kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hvilket bilde er finest?

Kjeda meg litt her i stad, så da satt jeg med ned i photoshop å redigerte litt. Var egentlig ikke noe spesielt, bare gjorde det litt i farten. Any ways, hva syntes dere? Første bilde er redigert, 2bilde er uredigert. - hvilket av bildene likte du best? redigert vs uredigert.

see ya - kristine

 • Voldtekt fører til psykiske skader!

  Voldtekt er noe av det verste jeg vet om. Men som tar utnyttelse av jenter, og i noen tilfeller unge gutter. I Norge er det 8.000 - 16.000 jenter som blir voldtat, eller  forsøkt voldtatt vert år.. Den smerten man bærer resten av livet, på grunn av en person. Som på en måte " tok " en del av deg. Mennesker som har vert gjennom dette blir merket for livet psykisk og noen ganger fysisk. Jeg blir virkelig helt kvalm av å tenke på det, og jeg ønsker ikke min verste fiende en slik opplevelse. Mange jenter som går gjennom dette, inneslutter seg selv. Blir redd på natten, redd for at noe skal skje igjen. At denne mannen skal komme tilbake, man frykter å leve. For man vil ikke gå igjennom noe slikt igjen, og i mange tilfeller vil man gjemme seg av skam.. At noen tar på en, rører en fysisk. Kan virkelig gjøre deg gal, man føler seg verdiløs, og ikke minst er det så privat.. Den ene tingen vi skal kunne kontrollere fult selv, får du ikke kontroll over lenger. Disse følelsene må virkelig være vonde , jo helt forferdelig! Derfor skriver jeg om dette emne på bloggen min, det er veldig viktig å tenke på. At slike ting skjer, og derfor være mer ops på hvem man forholder seg til. Pass på deg selv, du vil ikke oppleve noe slikt. Alle tror, at slikt aldri vil skje med en selv. Likevel, det vet vi aldri.

  Tenk på hvem du kanskje sitter i bil med, eller hvem det er som følger deg hjem etter fest. Tenk over det vennlige fjeset, som bare vil " hjelpe " deg..

  ( dette er forresten et allerede publisert innlegg, men tenkte jeg skulle legge det ut igjen )

  - har du noen meninger rundt dette emnet?

  see ya - kristine

 • Dette kalles talent !

  Idag tenkte jeg at jeg skulle reklamere litt for Jørgen. Han har et stort talent når det gjelder tegning og han er virkelig bare helt fantastisk! Jeg legger ikke bare ut denne videoen fordi jeg kjenner han, men også fordi jeg syntes den er verdt å se. Han er bare helt utrolig talentful. Her tegner han House fra serien på Nrk, jeg andbefaler dere å se denne videoen, dere vil bli helt forbløffet. ( Jørgen er 17, og vet ikke hvor lenge han har tegnet )

   Her er link til channelen hans på youtube:   http://www.youtube.com/user/Yourfavoritedrawings

  - hva syntes du?

  - er han ikke flink?

  see ya - kristine

 • Har hatt en helt herlig helg! ( bilder)

  De siste dagen har bare vert så herlige ! De har rett å slett vert helt fantastiske, jeg har nemmelig vært på lederkonferanse og expect på kveldene de siste tre dagene. Jeg har virkelig kost med masse med utrolig herlige mennesker. Så jeg har hatt veldig lite tid til bloggen, men det overlever vi vel? For nå blir det blogging for fult! Her er et par bilder fra den herlige helgen min. ( Nå skal jeg forresten øve til Tysk prøve, wish me luck?)  Forresten, vist dere lurer på hvorfor det eine bilde av meg er opp ned. Så er det fordi jeg ikke hadde bry til å snu det.. Haha, jeg er så slapp av og til.  Bare så dere vet det så er det mange flere bilder, så kanskje jeg tar et sånn ekstra innlegg seinere idag med resten av bildene. Syntes dere jeg burde legge dem ut ? Eller?

  - hva har du gjort denne helgen?

