noe hun kan kontrolere, med tanke på at selve skolen hun jobber på, praktisk talt oppfordrer dem til å ødelegge for seg selv. Dette var en veldig god film, og andbefaler absolutt alle til å se den. Det rente et par tårer, smilte et par smil, men aller mest snek inspirasjonen og pågangsmotet inn på meg. Føler meg klar for å virkelig slå til dette siste semesteret på skolen.

  - vil du se denne filmen?

  - har du sett den?

  see ya - kristine

 • This makes me smile

  Jeg tenkte jeg skulle lage et lite innlegg om ting som gjør meg glad! Jeg vet at mange har hatt slike "jeg liker ikke" innlegg. Så derfor tenkte jeg at jeg skulle ta den motsatt versjonen, og blogge om alt som gjør meg glad!

  1. Jeg elsker når folk spør om det er meg som blogger i Lyngdal. 

  2. Blir så glad når Elise (lillesøsteren) min gjør som jeg sier ( for en gangs skyld) ! haha

  3. Når jeg ser Jane Austen filmer, så får jeg alltid en liten lykke som stråler frem.

  4. Den følelsen av å mestre noe, som du tidligere syntes var veldig vanskelig!

  5. Når man oppnår et ønske, som når jeg fikk rollen som Rita i skolemusikalen.

  6. Den lille gnisten du føler mellom deg å en annen person, og man kan ikke gjøre annet enn å smile.

  7. Når man vet at noen tenker på deg.

  8. NÅR HARRY POTTER GÅR PÅ TV!

  9. Når jeg skal ut å reise, da har jeg verdens største lykkerus.

  10. Den følelsen " I can do whatever I wanna do, Cause I am  Kristine Johnsen!"  - kjenner du deg igjen i noen av punktene mine?

  - hva får deg til å smile?

  see ya - kristine

 • God Morgen / før middag

  God morgen / før middag. Det ble ikke blogging igår på grunn av jobben. Akkurat nå så er jeg kke hjemme, så lover bedre blogging senere idag. Er så trøtt akkurat nå, så orker ikke skrive så masse. Vi snakkes senere!

  - hva gjorde du igår?

  see ya - kristine

 • This is why I love to blog!

  For noen uker siden så fikk jeg et spørsmål om hvorfor akkurat jeg blogger. Hva jeg finner interessangt med det, og om jeg ikke blir lei og sliten av det, om jeg føler et slags "bloggepress".

  Svaret mitt er altså: Grunnen til jeg blogger er alle de fine tingene jeg får ut av det! Mennesker som kommer opp til meg og forteller meg at de leser bloggen, og liker den kjempe godt. Mindre jenter som er innom Narvesen når jeg er på jobb og forteller meg at de leser bloggen min. Jeg liker tanken på å være et forbilde. Jeg sier ikke at jeg faktisk er et forbilde, likevel så skader det ikke å prøve. Gjennom bloggen får jeg ut veldig mange meninger og eventuelle ting jeg har så lyst til å skrive om! Bonusen er jo at folk faktisk leser det. Det er jeg så takknemlig for, og for å være ærlig skjønner jeg ikke hvorfor, men uansett tusen takk alle sammen! Jeg har et lite bloggepress ja, men det er bare fordi jeg elsker å blogge! For all del kan jeg bli kjempe lei, men den deilige følelsen man får etter å ha lagt et kanon bra innlegg. Den kan ikke beskrives. Gjennom bloggen så har jeg flere grunner til å ta bilder, finne på mer interessange ting, gå i finere klær. Det eneste negative med å blogge er at til tider kan man få "hate" kommentarer. Likevel så prøver jeg bare og overse det, haterne kan ikke hakke ned på meg lenger, jeg har vokst ifra den dårlige selvtilliten. Den har for lengst forsvunnet! 

  - hvorfor blogger akkurat du?

  see ya - kristine

 • Purple clouds

  Ikveld er det barnevakt som står på min "to do" liste. Ellers får jeg kanskje besøk av to gode venner! Får se, går ann på om de vil kjøre hele veien til Spangreid. Imorgen skal jeg selvfølgeli på jobb, og kan derme ikke love super blogging!

  Anyways jeg håper dere alle får en fantastisk fredags kveld!

  - hva syntes du om bildene?

  - hva skal du ikveld ?

  see ya - kristine

 • Andbefaling av Gorgeous Curl Wand!

  Jeg har ikke ord for å forklare hvor fantastisk denne krølltangen er! For det første så bruker den bare 10 sekunder på å lage en krølle. Den varmes opp så fort at du ikke har tid til å tenke. Har aldri opplevd en så god krølltang som dette før. Krøllene blir fyldige og heller ikke for korte, det er ikke slik at du plutselig får utrolig kort hår. Alt med denne krølltangen er perfekt syntes jeg, og utsende skader heller ikke. Krøllene varer utrolig lenge, og man trenger ikke spray! Jeg vil nok tro at mine krøller vil definitivt vil vare til imorgen kveld! Jeg elsker diamantene som er lagt inn rundt håndtaket, syntes det er kjempe fint! Tangen var heller ikke så ekstremt dyr, jeg kjøpte den på makestyle.no Der de også har mange andre gode varer og produkter, selv har jeg tenkt til å kjøpe inn noen hårkurer fordi de har så mye salg akkurat nå.   Det siste bilde er av ekstentionsene mine. Jeg vet det ser utrolig bustette ut, men det er på grunn av lyset i bakgrunnen.

  - har du prøvd den krølltangen?

  - er du interessert  i å kjøpe den?

  see ya - kristine

 • I love to play!

  Fysøren å deilig det er å ha gitar time! Helt ælig så syntes jeg det er helt fantastisk å kjenne fingertuppene numme og vonde, for da vet jeg at jeg virkelig har gjort noe. Den følelsen av å mestre noe er helt fantastisk, jeg digger den!  - spiller du gitar?

  see ya - kristine

 • Føler meg 10 kg tyngre.

  Jeg savner følelsen av varme, folk som bryr seg! Er lei av å måtte tenke på absolutt alt og alle før jeg gjør noe, jeg vil bare leve livet. Uten å bli dømt, snakket om! Skulle ønske folk kunne la være og hakke ned på hverandre, hva er poenget? Vi ender bare opp som ulykkelige og lei. Vil ikke si jeg ulykkelig, men lykkelig er jeg vertfall ikke. Føler jeg har 10 murstener på skuldrene mine, presset holder på å ta overhånd. Det er som om jeg er under vann, og pusten forsvinner. Jeg vil bare skrike, rope ut! Levet livet uten disse tauene jeg sitter fast i. Hjertet mitt er dratt til alle kanter, for det meste vil jeg bare være meg selv. Oppleve lykke med herlige mennesker, men det står alltid noe i veien. Nei, jeg er ikke lykkelig, men vil en dag bli det igjen. Det skal jeg sørge for, og jeg skal ikke la disse hinderne rive meg ned. Jeg er sterkere enn det!  En dag i nærmeste fremtid, lover jeg at humøret skal være på plass igjen! love også at jeg ikke skal klage så mye, men iblandt må man få det ut. For meg finnes det ingen bedre måte enn å skrive det ned. Uansett så vet jeg at jeg alltid har støtte fra dere lesere, og det setter jeg stor pris på!

  - er du lykkelig?
  - føler du at noe river i deg, at du har for mye å tenke på?

  see ya - kristine 

   

 • oh yeah 6/5 på engelsk stil!

  Er det noen av dere som husker den stilen jeg la ut på bloggen? Jo, jeg har nemlig fått den tilbake, og jeg fikk 6/5! Med tanke på at jeg forsåvidt klarte og få 4-5 på Ungdomskolen, så er jeg kjempe fornøyd! Klarer virkelig ikke tro at jeg faktisk har blitt så mye bedre på et halvt år, jeg må innrømme at jeg er veldig stolt over meg selv. Det er når slikt skjer, jeg får lyst til å jobbe enda mer på skolen. Når jeg bare får negative tilbakemeldinger, så graver jeg meg litt vekk. Jeg klare ikke jobbe, og føler det bare er "waste of time". Så når jeg får gode karakterer, så blir det motsatt , og jeg vil ikke gjøre annet enn å jobbe! Jeg vet jeg skal få det til, for jeg kan klare hva som helst. Så lenge jeg tror på meg selv! Jeg skal definitivt prøve å trekke snittet mitt opp igjen.  - har du god karakter i Engelsk?

  see ya - kristine

 • This makes me Inspired!

  Jeg elsker weheartit bilder! Blir så inspirert av denne fantastiske siden, det er så mange utrolige bilder! Bilder som beskriver følelsene mine. Syntes det er så deilig å føle litt inspirasjon, og da er weheartit bilder perfekte. Jeg tenker snart jeg skal ta en liten photoshoot, det er så lenge siden sist. Jeg må bare vente på litt fint vær, akkurat nå er det bare grått og trist. Så jeg venter til været blir litt finere. 

  - hva syntes du om disse bildene?

  see ya - kristine

 • Ny dag, nye muligheter?

  Ny dag, nye muligheter? Er det ikke det de sier? Jeg har ingen spesielle planer idag, bare skole og jobb! " Kjempe gøy". Ellers så kan jeg gi dere en liten update, jeg har nemlig fått en av hovedrollene på musikal versjonen vår av Sister Act. Så det var utrolig spennende. Jeg har ikke så veldig mye nytt å komme med, skolen har startet og livet er igjen på plass på "slaveriets tog". Håper dette siste halvåret før jeg flytter, kommer til å bli fantastisk!  - hva har du gjort i det siste?

  see ya - kristine

 • Gourgeous Curl Wand

  Da har jeg fått denne herligheten i posten! Regner med jeg skal bruke den i nærmeste fremtid, men akkurat nå er jeg så trøtt etter jobben. Så dere får en andbefaling senere, etter jeg har brukt den!  - hørt om denne før?

  see ya - kristine

 • United states of America

  Da er det nesten bestemt! Jeg skal til USA igjen til sommeren, kan ikke tro det. Har ventet utrolig lenge på at Mamma å de skal få bestemt seg, og nå ser det ganske lyst ut. Så til sommeren blir det nokså sikkert USA tur på meg!

  - har du vert i USA før?

  - liker du USA?

  see ya - kristine 

 • I want hot Chocolate !

  Akkurat nå, så har jeg så lyst på kakao! Kjenner den gode kremen smelte i munnen, naam! Likevel så kan jeg selvfølgeli ikke ha kakao, jeg skal være sunn. ææ, men jeg får trøste meg (friste) meg selv med disse bildene istedenfor. 

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Jeg vil ikke gi opp!

  Til tross for mitt tidligere innelgg, så kom jeg meg faktisk aldri ned til Lyngdal. Fikk aldri trent, hentet krølltangen eller tatt sol. Vi har nemlig fått besøk av en liten storm her hvor jeg bor. Så da ble det ikke noe skuter tur på meg! Skolen begynner imorgen, og jeg føler meg virkelig ikke klar for en ny runde med "slaveri". Ikke misforstå, jeg liker jo skolen, men det er så vanskelig. Jeg tror aldri jeg har opplevd skole så deprimerende og tøft som nå, det er bare ikke gøy lenger. 

  Etter en lang skole dag, så vil jeg bare hjem å sove. Glemme at jeg har gått ned nesten 2 karakterer i hvert fag, bare glemme at jeg føler meg dum i Naturfags timene! Jeg kan virkelig ikke fordra det, jeg blir lei å trøtt, og vil gi opp. Jeg sier ikke at innsatsen min er på topp heller, men så kommer den skumle tanken snikende på. "Jeg føler ikke det er vits, for uansett om jeg prøver, så kommer det aldri til å falle naturlig og lett for meg." Dette er vel ingen bra måte å tenke på ? Nå er vel det eneste som holder meg oppe, musikken. Hvist jeg ikke hadde musikkfagene på skolen, så hadde jeg virkelig ikke visst hva jeg skulle gjort. Jeg hadde vel gitt opp?

  - syntes du skolen er tøff i det siste?

  see ya - kristine

   

 • Going down town

  Da skal jeg ned til allen og trene, etterpå skal jeg eventuelt svømme litt! Så skal jeg hente krølltangen jeg har kjøpt + eventuelt ta litt sol! Har ikke tatt sol på rundt om 4 måneder nå, så det skal bli deilig. Regner med det blir en andbefaling av krølltangen ikveld, vist jeg får tid til å prøve den ut. Uansett så kommer det et til innlegg senere, ha en fin dag alle ihopa!


  - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • Eventuelt ny header, hva syntes du?

  Den hederen jeg har nå, har jeg hatt en god stund! Så jeg har i grunnen hatt lyst til å bytte den ut, men likevel får jeg ikke meg selv til å gjøre det. Her er blandt annet 2 andre headere jeg lagte just i farten. Syntes du jeg skal bytte header til en av disse, kanskje midlertidig til jeg får laget en enda bedre?

  Vet ikke om jeg ble helt fornøyd med disse, redigeringen var ikke så veldig fin. Likevel så hadde jeg ikke ork til å gjøre noe helt ordentlig og nøye.

  - hva syntes du?

  - skal jeg bruke en av disse, eller holde meg til den gamle?

  see ya - kristine

 • Sykt lykkelig

  Idag merker jeg det er på tide å gå tidlig i loppekassa, men aller først har jeg et sterkt behov for å se film! Så den utvalgte filmen ble "Sykt Lykkelig." Håper virkelig dette er en av de gode Norske filmene, jeg liker ikke å bli skuffet. Norske filmer har som regel en tindens til å gjøre det. Så håper virkelig dette vil være en opptur i stedenfor nedtur! 

