kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

JEG FIKK 6'er PÅ PRØVE EKSAMEN, JIPPY !

Grunnen til at jeg ikke har blogget er pga Prøve eksamen som jeg har skrevet i tidligere innlegg. VET DERE HVA!! Jeg kan nesten ikke tro det selv men jeg fikk en 6er på prøve eksamen i samfunn! Hadde aldri i livet trodd jeg skulle få det. Lærerne sa at de burde ha filmet det, slik at klassen kunne se hvordan det skal gjøres. Jeg er så utrolig stolt av meg selv! Jeg burde nesten begynne og pakke nå, for vi reiser klokken 4 og jeg er vekke hele helgen. Så blir ikke blogging på meg, men lover å ta masse gøye bilder ! Så stay tuned, and see ya on sunday.


- hva skal du i helgen?

- hva har du gjort idag?

see ya - kristine

 • BILDER FRA DAGEN + SNART PRØVE EKSAMEN!

  Dagen idag har gått ut på masse kos og avslapnings midler. Har vert hjemme alene som var utrolig deilig! Er ikke ofte det er så stille og rolig i huset som det var idag. Jeg så et par filmer og bare slappet helt av før den nye uken er i gang. Denne uken får vi prøve eksamen som jeg gruer meg grønn til! Så jeg hadde godt av å vile litt, må jo være klar til masse pugging vet dere.. 

  - har du hatt/ skal du ha prøve eksamen?

  - hva har du gjort idag?

  see ya - kristine

 • HAR KLEDD MEG UT SOM ENGEL, DETTE BLIR EN KOSELIG KVELD

  Nå har jeg kledd meg ut, og er klar til å gå. Skal gå nå om noen minutter, så tror det blir koselig. Forresten, har kjønt at mange jeg kjenner tror jeg skal til Farsund. Det skal jeg ikke, jeg skal til Vigeland på noe der. Bare sånn at folk vet det.

  - hva skal du idag?

  - hva syntes du om kostymet mitt?

  see ya - kristine

 • YOU'RE AN ORIGINAL. YOU CAN'T BE REPLACED

  Noen ganger følt at noen har tatt rollen din i vennegjengen. Eller kanskje du er usikker på om kjæresten din  liker veninnen/kompisen  din mer en deg.. Er du noen gang redd du er blitt erstattet? Selv har jeg følt dette mange ganger. Det får meg til å føle meg litt verdiløs, akkurat som at jeg bare er en dukke som kan erstattes med en ny. Dette er ikke en god følelse, nei ikke i det hele tatt.

  Problemet mitt er at jeg tar meg fort nær av ting, og jeg reflekterer ofte over handlinger.  Jeg er nok ikke alene om det heller. Vet om mange ungdommer og voksne som sliter med dette. Sannheten er jo, at selv om vennene dine kanksje gir oppmerksomheten til den nye jenta. Betyr det ikke at det har noe som helst med deg å gjøre. Bare tenk, hvor mange ganger tror du ikke du har gitt litt ekstra oppmerksomhet til en spesiell person i vennegjengen? Og kanksje ikke tenkt over veninnen/kompisen din som sitter i hjørnet.

  Ingen er feilfrie, og takk gud for det! Poenget mitt er, at selv om vennene dine ikke alltid viser hvor mye du betyr for dem. Betyr det ikke at du kan erstattes eller at du betyr mindre enn den nye vennen. Selv vet jeg at ingen av de nære vennene mine kan erstattes med en ny. Det er praktisk talt umulig for meg, så neste gang du føler deg erstattes husk. DU er spesiell, du er fantastisk og vist vennene dine ikke ser det. Syntes jeg vennene dine ikke fortjener deg!  - har du følt deg erstattet?

  - hva er dine meninger om dette?

  see ya - kristine

  bloglovin

 • YOU'RE AS SWEET AS A CUPCAKE

  Har ikke laget noen planer for dagen, men finner nok på noe. Det gjør jeg alltid, det  første jeg gjorde da jeg kom hjem var å redigere bilder. Så tenkte jeg kunne vise dere dem. Forresten, jeg har fått skikkelig gode karakterer i det siste. 6 er på engelsk framføring , 5/6 på Norsk fremføring, 5- på Naturfags fremføring og 4/5 på stilen min om Porno . Syntes jeg er flink jeg ^^.

  You're as sweet as a cupcake skulle jeg egentlig skrive på dette bildet, men glemte det

  - hva syntes du om bildene?

