kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Just my luck. : ) men må le av det !

sorry vis dere føler dette praktisktalt nesten blir klageblogg ! men skal prøve å kjerpe meg. Men altså idag etter jeg hadde hatt sangtime som foresten gikk veldig bra! men vertfall så gikk jeg da ut får å spasere gjennom skolegården til barneskolen. Å tror du ikke det er blank is der? åjoda. Klarer dere å se for dere meg falle ned på isen å så klare å miste papirene mine ! å joda.. sånt skjer hver dag med meg , er vant til det nå men altså jeg burde kjerpe meg. Trodde jeg var så observang der jeg gikk siden viste det var glatt! å der datt jeg pladask. Å desverre så broren min det som kommer til å holde dette mot meg resten av dette året til det blir glemt.BYEBYE
- er dere klomsette som meg?

 • verste lørdagen på lenge!

  Seriøst ingenting går min vei idag! Okei kan vell begynne fra begynnelsen av dagen min å¨det var at vi skulle spille kamp.. Å desverre hadde det andre lage ein heilt idiot dommer!!! Han kunne ingenting å han utviste treneren våres fra kampen å midtspilleren våres. Han utviste bare mittspilleren fordi hun spørte hvorfor hun fikk gult kort... flott liksom! å i tillegg så fikk vi ikke lov til å bruke keeperen våres på grunn av at hun måtte vente en time før hun kunne spille igjenn i følge dommeren. Vi skulle jo låne jente 13 sin keeper pågrunn av alle våres var syke elns. Så fikk vi ikke lov til å bruke ho! å vent det kommer mer!!  Vingen min var jo helt ¨på bærtur. Jeg sa VING når hun fikk ballen som man skal å tror du ikke hun roper ut " Å si det litt høyere da " Jeg bare " okei, vis det er sånn du vil ha det"  å etterpå når jeg holdt rund henne når hun hadde ballen så sa hun søren meg " ææ,slipp meeg" da klikka det for meg får hun kan jo ikke håndball for svingene !!! -.- Å Maria Helena ein av di beste spilleran våres fikk ein finger i øye å da visste foresten ikke dommeren hvem han skulle gi ballen til oss eller det andre lage.. Å etterkampen når vi skulle hjem så tror du ikke jeg får vondt i hode på bussen ¨å spyr??? ... den perfekte dagen.. Livet skal ikke være enkelt men det gjør søren meg ikke no om det hadde vert det :) Åja å foressten så ble det mega drama etter kampen der dommeren klikka og trenerene våres klikka å i grunnen så ble det litt komisk fordi det ble bare for dumt rett å slett . Liksom hva skal man gjøre når en mann med måne + pondus står å klager på at trenger skrev navne sitt på feil plass ?  laget mitt får non uker siden, meg som skal til å skyte : )

  Byebye
  - har dere hatt ein god/dårlig dag?
  - syntes dere jeg har hatt en dårlig dag?
 • med i konkuranse : )

  Heihei, jeg er med i konkuranse der du kan vinne 3 maxfactor produkter : D sweet, håper jeg vinner : p


  http://norasandvik.blogg.no/1263387148_konkurranse_p_min_blo.html 

 • Clinique pore minimizer = 0 kviser : )

  Hei å hå, jeg har nå prøvd ein ny krem eller vet ikke om man kan kalle det krem for det føles ikke helt ut som det ! Men den er knall god, den ruler altså! I går så surfa jeg litt på youtube å så fant jeg ei jente som het Blair som anbefalte den og en brunkrem da som får vekk utslett og kviser osv. Å hun sa den var veldi bra ! å heldige meg gikk inn på bade å gjett hva jeg fant i skape te mamma!? Jo nemmeli den kremen + brunkremen : ) eller foundation som det egentli er , men jeg liker ikje foundationen så legger ikke den ut ! men jeg begynte å bruke kremen i går å jeg føler allerede forkjell! har bare småkviser nå som du ikke leggermerke til! å den funka sånn seriøst bare på en dag! Anbefaler den så sykt sterkt hehe : ) prøv den!

