kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Deilig å være hjemme!

Sykt deilig å være hjemme etter en lang og slitsom dag på jobben. Akkurat nå stapper jeg i meg Rekesmørbrød, utrolig godt! Var deilig å komme hjem til ferske reker midt i uka, awesome♥.

Men, jeg får vel legge meg, har en lang dag imorgen.- hva har du gjort idag?

- liker du reker?

see ya - kristine

 • Waiting

  Idag så er det jobben som står for tur. Heldigvis så skal jeg bare være på skolen til 2 idag, så det skal bli deilig. Eneste negative er at jeg får da 2 timer med venting i Allen, "supert". Vi snakkes senere ikveld eller imorgen.

  - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • Noen som er interessert i gratis header?

  Siden jeg ikke finner inspirasjon som jeg kan leke meg litt med i photoshop. Så vil jeg gjerne prøve å lage en header for en av dere heldige. Så hvem er interessert i en gratis header laget av meg?

  Jeg har noen kriterier :

  Bildene må helst ha samme bakgrunn

  Du må være alene på bilde, ikke med flere personer ved sidna deg.

  Hadde vert veldig greit med en bagrunn som er litt blurrete, eller i lyse nyanser.

  Jeg sier ikke at jeg er verdens mester i Photoshop, men det hadde vert moro å laget en header til noen andre enn til meg selv for en gangs skyld. Her er noen av headerne jeg har laget til meg selv i det siste. Si ifra vist du vil ha noe lignende. Disse her er ikke helt ferdig, men dere forstå poenget? Jeg trekker vinneren i løpet av et par dager. 


  Så hva sier du? Vil du ha en gratis header av meg? 

  PS; Vinneren trenger nødvendigvis ikke bruke headeren vist den ikke blir fornøyd. Jeg gjør bare dette for moro, for å ha noe å leke meg i photoshop.

  - vil du ha gratis header av meg?

  see ya - kristine 

 • Ikke gi opp, kjemp for den du er!

  Jeg er ikke en typisk drama person, jeg kan ikke fordra drama. Jeg liker å høre om andres drama (underholdning), men å ha drama i mitt eget liv eller å selv være med på og skape det, er helt forferdelig. Jeg blir psykisk utslitt av det, og takler dermed mindre i sammenheng med både jobb og skole. Jeg har nok i livet mitt fra før av, så det siste jeg trenger er drama. Av en eller annen grunn, så føler jeg meg litt som en "drama" magnet. Uansett hvor jeg er, eller hvem jeg er med, så klarer jeg å rote meg bort i de verste type drama jentene/guttene. Mennesker som går rundt å slenger stygge blikk, ord som blir visket bak ryggen min, jeg ser det kanskje ikke, men jeg kan høre det på milevis avstand. Jeg er ikke dum, jeg hever meg bare over det, jeg er ikke svak, jeg er sterk nok til å gå videre, ikke tro man kan dytte meg ned fra plassen min. For det er bare min plass, og ingen kan ta den ifra meg. Jeg heter Kristine Johnsen, og tilhører der jeg er nå! Det er mitt liv, mine sorger, mine gleder, og jeg liker det som det er. Så ikke kom å dømm meg, for jeg vil ikke falle, uansett hvor hardt folk prøver. 

  Det har tatt lang tid før jeg har komt til den plassen jeg er nå. Den styrken jeg har klart å bygge opp, men ikke gi opp! Vist du føler folk dømmer deg, sliter deg psykisk ut, så vil det en gang bli bedre. Men de menneskene vil aldri forsvinne, de vil komme tilbake som små maur tiltrukket av sukker. Du kan rømme, og tro at ting blir bedre, men uansett hvor du er, så finnes det alltid de personene som vil hakke ned på deg. Husk du er sterk, og en dag vil klare og overse dette, det tar tid, men med tiden vil du lære deg mye, og ettervert vil du føle deg som en ny person i disse situasjonene. Du lærer og takle de bedre, tro meg, livet blir lettere, du må bare kjempe for det, og ikke gi opp!  - kjenner du deg igjen i det jeg skriver?

  see ya - kristine

 • I'm just so tierd!

  Jeg burde bare la være og blogge, for har ingenting å blogge om. Skal jeg liksom skrive hvor utslitt å lei jeg er av skolen? I det siste føler jeg skolen har vert et rent H******.. Gleder meg til vinterferien, jeg trenger virkelig en ferie! Ikke nok med at jeg er utslitt i ukedagene, men når helgen kommer så blir det jo bare enda værre. Menmen, jeg får klare meg, er jo ikke verdens undergang. Må bare klare å legge meg tidligere enn jeg har gjort til nå.  Arkiv bilder.

  - er du utslitt hele tiden?

  see ya - kristine

 • Sushi godt eller vondt?

  Da viste det seg at jeg fikk meg et par timers søvn likevel! Er kanskje ikke så veldig høflig å gå å legge seg midt i familie selskap, men er man trøtt, så er man trøtt. Er bedre at jeg får de få timene søvn i stedenfor å være helt dø på skolen imorgen. I det siste har jeg vert veldig fristet til å kjøpe Sushi! Jeg har aldri prøvd det før, men når jeg leser på Andrea Badendyck sin blogg. Så frister det en del. Eneste minuset er at jeg ikke er så glad i fisk, men det ser så godt ut, og det fins jo så mange som anbefaler det. Så why not, det kan jo ikke skade. 

  Uansett, så føler jeg at man er veldig fansy når man spiser Sushi,  And I wanna be fancy, så i morgen går jeg for sushi som lunch på skolen. Er spent på hvordan det blir, om jeg kommer til å vrenge meg, eller om jeg kommer til å bli en sushi lover! Dere får vente i spenning til imorgen, så skal jeg gi dere en liten update om jeg likte det eller ikke.  weheartit ♥

  - har du smakt sushi før?

  - er det godt eller vondt?

  - andre enn meg som blir fristet på bloggen til Andrea Badendyck?

  see ya - kristine 

 • I'm grumpy today

  Søndag er alltid en crapy dag! Akkurat nå vil jeg bare gå å legge meg og sove til neste dag, men dessverre kan jeg ikke det for vi har familie selskap. Årh, jeg er bare så trøtt! I'm grumpy today!

  Men, nå skal jeg se greys anatomy og prøve å kose meg masse! 

  - er du trøtt idag?

  see ya - kristine

 • Verdens beste småkaker!

  Disse kakene er så gode! Jeg har vert helt dilla på disse gjennom hele julen, men nå er det dessverre ingen fler igjen.. Hva skal jeg gjøre? Jeg vet jo ikke hvordan jeg lager de, så jeg får vel tvinge mamma til å gjøre det. De er bare kjempe gode, anbefales på det høyeste.

  Har du smakt disse småkakene før?

  see ya - kristine

 • I love this feeling!

  Jeg er i så godt humør idag! Våknet opp til et helt stille hus. Solen skinnte gjennom vinduet, og jeg følte meg som verdens heldigste jente! Akkurat nå hører jeg på party musikk, å fysøren jeg blir i godt humør! Får bare lyst til å hoppe opp å danse, men tror ikke det hadde vert verdens beste kombinasjon; Blogging & dansing på likt, oh yeah, I'm a multitasker. NOT.

  Her har dere noen bilder fra igår, først var jeg hos Nina med Runar og Tomine + Sveini som kom litt senere. Etter det så gikk vi til Badeland for de hadde nattåpent, ble litt små skuffet for hadde forventet at det kom til å være flere folk, men gøy var det uansett!

  "Digg med inskrumpa fingre"!

  Nina har fått seg en søt liten pusekatt ♥

  - hva gjorde du igår?

  - fikk du en god følelse når du våknet i dag morges?

  see ya - kristine

 • Jeg er definitivt 100 % hekta!