  Hodejegerne var definitivt en opptur, men regner nesten ikke med denne filmen kan sammenliknes. Med tanke på at det er en komedie og hodejegerne det strake motsatte. 

  - har du sett filmen?

  - isåfall, er den bra?

  see ya - kristine

 • I'm changing my lifestyle!  Nå er jeg klar for et helt nytt kosthol, en helt ny livsstil! Jeg har bestemt meg for å trene mye mer, og svømme vertfall 1 gang i uken. Fordi jeg har dårlig tid og viljestyrke, så skal jeg ta det rolig i begynnelsen. Kanskje 1 dag i uken. Skal prøve og få kastet inn 2 dager, men 1 er bedre enn ingenting. Jeg skal holde meg unna ( farlige og store ) doser av karbohydrater. Som for eksempel potetmos! Da spiser man mange flere poteter, enn hva du normalt sett hadde gjort. Nattmat = ris på rumpen! Så fra og med imorgen, skal jeg begynne et sunnere liv! Jeg har ikke en plan om å bli syltynn, jeg vil bare føle det bra med meg selv. Og jeg merker det, etter en lang dag! At maten jeg har fått i meg, har mye og si med hvordan jeg føler meg. Jeg orker mye mer, og er mer glad når jeg har fått i meg godt og stabilt inntak av mat!  

  For dere som kanskje har fått snusen på at jeg er veldig glad i godteri! Så vil jeg bare gi dere en klar beskjed, om at godteri er utelukket fra og med nå. For vist jeg spiser godteri ( utenom spesielle anledninger) så må jeg melde meg på Idol, X-factor eller lignende. Vi er et par jenter i klassen som er med på denne dealen, og jeg regner med at hvertfall en av oss sprekker!

  So the real question is, who will be the first?

  - skal du bli mer sunn nå etter nyttår?

  - har du planer om å forandre din livsstil?

  see ya - kristine

 • Good memories!

  Jeg savner å kunne ligge på stranden, løpe rundt i alt for lite klær! Bare leve livet, spise alt for mye grillmat. Være alt for sent oppe, møte venner på Jonas B! I miss summer!

  - savner du sommeren ?

  see ya - kristine

 • Legenden om vaktuglene

  Da er det den siste dagen i ferien! Frem til nå har jeg storkost meg masse. Jeg passer nemlig Elise, og fordi det er siste dagen i ferien så ville jeg være litt ekstra grei og kjøpe inn brus og god mat. Jeg kjøpte en film som heter Legenden om vaktuglene. Utrolig bra film, den andbefales vist du skal være grei med søsknene dine. Elise kunne ikke ta øynene vekk fra skjermen, og det kunne ikke jeg heller! Så vist du liker fantasy filmer, så er dette en veldig grei film å se! Andbefales nok en gang!

  - har du sett denne filmen før?

  - har du småsøsken du må passe?

  see ya - kristine

   

 • What to do? Frustrasjonen sniker seg på.

  Frustrasjon er noe jeg har fult av! Pleier som regel å pakke det ned, og la det ligge stille under sengen i en boks. Men av og til må boksen frem! Noen ganger så føler jeg for å rope jeg skjenner raseriet bobler frem. Aldri i livet om jeg faktisk hadde gjort noe fysisk, men dere vet den følelsen når det er like før du sprekker? Ja, den følelsen har jeg. Jeg har lyst til å løpe frem, si alt jeg tenker, men er jeg for feig? Eller er jeg bare smart? Jeg satser på en kombinasjon av begge delene. 

  Jeg er ikke en person som liker å konfrontere andre på den måten, men av og til finnes det ikke noen andre alternativer. Enkelte mennesker går meg bare på nervene, men hva man skal gjøre med det, er et usvart spørsmål. Det gjelder vel bare å bite tennene sammen, og prøve å være så moden som mulig. Tross alt, man vil ikke gjøre ting værre enn det allerede er.

  Arkiv bilde.

  - føler du det slik av og til?

  see ya - kristine

   

 • Starting from the beginning

  Planen idag er og ikke gjøre noen ting! Jeg skal starte nyåret med å være helt fulstendig avslappet. For øyeblikket sitter jeg å ser på Greys Anatomy, and i love it! Har bestemt meg for å begynne på første sesong og se hvor langt jeg kommer før jeg blir lei. Har sett de fleste episodene , men ikke i rekkefølge. Så det kan jo bli spennende.  - liker du greys anatomy?

  see ya - kristine

 • Drømte om Utøya

  I natt hadde jeg en helt forferdelig drøm! Jeg er overrasket over at jeg ikke har drømt om det før. Jeg regnte jeg med jeg kom til å drømme om det etter 22 juli, men ikke første nyttårsdag. Jeg drømte nemlig at jeg var på en flyplass og alt det samme som skjedde 22 juli, skjedde der på flyplassen. Husker også jeg gjemte meg under en sofa, men morderen fikk øye på meg og begynte å skyte. Likevel døde jeg ikke, bare spilte død. 

  Det er merkelig hva man kan drømme om av og til. For meg så var dette bare en drøm, men tenk på de som faktisk fikk oppleve massemordet. Jeg har ikke ord for å forklare hvor sårt det føles. Jeg skulle bare ønske, at slikt kunne forandres. At det aldri hadde skjedd, likevel er jeg stolt over Norge! Som tok dette på en av de best mulige måtene, vi er en sterk nasjon. Likevel så går tankene mine til blandt annet Syvert Knudsen, og alle de andre fantastiske ungdommene som omkom, eller fikk oppleve dette marerittet. Jeg håper virkelig ikke at noen skal på oppleve noe slik igjen, men jeg tror vi alle vet at vi lever i en verden der ondskap, tvangs forvirringer, pedofile og virkelig farlige folk er en del av hverdagen for mange! Likevel så betyr ikke det, at det ikke kan forandres. 

   

  Bilde fra Google. 

  Idag så vil jeg tenke på det som skjedde 22 juli, tenke at forrige år er over. Likevel vil jeg for alltid huske den dagen, der hele norge stod stille. Det fantes ikke et tørt øye, og alle stod sammen i sorg. Vi fant trøst i hverandre og jeg kommer aldri til å glemme hvor sterke vi var, og hvor sterke ungdommene har vert i etterkant.

  - har du drømt om noe liknende det som skjedde på utøya?

  see ya - kristine

   

 • My New Years makeup!

  For å være ærlig så ser sminken finere ut i virkeligheten. Jeg får aldri til å ta bra bilder av sminken min. På det første bilde har jeg falske øyevipper på det høyre øyne, men ikke det venstre. ( for å vise forskjellen)  Sminken ble ikke så avansert og spesiel idag, men det er jo like greit.

  - hva syntes du?

  see ya - kristine

 • Gorgeous Curl Wand

  Forrige uke var jeg rundt og suste på nettet. Jeg visste ikke helt hva jeg lette etter, men det tok ikke lang tid før jeg innså at det jeg har lengtet etter, er nemlig en god krølltang. Så når jeg kom over denne tangen, så kunne jeg ikke gjøre annet enn å kjøpe den. Blandt annet Tcmn har andbefalt den og bruker den selv, pluss en del andre topp bloggere. So what can a girl do, not buy it? I DON*T THINK SO! Så når denne babyen kommer i posten, så lover jeg at jeg skal lage en andbefaling av den!  - har du hørt om denne krølltangen?

  see ya - kristine

 • W. Disney forever!

  I remember cheering on simba when he fought scar.

  I remember booing at Ursela when she took Arieal's voice.

  I remember fighting the Huns with Mulan.

  I remember the wind through my hair, running by Pocahontas.

  I remember being locked in the Beast's castle.

  I remember laughing and having fun with Mickey and his friends.

  I don't remember watching teen drama on stupid disney channel

  W.DISNEY FOREVER ♥  - er du enig?

  see ya - kristine

 • One and a half day left!

  Det er så rart å tenke på at morgendagen er den siste dagen i 2011. Jeg er helt sikker på at 2012 kommer til å bli like fantastisk. Planene mine for morgen dagen er ganske usikre, men jeg er sikker på at jeg kommer til å huske denne dagen. Jeg tar ikke med kameraet i år, har bare ikke bry til å drasse på det. Jeg gleder meg!

  - hvor skal du feire ?

  - gleder du deg?

  see ya - kristine

 • Oppsummering av året mitt i 2011!

  Vist noen lurer , så ja jeg er fult klar over hvor dårlig jeg har blogget de siste dagene. Så jeg skal kjerpe meg, jeg skal iallefall prøve. Så jeg tenkte jeg kunne ha en liten oppsummering over hva jeg har gjort i 2011! I år har jeg møtt mange nye mennesker, har fått veldig mange fine minner. Året begynte kanksje ikke som det beste, men etter en stund tok det av, og jeg fikk opplevd et år fylt med latter og veldig mange fine stunder! Ny skole, nye venner, mopedlappen og ikke minst ble jeg eldre og mer independent. Jeg har hatt et veldig fint år!

   Januar: Siden jeg fikk speilrefleks til jul, så ble det mange bilder i januar, og ikke minst mye blogging! Denne måneden gjorde jeg ikke annet enn å tenke blogg hele tiden, og for å være ærlig så ble det for mye for meg. Jeg følte et stort bloggpress i tillegg til at jeg ikke hadde det så veldig bra på skolen.

  Februar: I februar så forandrett det seg litt, og jeg følte skolen ble litt lettere for meg. I og med at jeg fikk 6er på prøve eksamen. Jeg reiste på tur til Gautefall med rundt om 30 ungdommer. Det var en helt fantastisk tur!

  Mars: Denne måneden reiste hele skolen på tur til Eikeraben for å stå på slalom. Det var en utrolig morro tur det også, selv om jeg for det meste satt inne og drakk rett i koppen. Denne måneden begynte snøen og forsvinne og lykken begynte og snike seg på!

  April: Denne måneden skjedde det mye! Jeg fikk jobb på Narvesen, reiste på hjelpesending til Romania og klassen hadde det etterlengtede ballet. Jeg ble kåret til "årets kjendis" noe som var en intern humor vi hadde i klassen. Jeg kan vel si at jeg ikke var så fan av dette kallenavnet, men har nå lært meg å se den positive siden av det! Tross alt, å bli sett på som kjendis er jo ikke så værst?

  Mai: Når mai kom snikende på, så hadde alt en tindens til å falle fint på plass. Jeg ble 16 og mer uavhengi av foreldrene mine, fordi jeg hadde fått mopedlappen. Fikk utrolig mange nye venner, og opplevde bare glede! Jeg hadde egentlig ingen frustrasjon denne måneden, utenom når jeg kom opp i Naturfag på eksamen. ( jeg fikk 5er)

  Juni: Jeg må innrømme at denne måneden var utrolig fin! Og når været var på plass, så var jeg vel ute og tok bilder med lillesøsteren min Elise. Ellers var jeg mye nede i Allen, var sent oppe, og brydde meg egentlig ikke om en dritt. Jeg bare levde livet og koste meg! Det er slik det skal være på sommeren.

  Juli: Denne måneden så reiste jeg og familien og Chanel til Italia! Det endte opp som en kjempe fin tur, selv om jeg var litt gretten å trøtt. Skal vi skylde på at det var da jeg fikk kyssesyke? Ja vi får vel det. Sannheten er at jeg bare var i dårlig humør, selv om vi var på et av de fineste plassene man kan tenke seg! Det var også nå at den forferdelige hendelsen skjedde på utøya. 

  August: Kom som et brak og plutselig hadde skolen begynt, jeg møtte nye mennesker. Alt var spennende å nytt, jeg jobbet en del. Men klarte meg fint igjennom det, men jeg forsto  fort at å gå på musikk, dans og drama ikke er så veldig lett som jeg trodde. 

  September: Denne måneden var jeg en del med Sven Eivind å Steffen i klassen. Jeg fikk et veldig fint kallenavn " hybelhora". Fordi jeg var på hybelen dems hele tiden. Ikke at jeg var så spesielt glad i det kallenavnet , og begynte å kalle meg selv for hybelkaninen, bare fordi det hørtes litt finere ut. 

  Oktober: Det  var denne måneden der jeg opptredde på Høstens vakreste eventyr. Må si at opplevelsen er alltid grei å ha med seg, men jeg vet med meg selv at jeg kunne gjort en bedre jobb. Jeg var bare så nervøs, at jeg ikke fikk gjort det beste jeg kan. 

  November: I denne måneden så tok jeg sjangsen og stripte håret mørkt! Må innrømme at det var ganske skummelt, og resultatet var heller ikke strålende. Likevel så ble det finere med tiden, og ble sakte men sikkert vant til den nye fargen. Jeg regner med jeg kommer til å farge håret tilbake etter vert. 

  Desember: Så kommer jo måneden vi enda er i. Tenk om 1 dag så er det 2012! Denne måneden har det bare vert masse julekos og festligheter. 

  Jeg tror nesten jeg har glemt å skrive på alt det viktigset, men dere får jo en liten insikt over hva jeg har holdt på med. For det meste har jeg jobbet og vert rundt og opptredd masse!

  - hva har du gjort i løpet av 2011?

  see ya - kristine

 • Pictures from yesterday.