  - har du fått gode karakterer i det siste?

  see ya - kristine

  bloglovin

 • LAGER MIN EGEN VERSJON AV MAMMAS KLÆR

  Helt siden jeg har vert liten har jeg likt og kutte litt i klær og prøve meg ut. Jeg er ikke noe spesielt flink  så kan ikke på design og håndtverk. Ikke at jeg er så interessert i  gå der da. Vertfall, siden jeg har vert liten har jeg alltid forandrett mammas klær slik at de passer meg. Eller slik at de blir til en kjole eller bluse eller lignende. Syntes det er kjempe morro, og noen ganger så ender det opp med at jeg bruker klærene på disse måtene her :

  ( forresten, jeg ødelegger dem ikke eller klipper dem ikke. Jeg bare forandrer litt på dem, veldig enkelt og greit)

  Dette er opprinnelig en bluse som jeg har forandrett til et kjørt jeg kan bruke på sommeren.


  Dette er og en bluse som jeg har forandrett til en mini kjole. 

  Samme blusen som jeg laget kjørt med.

  Bare denne gangen forandrett jeg den til mini kjole som passer perfekt til sommeren.

  Etter all prøvingen og forandring av Mammas klær var det deilig å slenge på seg noe skikkeli komfertabelt. Så dette er det jeg har på meg at the moment.  - pleier du å forandre moren din sine klær?
  - hva syntes du om skjørtet og kjolene?

  see ya - kristine

  bloglovin

 • YOU WERE BORN AN ORIGINAL, DON'T DIE A COPY

  Opp igjennom årene , så er det natulig å forandre seg. Det er bare slik det er, og slik har det alltid vert. Fra 7 klasse til 10 klasse har jeg forandrett meg på så mange måter både utsendemessig og innsiden. Det er en ting jeg ikke kan tåle da og det er mennesker som har blitt falske opp i gjennom årene. Som ikke er seg selv, som prøver å være som andre. Altså falske kopier, vi er  jo født slik vi er for at vi skal være oss selv.

  Jeg mener at de menneskene som ikke er seg selv er usikre, noe de fleste er i tennårene. Alle vil jo være populære, det er bare slik det er . Sannheten er jo, at man blir mye mer satt pris på vist man er seg selv. Det er jo de menneskene som tørr å være seg selv, disse "kopiene" hermer etter. Så til alle dere der ute, som føler dere kanskje er noen "kopier" av og til så har jeg noen ord til dere : Vi er født slik vi er, vær deg selv du tjener mest på det! Uansett, er det virkelig gøy å måtte skammes over sin egen personlighet? Og at alt man gjør har et utgangspunkt i hva " hun/han morsomme og populære " jenta/gutten gjør?


  Forresten til dere som leste forrige innlegg som jeg har sletta nå. Så klarte jeg ikke holde meg unna internett til i morgen. Måtte gi etter idag, men har enda ikke vert innom facebook så skal vertfall ikke innom face før i morra.

  - har du noen meninger om dette emnet?

  - kjenner du mennesker som har blitt " kopier"?

  see ya - kristine

  bloglovin

 • PENGER BRINGER IKKE LYKKE? GJØR DET?

  Rikdom, hva er rikdom egentli? Dette er noe jeg ofte tenker på. De fleste ville svart at penger er rikdom, men er det virkelig det? Blir vi lykkelige av å ha masse penger?

  Selvfølgeli kan vi kjøpe masse med penger. Vi får også mer tilgang til å reise på dyre ferier. Men, penger bringer ikke lykke? Vist man bare har penger i livet, så blir livet bassert på penger. På å få mer og mer penger,  fordi man er ulykkelig med det antallet man allerede har. Derme tror man at man ikke har nok, men det er ikke penger vi trenger. Det er familie, venner, kanksje en kjæreste.Alle disse tingene som omringer hverdagen vår, det er disse tingene som gjør oss lykkelig? er det ikke? Det er jo et ordtak som sier " du kan ikke kjøpe kjærlighet". Man kan heller ikke kjøpe seg lykke.

  Så min konklusjon er at rikdom, kan være flere ting. Rikdom kan være masse penger, men mest av alt vil jeg si at rikdom er om du er rik på venner og familie. Vist du har mennesker rundt deg som fyller hverdagen din opp med glede. Ja, da er du virkelig rik!  Mange som flytter fra et fattig strøk som i Afrika, sier at de var lykkeligere der. For der var familien en så stor del av livet, og det var familien som betydde noe. Ikke antall penger man kan få brukt på unødvendige ting.