  Greys Anatomy, det finnes ikke en serie så bra som den! Jeg er hekta, klarer ikke slutte å se. Akkurat nå er jeg på den 5 sesongen, and I'm loving it! Ikke bare er de manlige skuespillerne kjekke, mc steamy in my ♥! Aka Mark sloan. Men selve serien har så mye god moral, så mange ting man lære. Jeg digger denne serien rett å slett, og vil nokså sikkert aldri slutte å se på den. Når man først er avhengi av noe, så er det vanskelig å bli kvitt. I'm addicted to Greys Anatomy, and it feels good!

  - har du en serie du er avhengi av?

  see ya - kristine

 • I miss summer

  I miss summer..  - savner du sommeren?

  see ya - kristine

 • It's snowing

  Nå har vi just hatt fritime + tysktime som jeg kom for sent til. Fysøren hvor mye snø det har komt nå! Utrolig kjedelig med tanke på at jeg ikke kan kjøre skuter lengre, men selvfølgeli så må vi jo få litt snø denne jula. 
  - hva har du gjort de første timene?

  see ya - kristine

 • Ny sangvideo - A moment like this.

  For et par dager siden spilte jeg inn en ny sang video for dere! Jeg faila noe helt vilt i begynnelsen, men hadde ikke bry til å gjøre det helt om igjen. Jeg ser også utrolig sinna ut gjennom hele videoen, så ja jeg er klar over det. Sangen handler jo egentlig om noe positivt å bra noe, haha. Så jeg skjønner egentlig ikke helt hva jeg tenkte meg, jeg smilte vel ikke  en gang. Og når jeg prøvde så faila jeg med sangen , haha. Anyways, vurderte å spille den om igjen , men jeg var så slapp. Så dere får nøye dere med denne sangvideoen.

  - hva syntes du?

  see ya - kristine

 • Are you a messy person?

  Nå har jeg just begynt å øve til Naturfags prøven vi skal ha imorgen. Jeg har også fått ryddet litt på rommet mitt, slik at det blir litt koseligere å sitte her å gjøre lekser. For min del, så føler jeg meg egentlig ganske ukomfertabel i et rotette rom. Jeg sier ikke at rommet mitt er spesielt ryddig, men nå i det siste har jeg blitt en liten perfeksjonist når det kommer til rot. 

  Det verste jeg vet er å komme hjem til et rotette hus, spesielt vist rommet mitt er rotette! Jeg takler det bare ikke, lurer virkelig på hva som har skjedd med meg. Det begynte vel når jeg fikk meg jobb, og innså hvor viktig det er å holde det rent rundt seg. På jobb går jeg rundt å plasserer pennene i rekke, jeg må ha ordentlig system. HAHA, hvor ble det av den rotette meg?

  - er du ryddig eller rotette?

  see ya - kristine

 • Being sick, is not fun!

  Idag forsøkte jeg å dra på skolen, men etter bare et kvarter klarte jeg ikke mer. Var så kvalm og dårlig, så jeg fikk Pappa til og hente meg, og har sovet siden. Akkurat nå må jeg få i meg noe mat, så vi snakkes mer senere idag!  - er du mye syk i det siste?

  see ya - kristine

 • Serien: I used to be fat

  Uff jeg sitter å ser på en serie som heter " I used to be fat". Utrolig hvor deprimerende den serien gjør meg. Jeg får så dårlig samvittighet ovenfor kostholdet mitt, og om jeg også kan tillate meg å bli slik en dag. Likevel så er disse jentene å guttene noen helter, de inspirerer nok tusenvis av ungdommer til å ta tak i livet sitt, og få seg en sunnere livsstil. De gjør vertfall det med meg, selv om jeg også får en utrolig dårlig samvittighet. Håper aldri jeg vil ende opp slik, uff. Ikke at jeg tror jeg hadde tillat meg selv å la det gå så langt, men man vet jo aldri?

  Før og etter bilder. 

  - blir du inspirert men også litt deprimert av slike serier?

  see ya - kristine

 • Be wild, crazy, just be who you are!  Tullebilder ja, men jeg er egentlig en ganske tullette og livsglad jente! Jeg elsker livet, og blir høy på glede! 

  see ya - kristine

 • Et sånn lite tips

  wow, har aldri opplevd en så stor smerte i hele kroppen på en gang! Hele meg er lemster, nakken er helt stiv, og av en eller annen grunn føles det ut som om magen min holder på å eksplodere. Jeg har ikke ord for å forklare hvor ukomfertabel jeg føler meg akkurat nå. Kan ikke bevege meg, for da får jeg vondt en eller annen plass. Hele kroppen er øm. Den forbaska isen..

  Dette er siste gangen jeg går med dårlige H&M uggs når det er glatt.

  Jeg er ikke på skolen idag, ikke fordi jeg har så vondt i kroppen, men fordi jeg har spydd 5 ganger inatt, klarer ikke slutte. Jeg er så kvalm, og hode dunker som en baskettball. Advarsel til alle dere som kjører over heia! BRUK ORDENTLIGE SKO, slik at du slipper å tryne og dunke hode og få skuldra nesten ut av ledd.  PS ikke undervurder glatta, er ikke gøy å få en bil trillende imot deg, bare et sånn lite tips.

  Veiene er farlig nå, det erfarte jeg nokså sikkert igår!  - har du slått deg kraftig på isen før?

  see ya - kristine

 • Hodepine og kvalme, fantastisk!

  Da har jeg sovt siden klokken var 5, og jeg skal snart legge meg igjen. Hode mitt verker, og jeg er utrolig kvalm! Jaja, slik går det når man har fått seg et slag i hode. Regner ikke med å sitte på pcn er verdens beste løsning, så jeg hopper i sengen igjen og satser på at både kvalmen og hodepinen vil forsvinne snart. 

  Hva syntes dere om dette bildet, kan det bli en eventuelt fremtidig header? Eller?

  Fargen ble litt spesiell, men på en måte så liker jeg den. Det blir litt anderledes, men nå vet jeg ikke helt sikkert. Hva synets du?

  see ya - kristine

 • For en opplevelse!

  Idag har jeg fått meg litt av en opplevelse. Når jeg skulle hjem etter skolen spurte jeg avdelings rektoren om jeg ikke kunne få sitte på, for vi skulle samme vei. Dette var helt greit, så da tenkte jeg " da blir det vist ingen problemer med å komme seg hjem idag" Jeg skulle bare visst bedre for problemfylt var nok hele kjøreturen ..!

  Etter vi hadde kjørt i nesten en halvtime, (hun kjører utrolig sent). Så endte vi opp i en bakke der det sto et par biler. Så vi stoppet opp, og skjønte fort at her ble det mye venting. Så jeg gikk ut av bilen og bestemte meg for å spasere ned den glatte, lange, isfylte bakken med snø på toppen. Ikke før jeg kom ned 2 meter, hørte jeg et par biler som koliderte lengre oppe i bakken, og før jeg vet ordet av det triller det en bil mot meg. Først traff den et par andre biler, før den tok strake retningen mot meg. Heldigvis fikk jeg flytta på meg, og endte opp bak en annen bil igjen.

  Etter jeg klarte og samle tankene mine, så måtte jeg nesten le litt, for dette ble litt vilt. Fort ble jeg fortalt av et par folk, at jeg bare måtte komme meg vekk, for her var det ikke trygt. Så jeg begynte å spasere, og tror dere ikke jeg klarer og dette og vri skuldra nesten ut av ledd? Åjoda, det klarte jeg med fint sammarbeid fra min litt for løse sekk. Tårene begynte såvidt å renne, men jeg tok meg sammen. Måtte komme meg i bunne av bakken, for der sto pappa. Plutselig før jeg aner ordet av det, føler jeg bakken smelle seg i hodeskallen min, og fort lå jeg i veikanten med en utrolig hodepine!

  Dette resulterte altså i : Jeg ble nesten kjørt ned, fikk skuldra nesten ute av ledd og sist men ikke minst kan jeg ha fått meg en liten hjernerystelse. Flott, flott dag!  - opplevd liknende før?

  see ya - kristine

 • I want this!

  Alle kjolene er fra Nelly.com ! 

  - hva syntes du om kjolene?