  Er det andre enn meg som sitter å tenker på at vi ikke vil at ferien skal slutte? Jeg tenker på det konstant, det er så deilig å bare kunne være hjemme en liten stund. Selv om man kan bli sliten og lei av det også. Noe jeg har en tindens til å bli, vist det blir for lenge. Igår hadde jeg en utrolig koselig kveld med veldig mye bra folk. Her er noen bilder:

  - tenker du mye på når ferien kommer til å slutte?

  see ya - kristine

 • Jeg trenger tips til hva jeg kan blogge om.

  Inatt skal jeg sove hos Malene, og skal snart kjøre ut. Men aller først ville jeg ta en liten tur innom bloggen. Jeg vet jeg ikke har vert så flink til å blogge idag, men en gang i blandt må man unne seg selv det. Føler jeg har gått tom for ideer i det siste, så vist du har noen tips til meg. Så setter jeg veldig stor pris på det! Jeg tar med meg kameraet til Malene, så kanskje vi tar noen bilder. Ellers så vil jeg bare si god kveld til dere alle!

  - hva skal du idag?

  - har du blogge tips til meg?

  see ya - kristine

 • Den gode og uthvilte følelsen, hvor er du?


  God morgen , det er så rart når man har sovet i flere timer, men likevel har man ikke den gode følelsen når man våkner. Jeg savner å våkne med den uthvilte og deilige følelsen! Den er så herlig, lurer på hvor den har blitt av?

  - har du det slik i det siste?

  see ya - kristine

 • Wet, cold and not "angry" at all!

  Da kom jeg just hjem fra jobb, og for de som vet hvor jeg bor. Så vet de også at det er en utrolig dårlig og ikke minst lang vei! Så den kjørte jeg med skuter, veien var strødd med masse sand, som forresten føltes ut som klinkekuler! Det begynte og regne, hjelmen dogget seg, + jeg har verdens dårligste skuterlys. Ja, konklusjonen min er at jeg ikke er kald , blaut eller i dårlig humør! Heldigvis fant jeg  et bilde som klarte og fikse humøret mitt litt, fikk nemlig tilbake gode minner.  - har du opplevd liknende?

  - blir du i bedre humør av bilder?

  see ya - kristine

 • Serie andbefalinger

  Jeg må innrømme at det har blitt en del juleblogging i det siste. Om det er positivt eller negativt er vel opp til dere og bestemme. Likevel så blogger alle om jula fortiden, og kanskje det blir en litt for stor dose av jul på likt? Nå vet ikke jeg, men for min del så kan det bli hakke for mye i blandt. Så da tenkte jeg, hvorfor ikke blogge om serier! Jeg blir aldri lei av det, og jeg vet det er mange der ute som dør etter å få gode andbefalinger! so here we go:

  90210 er en typisk chick flick serie! Jeg har aldri hørt om en gutt som ser på denne serien, noe som er ganske forståelig. Likevel så ble jeg fanget av første sekund, og jeg liker jo chick flicks ganske så godt! Så da gjorde det ingenting for min del. Vist du er en typisk " ikke bortkjemte og rike ungdommer" så er ikke dette serien for deg. Men vist du ikke har et problem med det, så start watching! Du kommer til å digge serien!

  Pretty Little Liars er også en typisk chick serie. Den er fylt med mystiske hendelser og merkelige, uforklarelige oppdagelser. Selv elsker jeg selve opplegget de har lagt, og ble trollbunden etter et par serier. I begynnelsen fant jeg ikke serien så veldig interessang, men når man først har begynt, så må man vite hvordan serien ender.  

  Game of thrones er en ganske ny serie som er basert på middel alderen. Personlig elsker jeg filmer som er basert på den tiden, og klarer ikke slå av skjermen når det står på! I denne serien så handler det om litt forskjellige personer, noe som kan minne meg om "one three hill" opplegget, med alle de forskjellige karakterene. Anyways, denne serien er spennende, morsom og utrolig bra! Andbefales på det sterkeste, vist du liker slike filmer / serier. 

  The secret Circle er nok en av de beste seriene jeg har sett på lenge! Har ikke opplevd å blitt så hekta, etter bare en episode. Jeg tror nesten jeg så hele 1 sesong på bare 2 dager, så det sier litt hvor spennende jeg syntes den var. Den går ut på 6 hekser, som binner en sirkel som vil gjøre kreftene dems sterkere og lettere å kontrollere. Likevel, så blir de jaktet på av forskjellige klaner og andre skapninger, som ikke ønsker dem den kraften de har. Denne serien er kjempe spennende, og andbefales!

  - har du sett noen av disse før?

  - hva syntes du om de?

  - skal du se noen?

  see ya - kristine


 • Christmas feeling!

  God kveld alle mine herlige lesere! Jeg kom akkurat hjem fra Lyngdal, har nemlig vert på kino med Malene. Så nå sitter jeg å vaser rundt på youtube og hører på julesanger! Jeg fant en som jeg absolutt måtte dele med dere, julefølelse delux! Jeg elsker countrey, så personlig liker jeg denne versjonen kjempegodt. Rascal Flatts er fantastisk!

  - hva syntes du om sangen?

  - er du en fan av countrey musikk?

  see ya - kristine

 • My christmas gifts.

  Jeg må virkelig si at i år fikk jeg masse fint! Jeg hadde ikke bry til å ta bilder av alle gavene, men her er en del av dem.
  + kameraet og en del ting til.

  - hva fikk du til jul?

  see ya -kristine

 • Videoblogg - min sminke

  Da har jeg bestemt meg for å lage en liten videoblogg. Jeg har ikke redigert den eller noe, så den virker kanskje litt kjedelig. Har ikke redigert den for har ikke funnet et bra nok redigerings program enda, har du noe tips?

  Forresten , jeg ligger på 1 plass i lyngdal idag, overlykkelig!  - hva syntes du om videobloggen?

  - bruker du noe av den samme sminken?

  see ya - kristine

 • I Just can't wait until next year!

  Jeg savner sommeren, jeg savner å være brun og blid! Alt var så deilig og lett i sommer, jeg gikk på jobb, vaste rundt og hadde alt for mye fritid. Var oppe hele natten, fikk tonnevis av minner! Visst jeg bare kunne dratt tilbake til varmen og menneskene, det var en fin tid. Og jeg vet, og tror at denne sommeren blir like bra! Jeg må bare være tålmodig og vente, noe jeg ikke er spesielt flink til. Likevel så tror jeg at tiden frem til sommeren kommer til å gå fort. Det gjorde den hvertfall ifjord, og har vi noe grunn til å tro at den ikke skal gå like fort i år? Nei, egentlig ikke! I sommer blir det hybel jakt for fult, masse soling og bading!! Utrolig mange nye minner, og tenk Chanel skal gifte seg. Jeg er sikker på at neste sommer kommer til å toppe alle mine tidligere. Har bare en følelse av at alt kommer til å falle så fint på plass.  Se så herlig å løpe rundt i mini shorts og t-skjorte! Jeg klarer ikke vente! 

  - gleder du deg til sommeren?

  - føler du sommer 2012 kommer til å toppe 2011?

  see ya - kristine

 • Midnight in Paris

  For min del, så syntes jeg det er kjempe koselig med besøk av familien. Likevel så må jeg innrømme at flere timer i strekk kan bli slitsomt. Don't get me wrong, for jeg liker kjempe godt å ha besøk, men det kan bli litt for mye. Så da krever det et drastiske tiltak, jeg har nemmelig gravd meg inn på rommet og låst dørene. Altså jeg er klar for litt alene tid! Jeg har bestemt meg for å se filmen " Midnight in paris", som jeg forresten fikk i julegave igår av Hans Kristian. Jeg blir alltid så glad når jeg får film i julegave, bare fordi jeg aldri får det, og jeg som elsker å se film! Skjønner ikke hvorfor folk aldri kjøper det til meg, alle vet jo at jeg er helt crazy glad i film, men jeg skal ikke klage! Alt jeg fikk var supert!

  - har du hatt familiebesøk idag?

  - har du sett denne filmen?

  see ya - kristine

 • Pictures from christmas eve!

  God mat, godt selskap og fine gaver, alt i alt en super kveld! Jeg fikk så og si alt jeg kunne ønske meg, ble utrolig fornøyd med pakkene i år. Likevel så merker jeg at julen forandrer seg litt jo eldre du blir, den er ikke like spennende som den en gang pleide å være. Anyways, jeg hadde en utrolig fin kveld! Forresten er dere interessert i å se hva jeg fikk av julenissen i år? Kanskje jeg lager et innlegg senere idag.

  - hadde du en fin julaften igår?

  - vil du at jeg skal legge ut hva jeg fikk i gaver?

  see ya - kristine

   

 • Jule (OUTFIT)

  Da har jeg sett ferdi tre nøtter til askepott, er ferdig stelt og 100 % klar for en super kveld! Halv 4 skal vi ut til Betania og jeg skal opptre med en sang. Det er alltid så koselig å synge på julaften, for det første så føler jeg meg litt spesiell som blir spurt til å synge akkurat denne dagen. Det føles så godt å opptre på julaften, å stå der på scenen og se ned på alle de vakre mennesker i fin statsen, følelsen kan ikke beskrives. Forresten, jeg merker nesten ikke noe til hodepinen og forskjølelsen lenger, så nå føler jeg meg frisk som en fisk! Håper at kvelden blir like fantastisk som den alltid pleier å være.

  GOD JUL FOLKENS!   Senere ikveld kommer det dobbelt opp med pakker, så det skal bli moro!

  - hva syntes du om jule outfitet mitt?

  see ya - kristine

   

 • One good news and one bad.

  Nå skjenner jeg hodepinen og forskjølelsen snike seg på! Idag har jeg hatt nyse maraton, for dere som skjønner hva jeg mener med det. Altså jeg har vel nyst så og si 10 ganger på 2 min, noe som er helt ekstremt, og jeg som skal synge imorgen vil virkelig ikke være syk! Det er tross alt julaften, og jeg vil kose meg å ha det gøy! Jeg vil ikke bli sengeliggende, og jeg vil definitivt ikke ha feber når jeg skal opptre.. Men, jeg skal ikke klage mer, jeg satser på at jeg blir frisk til imorgen!

  Forresten, jeg har funnet ut at jeg faktisk kan bruke extensionsene mine. Vist jeg blander håret fint sammen, så kan man nesten ikke se forskjellen, det ser bare ut som noen få striper her å der! Jeg er kjempe fornøyd!

  Jeg vet håret ble litt kjeivt her, men hadde ikke bry til å fikse på det.

  - er du syk?

  see ya - kristine

 • Julekos!

  Dagen min startet med å våkne til et stille og helt forlatt hus! Noe jeg syntes var utrolig herlig, det er ikke ofte jeg våkner til en deilig stillhet som jeg kan suge til meg! Etter en stund begynte jeg å vaske extensionsene mine, men da fikk jeg en telefon som fort klarte å minne meg på at jeg skulle til Åse lene. Selvfølgeli hadde jeg klart å glemme dette når jeg var i min egen lille verden, så da fikk jeg rompa i gir, og kom meg bort. Det endte opp med en kjempe koselig formiddag med masse julekos, nå føler jeg at jeg virkelig er klar for julaften i morgen!

  - hva har du gjort idag?

  - er du klar for julaften imorgen?

  see ya - kristine

   

   

 • Do you know this feeling?

  Dere vet den følelsen dere får av en spesiell film, som du har sett 1000 ganger. Likevel så må du se den om igjen, kanskje  ikke fordi den er så veldig god. Men, fordi du har så mange minner med den. Kanskje at du så den en kveld med en spesiel person, eller med familien din. Uansett du har gode minner med den, derfor må du se den igjen. For da får du den følelsen tilbake, eller kanskje den gir deg julestemning? 

  Jeg får vertfall minnene flyvende tilbake når jeg ser Music & Lyrics. Husker første gangen jeg så den, jeg var nemlig på kino med mamma å naboen. Det var en utrolig fin kveld, og enda husker jeg hver eneste lille detalj! Derfor må jeg se denne filmen hver gang jeg får sjangsen, det er så deilig å kunne huske ting som om det var igår!

  - skjønner du hva jeg mener med den følelsen?

  - har du opplevd det slik med noen filmer?

  see ya - kristine

 • snart på jobb.

  Da har jeg vert ute på Ge og opptredd med 2 sanger. Føler det gikk ganske bra, så da var enda et oppdrag i boks. Nå skal jeg snart på jobb, så jeg kan ikke lage utrolig mange innlegg idag, dette blir vel det siste. Jeg satser på en fin dag på jobben, og håper dere også får en fin dag!   - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • Hverdags sminken min.

  Her ser dere hverdags sminken min, jeg pleier ikke bruke øyeskyggen hver dag. Likevel så tok jeg den med, for jeg bruker den så og si hver helg! Ellers så er jeg helt forelsket i den svarte maskaraen fra Mary Kay, har aldri opplevd en så god maskara før. Vippene blir så lange, og man får med hver eneste lille øyevipp! Den er rett å slett helt fantastisk! Ellers er jeg veldig glad i foundationen som dekker huden utrolig fint, og blandes godt inn med din naturlige hudfarge. 


  - bruker du noe av den samme sminken?

  see ya - kristine

 • Bilder fra julebord

  Siden jeg glemte minnekortet mitt hjemme igår så har jeg lånt Malinn Reinertsen sine bilder. Kommer kanskje til å legge ut flere bilder senere, men her har dere vertfall noen få bilder fra Julebordet. Det ble en utrolig vellykket kveld , det må jeg si! Jeg hadde det utrolig koselig, og kommer definitivt til å huske denne kvelden.