  - har du hatt en god helg?

  see ya - kristine

 • Spring is right around the corner

  Jeg må bare si det at dere lesere er så herlig, jeg blir virkelig bare helt i ekstase ! Setter så pris på når dere kommenterer, og selvfølgeli skal dere få kommentar tilbake! For dere er jo bare helt awesome alle sammen! Været ute er bare helt herlig idag, jeg har virkelig fått den følelsen av at våren er rett rundt gjørnet. Så når våren først kommer, så er ikke sommeren langt unna! Wiii, gleder meg til sommeren! Da skal jeg ta så mange bilder og kose meg som bare det! I really just can't wait! Lette klær, bading og mye mye morro. Denne sommeren blir best, rett å slett!

  (bildene er fra weheartit)

  - gleder du deg til sommer?
  - hva syntes du om bildene ?

  see ya - kristine

 • Her skal vi på ferie i sommer !

  Som jeg tidligere har nevnt, så skal jeg og Chanel ( besteveninna mi) sammen til Italia i sommer. Med mine foreldre selvfølgelig + lillesøster, og en til familie. Vi skal til et sted som heter Pescara og det skal vist nok bare være helt nydelig der. Jeg har søkt opp på hotellet og stedet vi skal på og fant noen bilder. Så tenkte jeg skulle legge dem ut her. Jeg gleder meg så masse til vi reiser, det blir nok den beste ferien jeg noen gang har hatt! Dette blir andre gangen min i Italia da. Så det blir ikke min første tur ned, men det blir Chanel sin. 

  Her så dere bilder av hotellet + stranden som ligger et par hundre meter unna. Dette blir awesome!

  - skal du på ferie i sommer ?

  - har du vert i Italia før ?

  see ya - kristine

 • what a wonderful world

  Akkurat nå skinner solen og jeg har en god og varm følelse i meg. Jeg tror dette kommer til å bli en fin dag, og takk gud for det. Jeg trenger en god dag! Hør på denne sangen så får du garantert en herlig følelse i kroppen! Jeg gjorde vertfall det. Noen sanger gir meg bare så herlig følelse! Det er digg.

  - har du hørt sangen før?

  - hva syntes du om sangen?

  see ya - kristine

 • Der oppe i skyene, der vil jeg være

  Akkurat nå ligger jeg bare her og ser ut av vinduet. Jeg ser på skyene som passerer å tenker på hvor sakte de beveger seg frem, men så fort de plutselig er vekk igjen. solstrålende treffer kroppen min, og jeg har en rar følelse i kroppen. Jeg ligger her bare, meg og mine tanker.. Hva om jeg kunne flydd, hadde ikke det vert deilig. Kunne fly der oppe blant fuglene , se på de små menneskene som vinker til meg.  Oppe med himmelen, alt som  vi ser , men ikke kan føle. Skyene som vi vet er noe, men vi ikke kan ta på.. Det er så fint, vakkert,  men hva får vi vel ut av å  bare se på det? Tenk om vi kunne opplevd livet der oppe, opplevd det som fuglene ser hver dag. Oppleve den fuktige følelsen av når man flyr gjennom en sky, eller den deilige følelsen av å se så stort landskap at vi skjønner dette ikke kan lages av en menneske hånd. Tenk om menneskene en gang kan fly? Isåfall, så vil jeg være med å oppleve det. 

  ( bilde er fra google )

  - har du lyst til å kunne fly en dag?

  - har du tenkt noen av disse tankene?

  see ya - kristine

 • JEG VIL LESE/KOMMENTERE DIN BLOGG

  Idag har jeg hodepine pluss en helt gyselig kvalme. Magen vrir seg praktisk talt og formen min er ikke på topp. Halsen min er sår og vond å jeg er hes + forskjølet.. Så man kan jo ikke akkurat si at jeg føler meg helt på topp, men fordi jeg da er hjemme fra skolen å har nada å gjøre enn å syntes synn på meg selv. Så vil jeg lese + kommetere på deres blogg. Så , noen som vil jeg skal ta turen innom? Kanksje jeg blir fast leser, vet jo aldri hehe. 

  Et bilde av meg når jeg kledde meg ut som engel til en utklednings greie. Eller karnval heter det vel.

