kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Outfitet for igår. ; )

  

Bukser :Cubus- Har laget hålene selv da.
Svart singlet - veromoda.


Åsså satt jeg håret opp å vist dere lurer så har jeg egentli krøller/bølger pleier bare å rette håret. Men altså satt håret opp og tok noen små luse spenner å satt det på plass rundt forbi. Derfor det ser så kort ut : )
 • The sun, bies and flowers.

  altså jeg sitter i dette øyeblikket og ser på tv! Så kom det en reklame på, der det var blomster og bier og en sol som sang en sang om freedom osv. Og jeg med min cornie humor , holdt på å sprekke meg av latter! for liksom bier som synger ? er vel ikke det gøy da. Tror det var en reklame for NSB eller noe lignende. Men vertfall se reklamen og se  selv om du og begynner og le ! For enten har jeg virkelig dårlig humor, eller så  er den gøy . Ble vertfall i godt humør .

  gaah, jeg vil virkelig ha sol nå !

  BYEBYE
  - sett reklamen?
  - i så fall, er den morro, eller har jeg dårlig humor?
 • For ein strålande kveldning !

  hallo,hallo,hallo

  får ein strålande kveldning - haha med det mener jeg at jeg sitter på badet  "Dejavu iknow " og leser på prøve og gjør oppgaver, fordi i morgen er det Mat og helse prøve. Har bestemt meg for ein stund siden at jeg skal kjerpe meg litt med prøver og slik! å gjett om jeg har det , har bare fått 5 ere etter jul. En 3 + i matte som er utrolig BRA for meg og en 4 i naturfag så jeg er ganske så fornøyd. Har da fått flere 5 + og 5- og vanelige 5 ere. så er ganske så stolt, håper det går likebra med mat og helse prøven .

  Idag så hadde mi sånn musikk framvisning på skolen og de som skulle opptre alene skulle gjøre de 3 første timene mens de som hadde grupper skulle de tre siste. Så alle fikk fri de 3 siste timene mens de bare måtte gå tilbake på skolen mens de skulle opptre. Jeg var jo alene så jeg var på morgenen å gjett om det gikk bra ! Joda, det gikk strålende, fikk til og med læreren min til og lukke øynene og bare lytte "stolt" . Spilte piano og sang en sang jeg har skrevet selv som heter Heartbroken dere kan finne den på youtube vist dere vil høre den . Bare skriv i komentarfelte vist du vil ha link elns.


  BYEBYE
  - har dere sånn musikk framføring?
 • Hjemme alene og kjeder rompa av meg

  video:cimg7826


  Jeg vet det er dårlig graffik osv , men jaja er vertfall en video : D
  er faktisk første gangen det har funket for meg å laste opp en video på blogg ! "stolt"

  BYEBYE
  - pleier dere å sitte på bade når dere kjeder dere?
 • SE OPP!

  hallo, nå sitter jeg og ser på tv og koser meg. Ser faktisk en barnefilm men den var skikkeli koselig. Meg chanel og Runar sitter og ler oss ihjel av humor beregnett på Barn. Men det er jo bare kos ! Skal  kanskje legge ut video fra ukm i  seinere innlegg, men får se : )  BYEBYE
  - har du sett den?
 • UKM snart og masse øving!

  heihei, idag skulle jeg til Tannlegen og øyelegen var bra jeg fikk de på samme dag siden jeg må jo kjøre helt til kr.sand for og gå der. Men så ble tannlegen min syk og jeg kunne derme ikke gå til tannlegen idag.. Ja det er jo flott det tenkte jeg bare.. Men vertfall det betyr at jeg må inn til kr.sand igjenn. buhu. Vet ikke når da men jaja. Og ØVINGEN til Ukm har begynt nå, Skal opptre på lørdag og vi har enda mer øving igjenn ! vi må bare få dette til. Og i tilleg søker jeg om å få drømmestipend i år. Fikk det nesten ifjord, men selv om jeg hadde fått det fra lyngdal så måtte jeg konkurert mot en i farsund. Men vertfall det vil si at jeg må filme når jeg synger og sende det inn til mariann. (jobber på kulturskolen) Så jeg må få spillt inn når jeg synger " happy girl" med Ann mari og Anna . Og så skal jeg spille en sang jeg har laget selv. Kanskje jeg legger ut videoene men jeg får se på det ! Ha en fortsatt god dag videre.