  - hvilken syntes du var finest?

  see ya - kristine

 • My favourite perfumes

  Jeg har flere, men dette er desidert favorittene mine! De jeg bruker mest er Christina Aguilera, Chanel og Fantasy av Britney Spears. ( Som jeg glemte å ta bilde av).  - har du noen av de samme parfymene?

  see ya - kristine

 • Jeg er sint!

  ÅRH, jeg blir så frustrert av blogg.no akkurat nå! Hver eneste kveld lager jeg et fint innlegg med bilder, men så klarer jeg ikke laste dem opp! Sinnsykt irriterende, jeg skjønner virkelig ikke hvorfor blogg.no ikke har fått fiksett dette enda.. ærh!

  Så da blir det arkivbilder.

  ELLER IKKE, FOR TYDELIGVIS VIL INGEN BILDER BLI PUBLISERT!!!! 

   

  Jeg er sint..

   

  See ya - kristine

 • Sunday, always a "bad" day

  Snakk om å føle seg dårlig altså! Jeg gruer meg utrolig nok, veldig til å dra på jobb idag. Heldigvis så begynner jeg klokken 11, og er ferdig 5. Jeg vet jeg klager mye, men det er slitsomt å stå 6timer i strekk. Noe som jeg har gjort 4dager i strekk nå, bare at jeg har hatt lengre vakter. Jeg er sliten å lei, og jeg vil sove vekk all frustrasjon. Jeg vil tenke på alt det gode og positive i stedenfor, hodet mitt spinner i sin egen lille sirkel, og når folk snakker til meg. Så føles det ut som det er en annen person som svarer, en svakere og mer "ikke meg" person. Så jeg skal fortelle dere en ting, jeg GLEDER MEG TIL 2 UKER FRI NÅ! Da kan jeg love max blogging, fine og glade innlegg! Masse bilder, og ikke minst en mer uthvilt Kristine. Hvordan høres det ut?

  see ya - kristine

 • Outfit !

  Her er dagens outfit! Først skal jeg ned å handle litt i de få butikkene vi faktisk har i Lyngdal, så er det rett på jobb. Syntes jeg har vert så flink i det siste, så jeg gir meg selv en klapp på skulderen. Skal virkelig bli deilig med nesten 2 uker fri etter denne helgen! Idag vet jeg faktisk ikke hva jeg skal kjøpe, eller hva jeg trenger. Jeg har egentlig så mye fra før av, men finner nok alltids noe! Ha en fin dag alle herlige lesere, kanskje jeg blogger litt etter jobben! Som vil si i halv 11 tiden , hehe.  Jakke: Cubus. Skjorte : Cubus. Bukse : Cubus : Sko : Nelly.com

  WOW mye fra Cubus her ja, men grei butikk der varene er billig! Så hvorfor ikke.

  - hva syntes du om outfitet mitt?

  see ya - kristine

 • That Spring feeling!

  Det er så deilig å våkne til solen som skinner gjennom vinduet. Man får den herlige "spring feeling" og tenker, dette kommer til å bli en fin dag. Jeg elsker den følelsen, jeg fikk den idag. Endelig har jeg fått sovet ut slik at jeg faktisk er klar til å gå på jobb. Jeg har hatt en del problemer med søvn i det siste, derfor har jeg vel vært veldig utslitt. Så det var virkelig godt å våkne med et smil rundt munnen, jeg er endelig uthvilt!
  Bilder fra weheartit ♥

  - er du uthvilt?

  - våknet du med den spring feelingen idag?

  see ya  - kristine

   

 • Jeg trenger en pause

  God morgen alle sammen! Jeg må nokså sikkert ta meg en liten pause snart, vet ikke om jeg gjør det idag. Likevel så er jeg så utslitt at jeg ikke orker å tenke på bloggen. Vi snakkes.  see ya - kristine

 • Being to busy is not good!

  Å være for opptatt er virkelig ikke bra, det er ikke bra for helsa! Jeg må virkelig roe meg etter denne helgen, er så sliten! Har så utrolig mye på en gang, jeg kan virkelig ikke jobbe så mye. Jeg takler det ikke. Det føles ut som om jeg har en ballong inni meg som snart vil sprekke, jeg takler ikke så masse press på en gang. Skole , jobb, venner + press jeg legger på meg selv. Jeg må skjerpe meg for vist ikke så vil jeg ende opp som et nervevrak. Jaja, nå er det bare en helg igjen, så har jeg 2 helger fri, det skal bli deilig etter 3 uker med intens jobbing. 

  Er dere interessert i å se skoene jeg fikk idag morges?

  - er du for opptatt i det siste?

  see ya - kristine

 • I dream about..

  I dream about leaving for Italy, every day.  Jeg savner virkelig den Italienske naturen, de gamle bygningene! Jeg vil tilbake!

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Heyhey

  Senere idag skal jeg på jobb som vanlig. Akkurat nå har jeg Engelsk som er favoritt faget mitt, bare fordi det er så lett for meg. Idag har jeg hatt en stikking i brystet, det har vert skikkelig ubehageli. Så jeg lurerer virkelig på hvorfor det stikker sånn, sykt merkelig. Regner ikke med det noe farlig, men man kan jo aldri være for forsiktig. Regner med jeg går til legen vist det fortsatt stikker veldig imorgen. Noen som vet hva det kan være? Kanskje jeg har lugget på en skeiv måte eller noe?

  - har du opplevd stikking i brystet før?

  see ya - kristine

 • Anbefaling av hår produkter!

  Idag har jeg vasket extensionsene! Jeg brukte den nye silver kuren min, som forresten funker kjempe bra. Den har akkurat samme virkning som silver shampoen, bare at det er kur i tillegg. Utrolig praktisk og greit! Den kostet 240 kr, men er definitivt verdt alle pengene. Jeg brukte en shampoo fra Bed Head som jeg fikk til Jul av søte Nina! Er kjempe fornøyd med den, og den lukter himmelsk! Anbefaler disse produktene på det høyeste! For dere som ikke vet hva en silver shampo gjør, så fjerner den gulskjær i håret.  - har du prøvd noen av disse produktene før?

  see ya - kristine

 • My life is great!

  For å være ærlig så er livet mitt så og si ganske forvirrende for tiden! Likevel så fortsetter jeg å være glad og positiv, det virker som om motgangen jeg opplever, ikke har noe å si lenger. For alt det gode og fine, varer så lenge! Jeg har det så fint, har utrolig mange gode og støttende venner. Jeg fokuserer mer på skolen, følelsene mine løper i alle retninger, men jeg liker det. Jeg har et godt liv, og jeg er så utrolig taknemlig. Jeg vet egentlig ikke helt hva det er som har skjedd med meg, men ting betyr liksom ikke like mye lever. Motgangen er ikke så hard og takle, den er som en liten flue, irriterende til tider, men betyr så utrolig lite i helheten. Jeg har det så bra!

  - har du det bra for tiden?

  - føler du mye motgang?

  see ya - kristine

 • My awesome day!

  Kan dere se hvor utrolig slitt håret mitt var? Uff, jeg kjemmes helt av de ekle tuppene. Jeg har utrolig lyst på langt hår, men av og til så får det være måte på. Jeg måtte definitivt klippe meg, men klarte ikke å ta mer enn tuppene. Jeg stripte faktisk bare etterveksten, men det var nok til å gi en stor forskjell. Ble så fornøyd! 

  Resultatet ble da slik, åh jeg er så fornøyd!

  Jeg kjøpte også disse støvlettene på Mi2 i Lyngdal. Tror det var det siste paret de hadde igjen, så jeg var kjempe heldig! 50% salg, woho! Slike kupp er bare helt fantastiske.
  - hva syntes du om skoene?

  - lenge siden du har fiksett håret?

  see ya - kristine

 • God morgen aller herlige!

  God Morgen, vi ble just ferdig med to veldig lange mattetimer! Utrolig deilig å kunne slappe litt av etterpå. Idag skal jeg egentlig ikke gjøre en ting, jeg skal bare lade meg opp til en lang uke med jobb og skole.  Fra og med i morgen så skal jeg jobbe 4 dager i strekk, så det blir jo "fint". Menmen, cash er alltid greit å ha! Vi blogges senere idag.