  - Hva heter din blogg?

  see ya - kristine

 • Mops er bare helt nydelige

  Jeg må innrømme at jeg har en svakhet for litt spesielle ting. De fleste vil vel si at Mops, som er en hunderase er ekle på grunn av øynene og rynkene. Jeg sier motsatt, jeg syntes bare denne hunderasen er helt fantastisk! Disse hundene er så skjønne og søte. Jeg har bare falt helt pladask for dem, jeg mener det virkelig. Jeg elsker denne type rasen, de er så søte og nusselig. De er liksom litt rare og det gjør dem vakre. Vertfall i mine øyner!

  -syntes du denne hunde rasen er ekkel eller nusselig?

  - kunne du tenkt deg å hatt en slik?

  see ya - kristine

 • I appreciate my little sister

  Jeg har en lille søster på 8 år som de fleste vil si er hyper, og gal etter oppmerksomhet. Hun sitter som regel aldri stille og er veldig bestemt,  men hun er også en av de herligste jeg vet om. Hun har noen sider med seg som jeg setter så stor pris på. Noen av de tingene hun gjør som jeg bare smelter av:  Er at hun har et bilde av meg på rommet sitt som hun har satt opp selv. Hun ser opp til meg, og det legger jeg veldig merke til. Som at hun kjøper samme sko som meg, liknende kåpe og skal bruke luene mine og skjerfene. Hun er også den blideste jenta på jorden til tider spesielt når jeg setter meg ned med henne og ser en film. Hun er veldig oppfinnsom og vil gjerne bruke tid på å lage nye oppfinnelser. Det jeg setter mest pris på er at hun er min søster, og jeg er sikker på at når vi blir eldre. Kommer vi til å ha det beste forholde som finnes. Jeg vet at hun kommer til å bli min bestevenn å jeg hennes, for vi er veldig like og har like trekk. Både på utsiden og innsiden, samtidig som vi er veldig forskjellige. Når alt kommer til alt, så er jeg ufattelig glad i denne lille bråkmakeren min ♥  - har du en søster?

  - isåfall hvordan er det?

  see ya - kristine

 • Mine tanker rundt Twilight

  Akkurat nå holder jeg på å se Twilight, den første filmen! Den første filmen bringer tilbake så mange minner, minner fra når jeg gikk i 8 - 9 klasse. Husker alle gangene jeg så den filmen med forskjellige folk, vi hadde det alltid så gøy. Så når jeg ser på Twilight så flyr jeg liksom litt tilbake i tid og får den samme følelsen som jeg hadde da. Uansett Bella og Edward er jo bare helt utrolige, vet ikke hvordan jeg skal sette ord på dem. De er litt snåle, men på en god og fin måte. Jeg elsker den vampyr slash menneske dillemaet de har. Twilight er en utrolig herlig film, vertfall i mine øyner.  - liker du Twilight?

  - liker du forholdet til Bella og Edward?

  see ya - kristine

 • I got a new spring jacket from Blikkbox

  Idag har jeg vert i kr.sand. Skulle hovedsakelig ut for å gå til tannlegen, men det varte bare i sånn 15 minutter. 10 minutter på venterommet og 5 hos selve tannlegen haha! Så da ble det litt tid til overs, så meg å mamma gikk litt rundt på kjøpesenteret. ( Tannlegen er i samme bygget som kjøpe senteret haha) Så jeg har kjøpt meg ny vår jakke! Det var utrolig herlig å få ny jakke. Jeg har egentli aldri hatt en ordentli jakke beregnet for vår før. Så det var litt deilig å endelig få en. Har seff dongeri jakke og skinn jakke, men føler ikke de er så spesielt vår. De er litt mer vår, høst og litt sommer jakker. Jakken er faktisk grønn, ja grønn! Tenk det, altså før ville jeg ikke nærme meg den fargen. Nå elsker jeg den da!  hehe, her var det masse tommel opp ja. Jakken er fra blikkbox til 400 kr. Veldig deilig å god å gå med, den kan også strammes inn i midjen ut i fra hvor smal midje du har. Veldig god jakke som kan brukes lenge uten å bli ødelagt. ( sa damen i butikken ).