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Vinter bilder , I LOVE SNOW!


  Bildene er av Meg og lillesøsteren min, og lille pys som fulgte etter oss på photoshooten! Jeg har ikke sminke på meg, derfor jeg ser så trøtt og sliten ut, hehe.

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Ny sangvideo av meg

  Igår når jeg sang på julebordet så filmet Ellinor det, så da får jo dere også sett opptredenen min. Planen var egentlig og bare synge 1 sang, men så var det noen skjønne venninner av meg som lurte på om jeg ikke kunne ta en til. Så da gjorde jeg det, sang nummer 2 ble ikke filmet, dessverre. Kvaliteten på filmen er utrolig dårlig, og lyden er ikke spesielt bra heller, men håper dere ikke syntes det høres så helt forferdelig ut. 

  - hva syntes du?

  - var kvaliteten helt forferdelig?

  see ya - kristine

 • Winter wonderland!

  Nå er endelig vinteren komplett! Snøen har stille men sikkert dalt ned, og jeg kan love dere at  har jeg julestemning! Jeg elsker snø, og snøen kom akkurat på perfekt tid! Akkurat når jeg fikk ferie, og var på julebord. Så takk snøen, jeg visste du ikke kom til å svikte meg! Igår var utrolig koselig, men jeg gikk hjem ganske tidlig. Klarte bare ikke holde ut lenger, var så trøtt og sliten, og ville egentlig bare hjem å se på Harry Potter, men noen hadde selvfølgeli tatt med seg disse filmene til Korshamn, lurer på hvem det kan ha vert? arhm ikke Runar vel?. Så da ble det visst rett i loppekassa for meg. I tilleg så glemte jeg minnekortet i pcn igår, så no photos for you. Likevel har jeg et par snille og søte venninner som lovte meg bildene som dem tok. Så bilder blir det uansett, wii!

  Huset mitt♥. Er det ikke fint med snø, jeg elsker det!

  - hva syntes du om bildene?

  - er du glad for at snøen endelig har komt?

  - har du snø der du bor?

  see ya - kristine

 • Julebord ikveld!

  Da er det snart tid for julebord igjen! Denne gangen er det med skolen, og vi skal være på Rosfjord der vi får servert masse deilig mat! Musikklinjen har ansvaret for underholdningen, og jeg skal synge en sang alene + 2 sanger med hele klassen. Vi synger nemlig 4stemt, noe som er kjempe kult og utrolig moro! Ellers så satser jeg på en kjempe fin kveld, jeg skal ta masse bilder! Så stay tuned!

  - hva skal du ikveld?

  see ya - kristine

 • Dagens outfit.

  God morgen alle sammen! Idag skal jeg på julebord med skolen ikveld, gleder meg! Jeg skal opptre med en sang, ellers skal jeg bare kose meg med god mat og venner. Jeg elsker å kunne stelle meg opp , fikse håret å gå i høye heler. Syntes det er så koselig å se alle folkene så pene og fine, tror det blir en koselig kveld. Her er dagens outfit:  Blurrete bilde iknow.

  - hva skal du idag/ikveld?

  - har du hatt julebord med skolen enda?

  see ya - kristine

 • Innkjøp (undertøy)

  For dere som hater slike innlegg, så vil jeg bare si at undertøy og bikini er så og si er det samme. Så å legge ut bilde av undertøy er faktisk ikke så farlig. Hadde vert værre om jeg hadde hatt dem på meg! Uansett, jeg er helt forelsket i disse fargene. Rosa,blå og rød, you just gotta love it!

  - hva syntes du?

  - liker du fargene, rosa,blå og rød?

  see ya - kristine

 • I'm relaxed, but still exhausted!

  Idag hadde vi heldags prøve på skolen og jeg var ferdig i 11 tiden. Utrolig deilig å bare kunne ta halv 1 bussen hjem og slappe av for en gangs skyld! Likevel føler jeg meg veldig lite uthvilt, for å være ærlig så føler jeg meg syk. Jeg har en ekstrem hodepine, og vil egentlig bare legge meg ned for å sove! Dessverre kan jeg ikke det for jeg skal til Mandal på øvelse med et band. Jeg har nemlig blitt spurt til å opptre på juleavslutningen til fabrikken GE healtcare. Så har selve fabrikken sitt eget band, så da skal jeg synge et par sanger sammen med dem. Det blir sikkert veldig koselig, men akkurat nå er jeg ikke i form til å være på øvelse i flere timer! Satser på at hodepinen forsvinner etter vert vertfall!  - har du vondt i hode?

  - ville du fremdeles gått på øvelsen?

  see ya - kristine

 • Hjerte  - hva syntes du om bilde?

  see ya - kristine

 • Skole lei, men satser på kick start!

  Da er det bare 2 dager igjen med skole, og jeg klarer ikke vente til ferien starter! Merker jeg er ganske skole lei nå, så det skal bli godt å gjøre alt annet enn skole for en gangs skyld! Ellers skal jeg prøve å få øvd litt på Piano og Gitar denne ferien, så kanskje jeg kan få en kick start på andre termin! 

  - er du skole lei?

  see ya - kristine

 • Bilder fra julekonsert!

  Da er julekonserten vell overstått! Julestemningen er på plass, og jeg er 100 % klar for jul. Det eneste jeg føler for å klage på nå er at snøen enda ikke har tittet frem. Så man kan jo si at når den kommer, så vil lille meg bli veldig glad! Når jeg sang idag fikk jeg meg en liten opplevelse, dere skjønner det var en flue som suste litt rundt forbi, imens jeg ante fred men ingen fare! Plutselig kom fluen og angrep meg!  Har aldri vert så redd i hele mitt liv! (overdrivelse) likevel så holdt jeg på å brase ut i latter, men så velloppdragen jeg er så klarte jeg og holde meg til låten var ferdig. Sannheten er at fluen fløy på meg og traff meg midt på nesa, noe jeg ikke hadde forventet der jeg stod. Kan tenke meg at de som la merke til det fikk seg en god latter, for tror ikke grimasen jeg lagte var så veldig vakker!

  - hva har du gjort idag?

  - har du noen gang blitt brutalt angrepet av en flue?

  see ya - kristine

   

   

 • vil bare si hei

  Da skal jeg snart opp å synge, men tenkte jeg skulle ha meg et lite forsøk på å blogge fra mobilen. Vil nå si at jeg er ganske teknisk i dette øyeblikk! Wish me luck, nå skal jeg opp å synge

 • Dagens Outfit!

  Idag skal jeg være med Sarepta og opptre, så det skal bli moro. Derfor har jeg pyntet meg litt mer enn vanlig. Ellers er jeg ganske forkjølet , så jeg håper ikke det påvirker opptredenen min. Bildene ble veldig blurrete, men jeg hadde ikke bry til å ta dem om igjen. Idag våknet jeg med blanda følelser, jeg var liksom ikke glad, men ikke lei meg heller. Jeg syntes det er så merkelig å våkne opp med den følelsen, man vet liksom ikke helt hva man skal gjøre av seg. 
  - hva syntes du om outfitet?

  - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • Beautiful 8 year old!

  Igår når jeg tok extensions bildene til bloggen, så fikk lille søstra mi Elise øye på det.  Hun ble helt i ekstase og lurte på om hun ikke kunne prøve dem. I begynnelsen var jeg veldig skeptisk, for jeg syntes ikke en 8 år gammel jente skal bruke extensions eller i det hele tatt prøve det. Likevel så klarte jeg ikke motstå hennes to bambi øyner , også falt jeg for fristelsen. Uansett jeg vil jo si, at hun ble über søt! Selv om hun minner meg om en av de "little miss perfect" jentene på sånne mini konkuranser. (Noe jeg forresten er sterkt imot). Likevel så er de jo søte da!


  - ble hun ikke skjønn?

  - hva syntes du om små jenter som er med i slike konkuranser?

  see ya - kristine

 • Meg med og uten extensions.

  Til vanlig får jeg en del spørsmål om jeg fortsatt kan bruke extensionsene nå etter jeg stripte håret. Svaret mitt er altså nei, det kan jeg ikke. Jeg kan vurdere å bruke dem vist jeg krøller håret, men har ikke prøvd det ut enda. Dere skjønner fargen jeg har nå kan man se på som brunt med lyse striper. Ikke lyst med brune striper, det er vertfall det jeg tenker om håret mitt. Så får å vise hvordan extensionsene ser ut på meg nå, så har jeg tatt noen bilder.

  Her har dere et bilde av hvor langt håret mitt er uten extensions. Jeg vet det ser ut som at jeg har noen få extentions i håret, men det er bare fordi håret mitt er oppklipt. Derfor er det nederste håret mye lenger.

  Her ser dere håret med extensions, det kræsjer jo litt? Syntes dere ikke?

  - syntes du jeg fortsatt kan bruke extensionsene?

  see ya - kristine

 • Singing, playing that's what I love!

  Det fins ingen følsese lik enn når du står på scenen! Man blotter seg helt for alle følelser, man lar alt flyte ut som en foss. Det gjør ingenting om folk ser det, for ingen dømmer deg. Du er sangeren, du har lov! Du kan slippe deg løs, bruke den styrken du har til å gi frem et budskap! Jeg elsker å kunne være meg selv, og når jeg står på scenen så er jeg det. Det finnes bare en person, og det er meg og det er mine ekte følelser. Kanskje det at jeg blotter meg helt er en positiv ting, jeg har ikke et like stort behov til å gjøre det ellers. Det blir litt som terapi for meg gjennom musikken. Jeg elsker å kunne gjøre det jeg virkelig vil, det fins ingenting bedre. Kanksje jeg til og med kan jobbe med musikk når jeg blir eldre. Selv om fremtiden er usikker, så vet jeg idag at jeg alltid kommer til å ha med meg musikken, uansett! Men hva fremtiden bringer, er noe jeg ikke vet før fremtiden er nåtid.

  - har du det slik ?

  - hva tenker du om dette?

  see ya - kristine

 • frost å kulde, men fint er det vertfall!  Lille Bella (katten min) fulgte etter meg når jeg tok bilder, så jeg måtte jo nesten ta noen av henne også. Selv om det nesten er umulig siden hun ikke klarer og stå stille, men skjønn er hun vertfall! Nå har kulden komt snikende på og i dag klarte jeg nesten ikke ta av meg dyna. Det er ikke snø enda, men glatt og frost har vi. Jeg satser på å få snø til Julaften, det vil gjøre kvelden min komplett! 

  - har du snø enda?

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Bilder fra julebord

  Wow tusen takk folkens, igår fløy jeg opp fra 3 plass til  2 plass på topplisten i Lyngdal. Thank you all, dere er så herlige! Regner ikke med jeg kommer til å okkupere 2plassen fra nå av, men gøy er det vertfall. Det viser jo at det faktisk fins folk som leser det jeg skriver. Så vist dere har noen tips om hva dere vil jeg skal blogge om, så si ifra!

  Her har dere noen bilder fra julebordet igår, jeg hadde det utrolig moro med alle disse herlige jentene! Det fins ikke bedre folk enn dem, de er omsorgsfulle,morsomme og alltid blide! You gotta love em!

  - hva syntes du om bildene?

  - hvilken plass ligger du på topplisten i din by?

  see ya - kristine

 • Pyntet og klar for julebord!

  Da er jeg klar for julebord! Og skal snart ta turen ut døra og bort til Svennevik. Det skal bli så koselig med god mat, og hyggelige folk! Det er tross alt et helt år siden jeg har vert på julebord, og jeg elsker det. Regner med jeg skal få tatt en god del bilder. Så de får dere se imorgen, forresten er det noen som er interessert i å se hvordan jeg sminker meg til juleball og forskjellige fester? Jeg har nemlig ikke tålmodigheten til det, men for dere så gjør jeg hva som helst♥.

  Ja jeg vet jeg er über omsorgsfull og grei, dere trenger ikke si det♥

  Dere får bedre bilder imorgen av sminken min og kjolen!

  - hva skal du ikveld?

  - har du vert på julebord i år?

  see ya -kristine

 • Is fame a "death road"?

  Som jeg sa i et tidligere innlegg her på bloggen, så lurte jeg på om dere ville lese engelsk stilen min. Og det ville dere, så først vil dere nok vite hva oppgaven handlett om.  " Write about the negative sides of being famous". Så da skrev jeg om dette emnet.


  IS FAME A "DEATH ROAD"?

  You want to be famous; you want people to know who you are! You just want to be worshiped! Well, is this really what you want? Today you see famous people on TV and media every day, they look so happy! Well of course they are "happy" when people can see them, but what hides underneath the death road of fame, underneath their skin, that's something we all should think about. Maybe being famous isn't so interesting and satisfying after all.

  The most famous and talented artists are often the ones with the most problems. If we thing about Amy Winehouse, who died a couple of months ago. Do you think she was happy? When you listen to her songs, do you think that those songs came from a happy person? Well I don't think so.

  Her song "I'm not going to rehab" is one of her most famous songs, but also the one song that shows who she really is the most. She is singing about how hard life is, but no way is she going to rehab! She's bare, and showing off everything she is and that she got, and how her "fantastic life, well isn't so fantastic after all."  Drugs, depression (feeling blue), being lonely and always being watched! You can't even leave your house because someone will follow you. Does this sound like a good lifestyle? You have to work all the time! And be fit all the time, because if you don't people will judge you, the media will eat you alive! You got to look you're best, and be your best at all times!