  - hva skal du idag?

  - har du mye å gjøre denne uken?

  see ya - kristine

 • Before and after pictures

  Her har dere et før og etter bilde av håret mitt. Jeg ble så fornøyd!  - hva syntes du?


  see ya - kristine 

 • Endelig lyseblond igjen!

  Da er jeg lyseblond igjen! Utrolig deilig å endelig kunne bruke extensionsene. Jeg har virkelig savnet hårfargen min, jeg føler meg liksom ikke helt som "Kristine", uten blondt hår. Jeg legger ut bilder imorgen fra dagen min, jeg har blandt annet kjøpt nye sko. wii! Så vil jeg også si at Malene Birkeland på frisørsalongen Reene, er kjempe flink. Hun er lærling der, jeg er utrolig fornøyd.

  Så tusen takk Malene! Du er god!  Det siste bilde var egentlig litt for tull.

  - hva syntes du om hårfargen min?

  - syntes du jeg passer lyseblondt best, eller litt mørkere? ( se bilde i det forrige innlegget)

  see ya - kristine

 • wow, over 300 på bloggen!

  Oy, jeg er i ekstase! Idag har jeg hatt mer enn 300  mennesker inne på bloggen. Dette var virkelig et fremskritt! Normalt sett så pleier jeg å ha  lesere alt fra 80 -200. Så det er utrolig moro å se at så mange har vert innom idag, det varmer virkelig♥ Imorgen skal jeg stripe håret mitt lysere igjen, jeg klarer ikke vente! Håper virkelig resultatet blir bra, og at jeg ikke får gult hår! Heheh  - hvor mange har vert innom din blogg idag?

  see ya  - kristine

 • Topp 3 dårligste sjekketriks jeg har opplevd!

  Idag har jeg funnet litt inspirasjon på Hanna Vaage sin blogg, og bestemte meg for å lage et liknende innlegg som hennes. Hun skriver ofte om gutter og diverse "jente" problemer. Så jeg bestemte meg for å skrive topp 3 dårlige sjekketriks som jeg har opplevd. Jeg sier ikke at jeg har opplevd så mange, men noen av disse har jeg ledd godt av.

  1. Det var en eldre gutt som kom opp til meg. Han begynte å småprate litt, noe som var helt greit syntes jeg. Så spurte han meg "Ja, så hvor gammel er du da?" Der og da, så var jeg 15 og ble 16 om to uker. Så jeg svarte " Nei, jeg er nok bare 15" og smilte litt beskjedent. Jeg skal love dere, at det tok ikke lang tid før han mistet interessen i og med at jeg var 15, ikke 16. Altså under den sexuelle lavalderen.  Det tok ikke lang tid før han fortalte meg at han var 19 etterfulgt av et kjapt "Jeg må visst gå". 

  2. En litt forvirret og kanskje ikke helt normal fyr begynte å tegne på hånden min. Han sa det var en lek, og at jeg måtte si stopp. Så når han kom rett under armhulen, så sa jeg stopp. Det tok ikke mye tid før han smilte og sa, ok nå må du kysse meg. Jeg kan love dere at jeg takket fint nei, og kom meg fort unna denne creepy, og litt for spesielle fyren. 

  3. En gang når jeg var i Danmark, og gikk tur med lillesøsteren min. Så kom det en gutt på rundt om 17 år, han var ikke særlig beskjeden så han spurte meg rett ut. " skal vi knulle?". Jeg klarte ikke få frem ordene jeg tenkte, men klarte å presse frem et " hold kjeft" så tok jeg søstra mi raskt i hånden og gikk vekk fra den litt for "frampå" fyren.  

  Random bilde ifra Google.

  - har du opplevd noen helt forvridde sjekketriks?

  see ya - kristine

 • Jeg skal/vil ta piercing i Navlen

  Da er det bestemt, jeg skal manne meg opp til å ta piercing i navlen. Har aldri turt å en gang vurdere det , blandt annet fordi foreldrene mine er ekstremt imot det. Jeg har også tenkt, hva er vitsen, ingen kommer til å se den uansett? Det har jo ingenting å si om andre kommer til å se den eller ikke. Så lenge du føler deg komfortabel med den, og det er noe som får deg til å føle deg bra. Så hvorfor ikke? + Man ser jo bare gourgeous ut med det på sommeren. Så jeg har bestemt meg for å ta en sjangse! Håper bare ikke jeg får betennelse, vet du om mange som har fått det? Vet ikke når jeg skal ta piercingen, men regner med det ikke blir så alt for lenge til. Noen i Lyngdal området som vil bli med meg?

  Dårlig kvalitet på bilde ja, men det har jo ikke så mye å si. Poenget er at snart vil den magen bli "bedasseled" med en percing. 

  - har du piercing i navlen?

  - isåfall, gjør det vondt, fikk du betennelse?

  see ya - kristine

 • Nytt innkjøp fra Nelly.com!

  Idag tok jeg meg en tur innom Nelly.com og kjøpte disse herlige skoene. Leveranse tiden ligger på 2-6 dager, så da regner jeg med de kommer snart. Hva syntes du om skoene?
  Pumps 299kr

  Brun hverdags sko 449 kr

  see ya - kristine

 • En liten lærepenge

  Det er så ironisk hvordan folk sier en ting, men gjør det strake motsatte. Uansett hvilken sammenheng det er i, jobb, skole, vennskap,kjærlighet.  Man kan ikke komme unna vanskelige valg, og ukomfertable samtaler med og fortelle noe du vet du aldri kommer til å holde. I det siste har jeg opplevd en del av denne onde sirkelen. Folk forteller meg en ting, men med en gang jeg snur ryggen, og kanskje blir litt godtroende. Så kommer sannheten og smacker meg i trynet. Av og til, så må sannheten bare være brutal, slik at en forandring eller en lærepenge  vil kommer til syne. Ikke si noe du vet du aldri kommer til å holde. Det vil bare gi deg en god runde med mye frustrasjon!  - har du opplevd at folk rundt deg har fortalt deg ting de ikke kan holde?

  see ya - kristine

 • Where words fail, music speaks!

  Akkurat nå, så føler jeg disse sangene beskriver veldig godt hva jeg føler. Låtene er et speil av hva hjerte mitt vil si, men ikke tørr. Jeg elsker å finne slike låter, vurderer å lære meg låt nummer 2 på gitar. Så eventuelt spille den inn for dere imens jeg synger, hva syntes du?

  Skal jeg gjøre det?

  see ya - kristine

   

   

 • Pictures from yesterday.

  Igår tok jeg meg en tur innom Nattcafe. Det er utrolig lenge siden jeg har vert der, så da følte jeg det var på tide. Ikveld skal jeg på jobb (som vanelig). Ikke at det er så veldig farlig, er jo greit å tjene litt penger. Her er det et par bilder fra igår:

  - hva gjorde du igår?

  - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • I love the fact that pictures, can take me back in time.

  I love the fact that picutes, can take me back in time. 

  Gode tider, som du for alltid vil huske! Lukten, følelsene, synene og ikke minst opplevelsene! Jeg elsker å oppleve nye ting, se nye mennesker. Analysere hver minste bit av det jeg lurer på, men mest av alt ! Så elsker jeg å ta bilder av disse tingene. Når jeg får disse tankene, så vil jeg huske det. Jeg tar et bilde, og det vil for alltid ligge i hukomelsen min. For da vet jeg at det var ekte og har skjedd, det var ikke bare noe jeg inbilte meg selv. Bilder av de stundene som du vil ta med deg, som du kan se på og mimre tilbake til den gode tiden. Du får til og med følelsene,luktene, ja alt tilbake på et blinkskud! Bare på grunn av de bildene du tok den stunden med de menneskene, og de følelsene du hadde!


  - føler du det slik?

  see ya - kristine

 • Hvilken header er finest? nr,1, 2 eller 3?