  - hva syntes du om jakken?

  - har du kjøpt vår jakke?

  - liker du grønne jakker?

  see ya - kristine

 • En liten titt innom bloggen

  Jeg tenkte jeg skulle poppe innom bloggen å ønske alle dere herlige lesere en fin dag! Jeg føler dette kommer til å bli en god dag. Vet ikke hvorfor egentlig, jeg føler bare det. I dag skal jeg til tannlegen, så jeg reiser fra skolen klokken 12! Som da er herlig med tanke på at jeg slipper resten av skole dagen. Jippy!  

  - hva skal du idag?

  - lenge siden du har vert hos tannlegen?

  see ya - kristine

 • Change is scary, but useful.

  Mange ganger får jeg høre det at forandring fryder, men forandring er også utrolig skummelt. Det å forlate noe gammelt, kjent og godt, det er skummelt. Noe som du har så mange gode minner med. Det er skummelt selv om du så dypt trenger noe nytt. Det er skremmende, samtidig som det er spennende. Jeg tenker ofte at jeg trenger en forandring i livet mitt, jeg trenger noe nytt. Samtidig som jeg vil ha noe nytt, så tenker jeg også " hva, om denne nye tingen ikke er som jeg ønsker. Eller  hva om dette nye som kommer inn i livet mitt, eller som skal skje i livet mitt. Viser seg å bare være en stor ny skuffelse" Jeg har en stor redsel når det kommer til dette, men samtidig så vil jeg vel angre vist jeg ikke tar den sjangsen? Konklusjonen min er at forandring er skummelt, forandring bringer frem redsel og usikkerhet, men forandring gir deg mange nye opplevelser som du får bruk for senere i livet. Uansett om forandringen bringer til en vond eller god opplevelse, så er det jo noe du vil lære. Så når alt kommer til alt, så er vel forandring en bra ting. Ja, det er vel en bra ting?  - har du gjort deg noen meninger rundt dette?

  - syntes du forandring er skummelt?

  see ya - kristine

   

 • Nå er vi endelig på vei mot vår!

  De siste dagene har vert så herlige, snøen smelter og jeg har våknet til fuglekvitring. Har virkelig fått den følelsen av at vinteren er over og vi er på vei mot noen varmere og mer grønne dager. De siste to dagene har jeg også vært hjemme fordi jeg er syk, men orker ikke å gå mer i detaljer på akkurat det emnet. I morgen skal jeg på skolen da, det må jeg , det er jo tross alt siste halvåret i 10 ende klasse som gjelder.

  - er du glad for at snøen er vekk?

  - føler du vi er på vei mot vår nå?

  see ya - kristine

 • Her er min plan, jeg skal bli sunn og trene mer!

  Jeg har aldri vert den typen til å trene, jeg har heller aldri vert den mest atletiske personen. Jeg bruker alt for mye tid forran dataen og tv'n.. Jeg spaserer aldri noen steder fordi jeg bor på et øde sted, der det ikke er så spesielt mange mennesker. Når jeg var liten hadde jeg ganske god form, var rask, og hadde utrolig store arm muskler. Jeg klatret hele dagen og lekte ute i skogen, når jeg ble større så minket dette mer og mer. Interessen for klatring har alltid vert der, jeg har bare ikke utviklet det noe mer. Jeg kan innrømme at i det siste har jeg lagt på meg litt og kondisen er virkelig dårlig.., (Av forskjellige grunner da. ) Så nå har jeg bestemt meg for å leve mer sunt, jeg skal spise sunt og motivere meg selv til å trene! Før sommeren i fjord så syklet jeg en del, jeg syklet mot lyngdal og hjem igjen. Dette gjorde jeg rundt om 2 uker og jeg merket at jeg faktisk ble mer lykkelig og glad! Så denne metoden har jeg bestemt meg for å gjøre igjen, ikke for å slanke meg eller noe, men for kondisen og adrenalinet! Jeg skal leve mer sunt, få en sunn kropp og være mer aktiv. Jeg tror virkelig at akkurat trening kommer til å hjelpe meg angående mange av problemene mine.Så idag når jeg skal til frisøren på svennevik skal jeg rett å slett sykle ut! Jeg tenker og at  noen dager skal  jeg stå opp ekstra tidelig og sykle til skolen. For dere som vet hvor jeg bor, så sier jeg bare " ja, jeg er litt gal for øyeblikket " .. Jeg tror virkelig dette kommer til å funke, så ønsk meg lykke til og når jeg mister motet! Så må dere ( venner som leser innlegget ) prøve å motivere meg igjen.  + sykkling starter alltid tankegangen for meg, så det betyr mer inspirasjon og bedre innlegg! Så dette er jo et pluss for bloggen og , vi snakkes i morgen så skal dere få se den nye frisyren min.Dette er den type maten jeg skal spise nå når jeg får godteri kick. Skal spise masse frukt og slike godsaker, ingen chips   og sjokolade osv osv! Wish me luck, because I loove chocolat!

