kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Forgive and forget

Judge me once I'll forget it. Judge me twise I will be hurt, and a bit suspicious. But if you try to judge me again, just for the "fun" of it. I will not fail, and fall to the ground, ceep telling myself it's ok. Cause it's not , and I will fight for who I am! A strong woman learns to forgive and forget, but when people ceep judging you for no reason. You will have no choice, but to stand up for the women you are, and the woman you one day will be. A wise person learns to understand when to surrender, and when to be right. And now, I am right. And after this battle, I will once again forgive and forget, cause that is who I am. 

Vet ikke helt hvorfor jeg skrev dette på engelsk, men av og til så kommer ordene mye letter frem da. Det er som et andre språk, som jeg kan bruke når mitt norske ikke lenger rekker frem. Haha, jeg er rar.

Forstår du hva jeg prøver å få frem i det jeg skrev ?

see ya - kristine

 

 • Colors  - hva syntes du ?

  see ya - kristine

 • Verste tidspunktet

  Da er jeg ferdig med den siste jobbehelgen min denne måneden ! Utrolig deilig å vite at det er to uker til jeg skal ha jobbe helg igjen! Nå kan jeg virkelig ta vinterferie, men førsteprioriteringen min nå, er å bli frisk. Har nemlig funnet ut at denne feberen påvirker annet enn bare hvordan formen min er. Den hindrer meg praktisk talt i og ha det gøy, følte meg som en sinnatagg igår. Klarte virkelig ikke kose meg.

  Satser på at det ikke tar så lang tid før jeg er frisk, skal tross alt filme inn en liten sangvideo til drømmestipendet på Torsdag. Så jeg vil virkelig bli bedre, for øyeblikket så høres jeg ut som en kvelt gås, så det er nok ingen god kombinasjon.

  + snart sniker UKM seg på, så dette er virkelig ikke rette tidspunkte for meg å være syk på!

  Vist jeg bare kunne vært like opplagt som jeg var når jeg tok dette bilde, haha!

  - har du tatt ferie for fult nå?

  see ya - kristine 

 • 39 I feber og har jobbehelg! Har et lite dilemma ja

  Jeg har så vondt i kjeven, bihulene, nakken og så og si alle kanalene jeg har i hode. Er helt utslitt, og klarer nesten ikke reise meg opp fra sofaen. Når jeg først reiser meg, så er det for å bytte soveplass. Målte just tempraturen min og den var 39, så det virker ikke veldig bra med tanke på at jeg har jobbehelg.. Satser på at jeg blir bedre til i morgen, slik at jeg vertfall klarer og komme meg på jobb! Om jeg får til å finne på noe senere på kvelden virker nå veldig usansynelig, årh! Det er så typisk at man blir syk just når ferien har begynt.   Arkiv bilde fordi jeg ser helt forferdelig ut atm!

  - lenge siden du har vert syk?

  see ya - kristine

 • Jonas B kos

  For øyeblikket sitter jeg på Jonas B Gundersen og venter på at Nina goll snart skal komme. I mellomtiden bruker jeg litt tid med iskaffe og pcn mens jeg venter. Steffen kom just, så får vel prate litt med drittongen :) mehe Vi snakkes !
  - hva gjør du nå in this moment?

  see ya - kristine

 • Er dere interessert i et slikt innlegg?  Hey og hoppsan, akkurat nå har vi Naturfag med Per Tore. Som vil si chilletime! Akkurat nå sitter jeg på biblioteket og slapper av, det er så deilig å bare kunne drømme seg vekk med Greys Anatomy. Senere idag skal jeg på jobb, så det blir lite blogging. Men jeg lurte litt på en ting, er dere interessert i et innlegg der jeg linker til alle bloggene jeg leser ? og akkurat hvorfor jeg leser disse bloggene?

  see ya - kristine

 • Nytt innkjøp de siste dagene

  Her har dere innkjøpet mitt de siste dagene + noen få fra forrige uke. Måtte legge ut et ekstra bilde av skoene , fordi bildene i det forrige innlegget var bare helt heslige.   - hvilke innkjøp har du gjort den siste uken?

  see ya - kristine

 • My new shoes!

  Igår kjøpte jeg disse skoen på salg, tidligere så kostet de 995 og fikk dem for 299! For en pris sier jeg bare! Disse skoene kommer nok til å bli flittig brukt. Idag skal vi se film på skolen, I'm so happy! Oliver Twist ♥  - hva syntes du om skoene?