  Nå har jeg sånn ca brukt en halvtime på å lage 3 forskjellige headere. Så lurte jeg på om dere kunne fortelle meg hva dere syntes jeg kunne gjøre bedre, og hva dere liker med dem. Syntes dere jeg skal bruke en av disse som header, eller beholde den jeg har nå? Jeg vet rett å slett ikke om jeg ble fornøyd med noen av dem, men koselig med tilbake melding uansett. 

  - hvilken likte du best?

  - skal jeg bruke en av disse, isåfall hvilken?

  see ya - kristine

 • Blond hair!

  På tirsdag skal jeg få blondt hår igjen! Jeg klarer virkelig ikke vente, gleder meg sånn. Er utrolig lei av håret mitt akkurat nå, så det skal bli utrolig deilig å bli blond igjen.

  - har du farget håret før?

  - hva liker du best, mørkt eller blondt?

  see ya - kristine

 • we heart it !

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • I'm just "slacking"

  Idag har jeg hatt en utrolig slitsom dag på jobben! Ble så sliten og trøtt, hode mitt banket å banket, og jeg ville bare legge meg ned til å sove. Kan det ha noe med det faktum at jeg la meg litt for sent igår? Jo, det har vel det.

  Imorgen så er det den såkalte chillefredagen, bare gode fag! 3 fritimer, og ingenting annet å gjøre enn å stirre på dem som går forbi i biblioteket. This is really a slack day, but I like it!  - hvordan er din fredag på skolen?

  see ya - kristine

 • King kong

  Nå skal vi se film i norsken! Utrolig deilig å kunne se film i stedenfor å måtte  ha teori, digg! 

  - har du sett king kong?

  - isåfall er den bra?

  see ya - kristine

 • House bunny - film.

  Fordi jeg ikke klarer og legge meg så tidlig. Så skal jeg se litt på film, før jeg stille men sikkert lander i drømmeland. Tenkte jeg skulle være litt utro mot kostholdet mitt, og spise nudler, på KVELDEN! Ikke bra, kan noen gi meg en sjennepreken? Idag har jeg vært på utrolig mange plasser ( lyngdal - kr.sand - lyngdal- spangreid så Lyngdal igjen.) Den siste turen var fordi jeg øvelses kjørte for første gang med pappa, det var gøy, men slitsomt. Det er ikke så lett å kjøre når man ikke ser noe, og faktisk ikke vet hvordan man dimmer. "I wasn't having any problems at all!"  - har du sett den filmen før?

  - begynt å øvelseskjøre enda?

  see ya - kristine

   

   

 • Outfit

  Idag fikk jeg en nyhet jeg virkelig ikke ville høre! Jeg må nokså sikkert få tannregulering igjen, er det mulig? Jeg har allerede hatt reggis og tennene mine er så og si helt rette. Det eneste problemet er at tennene mine er på vei tilbake, så jeg må nokså sikkert trekke alle de 4 visdoms tennene mine, og ha reggis i 2 måneder.. Uff, dette var virkelig ikke en god nyhet. Jeg klarte heldigvis å trøste meg selv med litt shopping etterpå, kjøpte blandt annet disse buksene og toppen. Kjøpte også inn min kjære foundation igjen! Kjøpte et par med bukser til, legger dem ut i et senere innlegg.

  - har du hatt tanregulering?

  see ya - kristine

 • naam!

  Salaten vi har på skolen er bare helt fantastisk! FInnes ikke bedre enn den, I promise! Nå skal jeg til tannlegen i kr.sand, kanskje jeg får kjøpt meg en del ting på senteret når jeg først er der nede. Vi snakkes senere søtinger♥

  - har dere god salat på skolen?

  - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • Dette er hårpleien jeg bruker

  Har en god del til, men hadde bare tid til å ta bilde av dette før jeg dro. Jeg hadde en periode der jeg brukte Bed Head shampooen veldig mye + Gliss hair repaire, dette gjorde slik at hodebunnen min ble skikkelig sår. Jeg begynte å flasse en del, pga disse produktene er sterkere enn de vanlige. Derfor kjøpte jeg inn Head and shoulders, som automatisk vil hjelpe meg med sår hodebun! Alle disse produktene er jeg veldig fornøyd med, og alle lukter himelsk. Dette er jo vanlige shampooer og balsamer som de fleste har, men jeg syntes alltid det er interessangt å lese om hvilke produkter som alle andre bruker. Så da tenkte jeg hvorfor ikke dele det med dere?

     Random bilde av neglelakken min + morgenkåpen haha.

  - hvilke shampooer å balsamer bruker du?

  see ya - kristine

 • I'm addicted!

  Idag har jeg bare geeket greys anatomy! Digger virkelig den serien, har ikke ord for å forklare hvor fantastisk den faktisk er. Det er så mange fantastiske historier, så mye drama, og ikke minst masse spenning. I'm addicted!

  - liker du greys anatomy?

  - er du avhengi av en serie?

  see ya - kristine

 • Jeg trenger en film andbefaling.

  Det er så herlig å komme hjem fra en lang og slitsom dag på skolen! Normalt sett så slutter jeg klokken 3, men på Tirsdager slutter jeg 2. Akkurat nå så ser jeg på tv, og skal snart sette på en film. Det er så godt å kunne slappe av for en gangs skyld! Har dere en film dere vil andbefale meg å se?  - har du en film å andbefale?

  - syntes du det er deilig å slappe av etter skolen?

  see ya - kristine

 • Deilig å ha litt alene tid!

  Fysøren å deilig det er å sitte oppe litt etter alle andre har lagt seg. Huset er klink stille, katten kommer bort til deg og Twilight står på tv'n. Sykt herlig å kunne få litt alene tid før man går til sengs. Det eneste negative med å sitte oppe er at man blir så trøtt dagen etterpå! Jaja, får håpe at denne norsk timen vil få våknet meg litt. PS tror det umulig å ikke våkne så mye kritikk vi sitter å får akkurat nå. Norsk læreren er visst ikke så glad i oss idag. 

  Bilder fra Italia i sommer.

  - liker du å sitte oppe etter alle har lagt seg?

  see ya - kristine

 • 60% of sexual assaults are not reported!

  Det er helt merkelig å tenke på 60 % av alle voldtekter er ikke meldt i fra til politiet. 44 % av offerne er under 18, og 80 % er under 30. Hvert 2 minutt, blir noen brutalt voldtatt i USA. Hvert år er det rundt om 213 000 voldtekter! 15 av 16 voldtektsmen vil ikke havne i fengsel, og i 2 av 3 tilfeller så er voldtakts mannen en man kjenner godt. 

  Jeg kan ikke tenke meg den smerten, både psykiske og fysiske som disse offerne opplever. Kan ikke tro at noen har et så stort behov for sex, at de kan gjøre slik mot et annet menneske. Jeg kan ikke tenke meg den redselen som offerne vil føle. Mange tørr ikke gå ut av huset, vise seg blandt andre mennesker, for de skammer seg. De skammer seg over det som har hendt dem. De føler seg ydmyke, spottet mot verden! Noen har tråkket på den helligste plassen dems, den har blitt ruinert på et så stort level. Jeg kan virkelig ikke tenke meg hvor vondt det må føles.

  Disse kvinnene og barnene som går igjennom dette, jeg har ikke ord. Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre noe for å forandre fortiden. Likevel så vet vi alle at fortiden , ikke kan forandres. Skulle ønske jeg kunne slengt hver å en voldtektsman i fengsel, gjordt noe for å hjelpe disse uskyldige offerne. Hva kan jeg gjøre, jeg vil så gjerne gjøre noe! Likevel så tror jeg at den måten man kan gjøre en stor forandring på, er å stå sammen. Det er den største og eneste måten, sammen er vi sterke!  - ble du sjokket over denne statistikken?

  - hva føler du om denne saken?

  see ya - kristine

 • Krevende, men også utrolig spennende!

  Nå har øvingen startet for fult! Fra og med idag så kommer jeg til å leve og puste sister act! Det vil altså si at jeg skal tenke på musikalen vår 24/7. Jeg skal synge 2 sanger + noen setninger her å der på noen andre sanger. Rollen min er ganske så sentral i musikalen, så jeg er kjempe spent! Tror dette blir utrolig gøy, og ikke minst krevende! I can't wait!  - har du vert med på en musikal før?

  see ya - kristine

 • Where are you christmas?