  Ikke misforstå selv om man har penger, trenger man ikke være ulykkelig altså! Men mange av de er det. Uansett, vi er jo avhengi av penger til å leve osv, men når man har så mye at det tar overhånd. Ja da kan det bli for galt..

  - hva er din mening om dette?

  see ya - kristine

 • HER EYES MAKE THE STARS LOOK LIKE THEY'RE NOT SHINING

  Hvilket bilde er best ?

  Kvaliteten på noen av disse bildene ble helt ræva, men jaja..

  - hvilket bilde likte du best?

  see ya - kristine

 • UNDER WATER

  I sommer var familien og jeg i Italia, heldige som vi er så har vi under-vanns-kamera! Så det ble tatt en del bilder under vann, vi hadde det mye morro med det kameraet kan jeg love dere. Vertfall, så tenkte jeg at jeg like så godt kunne vise dere noen av bildene.
  - hva syntes du om bildene?
  - liker du under vanns bilder?

  see ya - Kristine

 • A PURE SMILE, IS WHAT WE ALL ARE LOOKING FOR

  Et ekte smil, hvordan er et ekte smil? Har du noen gang sett noen som blir så glade, og lykkelige at de ikke klarer å slutte å le. Man kan se det på hele kroppen dems, et ekte smil! Det er noe av det fineste jeg vet.. Det så ekte og rent. Det er i de øyeblikkene, der vi ser på dem vi elsker mest eller innser at drømmen våre er i gang til å bli oppfylt. Det øyeblikket vi ikke glemmer, det øyeblikket vi har lyst til å grine, le, løpe, hoppe, klappe og kysse på en gang! Det øyeblikket der vi ikke aner hva vi skal gjøre for lykken er så stor, at frem kommer et smil! Ja et EKTE smil.  BILDER FRA WEHEARTIT

  - Lenge siden du har sett et "ekte" smil?

  - smiler du mye?

  see ya - Kristine

  bloglovin

 • ENDELIG FANT JEG UT AV DET!

  Nå har jeg og funnet ut av hvordan jeg lager animerte bilder! Endelig sier jeg bare, har alltid lurt på hvordan jeg kan gjøre det. Jeg har liksom ikke giddet å lete på google heller, men nå gjorde jeg det så nå fikk jeg det til. Dette er bare noen bilder jeg prøvde det ut med, men jeg fikk det vertfall til te slutt hehe. Vist du også vil finne ut hvordan man kan lage slike animasjoner, så kan du gå inn HER.

  - vet du hvordan du kan lage slike animasjons bilder?

  see ya - kristine

  bloglovin

 • TIL SYVENDE Å SIST, SÅ ER DET FAMILIEN SOM GJELDER!

  Familie er noe man ikke kan erstatte, noen man ikke kan glemme. Det er noen mennesker som varer livet ut. Det er mennesker som du kan stole 100 % på. Som du vet bryr seg om deg! Vist man mister taket på livet, så står familien der. Alltid like stødig til å ta deg i mot. De er der alltid når du trenger de, gjennom tunge og gode dager. Det er de personene, du aldri må miste. For da er du dømt til å sitte igjen med anger, og en følelse av tap. Jeg tror ikke jeg sier det ofte nok, men jeg setter pris på familien min. Setter pris på alt de gjør for meg. Alt de vet om meg, at de kjenner meg bedre enn jeg gjør selv. Jeg tror vi her i Norge tar familie forgitt jeg! En ordentlig familie, er den beste gave vi kan få i livet. For familien er med deg gjennom oppdragelsen, de har stor påvirkning på hvilket menneske du vil bli! Jeg er glad jeg vokste opp i denne familien, selv om de er litt crasy og overbeskyttende noen ganger. De mener vell! Det er det som teller ♥

  Det var så gøy, for alle presset seg inn i den lille sofaen haha. Var gøy å se på

  Mormor og Bestemor, kunne ikke ønsket meg bedre bestemødre ♥

  Haha, Bestefar er ikke så veldig glad i Blitsen på kameraet mitt. 

  Mamman min, er glad jeg har hun som Mamma! Det må jeg si!♥

  Onkel Arve til Venstre og Pappa til høyre. 

  Altså, jeg tok bare med bilder av 1/3 av hele familien. Kan jo ikke legge ut bilder av alle.

  - er du takknemlig for din familie?