  Doesn't it sound exhausting?

  A couple of weeks ago a photo of Christina Aguilera was posted, and it shocked the world! She was chubby, and being famous and chubby is not a good combination. Well at least not if you're one of the most desired people in the world!

  Behind their big white smiles, there's always a sadness being hidden. They can't do anything without being in the newspapers the next day. So if it turns out that they're having a bad day, then will there be any hope for them? Well not really.

   A good example for a successful man, but also a man with so much sorrow! Is Michael Jackson, there wasn't a day where he wasn't judged! He tried to drown his tears with changing himself, thinking that being white would make him happy. Well as long as he is so famous, being happy is hard. When you get so much crap thrown at you, wouldn't you start to believe that you're actually crap in the end?

  Allot of people starts doing drugs, because it makes them happy for a while. But when their drug rush is over, they're happiness will long be gone. And then they find themselves being addicted!

  A perfect example for this is the child star Lindsey Lohan! She grew up being framed from the world, living in her own bubble, thinking the world is perfect. But when she got 18, and had to control her own life. It all changed drastically, and she's never been the same! She's inn and out with the law all the time, trying to find a rush in whatever's possible. Cause when you have everything and it's still not making you happy. You will reach for other sources, which might not be so good, but it makes you happy for a while. But when you realize that this isn't real, you fall into a deep place.  A place like the "death road of fame."

  But still there are people doing really well, and when you look at people like Adele, Reese Witherspoon and Avril Lavigne , then you wouldn't think that their struggling. But we can't see all, we don't know everything. What we can't see, we don't know! Their smiles and happy songs, maybe those are written in their good moments. Because we don't see their bad moments, we only see their good moments and big smiles, because sadness doesn't sell. Well at least not if their sad all the time. So they keep telling us that their life is the greatest, and that they couldn't wish for more. But still, we all know that it's hard. And we shouldn't forget that! And maybe someday the death road of fame, will catch them as well. Let's hope not! We need those inspirational songs, and people to look up to. But the chance is big, that the people we now love will one day be the ones we don't care about anymore. And that's the celebrity's biggest fear.

  - hva syntes du om dette emnet?

  - hva syntes du om stilen min?

  see ya - kristine

   


   

  Forresten, jeg er med i en konkuranse hos Explode.no Link til blogg innlegget. http://explode.blogg.no/1324042501_konkurranse_vinn_exte.html#comment

 • Gårsdagens innkjøp!  Igår tok jeg meg en liten shopping runde før jobb, det ble bare småting but I LOVE SMÅTING♥

  - hva syntes du?

  see ya - kristine

 • Outfit  Idag skal jeg bare kose meg og slappe av, det er tross alt fredag! Og da er det avslappende og deilig å være på skolen, vi gjør ingenting!. Senere ikveld skal jeg på julebord med gode venner.

  Forresten ikke mobb meg fordi jeg er blek, jeg har ikke tatt vare på brunfargen min i det hele tatt! Uff.

  - hva syntes du om outfitet mitt?

  see ya - kristine 

 • Do you wanna read my essay?

  Det er så deilig å komme hjem etter en lang arbeids dag! Jeg er så trøtt å sliten,  jeg vil bare sove! Likevel så tenker jeg på dere herlige lesere! Jeg må jo lage et lite blogg innlegg før jeg hopper i loppekassa. Idag har jeg ikke gjort stort, jeg hadde engelsk tentamen, og tenkte kanskje jeg skulle legge ut stilen jeg har skrevet her. Vist dere er interessert i å lese den da? Den er ikke så utrolig lang, men jeg føler jeg fikk frem noen viktige poeng i den. Vil dere lese stilen min?

  Ja, crappy bilde iknow! Jeg har bare ikke hatt bry til å gjøre noe ordentlig med bildene mine i det siste. 

  - så spørsmålet er, vil dere lese stilen jeg har skrevet?

  see ya - kristine

 • Stuck at school!

  Da sitter jeg fremdeles på skolen! Jeg var egentlig ferdig klokken 10, men fordi ingen kan hente meg. Så har jeg vert stuck helt siden da. Jeg skal nemlig på jobb klokken 4, så da er det ikke vits i å ta bussen som går klokken 2. For jeg får jo bare vært hjemme en time, så da sitter jeg her. Uten noe å gjøre, helt alene! love my life! Jeg prøvde egentlig å finne noen til å hente meg, og trodde jeg skulle bli hentet, men neida! Så da sitter jeg her med nudler,ostepop,sjokolade,frech fries og meg selv. Og min aller beste venn, pcn♥

  - har du noen gang vært stuck på skolen?

  see ya - kristine

 • Innkjøp fra Kr.sand!

  Idag tok jeg, Eirik og Mamma turen til Kristiansand. Stakkars Eirik måtte bære alle posene mine, men tror det gikk ganske så fint. Ellers fikk jeg kjøpt en god del julegaver, og jeg føler meg 10 kg lettere. Så nå er jeg nesten ferdig med alle julegavene for i år, må innrømme at det skal bli deilig å bli helt ferdig! Her har dere innkjøpene jeg kjøpte til meg selv. Man kan jo ikke dra på shopping uten å faktisk kjøpe noen gosaker til seg selv.

  Forresten beklager for crappy bilder, men jeg hadde ikke bry til å gjøre dem så ordentlig. Er ganske trøtt, og tenker jeg snart skal hoppe i loppekassa!

  - hva syntes du om gosakene jeg kjøpte til meg selv?

  - hva har du gjort idag?

  see ya - kristine

 • wow, statistikken har flydd!

  wow tusen takk folkens! Igår Fløy statistikken min til værs, jeg skal ikke  si det presise antallet, men ca 200! Jeg er overlykkelig, setter utrolig pris på at dere tar dere tid til å lese min lille blogg. Dere er herlige! Jeg er også utrolig glad for hver gang jeg blogger ordentlig så ligger jeg på 3plass i Lyngdal. Det er kanksje ikke så mye, men for meg så betyr det litt, wii!

  - hvor mange lesere har du?

  - hvilken plass ligger du på?

  see ya - kristine

 • Kveldens outfit

  Til vanlig pleier jeg ikke gå med strikkegenser for jeg syntes det klør så veldig! Men idag gjorde jeg et unntak, mamma har nemlig strikket denne genseren til meg. Veldig fornøyd med den, syntes den var veldig fin. Likevel så klør den så veldig, uff.. But love is pain.! Imorgen drar jeg forresten til kristiansand på jule shopping! Skal bli deilig å bli ferdig med alle gavene, de stresser meg sånn opp!

  - hva syntes du om outfitet?

  - har du handlet alle julegavene dine?

  see ya - kristine

 • Jeg får julestemning av..

  Vist det er en film som virkelig gir meg julestemning, så er det tre nøtter til askepott! Siden jeg var liten har jeg sett denne filmen hver eneste jul ! Jeg kan ikke huske en jul uten tre nøtter til askepott. Det var alltid slik at meg og broren min satt forran tv'n og koste oss som bare det! Akkurat nå sitter jeg å ser på små klipp fra filmen, og jeg merker julestemningen snike seg frem. Det er desidert den filmen jeg liker best i juletiden! Akkurat nå gleder jeg meg som en liten unge til jul, det skal bli herlig å møte hele familien og spise god mat, og åpne pakker. Jeg gleder meg!

  - liker du tre nøtter til askepott?

  - pleier du å se den 24 desember?

  see ya - kristine

 • oh yeah, 6er på Engelsk!

  Ja, dere da fikk jeg vist nok 6er! Det er like gøy hver gang, og denne gangen jobbet jeg målbevist mot 6eren. Noe jeg tidligere ikke har gjort. Selv er jeg ganske heldig fordi jeg har snakket flytende engelsk siden jeg var liten. Så det krever ikke så veldig mye av meg, men denne gangen lagte jeg powerpoint! Og jeg hater powerpoint! Syntes det er helt forferdelig, men likevel så gjorde jeg det. Så jeg gir meg selv en klapp på skulderen!  - gir du deg selv en klapp på skuldra når du får en god karakter?

  see ya - kristine 

 • God morning sunshine!

  God morgen alle sammen! Jeg blir like glad hver gang vi ikke har lærer, da sitter vi bare for oss selv og "jobber". Noe jeg ikke har no imot i det hele tatt! Senere ikveld skal jeg på øvelse med Serepta, og håper på en fin dag. Jeg ble spurt til å synge solo på Go tell it on the mountain, en gospel sang! Så det er utrolig spennende, og jeg får vist frem hva jeg får til. Jeg elsker å synge gospel, føler det passer stemmen min ganske bra. 

  Vi skal opptre med Go tell it og noen andre sanger nå denne lørdagen. Så håper virkelig det går fint, noe jeg regner med det gjør. Forresten til alle dere som elsker musikk, så syntes jeg definitivt dere skal bli med i et stort kor! Det er helt fantastisk, og vi synger flerstemt og mange er utrolig flinke. Så vist det høres ut som noe du kunne interessert deg for, så andbefaler jeg deg å joine et kor så fort som mulig! Du får så mye ut av det!  Bildene ble tatt nå just istad.

  - er du med i kor?

  - syntes du det er gøy med kor?

  see ya - kristine

 • Lille pysekatt !

  Nå skal det bli godt å legge seg ned i dyna, med den skjønne lille pusen min! Hun er så søt når hun ligger her på sengekanten. Idag har jeg ikke gjort annet enn å øve, øve øve. Godt er det når man føler at man faktisk har oppnådd noe betydningsfult med dagen sin, så imorgen satser jeg på en 5er. Vet jeg skrev at jeg vil ha 6er, men tviler på at innholdet mitt er bra nok. Men, det gjenstår jo bare å se hva jeg får! 

  Jeg syntes alltid det er så spennende med engelsk karakterene mine. Tross alt så vet jeg at jeg kan oppnå det jeg vil, men om jeg jobber nok er det store spørsmålet. På Onsdag er det forresten auditions for Sister Act, jeg satser på rollen som Rita. Håper virkelig jeg får den, hadde bare vært helt fantastisk å kunne spille rollen som henne! 

  Se på den skjønne lille pusekatten min!

  - hva har du gjort idag?

  - skal du legge deg snart?

  see ya - kristine 

 • Black or white?

  Nå skal jeg sette meg ned å jobbe som bare det ! Jeg har fremføring i Engelsk i morgen, og jeg vil virkelig slå til med en god karakter nå. Engelsk er mitt sterkeste fag, og på ungdomskolen fikk jeg bare 6ere. Så jeg satser på å få en liknende karakter i morgen, vist jeg er heldig. Uansett så skal jeg sitte resten av kvelden, så wish me luck people! Jeg trenger det. Jeg skal også øve til en annen prøve som jeg fint kan få stryk på. Så vi får se hvordan dette går!  - tror du jeg kan klare og få 6er imorgen?

  - hvilket bilde var finest, svart hvitt eller farge?

  see ya - kristine

 • En liten titt innom bloggen
  God morgen alle herlige ! Akkurat nå sitter jeg på biblioteket og har matte, så dette blir et kjapt innlegg. Håper dere ale  får en fin dag ! 

  - hva gjør du nå?

  see ya - kristine

 • Overnatting !

  Hei alle søte! Ikveld skal jeg sove over hos Malene, det skal bli koselig! Meg og Malene har nemlig kjent hverandre hele livet, vi gikk i barnehage sammen og det var vel der vennskapet startet. Når vi begynte på hver vår skole i 1 klasse mistet vi kontakten, men etter et eller to år fant vi frem til hverandre igjen! Så senere mistet vi kontakten, så fikk vi den igjen. And so on! Uansett for et år siden flyttet malene til lyngdal, og vennskapet vårt har blomstrett opp igjen. Det er rart at man alltid finner tilbake kontaken med dem man virkelig bryr seg om.

  Jeg kan egentlig skrive en hel bok om alt meg å Malene har funnet på! Likevel tror jeg at det faktisk bare er meg å malene som syntes det er morsomt å høre om. Så jeg skal spare dere for den interessange informasjonen.  - hva skal du ikveld?

  see ya - kristine

   

 • Lenge siden jeg har sovet så godt!

  Jeg må innrømme at det er veldig lenge siden jeg har sovet så godt! Merket det når jeg våknet, så var det noe uvant. Jeg klarer liksom ikke helt beskrive det, jeg var bare ikke stressa. Jeg var faktisk helt hvilt ut, det er lenge siden jeg har vert det! Det merkes at jeg jobber og sliter litt med skolen, jeg tror det går ut over søvnen min. Så fra nå av skal jeg prøve mitt aller beste for å få sovet ut i helgene! Til vanlig sover jeg kanskje 10 timer til sammen på en helg, så ja det er ALT for lite.   - har du søvn problemer?

  - sov du godt inatt?

  see ya - kristine

 • Koselig kveld!

  Det er først nå det begynner å sinke inn at jeg faktisk fikk 6er! Jeg vet at det egentlig ikke er no "BIG DEAL", men for meg så er det faktisk det. I hele år så har jeg sletet noe veldig med aboslutt alle teoretiske fag! Jeg har praktisk talt gått ned 1-2 karakterer i hvert fag. Derfor syntes jeg at denne 6er jeg fikk på sang tentamen min var så bra. Jeg trengte virkelig en god karakter nå! Føler jeg kan klare å trekke meg litt opp i de andre fagene, nå som jeg føler jeg vertfall har klart og mestre noe.