  Da er snøen endelig på plass her i lille Lyngdal. Regner med den er vekk imorgen! Det er så trist for i år hadde vi ikke snø på julaften en gang, jeg syntes det er så koselig med snø. Jeg har en liten sånn " where are you christmas" følelse. Har igrunnen hatt den følelsen en god stund nå, årh! Jeg vil ha masse snø!

  - liker du snø?

  see ya - kristine

 • Skoleflink pike idag!

  God morgen til alle " skoleflinke " elever! Hver mandag starter skolen som et brak, skolen begynner med 2 lange mattetimer. Tidligere pleide jeg ikke gjøre annet enn facebook, men nå har jeg faktisk skjerpet meg litt. Må ha vert noe med den filmen jeg så igår. Lagte en andbefaling av den i et tidligere innlegg, vist dere er interessert i å lese om den. Etter disse to timene så er det bare musikkfag, så det blir deilig. Utenom det faktum at vi skal ha teori, jippy!  - er du skoleflink idag?

  see ya - kristine

 • We are stronger then we look!

  Det går ikke en dag, der jeg ikke tenker på fremtiden. Av og til føles det ut som at jeg lever i min egen fantasi, og når boblen sprekker så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre av meg. Jeg har alltid denne planen om hvordan fremtiden vil bli, men fremtiden blir aldri slik jeg ønsker. Hele fjoråret gledet jeg meg til å begynne på ny skole, med nye folk. Det tok ikke lang tid før jeg innså, at det ikke var så anderledes som jeg trodde. Jeg hadde denne lille fantasien om at alt kom til å ordne seg, så lenge jeg fikk oppleve noe nytt. Ting har forandrett seg ja, men med nye opplevelser, så vil det automatisk være noen negative forandringer som hopper seg på toget ditt. 

  Noen ganger, så ser jeg på livet mitt som en film. Jeg venter på vendepunktetet, kanskje den snart vil komme? Det samme har jeg fortalt meg selv i flere år nå. Ting forandrer seg en liten stund, men det finnes alltid de menneskene som klarer og suge deg ned igjen. Kjærlighets sorg, jentedrama  eller familie problemer? Uansett hva det er, så skal jeg ikke la det ødelegge for meg. Når jeg får motgang, så vil jeg automatisk reise meg høyere! Aldri om jeg skal la noen slå meg ned i støvlene, jeg er bedre enn det. Det vet jeg at mange av dere også er, så stå på. Ikke la frekke jenter, vanskelig familie eller gutten som ikke vet hva han har, ødelegge for deg! Vi jenter er verdt så mye mer enn det, vi kan gjøre hva vi vil, når vi vil!

  We are stronger, then we look! 

  Bilder fra weheartit ♥

  - opplevd ting slik før?

  see ya - kristine

 • Jeg trenger forslag.

  Akkurat nå trenger jeg et forslag fra dere! Jeg har tenkt til å spille inn en ny sang video, men hvilken sang skal jeg synge? Har dere noen request's? Jeg har ingen aning, så enten blir det en cover av en tidligere video med dårlig kvalitet. Eller en helt ny sang? Hva syntes dere? Skal jeg spille inn denne videoen på nytt, bare med ordentlig kvalitet? 

  - hvilken sang skal jeg synge?

  see ya - kristine

 • Dangerous Minds (film andbefaling)

  Jeg så just en utrolig trist, men også inspirerende film! Den fikk virkelig pågangsmote mitt til å løfte seg et par hakk. Temaet var at man ikke skulle gi seg, men fortsette og kjempe når du føler deg på bunnen. Filmen handler om en Lærer som begynner på en ny skole, en ny klasse. Denne skolen ligger midt i gettoen, og ungdommene har like mye interesse for å lære som de har for å spise brokkoli. Læreren klarer og snu rundt på dette, men midt i all undervisningen skjønner hun at deres liv. Ikke alltid er noe hun kan kontrolere, med tanke på at selve skolen hun jobber på, praktisk talt oppfordrer dem til å ødelegge for seg selv. Dette var en veldig god film, og andbefaler absolutt alle til å se den. Det rente et par tårer, smilte et par smil, men aller mest snek inspirasjonen og pågangsmotet inn på meg. Føler meg klar for å virkelig slå til dette siste semesteret på skolen.

  - vil du se denne filmen?

  - har du sett den?

  see ya - kristine

 • This makes me smile

  Jeg tenkte jeg skulle lage et lite innlegg om ting som gjør meg glad! Jeg vet at mange har hatt slike "jeg liker ikke" innlegg. Så derfor tenkte jeg at jeg skulle ta den motsatt versjonen, og blogge om alt som gjør meg glad!

  1. Jeg elsker når folk spør om det er meg som blogger i Lyngdal. 

  2. Blir så glad når Elise (lillesøsteren) min gjør som jeg sier ( for en gangs skyld) ! haha

  3. Når jeg ser Jane Austen filmer, så får jeg alltid en liten lykke som stråler frem.

  4. Den følelsen av å mestre noe, som du tidligere syntes var veldig vanskelig!

  5. Når man oppnår et ønske, som når jeg fikk rollen som Rita i skolemusikalen.

  6. Den lille gnisten du føler mellom deg å en annen person, og man kan ikke gjøre annet enn å smile.

  7. Når man vet at noen tenker på deg.

  8. NÅR HARRY POTTER GÅR PÅ TV!

  9. Når jeg skal ut å reise, da har jeg verdens største lykkerus.

  10. Den følelsen " I can do whatever I wanna do, Cause I am  Kristine Johnsen!"  - kjenner du deg igjen i noen av punktene mine?

  - hva får deg til å smile?

  see ya - kristine

 • God Morgen / før middag

  God morgen / før middag. Det ble ikke blogging igår på grunn av jobben. Akkurat nå så er jeg kke hjemme, så lover bedre blogging senere idag. Er så trøtt akkurat nå, så orker ikke skrive så masse. Vi snakkes senere!

  - hva gjorde du igår?

  see ya - kristine

 • This is why I love to blog!

  For noen uker siden så fikk jeg et spørsmål om hvorfor akkurat jeg blogger. Hva jeg finner interessangt med det, og om jeg ikke blir lei og sliten av det, om jeg føler et slags "bloggepress".

  Svaret mitt er altså: Grunnen til jeg blogger er alle de fine tingene jeg får ut av det! Mennesker som kommer opp til meg og forteller meg at de leser bloggen, og liker den kjempe godt. Mindre jenter som er innom Narvesen når jeg er på jobb og forteller meg at de leser bloggen min. Jeg liker tanken på å være et forbilde. Jeg sier ikke at jeg faktisk er et forbilde, likevel så skader det ikke å prøve. Gjennom bloggen får jeg ut veldig mange meninger og eventuelle ting jeg har så lyst til å skrive om! Bonusen er jo at folk faktisk leser det. Det er jeg så takknemlig for, og for å være ærlig skjønner jeg ikke hvorfor, men uansett tusen takk alle sammen! Jeg har et lite bloggepress ja, men det er bare fordi jeg elsker å blogge! For all del kan jeg bli kjempe lei, men den deilige følelsen man får etter å ha lagt et kanon bra innlegg. Den kan ikke beskrives. Gjennom bloggen så har jeg flere grunner til å ta bilder, finne på mer interessange ting, gå i finere klær. Det eneste negative med å blogge er at til tider kan man få "hate" kommentarer. Likevel så prøver jeg bare og overse det, haterne kan ikke hakke ned på meg lenger, jeg har vokst ifra den dårlige selvtilliten. Den har for lengst forsvunnet! 

  - hvorfor blogger akkurat du?

  see ya - kristine

 • Purple clouds

  Ikveld er det barnevakt som står på min "to do" liste. Ellers får jeg kanskje besøk av to gode venner! Får se, går ann på om de vil kjøre hele veien til Spangreid. Imorgen skal jeg selvfølgeli på jobb, og kan derme ikke love super blogging!