  SOMMER ! åå, som jeg savner det

  BYEBYE
  - ska du opptre på ukm?
  - eller har du allerede gjort det?¨
  - søker du for drømmestipend i din by?
 • Smile and be happy, cause the day is still young.

  Heihei, jeg aner ikke hvorfor jeg tok denne overskriften men den virket litt koselig, å på en rar måte passa til inlegge jeg nå har tenkt til å skrive. Idag så tror jeg at jeg har fått skrive kikk, vist det er noe som heter det. I det mener jeg at fingrene mine praktisk talt flyr over tastaturet for jeg er i så godt humør. Aner rett og slett ikke hvorfor, er bare i riktig bra humør ! Jeg er så heldig, seriøst! Jeg aner ikke hvor heldig jeg er. Jeg tror jeg kan kalle meg selv for bortskjemt, for jeg er jo det. Når jeg ser på andre i denne verdenen å hvilken tilstand de har så føler jeg meg skikkeli velsignett. Allt det jeg har som jeg ikke trenger på en måte . Alt det andre bare kunne drømt om liksom. Et Afrikansk barn kunne kanskje bare drømt om og forks gå i fryseren og finne den gode iskremen som bare siler ned i matrøre. Det er egentli noe jeg gjør på refkleks når jeg får lyst men det er kanskje noe det Afrikanske barne bare kan gjøre noen få ganger i året? i det ekstreme tilfelle da. Jeg mener det, jeg er så takknemmelig for allt jeg har ! har den beste kjæresten, har musikken, vennene som er så gode mot meg! og ikke minst klarer jeg meg bra på skolen. Jeg er takknemmelig! jeg mener det! Aner sikkert ikke hvor godt jeg har det! Ville bare få sakt det. Tull får du kan det! LE for du kan det ! SMIL over allt det bra i livet ditt ! tenk på det posetive VÆR POSETIV OG GLAD. SMIL TIL VERDEN OG VERDEN SMILER TIL DEG :- D


  BYEBYE
  - Er dere takknemlige?
  - Er dere i godt humør idag?
  - Har dere fått skrivekikk?
 • A sign? I dont know.

  heisann, på søndag så leste jeg et inlegg som Aurora la ut (www.sabora.blogg.no) inlegge handlett om å tro på noe osv og om at små ting kan være tegn fra gud å slik. Og mamma tvingte meg med på møte på søndag , hadde ikke lyst i det hele tatt for ville bare sitte forran tv'n og chillan. Men ble med på møte da, og det ble egentli et ganske sterkt møte  selv om det var koret for de gamle som sang. For og være ærlig holdt jeg på og sovne helt til Tanja som er ei helt utrolig og snill dame da poppet opp fra stolen sin og begynte å snakke tunge hun snakket en eller annen form for Kinesisk. Vist dere ikke vet hva det er så er det altså at Gud sender en beskjed ned til en person og de vet ikke selv hva de sier. Når Tanja var ferdi, så reiste Sylvi seg og begynte å oversette det Tanja hadde sakt. Det er nemmelig slik at når en snakker i tunge kan en  annen person oversette det i menigheten. vet ikke hvorfor det er slik, men det er bare sånn. Og får å være ærlig begynner jeg da og lure litt for på det møte så snakka de om problemer jeg har. Og det budet som Sylvi oversatte fikk meg til og tenkte på mange ting. Jeg sier bare les inlegge til Aurora det var virkelig bra og at jeg skulle lese det inlegge og dette skulle skje på samme dag? Hva er odsen liksom?  Meg og Benedicte ( www.benedicteab.blogg.no)

  BYEBYE
  - Har dere sett noen snakke i Tunge før? • SKAL synge i bryllup men mangler sang. Anbefale en?

  Heihei, jeg skal synge i et bryllup da og har ingen ide om hvilken sang jeg kan synge. Har tenkt til og synge 2 sanger. Vil dere hjelpe meg med å anbefale romatiske sanger osv . Her er en jeg kanskje har tenkt litt på men det er en mann som synger den da men det gjør ikke noe?  Kan dere hjelpe meg ? • hits