   

  -høres dette smart ut?

  - trener du mye ?

  see ya - kristine

 • I believe in change.

  Denne Påsken reiser jeg og andre ungdommer ned til Romania for å være med en organisasjon som heter Europa i fokus. Vi skal besøke slummene der nede, og møte mennesker som jobber med å bekjempe fattigdommen. Vi skal blant annet være med ned i slummen og kloakken. Vi skal også på besøke til et dagsenter som vi er med å støtter. For øyeblikket holder vi på og samle inn penger og klær, leker osv til de fattige der nede. Vi skal også levere ut noen av disse klærne og lekene til menneskene der nede selv.

  Før finanskrisen i Romania var det " bare " 1000 barn som levde i kloakken. Nå er det dobbelt så mange som bor der nede. I kloakken er det en helt gyselig stank , men den bringer også varme. Temperaturen i Romania er så lav at det virkelig er ummenskelig for både barn med klær og barn uten klær, derfor har de ikke noe annet valg enn å bo i kloakken.  Her er et bilde fra kloakken. 

  Her er det et bilde av to barn som har fått klær fra denne hjelpesendingen tidligere.

  Her er landsbyen som mange av menneskene der nede bor i.

  Her er et til bilde fra kloakken , tilstanden disse menneskene bor i er virkelig ummeneskelig.  Hope Community centre er en bygning som hjelper menneskene der nede. Her kommer vi til å tilbringe en del tid og de jobber for  å få barnehage, dagskole, kirke, medisinsk og familie rådgivning, jobbtrening og mye mer for menneskene der nede. Budgettet på senteret ligger på 3000 Euro per måned. Dette tilsvarer rund 25 000 kr per måned og rundt 800 kr per dag. Dette dekker: Lønn, vann, strøm, gass, sikkerhet, telefon og diverse..

  Fra og med 2011 så begynner de også med å servere mat til barn på senteret. Prisen på dette ligger på rundt 150 euro per uke, altså ca. 1300 norske..


  Høsten 2010 samlet vi inn 73 000 kr som dekker 3 måneders bruk av senteret. Så vi har kommet godt i gang, og jeg tror denne turen kommer til å gi meg så mye. Så mye mer en jeg kan tenke meg, denne turen kommer nok til å gi meg mye mer livs erfaring og mer forståelse ovenfor med mennesker i forskjellige situasjoner. Jeg håper virkelig at vi kan gjøre en forandring og det tror jeg vi kan. Jeg andbefaler alle som leser dette innlegget om å bli med på noe lignende. Sannheten er at selv om vi ikke kan gjøre en forandring for alle ved det første. Så er det en start, en start som gjør en stor forandring for de menneskene vi hjelper og det er viktig. Det er virkelig viktig!

  ( Mye av denne informasjonen er skrevet av fra siden vår http://www.onefokus.no/make-a-change/hope-community-centre/ )

  - ville du vert med på noe slik vist du fikk muligheten?