  - sett Oliver Twist før?

  see ya - kristine

 • A great day

  Idag har skolen inneholdt veldig mye øving til Sister Act, jeg merker at konsentrasjonen min begynner å skli vekk litt. Likevel så skal jeg gjøre mitt beste på å holde meg fokusert. Det er tross alt bare litt over en måned igjen til det blir showtime! Akkurat nå er jeg på jakt etter Elgitar spillere, og bass, jeg skal nemlig prøve å få etablert et band til UKM. Jeg hadde allerede meldt meg på med noen, men de trakk seg unna. Så nå må jeg finne noen nye, så vist du spiller bass eller elgitar, så gjerne ta beskjed! Setter stor pris på det! 

  Etter skolen var jeg rundt med Chanel i allen, hadde en liten shopping runde og tur på Jonas B.

  Fikk meg noen helt fantastisk sko på salg, wiho! Viser dere dem i morgen..

  - hva har du gjort idag?

  - spiller du elgitar eller bass, interessert i å være med på UKM?

  see ya - kristine

 • Den følelsen

  Du vet den følelsen, der du ikke kan si noe, men du føler så mye. Du vil bare rope ut, men ordene rekker ikke frem. Man får på en måte en deilig følelse, blandet med frustrasjon. Du vet ikke hvordan du kan forklare det, for det går ikke ann å forklares. Ja den følelsen har jeg idag. 

  Jeg vet ikke om jeg er veldig glad, eller deppa, det er som et tomrom som av og til er fylt med glede, og av og til et blankt raseri. Jeg er utforutsigbar, og det har jeg alltid vert.  Jeg er ikke tålmodig , og når jeg først ikke får viljen min, så vises det grundig gjennom kroppspråket mitt. Av og til går det ann å skjules, men de som kjenner meg ordentlig vet at det er noe galt. Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver dette, men lurer vel bare litt på om det finnes flere som er slik? Er du slik?

  Føler ikke at jeg har vert meg selv i år, på grunn av alle disse tankene og følelsene jeg surrer rundt på. Føles ut som at jeg er en robot som lever på komando, skole, jobb, lekser, søvn. Men, når helgen kommer, så sniker jeg meg frem og er meg selv. Jeg er lykkelig og glad ja, men bare i helgene. Jeg har et problem, ja et stort problem  - kjenner du til DEN følelsen?

  see ya - kristine

 • Beste overskriften ever!

  Deilig å sove helt til klokken 1 idag ja! Senere ikveld skal jeg på jobb igjen, så mye utviling blir det nok ikke. Vi snakkes i morgen!

  - sov du lenge idag?

  see ya - kristine

 • Love the weekend!

  Idag er følgene planer slik: Først Jobb, så ut å finne på noe sprell etterpå. Gårsdagen var kjempekoselig, med både bursdag hos Line og jentekveld på B. Idag er det enda en bursdag som kommer rundt svingen, men fordi jeg skal på jobb, Så kan jeg ikke delta før halv 10, men det gjør ikke noe. Så lenge jeg får med meg den beste delene! Tehe

  Her har dere to bilder ifra igår. Franki - meg- Tomine.

  Vi har forresten kampanje kjorter nå, og  jeg elsker det! Jeg er så glad når vi får kampanje kjorter, er deilig å kunne gå med noe annet enn bare den blå kjorten hele tiden.  Have a good day everyone, så snakkes vi i morgen!

  - hva er dine planer for dagen / kvelden?

  see ya - kristine

 • Todays plans are..

  Idag skal jeg først på sangtime i Lyngdal, så på jentekveld på Betania. Så når klokken er 10 drar jeg til Line for å feire bursdagen hennes. Tror dette blir en fin dag, jeg tar med meg kameraet, så kanskje det kommer et par bilder imorgen.  - hva er dine planer for dagen?

  see ya - kristine

 • Skjønneste kattepysen!

  Så skjønn pusen min er ♥ loveu Bella!

  - har du katt?

  - er ikke bella skjønn?

  see ya - kristine

 • Jeg er veldig fornøyd!

  Deilig å være hjemme etter en lang dag på jobben! Til dere som lurer. så stenger vi en halvtime tidligere nå. Jeg må bare fortelle dere hvor utrolig fornøyd jeg er med jobben min, kunne virkelig ikke fått meg en bedre jobb. Jeg er utrolig heldig, å få seg jobb på kiosk er ikke så lett skal jeg si dere! Det er faktisk bare to måneder til jeg har jobbet på Narvesen i et helt år, wow tiden har gått fort!