  Anyways jeg håper dere alle får en fantastisk fredags kveld!

  - hva syntes du om bildene?

  - hva skal du ikveld ?

  see ya - kristine

 • Andbefaling av Gorgeous Curl Wand!

  Jeg har ikke ord for å forklare hvor fantastisk denne krølltangen er! For det første så bruker den bare 10 sekunder på å lage en krølle. Den varmes opp så fort at du ikke har tid til å tenke. Har aldri opplevd en så god krølltang som dette før. Krøllene blir fyldige og heller ikke for korte, det er ikke slik at du plutselig får utrolig kort hår. Alt med denne krølltangen er perfekt syntes jeg, og utsende skader heller ikke. Krøllene varer utrolig lenge, og man trenger ikke spray! Jeg vil nok tro at mine krøller vil definitivt vil vare til imorgen kveld! Jeg elsker diamantene som er lagt inn rundt håndtaket, syntes det er kjempe fint! Tangen var heller ikke så ekstremt dyr, jeg kjøpte den på makestyle.no Der de også har mange andre gode varer og produkter, selv har jeg tenkt til å kjøpe inn noen hårkurer fordi de har så mye salg akkurat nå.   Det siste bilde er av ekstentionsene mine. Jeg vet det ser utrolig bustette ut, men det er på grunn av lyset i bakgrunnen.

  - har du prøvd den krølltangen?

  - er du interessert  i å kjøpe den?

  see ya - kristine

 • I love to play!

  Fysøren å deilig det er å ha gitar time! Helt ælig så syntes jeg det er helt fantastisk å kjenne fingertuppene numme og vonde, for da vet jeg at jeg virkelig har gjort noe. Den følelsen av å mestre noe er helt fantastisk, jeg digger den!  - spiller du gitar?

  see ya - kristine

 • Føler meg 10 kg tyngre.

  Jeg savner følelsen av varme, folk som bryr seg! Er lei av å måtte tenke på absolutt alt og alle før jeg gjør noe, jeg vil bare leve livet. Uten å bli dømt, snakket om! Skulle ønske folk kunne la være og hakke ned på hverandre, hva er poenget? Vi ender bare opp som ulykkelige og lei. Vil ikke si jeg ulykkelig, men lykkelig er jeg vertfall ikke. Føler jeg har 10 murstener på skuldrene mine, presset holder på å ta overhånd. Det er som om jeg er under vann, og pusten forsvinner. Jeg vil bare skrike, rope ut! Levet livet uten disse tauene jeg sitter fast i. Hjertet mitt er dratt til alle kanter, for det meste vil jeg bare være meg selv. Oppleve lykke med herlige mennesker, men det står alltid noe i veien. Nei, jeg er ikke lykkelig, men vil en dag bli det igjen. Det skal jeg sørge for, og jeg skal ikke la disse hinderne rive meg ned. Jeg er sterkere enn det!  En dag i nærmeste fremtid, lover jeg at humøret skal være på plass igjen! love også at jeg ikke skal klage så mye, men iblandt må man få det ut. For meg finnes det ingen bedre måte enn å skrive det ned. Uansett så vet jeg at jeg alltid har støtte fra dere lesere, og det setter jeg stor pris på!

  - er du lykkelig?
  - føler du at noe river i deg, at du har for mye å tenke på?

  see ya - kristine 

   

 • oh yeah 6/5 på engelsk stil!

  Er det noen av dere som husker den stilen jeg la ut på bloggen? Jo, jeg har nemlig fått den tilbake, og jeg fikk 6/5! Med tanke på at jeg forsåvidt klarte og få 4-5 på Ungdomskolen, så er jeg kjempe fornøyd! Klarer virkelig ikke tro at jeg faktisk har blitt så mye bedre på et halvt år, jeg må innrømme at jeg er veldig stolt over meg selv. Det er når slikt skjer, jeg får lyst til å jobbe enda mer på skolen. Når jeg bare får negative tilbakemeldinger, så graver jeg meg litt vekk. Jeg klare ikke jobbe, og føler det bare er "waste of time". Så når jeg får gode karakterer, så blir det motsatt , og jeg vil ikke gjøre annet enn å jobbe! Jeg vet jeg skal få det til, for jeg kan klare hva som helst. Så lenge jeg tror på meg selv! Jeg skal definitivt prøve å trekke snittet mitt opp igjen.  - har du god karakter i Engelsk?

  see ya - kristine

 • This makes me Inspired!

  Jeg elsker weheartit bilder! Blir så inspirert av denne fantastiske siden, det er så mange utrolige bilder! Bilder som beskriver følelsene mine. Syntes det er så deilig å føle litt inspirasjon, og da er weheartit bilder perfekte. Jeg tenker snart jeg skal ta en liten photoshoot, det er så lenge siden sist. Jeg må bare vente på litt fint vær, akkurat nå er det bare grått og trist. Så jeg venter til været blir litt finere. 

  - hva syntes du om disse bildene?

  see ya - kristine

 • Ny dag, nye muligheter?

  Ny dag, nye muligheter? Er det ikke det de sier? Jeg har ingen spesielle planer idag, bare skole og jobb! " Kjempe gøy". Ellers så kan jeg gi dere en liten update, jeg har nemlig fått en av hovedrollene på musikal versjonen vår av Sister Act. Så det var utrolig spennende. Jeg har ikke så veldig mye nytt å komme med, skolen har startet og livet er igjen på plass på "slaveriets tog". Håper dette siste halvåret før jeg flytter, kommer til å bli fantastisk!  - hva har du gjort i det siste?

  see ya - kristine

 • Gourgeous Curl Wand

  Da har jeg fått denne herligheten i posten! Regner med jeg skal bruke den i nærmeste fremtid, men akkurat nå er jeg så trøtt etter jobben. Så dere får en andbefaling senere, etter jeg har brukt den!  - hørt om denne før?

  see ya - kristine

 • United states of America

  Da er det nesten bestemt! Jeg skal til USA igjen til sommeren, kan ikke tro det. Har ventet utrolig lenge på at Mamma å de skal få bestemt seg, og nå ser det ganske lyst ut. Så til sommeren blir det nokså sikkert USA tur på meg!

  - har du vert i USA før?

  - liker du USA?

  see ya - kristine 

 • I want hot Chocolate !

  Akkurat nå, så har jeg så lyst på kakao! Kjenner den gode kremen smelte i munnen, naam! Likevel så kan jeg selvfølgeli ikke ha kakao, jeg skal være sunn. ææ, men jeg får trøste meg (friste) meg selv med disse bildene istedenfor. 

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Jeg vil ikke gi opp!

  Til tross for mitt tidligere innelgg, så kom jeg meg faktisk aldri ned til Lyngdal. Fikk aldri trent, hentet krølltangen eller tatt sol. Vi har nemlig fått besøk av en liten storm her hvor jeg bor. Så da ble det ikke noe skuter tur på meg! Skolen begynner imorgen, og jeg føler meg virkelig ikke klar for en ny runde med "slaveri". Ikke misforstå, jeg liker jo skolen, men det er så vanskelig. Jeg tror aldri jeg har opplevd skole så deprimerende og tøft som nå, det er bare ikke gøy lenger. 

  Etter en lang skole dag, så vil jeg bare hjem å sove. Glemme at jeg har gått ned nesten 2 karakterer i hvert fag, bare glemme at jeg føler meg dum i Naturfags timene! Jeg kan virkelig ikke fordra det, jeg blir lei å trøtt, og vil gi opp. Jeg sier ikke at innsatsen min er på topp heller, men så kommer den skumle tanken snikende på. "Jeg føler ikke det er vits, for uansett om jeg prøver, så kommer det aldri til å falle naturlig og lett for meg." Dette er vel ingen bra måte å tenke på ? Nå er vel det eneste som holder meg oppe, musikken. Hvist jeg ikke hadde musikkfagene på skolen, så hadde jeg virkelig ikke visst hva jeg skulle gjort. Jeg hadde vel gitt opp?