  - hva syntes du om denne saken ?

  see ya - kristine

 • More photos from my summer

  Fordi den forrige sommeren min bare var helt fantastisk, så tenkte jeg at jeg kunne legge ut flere bilder av den. Jeg hadde så mange fine og gode opplevelser, kommer nok ikke til å glemme den sommeren så fort. Tror det er en av dem jeg virkelig kommer til å huske, alt var så godt. Jeg kan jo si at forrige sommer var jeg virkelig lykkelig, virkelig! Savner den utrolig mye, så her er en trip down memorie lane . Vet kvaliteten på noen av disse bildene suger en del, men hadde ikke speilrefleks da hehe

  haha jeg får sånn sommerfølelse av å se på disse bildene ,  er litt gøy.

  - har du noen fine bilder fra sommeren?

  - hva syntes du om mine bilder?

  see ya - kristine

  forresten jeg utfordrer alle som leser dette innlegget til å legge ut sommer bilder på bloggen eller facebook. Det er jo kjempe morro å se på slike bilder, syntes jeg vertfall!

 • This is what I miss about summer

  Dette er det jeg savner mest med sommer : Når man kan sykle til stranden, sette seg ned å føle sand kornene sile mellom tærene. Den deilige følelsen av vinden som treffer deg i det sekundet du føler du kommer til å svime av på grunn av varmen. Når du skjenner grill lukten som sitter fast i klærene dine som et tegn på hvor koselig kveld du har hatt. Når man dukker under vann og nesten blir " drept " av en mini krabbe. Jeg savner sommer så utrolig mye! Gleder meg til neste, den skal bli den beste av de alle!

  Her var noen bilder fra sommeren min, de fleste bildene er fra Italia turen.

  - savner du sommer?

  - gleder du deg til sommeren?

  see ya - kristine

 • I always hide, but now I'm gonna rip of this mask

  Jeg føler det er så mange som bærer masker, masker med tårer, vonde sår , kjærlighets sorg, vonde minner og dårlig selvtillit. Hver dag ser jeg mennesker som praktisk talt skriker ut at de vil være spesielle! At måten de oppfører seg på, ikke er slik dem er. De er bare redde for å vise hvem de er, hva de står for! Det er virkelig trist, virkelig. Jeg kjenner det dypt inni sjelen, det er så feil. Vi er alle så værdifulle, vi er alle så spesielle og gode! Hvorfor skal vi gjemme oss under en maske? Hvorfor skal vi la nederlag og redsel ta overhånd, det ødelegger så mye for oss. Ekte mennesker, er som regel de menneskene som har mest kjærlighet og styrke rundt seg. Ikke gjem hvem du er, for du er spesiell , du er fantastisk akkurat som du er. Ikke vær noen andre, ikke ha samme meninger som andre, finn dine egne meninger. Det du sier og står for det er ditt, og det er det du tror på. Ikke herm og ikke lat som du ikke er til. Ikke gjem personligheten din, for det er den folk vil ha! Vi vil ikke ha mennesker som skjuler hva de står for og hvem de er. Ja kanskje det er lettere å gjemme seg, det skal jeg ikke nekte for. Fordi jeg gjemmer meg ofte jeg og, men gå ut til den store verdenen og ta den med storm! Verdenen roper på deg, så riv av masken og lev livet fult ut for den DU er!

  - hva syntes du om dette emnet?

  see ya - kristine

 • A girl doesn't need anyone who doesn't need her.

  Vi jenter har en tindens til å holde fast på noe som vi skulle gitt slipp på for lenge siden. Vi holder på det lille håpet om kanksje han vil komme tilbake eller kanskje han vil kjerpe seg. Sannheten er jo, trenger vi noen som ikke trenger oss? Er vi ikke bedre enn det? burde vi ikke bli behandlett med respekt og kjærlighet? Jo, det er i grunnen en selvfølge. Jeg kjenner mange som sitter å lurer på hvorfor akkurat han ikke liker henne. Burde ikke vi jenter finne oss en som elsker oss like mye tilbake, en som vil reise til månen for deg. En som vil reise fra den ene enden i verden til den andre bare for å se deg.. Det er det vi fortjener, så ikke blir fornøyd med en som ikke fortjener deg.. Eller en som ikke elsker deg for den du er, vi trenger ingen som ikke egentli trenger oss.

   

  - er du enig / uenig med meg?

  - har du noen tanker rundt dette emnet?

  see ya - kristine
 • hits