  Ikveld skal jeg sitte barnevakt for verdens mest herlige lillesøster! Hun er kanksje vill,hyper og til tider ikke til å holde ut med, men det er allitd koselig å passe henne. Hun ser tross alt opp til meg. Noe jeg merker hver eneste dag, man får en god følelse av å vite at noen vill være som deg. Man føler seg litt spesiell. Så ikveld skal vi kose oss forran tv'n med godteri og film! Ovnen skal stå på, og vi skal ha det skikkelig koselig!  Forresten, ja jeg er veldig klar over de røde øynene til Elise på det midterste bilde. Jeg hadde bare ikke bry til å redigere det vekk, hehe.

  - hva skal du ikveld?

  see ya - kristine

 • Jeg fikk 6er på Sang tentamen min!

  Jeg kan ikke tro det, men jeg fikk faktisk 6er på sang tentamen min idag! Det er helt utrolig, og det hadde jeg virkelig aldri trodd. Når jeg satt utenfor å ventet så trodde jeg at jeg kom til å få en 4er. Ikke at 4 er dårlig, men jeg trodde ikke jeg kom til å få bedre enn det! Fysøren jeg er så glad! Hadde aldri trodd jeg skulle få en 6er!

  Her har dere noen bilder fra når vi var i palasset til Ceausuecus i Romania. 
  - hva fikk du på den siste tentamenen din?

  see ya - kristine

 • Wish me luck!

  Da er det snart på tide og varme opp, og opptre for våre tre musikk lærere! På en måte kjenner jeg spenningen i magen, men jeg gleder meg. Jeg gleder meg til å stå forran dem og vise hva jeg kan! Jeg vil imponere, jeg skal vise hva jeg får til. Jeg håper og tror at sangtentamen min kommer til å gå bra, likevel skjenner jeg litt nervøsitet snike seg frem. Jeg skal prøve å leve meg mest inn i sangen, jeg skal blotte meg får alle følelser.Og bare håpe, at det er det dem vil se. Jeg er spent!

  Kryss fingrene for meg folkens!

  - har du en eller annen form for tentamen idag?

  - krysser du fingrene for meg?

  see ya - kristine
 • Jeg gleder meg utrolig nok!

  Fysøren og deilig der er å komme hjem etter en lang dag! Jeg har nemlig vert på skolen, og så rett på jobb etterpå. Likevel er jeg ikke så innmari sliten, litt merkelig i grunnen. Imorgen har jeg tentamen i hovedfaget mitt som er sang! Utrolig nok så gleder jeg meg, tror det blir kjempe gøy. Jeg vet at en del andre i klassen gruer seg, men jeg syntes bare det er kjempe morro å kunne opptre og få feedback på det! Jeg har aldri gledet meg til en tentamen, men nå gjør jeg faktisk det haha.

  Her har dere et par bilder fra fjorårets ball med 10 klasse. Minner!

  Jeg må innrømme at jeg savner disse folka! Jeg hadde tross alt tre fine år sammen med dem, selv om kanskje det siste året ikke var helt topp. Likevel gikk jeg ut av 10 klasse med mange fine minner!

  - hva syntes du om bildene?

  - har du tentamen i morgen?

  see ya - kristine

 • Sanden siler mellom tærne!

  Tenk å ligge på en strand nede i Italia akkurat nå! Forestill deg at sanden siler mellom tærne, bølgene som treffer fjellkantene. Den hærlige vinden som skjøler deg ned når du føler deg hakket for varm. Jeg skulle virkelig ønske jeg var i Italia akkurat nå, jeg savner varmen og naturen. Jeg savner den akkurat passe temperaturen i vannet, jeg savner å kunne løpe rundt å se ut som en komplett idiot med kameraet rundt halsen! Savner å være en skikkelig turist, jeg savner å reise!

  - savner du en feri du har vert på?

  see ya - kristine

 • A half year with puppylove!

  Jeg er så glad akkurat nå. Vi skal nemlig få oss en liten hund, jeg kan ikke tro det! Helt siden jeg var liten har jeg alltid hatt lyst på en liten vofse, og endelig skal vi få oss en. Dere lurer kanskje på hvorfor foreldrene mine skiftet mening om å ha en hund. De var nemlig veldig imot det, fordi "tenk hvor stress det er". De sa ofte til meg at å ha en hund, er som å ha en liten baby. Så hvorfor i all verden har de ombestemt seg først nå?

  Jo nemlig fordi jeg flytter om et halvt år til Kristiandsand! Og da blir det utrolig kjedelig for Elise, lillesøsteren min. Så jo derfor skal vi få hund, selv om jeg bare får ha den i et halvt år. Likevel er det et halvt år med puppylove, så det blir supert!

  Jeg gleder meg allerede!

  - har du hund?

  - vil du ha en hund?

  see ya - kristine

 • Da har bloggen min fått facebook side!

  Da har jeg som alle andre også fått meg en facebook side for bloggen! Yey. Så da hadde jeg blitt veldig glad om dere ville tatt dere tid til å like siden min. Da blir jeg super duper glad ! 

  Dere er herlige !

  http://www.facebook.com/pages/Kristinejohnsen2bloggno/203529779729181


  - vil du ta deg tid til å like siden min?

  see ya - kristine

 • I hope today, is gonna be a good day!

  God morgen alle herlige lesere! Jeg satser på at dette blir en fin dag, selv om været ikke er spesielt fristende og bakken er dekket med is. Jeg er bare glad jeg slipper å kjøre skuter over heia! Idag skal jeg på jobb og på sangtime, så regner ikke med det blir en helt bortkasta dag. Kunnskap og cash er jo en fin ting, så jeg må bare få hvilt ut ordentlig slik at jeg faktisk kan ta imot alt jeg lærer på sangtime mine.  Selv om å hvile ut på skolen, ikke er så lett.  - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • I'm stuck between several choices

  De fleste av oss vet hvordan det er å sitte fast mellom to valg. Jeg sitter fast mellom flere, det er så mye jeg vil ha, men man kan ikke ha både sekk og pose. Jeg føler jeg sliter litt med hva hjertet sier, og hva hjernen forteller meg. Det fins så mange ting imot, som gjør at et enkelt valg blir ganske vanskelig. 

  Hvorfor er det slik, at vi søker det som gjør oss lykkelig! Bare for å finne en grunn til å ødelegge det igjen. Det fins mange valg jeg vet jeg vil gjøre, men så kommer det store spørsmålet. Hva om noe galt skjer, hva kommer alle andre til å si og ikke minst, tenk om dette valget til syvende og sist bare gjør meg ulykkelig. Er det verdt å ta denne sjangsen?

  - opplever du ting slik i blandt?

  - har du noen gode tips ?

  see ya - kristine

 • I'm addicted!

  Da har lipsyl måneden begynt, og jeg smører og smører! Jeg kan ikke fordra å være tørr på leppene, heller ikke hendene. Jeg smører meg inn med håndkrem og lipsyl dagen lang. Jeg vet at det ikke er bra å gjøre det alt for mye. Da blir man iallefall avhengi fordi huden blir fortere tørr. Så de neste månedene vil nok lipsyl være noe jeg har med meg 24/7. Vinteren gir oss mange fine ting, men den gir oss også tørt hår, tørre lepper og hender, ærh..

  Er det slik med deg, er du avhengi av håndkrem og lipsyl på vinteren?

  see ya - kristine

 • cash er fint!!

  Jeg begynner å kjenne det at jeg kunne trenge en ferie nå. Alt går i ett, og jeg har ikke tid til å sette meg ned å bare slappe av. Det er litt dumt når det blir slik, men det er vel en del av å vokse opp. De neste dagene er det bare jobb,jobb,jobb og jobb. Så mye avslapning blir det ikke, men cash blir det jo!

  - hva skal du de neste dagene?

  see ya - kristine

 • Guess what we're gonna do!?

  Hei alle dere supre lesere. Jeg tenkte jeg kunne gi dere en liten innsikt om hva som foregår på musikk,dans og drama for tiden! Vi skal nemlig sette opp en musikal versjon av filmene sister act. Noe som er et stort prosjekt! Vi har auditons å hele pakka. Det blir spennende å kommer ordentlig igang med musikalen, jeg gleder meg. Dette blir bare helt fantastisk!

  Idag så vi de to sister act filmene på skolen, og gjett om de er inspirerende. Jeg lover dere muntli orgasme gjennom hele filmen. Man får frysninger i hytt å pine, og man kan ikke gjøre annet enn å smile. Dette er vertfall min opplevelse av filmene. De er så fantastiske, at jeg kjenner gleden sprudle frem i meg. Det skal blir så fantastisk og sette opp denne musikalen, tross alt? Tenk , vi i lille lyngdal. Skal sette opp noe så stort, jeg er spent!

  Jeg anbefaler alle og se filmene, de er så fantastiske !

  .- hørtes ikke dette spennende ut?

  - har du sett filmene?

  see ya - kristine

   

 • What to do without electricity?  Igår gikk strømmen over hele Lyngdal! Jeg er ikke en person som klarer meg fint uten strøm, men gårsdagen gikk faktisk ganske fint. Mamma og meg lagte mat på ovnen, og studerte faktisk til kjemi prøve! Så en god ting kom vertfall ut av dagen. Ellers måtte jeg på jobb, etter jeg hadde hatt et sangoppdrag på Spangreid. 

  Takk og pris for strøm! Hva skulle vi gjort uten den? 

  - gikk strømmen hos deg igår ? ( for dere som bor i lyngdal)

  - klarer du deg fint uten strøm en hel dag?

  see ya - kristine

   

   

 • Sminke fri og rolig lørdag.

  Ikveld skal jeg slappe max ut. Hadde egentlig planer om å gå på russens moteshow, men fordi været ikke er på topp. Så valgte jeg å la være å torturere meg selv med en 25 minutters kjøretur over heia

  Så da ble det en stille kveld hjemme med lillesøstra mi. 

  Vi har også begynt å pynte litt til jul, og jeg merker at julestemninger har begynt å snike seg på. Vertfall i forhold til at vi synger utrolig mange julesanger i kortimene på skolen. Jeg har også en del julesanger på sangtimene mine, blandt annet : Who could imagine a king, Mary did you know og Santa baby.   Jeg har også laget tacosuppe idag! Namnam, I love it. Her ser dere pappa som heller tacosuppa ned i noen skåler, slik at jeg kan ha tacosuppe hele uken! haha, Just because I LOVE TACOSUPPE!  Ellers har jeg ikke gjort mye annet idag enn å bare slappet av. 

  - hva har du gjort idag?

  - hva skal du ikveld?

  - Har julestemningen begynt å snike seg frem hos deg også?

  see ya - kristine

 • Snart helg!!

  God morgen alle herlige lesere ! Idag er det fredag, som vil si mange mange mange fritimer! Jeg elsker fredager, det er den beste skoledagen i uka. Vi har 3 fritimer, og jeg digger det!

  Ellers er Fredag også en fin dag fordi den starter helga, og jeg har frihelg denne helga! Så null jobbing på meg, jeg skal bare slappe av og kose meg med venner og russens moteshow på lørdag.  - hva skal du denne helgen?

  see ya - kristine

 • Video av meg synge.

  Siden jeg la ut videoen av Tilde, Maren og meg tidligere idag. Så tenkte jeg det var på tide og vise dere en der jeg synger alene. Her er det Sven Eivind og Steffen som spiller for meg og korer. Hva syntes dere ?

  Forresten, ikke se på antrekket mitt. For det er helt forferdelig, og jeg hadde ikke tid til å skifte før jeg skulle på scenen pga dansingen. Så da måtte jeg stå der i joggebukser, og singlett. Ikke mitt beste antrekk for å si det sånn. 

  - hva syntes du?

  see ya - kristine

 • Jeg som synger Perfect Picture!

  Heisann, igår var jeg så heldig at danselæreren vår tok opptak av opptredenen vår! Her er det første innslaget jeg var med på. Senere skal jeg laste opp en video der bare jeg synger, men jeg syntes dette innslaget var så bra at dere nesten må se dette også! Ikke vær redd for å si hva dere syntes, all tilbakemelding er bra, og blir satt stor pris på. 

  Jeg sitter helt til høyre.

  - hva syntes du om opptredenen vår?

  see ya - kristine

 • Kveldens sangoppdrag + outfit!

  Ikveld har jeg vert på kulturhuset og opptredd på fagbrevutdeligen. Jeg må innrømme at dette er den gøyeste opptredenen jeg har hatt på en stund, og jeg har hatt en del. Bare denne uken har det vert 3 opptredener, og husk folkens idag er det bare Onsdag. Ellers fikk jeg et sangoppdrag imorgen også, men skal dessverre på jobb. Så da passet det veldig dårlig. 

  Idag var hele klassen med, og vi gjorde alle forskjellige sanger. Helt til slutten hadde vi en dans, som jeg vil si vi ROCKA som bare det. Jeg er stolt av klassen , jeg syntes vi er flinke til og danse. Spesielt guttene, som faktisk liker det like mye som oss jenter. Dere er goe gutta boys!

  Her opptredde vi ( bilde er tatt fra scenen, før folkene kom.)

  Her har dere outfitet mitt! Jeg danset selvfølgeli ikke i de klærne, men skiftet etter vert.

  - hva har din kveld gått ut på?

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

   

 • Coffe art!