  - har du en stor eller liten familie?

  see ya - kristine

  bloglovin

 • HØYDEPUNKTENE AV JANUAR MÅNED

  Tenkte jeg skulle legge ut høydepunktene av måneden Januar. Januar har vert en helt grei måned, ikke noe spesiell egentlig. Mest kjedelig, å litt vonde minner. Verfall, jeg tenkte jeg skulle legge ut de tingene jeg likte med denne måneden.Forresten, vist noen lurer på hvorfor jeg har tatt bekreftelse på kommentarene er at jeg ikke gidder unødvendige kommentarer, enkelt å greit hehe.

  Nyttårsaften var bare en helt herlig kveld. Var ute hele natten med venner i kr.sand på en nyttårs festival! Må jo si, at nyttår var høyde punktet definitivt!

  Meg og Elise ( lillesøster ) tok oss en tur ut i snøen. Var utrolig koselig, deilig å ha litt kvalitets tid med lillesøster i blant  Heldigvis i begynnelsen av Januar, fikk jeg brukt masse tid med min pusekatt. Som jeg aldri vil glemme, men som også døde denne måneden. (største nedturen denne måneden) Grunnen til at dette er med som høydepunkt, er altså før han døde. Brukte jeg mye herlig tid med han, og det setter jeg stor pris på! Pys du er best!

  Meg og Åseline tok noen bilder ute i Naturen, det var utrolig koselig! Forresten, alle bildene jeg har tatt er et høydepunkt vist dere lurer hehe.

  Denne måneden har jeg spist usedvanlig mye nudler :o! I loove nudler vist dere lurer!

  Hadde en koselig kveld hos Charlotte med Åselene.

  Var på jentekveld, der vi fikk noen herlige smoothies ! Nam nam  nam! 

  Spillte Volleyball med herlige folk fra Spangereid!

  Nå glemte jeg helt vekk å legge inn bilde av når jeg hang med Chanel, men det var og et høydepunkt!

  - har du mange høydepunkter i Januar?

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

  bloglovin

 • BILDER FRA VINTEREN - NATURBILDER

  Når jeg gikk gjennom noen av mappene mine, så fant jeg ut av at  det var et par bilder som jeg ikke hadde vist dere. Så da tok jeg muligheten med å lage et nytt innlegg. Jeg må jo innrømme, at jeg er kjempe lei av vinteren. Det er vel fordi, det er kaldt og været er grått å kjedelig nå. Men når jeg tenker tilbake til Desember og tidelig i Januar, så må jeg smile. For naturen var jo nydelig dekket med is og snø krystaller over alt! Vi kan jo ikke nekte for at det var nydelig ute.  - tok du mange vinterbilder i vinter?

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

  bloglovin

 • NY HEADER, SI DIN MENING.

  Bare fordi jeg ikke hadde noe som helst å gjøre idag. Så bestemte jeg meg for å lage ny header, er en veldig enkel en. Vertfall, syntes dere jeg burde ha den jeg har nå, eller denne her nye? Altså Gammel header vs Ny header.

  NY HEADER:  GAMMEL HEADER: 

  - hva syntes dere, hvilken skal jeg ha?

  see ya - kristine

 • RENT ER EN FANTASTISK FILM!

  Rent er en av de mest fantastiske musikalene jeg noen gang har sett! Den er ikke en typisk musikal med masse klisjé, og klassiske sanger.. Den er annerledes, men på en god måte! Jeg sitter å koser meg når jeg ser denne filmen, den er bare helt herlig. Jeg må jo si, at jeg ikke tror den er for alle. Første gangen jeg så den, syntes jeg den var helt grei. Jeg var 12 da, men nå så syntes jeg bare den er helt fantastisk, men veldig trist. Jeg klarer å sette meg mer inn i filmen nå enn før, så jeg tror kanskje alderen har litt å si. Vertfall, dette er en musikal jeg anbefaler dere alle å se! Den er verdt å bruke tid på, for du sitter igjen med mange tanker som man kan bruke seinere i livet.

  Tanker som vi alle har bruk for å tenke i blant. 

  Rent har og noen helt fantastiske sanger, her er linker til mine favoritt sanger fra musikalen.

  seasons of love -   http://www.youtube.com/watch?v=x8iTeDl_Wug

  Take me or leave me - http://www.youtube.com/watch?v=MlNzpl3vz5Y&feature=related

  Light my candle - http://www.youtube.com/watch?v=urfB-_iX-gE

  Den siste sangen der er min absolutt favoritt !

  - har du sett Rent?

  - hva syntes du om denne filmen i så fall?

  see ya - kristine

  bloglovin
 • hits