  Imorgen skal jeg prøve å få blogget en del for dere søte små! Jeg må forresten fortelle dere noe litt morsom noe, når jeg kom på jobb idag så kom det inn sånn 15 småunger, og alle visste hvem jeg var. Hva søren , haha! Satser på at de var småsøsken av venner av meg, vist ikke så er det litt creepy. Tydeligvis syntes de jeg var så snill, fordi de fikk lov til å kjøpe burn av meg! And yeah, I'm kinda awesome, right kids?  - har du jobb?

  - er du fornøyd med jobben din?

  see ya - kristine

   

   

 • Now I'm kinda Gorgeous

  Idag fikk jeg endelig kjøpt meg en ny rettetang! And I'm definetly in love. Vet mange er slaviske tilhengere av GHD, og jeg pleide vel å være det før jeg møtte merket Gorgeous! Jeg for min del vil si at Gorgeous er nesten like bra som GHD, og er billigere enn de fleste GHD produkter. Kvaliteten er på topp, og jeg er ekstremt fornøyd. I tillegg til en fantastisk rettetang så fikk jeg også en hårføner, til bare 1299 tilsammen! For en pris sier jeg bare, og jeg er veldig fornøyd!

  And now I gotta admit it, but my hair looks kinda gorgeous!

  - prøvd merket gorgeous før?

  - er du GHD slave, eller er du villig til å prøve noe annet?

  see ya - kristine

 • Dagens outfit

  Igår var klassen på besøk på Vågsbygd vg skole, vi skal nemlig overføres der om et halvt år. Det vil si at vi skal gå 2 og 3 året i kr.sand. Klassen vi skal inn i virket helt super! Har ikke følt meg så velkommen i en klasse før som jeg gjorde der og da, tror dette blir moro. Senere på kvelden gikk vi på CHESS, som 3klassingene satt opp. Jeg ble utrolig imponert, det var helt fantastisk! Gleder meg virkelig til jeg går 3året nå ja!
  - hvilken skole skal du gå på til neste år?

  see ya - kristine

 • Jeg er stolt av meg selv!

  Awesome, jeg er så stolt av meg selv! Jeg klarte og få 5/6 på Naturfagsprøve, og jeg som bare har fått 2ere i dette faget i år. Jeg er så stolt! I tillegg har jeg også klart og fått 4er på matteprøve, og har bare hatt 2ere i det faget også. Så det ser ut som at ting begynner å løsne litt opp for meg. Jeg har klaget sånn over skolen i det siste, jeg vet, men å jobbe lønner seg virkelig. Det har jeg funnet ut av, det er kanskje kjedelig, men i lengden vil det lønne seg! Følelsen av å få en god karakter slår følelsen av å sitte hjemme hele dagen og " ikke ha tid" til og jobbe. 

  cambilder er alltid kos

  - har du gjort det bra på skolen?

  see ya - kristine

 • Saturday

  Wii, elsker lørdager! Det er så deilig å slippe og stresse, bare kose seg masse uten beskymringer! Idag har jeg gjort lite, bare hatt litt Kristine tid med Greys Anatomy og lillesøstra mi. Senere idag skal jeg bare ha det moro å ikke tenke på noe annet enn å kose meg. Har tross alt ikke hatt så mye tid til overs i det siste, har ikke fått tid til å kose meg med venner.. Så det skal jeg gjøre ikveld, slippe meg helt løs ifra alt ansvar og være en skikkelig tennåring for en gangs skyld. Kanskje jeg tar noen bilder, blir med mobilen isåfall. 

  Se verdens skjønneste pysekatt!

  Jeg har forresten ikke sminke på meg på disse bildene, just so you know♥.

  - hva skal du idag?

  see ya - kristine 

   