  På Mandag hadde Charlotte seg et lite forsøk på å lage kaffe kunst. Altså, om hun misslykktes eller ikke er vel for dere å bestemme? Så hva syntes dere, her har dere 3 forskjellige forsøk.

  - hvilken likte du best?

  - syntes du charlotte fikk det til?

  see ya - kristine

 • Stem på Charlotte !

  Jeg vet ikke om dere husker at jeg la ut en filme som en en kompis av meg hadde laget . Han var nemlig med i en konkuranse og vant! Uansett nå har en annen venninne av meg også lagt ut en film, og er med i den nye konkuransen. Så hun hadde blitt kjempe glad om dere ville tatt dere tid til og stemme på henne. Det tar bare 2 sekunder, og hun blir kjempeglad!

  http://detstoredykket.no/entry?id=353

  - har du stemt på charlotte?

  see ya - kristine

 • it's electrifying!

  Nå skal jeg snart ut til Lista/Vanse og opptre på nok en messe, men aller først må jeg ha meg en dose Glee! For tiden er jeg så glad i Santana, elsker stemmen hennes. Hun er bare helt fantastisk, selv om rollefiguren hennes til tider er ganske spydig. Uansett poenget mitt er , at hun er en fantastisk skuespiller og sanger. Jeg digger rett å slett når hun får solo!  - liker du santana i Glee?

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine 

 • Yesterday I was..

  Igår gikk jeg på Jonas B og hadde en herlig iskaffe og Piadina med Nina og Malin. Jeg elsker maten de har på Jonas B, det fins rett å slett ikke bedre. Senere på kvelden gikk jeg til Julie og Charlotte og hadde en fin kveld, med koselig prat og til og med litt sang. 

  I første time idag var jeg forresten på Farsund Resort og opptredde med 2 sanger. Snakk om en bedre start på dagen, enn å måtte ha to kjedelige norsk timer.   Fine Nina!

  - smakt Piadina? Liker du det?

  - hva gjorde du igår?

  see ya - kristine

 • In this moment, we're dancing.

  In this moment sitter jeg å ser på klassen som gjør grunnleggende steg i ballet. Jeg må innrømme at de er flinke, det ser faktisk sånn tålig fint ut.  Jeg har nemlig ikke dansing på grunn av bihulene mine. Som de fleste vet så blir jeg fort syk, og bihulebetennelse er en ukentlig opplevelse for meg. Så derme gjelder det bare å ta det med ro, slik at jeg ikke blir alt for svimmel. Noe jeg har blitt en del i det siste.  Jeg fikk snikt til meg et bilde av klassen. ( IKKE DREP MEG NÅ)  - hva gjør du in this moment?

  - har du dansett balett før?

  see ya - kristine

 • I LOVE FRIDAY!

  Hei og hoppsan alle søte lesere! Idag skal jeg slappe av og hvile ut for en VILL HELG. Eller ikke? For jeg skal på jobb, oh yes. Anyways,  idag skal jeg på kor i 1 time. Ellers skal jeg veldig lite, tror jeg. Kanskje litt rundt forbi, vist jeg har bry. 

  Jeg må bare si at fredager er så avslappende, jeg elsker fredager! Skoledagen er bare best, og resten av dagen er jo heller ikke så værst.

  I LOVE FRIDAY!

  - hva skal du ikveld?

  - liker du fredager?

  see ya - kristine

 • Min skoledag i bilder

  Da er det fredag som betyr, null arbeid! På fredagene så har jeg rundt om 3 fritimer, så det er utrolig avslappende! Jeg sitter for det meste å ser på film sånn egentlig. 

  Jeg fikk ikke tatt så mange bilder igår, men her har dere et bilde. Vi spillte og sang i et klasserom med en del elever og deres foreldre. Sangoppdraget gikk utrolig bra, og det er alltid gøy å spille med disse herlige guttene.

  Her er et par bilder fra de første skoletimene idag:

  - hva skal du idag?

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Sangoppdrag i Flekkefjord.

  Da skal jeg ,Sven Eivind og steffen ut til Flekkefjord og synge på en messe. Håper det går bra, for akkurat nå har jeg en utrolig hodepine og er ganske så forskjølet. Jeg satser på at det går bra, de siste gangene har det gått overraskende bra, til en forandring( neida). Det pleier jo som regel gå bra, men det betyr ikke at man ikke er urolig og nervøs  i forkanten.

  Anyways, nå skal jeg se den siste episoden av Greys Anatomy! For den fikk jeg ikke sett på Tirsdag, ( var på jobb.) 

  Jeg tar med meg Speilrefleksen ikveld, så skal prøve å få tatt noen bilder. Vist det er mulig, og jeg har tid. 

  - hva skal du ikveld?

  see ya - kristine

 • Dagen min er komplett!

  Da har allerede dagen min blitt komplett! Jeg er ferdig med fremføringen min, og har fått tilbake min langt om lenge enterlengtet lader! OG PÅ TOPPEN AV DETTE, så har kameraet mitt kommet tilbake fra verkstedet. Så det skal jeg hente etter skolen! Endelig sier jeg bare! Nå blir det ordentlig blogging for fullt.


  - hvordan har din dag vert så langt?

  see ya - kristine

 • Weho, satser på en fin dag!

  Weho, da stikker jeg på jobb! Fordi idag er jeg optimistisk og glad. Så da er jobb aldri et problem, og forresten til dere i Lyngdal kom kom! Så tar vi en liten prat, hehe.

  Jeg liker spesielt dette midterste bilde, var det ikke fint ?

  - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • Give me my camera back!

  På en måte hater jeg å jobbe, men på den andre siden så elsker jeg det. Eneste problemet mitt er at det tar tid, og jeg merker det går utover skolearbeide mitt. (Det er delvis også fordi jeg er lat! ) Beste delen med å jobbe, er lønningen. Det tror jeg ikke noen kan nekte for, jeg elsker å få lønning! Love it!

  Forresten nå gleder jeg meg til å få kameraet mitt tilbake, det skal bli herlig. Da skal jeg prøve å få tatt masse bilder til bloggen, jeg merker det at blogglysten minker når jeg ikke kan ta bilder. Så jeg håper virkelig at kameraet snart er ferdig ! Så kanskje jeg kan prøve knipse litt inspirerende bilder som denne (trykk) bloggeren gjør.   Arkiv bilder er gøy ja! Gleder meg til jeg får Speilrefleksen min♥

  - liker du å jobbe?

  - mister du blogglysten uten kamera?

  see ya - kristine

 • Jeg som synger.

  På den første videoen her er jeg 13 år, det er altså 3 år siden. Helt merkelig å tenke på at det er så lenge siden, føles ut som om det var igår. Dette var vertfall på UKM, og det var første gangen jeg gikk videre til fylkes finalen. 

  På den andre videoen her var jeg 14 år, og dette er en egenkomponert sang. Som vil si at jeg har skrevet den selv, ikke et av mine beste verk for å si det slik. Likevel har jeg mange minner med sangen og ifra når jeg satt og skrev den. 

  Her var jeg 14 år, og opptredde på UKM. ( gikk ikke videre) dette er snart 2 år siden. 

  På denne videoen var jeg just fylt 15. Det er snart 1 og et halvt år siden. 

  Jeg sitter å piner meg selv her, for det er så mange ting jeg nå vet hvordan skal gjøres bedre. Likevel er det gøy å se tilbake på, og alle videoene er ganske gammle.  Kanksje jeg legger ut en video av når jeg synger nå, vist dere er interessert i å høre.

  - hører du utvikling i stemmen fra jeg var 13 til 15?

  - skal jeg lage ny video av meg som synger idag?

  see ya - kristine

 • This is something I miss!

  Vist det er noe jeg virkelig savner, så er det ungdomskolen. Jeg vet at jeg har gnålt siden 9 klasse om at Vg blir så bra, men det er en stor forandring fra det man er vandt til. Jeg føler ikke noe er likt lenger, videregående er ikke så gøy som jeg hadde trodd. Det er utrolig krevende, men jeg elsker musikklinja! Selv om jeg savner ungdomskolen. Savner folkene, lærerene og selve opplegget! Noe jeg virkelig savner er å skrive ting på papir, noe vi sånn sett ALDRI gjør lenger.   Det er utrolig gøy å se tilbake på disse bildene. Det var i slutten av 10 klasse, rett før vi skulle ta klassebilde. Som forresten ble en katastrofe, jeg ser alltid helt dopa ut. 

  - savner du ungdomskolen?

  - hva savner du mest med det?

  see ya - kristine

 • Season of the witch

  Vist du er lettskremt, andbefaler jeg deg ikke å se denne filmen. For min del var dette den perfekte filmen for meg, jeg elsker slike spennende,skumle og fantasifulle filmer! Filmen handler om 2 men som skal frakte en Heks til et "monke" tårn, der de kan finne ut måten å drepe henne på. På veien til tårnet kommer konfliktene rasende på, og to liv blir tatt. Dette resulterer i usikkerhet blandt mennene som frakter henne, og om hun er en virkelig heks eller ikke. Det er det store spørsmålet som surrer rundt i hode på dem alle, men det de ikke vet. Er at hun er mye mer, enn noen av dem noen gang skulle tro. Terningkast : 6!

  - har du sett denne filmen?

  - liker du den?

  - vil du se den?

  see ya - kristine
 • Svett å deilig!

  Eller ikke. Jeg er nok svett, men ikke så veldig deilig i min slappe holdning og ansiktsutrykk. Idag hadde jeg date med Chanel på jonas B, som Nina og Malin like så godt ble med på! Etter det tok jeg turen på zumba igjen med Lene, kjempe moro! Zumba er like gøy hver gang, og man får så mye ut av det. Vist det hadde vert opp til meg, så ville jeg dratt på zumba minst 2-3 ganger i uken. Føler jeg får så mye ut av det.  I wish every day was Zumba day!


  - har du noe fast du trenger på i uken?

  see ya - kristine

 • Spilleavhengi? NEVER!  Da sitter jeg, Chris Tommy og Chris å geeker tetris og Mh. Altså IKKE MEG fordi jeg fikk den hemma bibliotek dataen som ikke vil spille tetris! Fordi pcn mangler et program. For et dillemma! Bare sånn liten informasjon, inatt fikk jeg ikke sove fordi jeg satt å tenkte på tetris. Hvordan klossene skal passe sammen osv, noen sier jeg er spille avhengi?

  Nei sier jeg, dette er bare begynnelsen!

  - spiller du tetris på facebook?

  see ya - kristine

 • Konklusjon: Å være tenåring er hardt!

  Jeg merker at jeg begynner å bli utslitt, men om det er psykisk eller fysisk vet jeg ikke. Er så lei av disse små bagatellene jeg går rundt å tenker på. Hvorfor kan ikke ting bare være litt enkelere, jeg har en tindens og rote meg selv opp i mitt eget spindelsvev. Jeg graver meg selv dypere og dypere inn, og til slutt sitter jeg fast. Skal jeg gjøre dette eller ikke, jeg vil, men det er for mye å ødelegge. Ikke bare for meg selv, men for andre.

  Konklusjonen min er at å være tennåring er hardt !

  - følt det likt før?

  see ya - kristine

 • Black & White

  Converse in my ♥

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Mandag er min hviledag!

  Da skal jeg kose meg med tacosuppe og 3 fantastiske filmer! Dette er nemlig Mandag, og jeg har et STORT behov for å slappe av på mandager. Så nå skal det bli deilig å sette seg ned i gostolen å bare drite i alt, og ha litt alene tid med tacosuppe å verdens kjekkeste skuespillere ♥ yey

  - hva skal du idag?

  - smakt tacosuppe før ? Liker du det?

  see ya - kristine

 • Blondt vs Brunt. Hva skal jeg ha?

  Jeg savner håre mitt! Syntes dere jeg skal stripe det tilbake? Dette er slik jeg hadde håret før .  og dette er slik jeg har håret nå : Det er mørkere enn hvordan det ser ut på disse cambildene, men i grunnen er det blond med mørkebrune striper.    hva syntes dere jeg passer best?

  see ya - kristine

 • Blogg vurdering!

  Og den heldige vinner er : http://onlyaillusion.blogg.no/  Onlyaillusion er skrevet av en 17 år gammel jente som heter Hilde! Først å fremst vil jeg si at jeg digger bloggen hennes, og er ofte innom å ser på hennes breath taking bilder.  Personlig ville jeg sagt at dette er en blogg verdt å lese, og her er det mye inspirasjon å finne. Så folkens, les bloggen til Hilde! Det er en inspirasjons bombe.

  Design:

  Hele bloggen hennes er midtstilt , menyen, innleggene og header! Dette gir meg et raskt inntrykk om at den er ryddig og pen. Selv syntes jeg designet hennes virker litt mystisk, på grunn av header som ikke viser selve ansiktet. Hun har ikke sidemeny, og derfor kan jeg ikke lese noen raske fakta om hvem denne jenta er. Ikke at det er noe problem, for vist jeg virkelig er interessert kan jeg bare gå inn å lese på "om meg" i menyen hennes. 

  Designet er veldig enkelt, men det er jo smak og behag! Jeg liker ting enkelt, men av og til er det fint med noe ekstra. Vist jeg skulle satt karakter på designet ville det vært : 5-

  Innlegg:

  Skrivemåten hennes er bra med mye variasjon. Hun bruker forskjellige teknikker som å skrive i nåtid, fortid osv. Hun har veldig få skrivefeil, noe som er et stort + i min bok! Det fins ikke noe værre enn en blogg med masse fæle skrivefeil. Det jeg elsker med innleggene hennes er bildene, og det er mest derfor jeg liker bloggen hennes så godt! Bildene er så fine, og profesjonelle. Jeg får en følelse av weheartit i blandt. Eneste minuset med innleggene hennes er at hun ikke skriver så mye om seg selv., men det er vel kanskje meningen siden hun har en fotoblogg?

