kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Buss til Romania og levere klær i slummen.

heia, idag har jeg tatt sol og sett etter konfirmasjons skjole .. Men lyngdal er ikke akuratt det beste stedet å få tak i det så skal snart ta en tur til kristinansand.  Og jeg har funnet ut av at neste påske så skal jeg være med på en tur med buss ned til Romania og levere klær og mat til de fattige.Tror det blir en virkelig lærerik tur, og tror ikke akuratt jeg kommer til og se på ting likt etter jeg kommer hjem. Bare se for deg en fattig gammel mann som praktisk talt hopper av glede for 2 gensre? tror aldri jeg kommer til og glemme denne turen. Gleder meg, og håper virkelig folk blir glade av og se oss, og det tror jeg de gjør. Vi skal værtfall samle en hel buss med klær som vi samler inn.


Her er noen av jentene som også planlegger og være med på turen:)

BYEBYE
-skal du gjøre noe lignende?
-har du gjort noe lignende?
 • Hodepine + ensomhet.. ingen bra kombinasjon.

  heia, jeg sitter i sofaen nede og rører ingen muskel i hele kroppen. Er så slapp og hodet dunker som bare søren, det  eneste jeg klarer akuratt nå er å syntes synn på meg selv, og i tilleg har jeg ikke sett Johan på en uke. Han har nemmelig vert syk hele uka, og selvfølgelig kom han på skolen idag som jeg ligger halvdød på sofaen,  våknet seriøst kl 4 i natt og har vært våken siden. Men nokk syting, akuratt nå så føler jeg for og lese litt blogger så vist dere vil jeg skal ta en tur innom bloggene deres så bare skriv i komentarfeltet elns. Og foresten er det ikke påskeferie nå: o det har jeg ikke tenkt over ! Yey, en bra ting værtfall.


  De røde merkene i hode på denne tegniingen er hvordan man har det når man har bihulebetennelse altså bihulene blir tette og derfor får du utrolig hodepine. Jeg har før hatt kronisk bihulebetennelse og vil ikke ha det igjenn. Men nå så har jeg bare vanelig bihulebetenelse (håper jeg)

  BYEBYE
  - Har dere hatt bihulebetennelse?
  - Hva skal dere i påska?
 • Legally Blond.

  Hei å hå, tenke jeg skulle skrive litt om favoritt filmen min! Altså legally Blonde den er seriøst døds god. Tror nokk jeg har sett den over 10 ganger eller noe lignende. Den er så utrolig god på grunn av selve temaet liksom får meg til og føle at selv om man kan virke litt blond, dum osv. Så er man ikke det, man kan oppnå hva man vil så lenge man prøver og har håp! Så vær eneste gang jeg ser denne filmer blir jeg bare så glad og innspirert! Er nesten sykt, og Reese Witherspoon som spiller hovedrollen ELLE spiller bare kjempe bra! Så vist du ikke har sett denne filmen så anbefaler jeg deg til og gå å leie den med en gang å se den: D Og forresten det er en veldig fin film og se sammen med venniner.  BYEBYE

  - Sett den?
  - I så fall, likte du den?
  - Skal du se den?
 • Patience is the key! : )

  Heisann folkens, idag skal jeg slappe av ! Jeg er temmelig stolt av meg selv for idag hadde vi Engelsk tentamen og jeg var den nest siste personen til og forlate klasserommet "STOLT". Jeg har alltid vært en av de som vil gjøre det bra på tentamen men yter like vell ikke mitt beste for jeg går for tidelig. Men jeg håper bare det lønner seg at jeg blir litt lengre, og det tror jeg det gjør! Satt også til kl 2 på Matte tentamen som jeg syntes er ganske sykt. Men kom just ut av dusjen og skal snart til Johan <3 han er best glad i deg gulle.


  Lisa sin bursdag i fjord, det var koselig. Må virkeli gjentas altså!

  BYEBYE
  - Sitter du lenge på tentamene?
  - Syntes dere jeg var flink eller hva? (a)
 • Mine topp 5 Maskaraer.

  Nummer 1 = Volume Effect faux Cils. -> VOLUME EFFET FAUX CILSLuxurious Mascara
  - Den er utrolig bra, og får vippene lange og tykke. Passer veldig fint til mine øyevipper. Vet ikke helt om den passer like bra til lange øyevipper, men den funker bra for litt korte og tykke øyevipper.
  Nummer 2 = Define a-lash. ->
  - den funker virkelig bra syntes jeg og fremmhever øyevippene dine godt å klumper ikke øyevippene sammen slik at de blir godt fordelt.
  Nummer 3 = The colossal volume express. ->
  - Dette er den mest brukte maskaraen i hele Europa. Så det sier jo litt, jeg tror nokk de fleste har prøvd denne. Den er utrolig god i begynnelsen, men når det begynner og minke med litt maskara så funker den ikke like bra.
  Nummer 4 = Volume Express Turbo boost.->
  - Den er ganske lik som nummer 2 funker nesten like bra. Og den passer bra for mine øyevipper.
  Nummer 5 = Loreal longitude. ->
  - Funker bra, gjør ikke så veldig lange vipper. Men den får øyevippene dine til og virke som om det er flere av dem. Den for med de små vippene som ikke alle mascaraer klarer og få fram.

  Men selvfølgelig, alle har forkjellige øyevipper og ikke alle passer disse mascaraene men de med øyevipper som er korte tror jeg nokk disse mascaraene vil funke bra for..

  BYEBYE
  -prøvd noen av disse?
  -Syntes dere noen er bra? eller om de er dårlige?
 • Hårfarge problemer.

  Hei å hallo. Jeg har tenkt litt på det med farger og sånn i det siste. Og egentli tenker jeg at jeg kanskje skal farge håret brunt etter sommeren, men vil ha blondt på sommeren siden det er liksom litt gøy hehe. Hva syntes du? Mange som syntes jeg burde farge det brunt men jeg er litt sånn feig da. Men vertfall den naturlige fargen min er da mørkeblondt. Ikke så veldig vakkert da men naturlig er det vertfall.


  Det venstre bildet er nesten den naturlige hårfargen min, men ikke helt. Det høyre bildet er min nåværende hårfarge Lyseblondt men ikke hvitt. Btw dårlig bilde det til høyre, fant det i farten.                                                                           BYEBYE
  -Hva syntes dere jeg burde Blondt eller Brunt?
  -Hva passet jeg best, nesten naturlig eller ikke?


  og foresten! jeg er med i en konkuranse der en jente kan lage header til deg link = WWW.THEHIBI.BLOGG.NO
 • HOT OR NOT?


  Min meining er definetivt NOT ! bare tenk å gå i de skoene der,
  hadde jo sikkert fått 1000 gnagsår. uff

  BYEBYE
  - hva syntes du? Hot or Not?
 • Video av når jeg sang på UKM i år .


  Når jeg sang på ukm. Ann mari på Gitar og Anna på fløyte
  hadde en kraftig øyebetennelse og var sykt forkjølet når jeg stod der og sang
  så det var jo veldig bra med masse lys i øynene + jeg bruker jo linser. Foresten beklager
  dårlig redigering, er ikke så flink så avertil så spoler videoen seg fort fram osv.
  vist dere vil se flere filmer av meg når jeg synger elns så kan dere gå inn på : http://www.youtube.com/user/kr1st1ne95

  BYEBYE
  - hva syntes dere ? • hits