 • I'm struggeling

  Dagene mine er fylt med glede, sorg, arbeid, skole, men aller mest press. Jeg føler et gedigent press, hvordan jeg skal klare og gjøre det bra på skolen. Jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke kan gi slipp på presset jeg gir meg selv, eller presset jeg får av foreldrene mine. Ungdommer idag er omgitt av press fra alle kanter, vi kan ikke gå en dag, uten å måtte tenke på fremtiden,lekser, hva vi skal gjøre med livet. Vi kan ikke sette oss ned i to sekunder uten at noen skal blande seg, fortelle deg hva du må gjøre! Likevel når det kommer til saken, så må man bestemme alt selv. Jeg føler jeg er for ung til å bestemme hva jeg skal gjøre med livet. Helt frem til nå har jeg vert sikker på hva jeg vil, men om jeg klarer å gå denne veien jeg gjør, vet jeg ikke. skolen er for hard for meg, og den vil bare bli værre. Jeg har et kolosalt problem, jeg har begynt å mislike det jeg elsker mest. Nemlig musikk. jeg liker ikke denne andre siden av den, denne teoridelen som jeg ikke forstår. Jeg skal fortelle dere en ting, at å gå på musikk dans og drama er ikke en dans på rosa skyer, vertfall ikke for meg. Jeg elsker og synge, og vil aldri gi opp, men håpet mitt om å klare og komme meg gjennom disse 3 årene har begynt å synke gradvis.   Jeg trenger håp om at det blir bedre, jeg trenger mennesker som kan fortelle meg at jeg gjør det bra. Når man bare får negative tilbakemeldinger, så vil du tilslutt føle for å gi opp. Jeg håper denne følelsen snart forsvinner, for vist jeg skal være ærlig, så har jeg hatt den i flere måneder. Jeg trenger hjelp. og det nå.

  Likevel så merker jeg fremgang, jeg har fått noen få tilbakemeldinger som virkelig har fått skolelysten snikende frem igjen. Etter en lang stund med bare 2ere i matte klarte jeg og få en 4er. Må innrømme at jeg ikke trodde det var min karakter med det første, trodde læreren hadde sendt ut feil. 

  - strever du med skolen?

  see ya - kristine

 • I miss USA!

  Jeg gleder meg sånn til å reise til USA igjen. Turen er ikke helt sikker enda, men jeg har på magefølelse at vi kommer til å reise! Jeg har vert i USA 3 ganger før, og det finnes ikke et bedre feriested. Strendene, butikkene, gatene, rekkehusene, ja hele Landet er helt fantastisk. Lukten av våt asvalt, intern norsk humor med matvarebutikken Voldemort (walmart). Jeg savner USA, og kan ikke slutte å tenke på landet, jeg vil gå på skole der, kunne ha muligheten til å besøke familien min så ofte som mulig. Bare tenk så deilig å kunne gå lettkledd hele året, ikke noe kald vind, snø eller dårlig vær på sommeren. Når det regner i USA så er det bare deilig, jeg kan ikke forklare følelsen. 
  - vert i USA?

  - har du lyst til å reise dit?

  see ya - kristine

 • Hjelp meg å velge

  Min trofaste rettetang har nå forlatt meg, og virker ikke lenger Det er faktisk den første jeg har hatt, og jeg har vel rettet håret mitt siden jeg var 12. Så det vil si 4 år gammel er den. Jeg fikk meg en ny rettetang, men den kunne ikke måle seg med den gode gamle. Men nå som den er ødelagt så må jeg få meg en ny, vil dere hjelpe meg med å bestemme?


  Alle er over 1000 kr, og ligger på rundt om 1000-1400 kr.

  Selv vurderer jeg nr 2 fordi man får med hårføner Hmm, hvilken skal jeg velge? Alle er ifra Makestyle.no med gratis frakt når pakken er over 1000 kr .

  - prøvd en av disse før?

  see ya - kristine

 • Happy Birthday baby sis!  Idag har Elise golle bursdag! Hun blir 9 år, utrolig fort tiden har gått siden hun var bitteliten og jeg holdt henne i de små armene mine. Selv var jeg på hennes alder når hun ble født, jeg var vel 8 år gammel. Føles ut som at det var i går, det er rart hvordan tiden går. Uansett gratulerer med dagen verdens skjønneste og mest irriterende lillesøster ♥ Love u

  - er hun ikke bare kjempe herlig?

  see ya - kristine

 • See ya

  Jeg skal ikke blogge på en stund nå. Merker jeg må bruke tiden min på noe annet. Har så mye å gjøre, så mye å tenke på at jeg holder på å sprekke. Jeg klarer ikke følge meg på skolen, vil bare sove hele tiden! Så jeg har bestemt meg for å bruke mindre energi på bloggen. Det blir bare et par dager.

  see ya - kristine

 • Paramore

  Wow, er helt dilla på dette bandet. Jeg kan seriøst sitte å høre på sangene dems om å om igjen tusen ganger! Håper at jeg også en dag kan bli så flink, syntes vokalisten bare er helt fantastisk. 

  - har du hørt dette bandet før?

  see ya - kristine
 • hits