  Karakteren på innlegg vil være : 5

  I helhet så liker jeg bloggen utrolig godt å andbefaler den på det sterkeste! Dette ble ikke så mye kritikk her, men hvordan skal man gi kritikk når det rett å slett ikke er så mye å kritisere?

  Helhetskarakteren blir 5.

  - hva syntes du om vurderingen min?

  - har du lest bloggen hennes?

  NB:  jeg skal vurdere enda en til blogg imorgen

  see ya - kristine

 • Meld deg på bloggvurdering !

  Ikke glem å meld dere på bloggvurderingen min! Du kan enten skrive at du er med i dette innlegget eller det gamle.

  http://kristinejohnsen2.blogg.no/1320268556_vil_du_bli_vurdert_av.html#comment

  Jeg vurderer 2 heldige bloggere imorgen, så meld dere på før det er for sent!   Random bilde fra i sommer.

  - vil du bli vurdert?

  see ya - kristine

 • Buddy

  Jeg savner virkelig speilrefleksen min nå! Er lei av å ta cambilder og andre bilder med dårlig kvalitet. Så jeg gleder meg utrolig til speilrefleksen kommer tilbake. Akkurat nå ser vi på film i klassen. En norsk film som heter Buddy. Til nå så virker den overraskende bra. Kanskje jeg lager et innlegg om den senere idag.

  Forresten glem ikke at jeg skal vurdere to blogger. Bare kommenter i det forrige innlegget om at du er med, så kanskje akkurat du er den heldige vinneren. 


  - hva gjør du nå?

  - hva skal du idag? 

  see ya - kristine

 • Vil du bli vurdert av meg?

  Da tenkte jeg det var på tide at jeg vurderer 2 heldige bloggere! Selv syntes jeg alltid vurderinger er gøye å lese, så da tenkte jeg at jeg like så godt kunne ha en selv. 

  Her er kriteriene jeg velger ut ifra. 

  Design (ryddig/ikke ryddig)

  Skrivemåte og innhold i innleggene.

  Temaene du skriver om

  Hvor ofte du oppdaterer

  osv, you get the point!

  Så meld dere på under dette innlegg, bare kommenter "jeg er med". Så kanskje akkurat du er den heldige vinneren, jeg skal prøve å være så grei som mulig. Jeg er ikke akkurat den mest strenge personen i verden, men jeg skal også gi konstruktiv kritikk, så gled dere hehe!

  så spørsmålet er: Vil du bli vurdert?

  see ya - kristine

 • Black or white?

  Her har dere et bilde av Lillesøsteren min Elise. Hvilket bilde liker dere best, med eller uten farger? Personlig syntes jeg farge bilder pleier å være finest, men her vet jeg ikke. Hva syntes du?  Er ikke lillesøsteren min bare helt nydelig? Hun er så skjønn, solstråla mi!

  see ya - kristine

 • Har hatt huskonsert på skolen.

  Da er det snart siste time, og jeg kan ikke vente til å komme meg hjem! Idag har vi hatt huskonsert, som betyr at alle oss på musikklinja sang og opptredde for resten av skolen. Denne gangen var det bare for helse og sosial klassene, men var utrolig moro. Jeg sang to sanger, en alene  og en der jeg og 2 andre sang flerstemt.

  I love to sing, bare sånn vist dere ikke har skjønt det ! haha

  cambilder , good kvalitet ja . Btw Er jeg ikke deilig? 

  - hva har du gjort på skolen idag?

  - hva skal du ikveld?

  see ya - kristine

 • God morgen!

  Her er noen bilder for å inspirere dere på en tidlig morgen. Jeg blir alltid så glad av å se på slike bilder, så kanskje disse bildene vil gi alle gretne gubber  litt glede på morgenkvisten.

  weheartit bilder.

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • En venn av meg er med i konkurranse!

  Hei alle søte dere ! Nå håper jeg på at dere kan hjelpe meg litt, eller rettere sagt en venn. Han er med i en tegne konkuranse på Det store dykket. Han er virkelig talentfull og fortjener deres stemmer, så vist dere kan være noen engler og gå inn på denne linken å bare trykke like. Så blir han nok kjempe glad, det tar ikke mer en 2 sekunder, og betyr utrolig mye. Han ligger på 3plass akkurat nå, men tror nok han skal klare og komme høyere opp.  Her er linken:

  http://detstoredykket.no/entry?id=141

  Like, like like !

  - Gikk du inn på linken og tok like?

  - hva syntes du, er han ikke flink?

  see ya - kristine

 • Vellykket dag, men ikke så vellykket kjøretur!

  Da er beinene fint plantet på jorden etter en ikke minst farlig, men veldig blaut kjøretur. Jeg kan ikke fordra å kjøre fra Lyngdal og over heia når det er doggete, og regner pøser ned. Det er rett å slett helt forferdelig, og når jeg sier at jeg ser ut som hufsa, så undervurderer jeg  ikke! Ansiktet mitt er helt svart etter all maskaraen som har rent, så nå skal det bli godt å hoppe i dusjen etter en vellykket dag, men ikke så vellyket kjøretur. 

  Tidligere idag hadde jeg Date med Nezhat på Jonas B, og litt skikking i de få butikkene vi har i lyngdal. Jeg fikk kjøpt meg en ny brun veske fra Mi2! Love it. Etter det gikk jeg på zumba med Lene, som var utrolig moro. Er alltid deilig å få trent litt, man føler seg så mye bedre etterpå. Herlig! 

  Et random bilde fra sommeren.

  - hva har du gjort idag?

  see ya - kristine

 • I miss my baby!

  Da er mitt kjære kamera sendt inn på verksted ! Jeg kan ikke fordra å sende det avsted, men blitsen må bli fiksett . Jeg sitter å piner meg, for tenk jeg kan ikke ta bilder på 2-3 uker! Så da blir det Crappy bilde kvalitet på bloggen fra nå av, og jeg + dere får vel bare være tålmodige. Helt til mitt kjære kamera ligger trygt tilbake i mine hender.   I miss my baby already!
  - har du noen gang sendt kameraet ditt på verksted?
  - har du hørt om dette kameraet? (sony a290)
  see ya - kristine 
 • Independent

  Hver avgjørelse du gjør får en konsekvens. Kanskje ikke med det første, men sannheten vil strekke seg frem med tiden. Av og til vil den hoppe opp og bite deg i rompa, andre ganger vil den rolig men stille forsvinne. Jeg vet at alle mine avgjørelser, positive eller negative vil en dag få en konsekvens. Noen ganger vet jeg ikke hva jeg holder på med, andre ganger er det like klart som dagens lys. Likevel så lever jeg livet, uten "regrets."

  Man er bare ung en gang, og nyte den tiden er viktig! Jeg prøver å nyte min tid, og satser på at jeg en dag vil vokse opp og bli en ung dame. Jeg vet jeg er på vei, men veien er lang og hard. Likevel kan jeg ikke annet enn å glede meg, for jeg vet at jeg snart vil bli mer "independent". Skal tross alt flytte til neste år, og det er en ganske stor ting for lille meg. Hvem vet om dette er en dårlig eller god avgjørelse? Jeg vet jallefall ikke, det er det bare fremtiden som vet, og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg, masse!

  see ya - kristine

 • Matvrak!

  Idag har jeg vert et makvrak! Jeg har virkelig ikke godt av å være hjemme en hel dag. Idag har jeg ikke gjort annet enn å spist og sett på serier. For tiden har jeg dilla på en serie som heter "Pretty Little Liars". Jeg har snart sett begge sesongene, og gruer meg til det ikke er flere episoder igjen. Det er så gøy når det holder på, at når slutten kommer eller det ikke er flere episoder ute. Så blir man nesten litt lei seg, haha! Uff, jeg høres jo ut som den loneren uten liv, men jeg elsker serier!  ( Har ikke lagt kaka, men lagte maten som jeg postet i det forrige innlegget.)

  - hva har du gjort til nå?

  - er du et matvrak av og til?

  see ya - kristine

 • Søvnproblemer + Jeg har blitt kokkemester.

  Bare fordi jeg har blitt kokkemester! Dette er da andre gangen jeg har laget tacosuppe, og ikke får å skryte. så må jeg innrømme at den smaker søren så godt! Namnam. Idag er jeg hjemme fra skolen, og tror jeg må ha søvn problemer. For jeg sov hele etter middagen igår pga hodepine og forskjølelse. Så derme sov jeg ingenting i natt, eller i dag morges, så formen er ikke stort mye bedre.  Jeg har hodepine og søvnproblemer på høyt nivå, noen som vet om noe som skal hjelpe meg ?  Forresten, jeg har ikke hatt kviser på tusen år! Jeg er så glad, tror jeg har kommet over den perioden hver ungdom har. Ikke at jeg har hatt mange kviser i det hele tatt, men det er så deilig å slippe de få kvisene man irriterer seg over! yey  - har du søvnproblemer?

  - er du komt over din kvise periode?

  see ya - kristine

 • The Prince of Egypt

  Da har det blitt søndag, siste dagen i helga. Jeg syntes alltid søndager er så koselige og avslappende, man får ladet opp til en ny uke. Akkurat nå ser jeg film med lillesøstra mi Elise. En gammel barnefilm som var favoritten min når jeg var mindre, og jeg syntes den er like gøy nå som da. Jeg elsker gamle barnefilmer, jeg har så mange minner med dem.  - har du sett denne filmen?

  see ya - kristine

 • Høst bilder

  Høsten er en vakker årstid, jeg må innrømme det. Selv om fargene er fine, så føler jeg den er litt trist. Himmelen "gråter "og bladene visner, det er  trist , men på en vakker måte.
  Jeg er sminkefri på alle bildene av meg. Vesken kjøpte jeg igår, følte jeg måtte slenge den med i innlegget så dere skulle få sett herligheten! Den kostet 299 kr på cmyk , men var på salg. Veldig billig!

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Kr.sand tur! Bilder

  Igår tok Meg,Tobias,Robin og Bj turen til kr.sand! Der vi blandt annet så på kipet Tobias gikk på skole på, og vi var innom sørlands senteret!  Jeg kjøpte meg en ny veske, og litt små ting som falske øyevipper osv. Det ble ikke noe svær shopping tur for meg, men det er vel likegreit når man er på tur med 4 gutter. 

  Bj goes crazy!


  - hva gjorde du igår?

  see ya - kristine

 • I love lørdag

  Jeg må bare skryte litt av meg selv for akkurat nå, så rydder jeg rommet ! Det hadde dere ikke trodd, eller det hadde ikke jeg trodd, og heller ikke Mamma for å si det sånn. Så nå skal rommet mitt bli skinnende rent, fordi jeg er flink pike idag. Er det lenge siden du har ryddet rommet?

  Dette kommer til å bli en fin Lørdag, det er jeg helt sikker på! I love Saturday♥  Random bilder fra skolen. Jeg er så glad det ikke er skole idaag, yeeah!

  - hva skal du idag?

  - liker du lørdager?

  see ya - kristine


 • Innkjøp

  Her er et par små ting jeg kjøpte her om dagen, jeg har en tindens til å kjøpe for mørk foundation. MEN, denne gangen kjøpte jeg for lys, men det er vel bedre det enn at den er for mørk. Eller?

  - lenge siden du har kjøpt slike småting?

  see ya - kristine

 • Min vintage veske

  Jeg elsker vintage, det er så herlig ! Denne vesken kjøpte jeg for utrolig lenge siden, men har aldri fått sjangsen til å bruke den. Den er kjøpt for 10 kr på loppemarked, så den er vintage! Jeg syntes den er helt rå, men det er vel bare min smak. Hva syntes du om den?
  see ya - kristine

 • Todays Outfit !
  strikkegenser: Lindex. Bukse: Vero Moda. Ugs: H&M. Neglelakk : H&M

  - hva syntes du om outfitet mitt?

  see ya - kristine

 • 10 Ting dere ikke visste om meg.

  - Jeg er redd for små rom, eller å  bli presset til alle kanter i en mengde. Jeg får lyst til å grine, for jeg blir så redd. Jeg vet ikke hva jeg føler der og da, men det er en utrolig ekkel følelse. 

  - Jeg bruker nesten bare rød neglelakk!

  - Det tar utrolig lang tid før jeg får følelser (altså å bli forelska) , og har faktisk bare vert det en gang.

  - Vist jeg hadde hatt et ønske, så hadde jeg ønsket meg flere ønsker.

  - Jeg er ubeslutsom, og vil ikke ha noe/ noen som vil ha meg. Jeg vil ha alt annet, som ikke viser interesse til meg. Jeg vil "jakte" for å få tak i hva jeg vil, først da føler jeg at jeg har oppnådd noe. 

  - Jeg liker å være alene. 

  - Jeg jobber for mye, og det går ut over skolen.

  - Har hatt flere "bestevenner ", men er bare en jeg kan kalle min ordentlige bestevenn!

  - Angrer allerede på at jeg stripte håret mitt. ( noe jeg gjorde i går, haha) 

  - Bloggen gir meg glede, men mest frustrasjon haha!
  - visste du noe av dette ?

  see ya - kristine

   
 • hits