  - syntes du skolen er tøff i det siste?

  see ya - kristine

   

 • Going down town

  Da skal jeg ned til allen og trene, etterpå skal jeg eventuelt svømme litt! Så skal jeg hente krølltangen jeg har kjøpt + eventuelt ta litt sol! Har ikke tatt sol på rundt om 4 måneder nå, så det skal bli deilig. Regner med det blir en andbefaling av krølltangen ikveld, vist jeg får tid til å prøve den ut. Uansett så kommer det et til innlegg senere, ha en fin dag alle ihopa!


  - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • Eventuelt ny header, hva syntes du?

  Den hederen jeg har nå, har jeg hatt en god stund! Så jeg har i grunnen hatt lyst til å bytte den ut, men likevel får jeg ikke meg selv til å gjøre det. Her er blandt annet 2 andre headere jeg lagte just i farten. Syntes du jeg skal bytte header til en av disse, kanskje midlertidig til jeg får laget en enda bedre?

  Vet ikke om jeg ble helt fornøyd med disse, redigeringen var ikke så veldig fin. Likevel så hadde jeg ikke ork til å gjøre noe helt ordentlig og nøye.

  - hva syntes du?

  - skal jeg bruke en av disse, eller holde meg til den gamle?

  see ya - kristine

 • Sykt lykkelig

  Idag merker jeg det er på tide å gå tidlig i loppekassa, men aller først har jeg et sterkt behov for å se film! Så den utvalgte filmen ble "Sykt Lykkelig." Håper virkelig dette er en av de gode Norske filmene, jeg liker ikke å bli skuffet. Norske filmer har som regel en tindens til å gjøre det. Så håper virkelig dette vil være en opptur i stedenfor nedtur! 

  Hodejegerne var definitivt en opptur, men regner nesten ikke med denne filmen kan sammenliknes. Med tanke på at det er en komedie og hodejegerne det strake motsatte. 

  - har du sett filmen?

  - isåfall, er den bra?

  see ya - kristine

 • I'm changing my lifestyle!  Nå er jeg klar for et helt nytt kosthol, en helt ny livsstil! Jeg har bestemt meg for å trene mye mer, og svømme vertfall 1 gang i uken. Fordi jeg har dårlig tid og viljestyrke, så skal jeg ta det rolig i begynnelsen. Kanskje 1 dag i uken. Skal prøve og få kastet inn 2 dager, men 1 er bedre enn ingenting. Jeg skal holde meg unna ( farlige og store ) doser av karbohydrater. Som for eksempel potetmos! Da spiser man mange flere poteter, enn hva du normalt sett hadde gjort. Nattmat = ris på rumpen! Så fra og med imorgen, skal jeg begynne et sunnere liv! Jeg har ikke en plan om å bli syltynn, jeg vil bare føle det bra med meg selv. Og jeg merker det, etter en lang dag! At maten jeg har fått i meg, har mye og si med hvordan jeg føler meg. Jeg orker mye mer, og er mer glad når jeg har fått i meg godt og stabilt inntak av mat!  

  For dere som kanskje har fått snusen på at jeg er veldig glad i godteri! Så vil jeg bare gi dere en klar beskjed, om at godteri er utelukket fra og med nå. For vist jeg spiser godteri ( utenom spesielle anledninger) så må jeg melde meg på Idol, X-factor eller lignende. Vi er et par jenter i klassen som er med på denne dealen, og jeg regner med at hvertfall en av oss sprekker!

  So the real question is, who will be the first?

  - skal du bli mer sunn nå etter nyttår?

  - har du planer om å forandre din livsstil?

  see ya - kristine

 • Good memories!

  Jeg savner å kunne ligge på stranden, løpe rundt i alt for lite klær! Bare leve livet, spise alt for mye grillmat. Være alt for sent oppe, møte venner på Jonas B! I miss summer!

  - savner du sommeren ?

  see ya - kristine

 • Legenden om vaktuglene

  Da er det den siste dagen i ferien! Frem til nå har jeg storkost meg masse. Jeg passer nemlig Elise, og fordi det er siste dagen i ferien så ville jeg være litt ekstra grei og kjøpe inn brus og god mat. Jeg kjøpte en film som heter Legenden om vaktuglene. Utrolig bra film, den andbefales vist du skal være grei med søsknene dine. Elise kunne ikke ta øynene vekk fra skjermen, og det kunne ikke jeg heller! Så vist du liker fantasy filmer, så er dette en veldig grei film å se! Andbefales nok en gang!

  - har du sett denne filmen før?

  - har du småsøsken du må passe?

  see ya - kristine

   

 • What to do? Frustrasjonen sniker seg på.

  Frustrasjon er noe jeg har fult av! Pleier som regel å pakke det ned, og la det ligge stille under sengen i en boks. Men av og til må boksen frem! Noen ganger så føler jeg for å rope jeg skjenner raseriet bobler frem. Aldri i livet om jeg faktisk hadde gjort noe fysisk, men dere vet den følelsen når det er like før du sprekker? Ja, den følelsen har jeg. Jeg har lyst til å løpe frem, si alt jeg tenker, men er jeg for feig? Eller er jeg bare smart? Jeg satser på en kombinasjon av begge delene. 

  Jeg er ikke en person som liker å konfrontere andre på den måten, men av og til finnes det ikke noen andre alternativer. Enkelte mennesker går meg bare på nervene, men hva man skal gjøre med det, er et usvart spørsmål. Det gjelder vel bare å bite tennene sammen, og prøve å være så moden som mulig. Tross alt, man vil ikke gjøre ting værre enn det allerede er.

  Arkiv bilde.

  - føler du det slik av og til?

  see ya - kristine

   

 • Starting from the beginning

  Planen idag er og ikke gjøre noen ting! Jeg skal starte nyåret med å være helt fulstendig avslappet. For øyeblikket sitter jeg å ser på Greys Anatomy, and i love it! Har bestemt meg for å begynne på første sesong og se hvor langt jeg kommer før jeg blir lei. Har sett de fleste episodene , men ikke i rekkefølge. Så det kan jo bli spennende.  - liker du greys anatomy?

  see ya - kristine

 • Drømte om Utøya

  I natt hadde jeg en helt forferdelig drøm! Jeg er overrasket over at jeg ikke har drømt om det før. Jeg regnte jeg med jeg kom til å drømme om det etter 22 juli, men ikke første nyttårsdag. Jeg drømte nemlig at jeg var på en flyplass og alt det samme som skjedde 22 juli, skjedde der på flyplassen. Husker også jeg gjemte meg under en sofa, men morderen fikk øye på meg og begynte å skyte. Likevel døde jeg ikke, bare spilte død. 

  Det er merkelig hva man kan drømme om av og til. For meg så var dette bare en drøm, men tenk på de som faktisk fikk oppleve massemordet. Jeg har ikke ord for å forklare hvor sårt det føles. Jeg skulle bare ønske, at slikt kunne forandres. At det aldri hadde skjedd, likevel er jeg stolt over Norge! Som tok dette på en av de best mulige måtene, vi er en sterk nasjon. Likevel så går tankene mine til blandt annet Syvert Knudsen, og alle de andre fantastiske ungdommene som omkom, eller fikk oppleve dette marerittet. Jeg håper virkelig ikke at noen skal på oppleve noe slik igjen, men jeg tror vi alle vet at vi lever i en verden der ondskap, tvangs forvirringer, pedofile og virkelig farlige folk er en del av hverdagen for mange! Likevel så betyr ikke det, at det ikke kan forandres. 

   

  Bilde fra Google. 

  Idag så vil jeg tenke på det som skjedde 22 juli, tenke at forrige år er over. Likevel vil jeg for alltid huske den dagen, der hele norge stod stille. Det fantes ikke et tørt øye, og alle stod sammen i sorg. Vi fant trøst i hverandre og jeg kommer aldri til å glemme hvor sterke vi var, og hvor sterke ungdommene har vert i etterkant.

  - har du drømt om noe liknende det som skjedde på utøya?

  see ya - kristine

   
 • hits