  Foresten etter du har tatt den på så svir det litt men det gjør ikke sånn mega vondt : )

  byebye
  -har du prøvd den?
  -isåfall liker du den?
  -skal du prøve den?
 • WOW = AVHENGIHET.

  World of Warcraft er et spill som så sykt mange folk spiller, jeg liker det ikke egentli får  når vennene mine spiller det så er det kjedeli å snakke me de på msn haha. Men vertfall se denne videoen den er syk! det er ein gutt da som er avhengi av Wow åsså klikker det for han for mora sletta kontoen hans. Syntes litt synn på stakkaren men seriøst han stapper en kontroll oppi rompa!  BYEBYE
  - morsomt hæ?
 • Ringeness herre : )

  Hei å hå, jeg storkoser meg akuratt nå! Sitter å ser på Ringenes Herre 1 som er en av favoritt filmene mine. Men har enda ikke fått sett 2eren eller 3 eren å det har jeg sykt lyst til. Men vertfall tror jeg har sett 1eren sånn 100 ganger eller noe slik. I tilleg til å se ringenes herre så lakerer jeg neglene med en sølv neglelakk som glittrer (pretty). Å så drikker jeg selvfølgeli Eple juice kan det bli bedre ! ? Nei jeg tror ikke det <3 hahah men vertfall litt av en kombinasjon neglelakk,ringenesherre åsså Eplejuice : ) Å selvfølgeli så må man ha kose klær på! Det er jo standar så her sitter jeg å koser meg til lua blir blå! : )


                                                                                                                                             


  BYEBYE
  -koser du deg?
  -liker du ringeness herre?
 • Stress.. : )

  Heyhey, sitter her å er just ferdi med leksene. Hvorfor gir læreran oss alltid så mye lekse på onsdager ? I tillegg har jeg masse sanger å øve på å har en sang på piano jeg skal egentli klare å kunne til idag ! å i så skal jeg snart ha sangtime og Piano time. Men det som stresser meg mest er jo den delen at jeg skal opptre på UKM og sanglæreren min begynner å snakke om andre sanger jeg kan synge der nå! å jeg har allerede en sang! men mangler Pianist.! så er så himla stressa akuratt nå . så skjønner egentli ikke hvorfor jeg blogger haha !


  slenger inn et bilde av Meg,Malin å Malin :D hahah

  Byebye
  - er dere stressa?
 • Hodepine : (

  heihei, jeg sitter her på pcn. Å har den hodepinen. Skulle bare ønske jeg kunne tulle meg ned i dyna mi og sove å få hodepinen til og forsvinne. Men jeg er jo slik, at jeg kan ikke legger meg så tidelig. Hater det, men likavell er det søren meg så herli avertil. Men tenker jeg går å legger meg snart. Må bare tvinge i meg en skive.
  Talast.


  slenger inn et bilde av når jeg var på julebord i 09 : )

  byebye
  - er du helt frisk?
  - eller har du hodepine eller lignende som meg ?
 • Alright : D

  Heihei, jeg sitter bare her å ser på en skjerm å lurer på hva vi skal ha til middag! For jeg er skrubbsulten, å alt jeg bare ønsker er å ta en stor bit av en herlig sjokolade kake! Men jeg har bestemt meg for å ikke spise usunt. Så ingen sjokolade kake på meg nei. Men vertfall jeg sitter her å har ikke så mye å gjøre. Så tenkte jeg kunne blogge om et eller annet ikke så veldig spenende. så skolen har altså begynt, jeg tror de fleste syntes det var dumt. Men ikke meg nei! Jeg syntes faktisk det var godt å få starta igjenn jeg. siden jeg er alltid så selskaps sjuk. Å jeg bor jo på heia så vanskelig å komme meg ned til lyngdal når jeg ønsker for å henge men venner. som er ganske skipt da ! men vertfall skolen har begynt å jeg er glad haha :D  Legger inn et bilde av Paal,Meg,Karli;Robin å Espen : ) helt nydelig bilde av oss må jeg jo si.

  Byebye foresten
  - syntes dere det va bra at skolen begynte?
  - Er dere sultne ?
  - Spiser dere mye usunn mat ?
 • hits