kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Bilder fra Onsdagens opptreden!
Her ble kvaliteten litt dårlig, men måtte lagre bildene fra Facebook og prøve å redigere litt på dem. Noe som bare gjorde dem værre, menmen!

- hva syntes du om bildene?

see ya - kristine

 • Kos med klassen

  Idag har vert en chill dag med kake og kos! Nå skal jeg snart ha sangtime så vi snakkes!

 • Nelly shoes, I like!

  For noen måneder siden hadde jeg en "sko periode", der jeg gikk helt berserk og kjøpte hvertfall 5 par på en uke. Dette er altså ikke normalt for meg, jeg pleier som regel være ganske rolig når det kommer til skokjøp. Virker som at skomonsteret har våknet opp igjen å jeg kan ikke vente til neste lønning kommer! I wan't new shoes. Hva syntes dere om disse to Nelly skoene? Husker ikke prisen, men er veldig fornøyd med dem.. Uten om at størrelsene var litt rare, det ene paret er hakket for lite og det andre paret er hakket for stort. Begge er i størrelse 38.

  - do you like my Nelly shoes?

  see ya - kristine

 • Practising

  Akkurat nå øver vi til sister act musikalen!! Dette blir rått, gleder meg masse til i morgen:) woho

 • Fin dag med masse sol!

  Idag har jeg hatt en super dag med øving til Sister Act! I morgen blir siste inspurt før vi fremfører på Onsdag, jeg gleder meg masse til å opptre for den gamle skolen min, det blir moro. Ellers så har jeg vert på Jonas B med Malin og spist litt. Det er så deilig med sol ute nå, herlig!  - hva har du gjort idag?

  see ya - kristine

 • Bra helg, bra dag godt liv!

  Det er så morsomt å våkne opp å ikke ha peiling på hva man skal gjøre.. Personlig hater jeg å kjede meg, men det er litt godt av og til. Når man er så opptatt til å ikke kunne kjede seg så har man alt for mye å gjøre. Skal på jobb ikveld, forhåpentligvis skal jeg ikke jobbe neste helg, jeg trenger en pause nå! Har blitt hakket for mye i det siste, men nå må jeg virkelig kjerpe meg og få fokuset mitt på musikalen. Jeg har hatt en tålig bra helg, så kan ikke se tilbake og si at den var dårlig. Så det er jo et godt tegn! Håper neste helg blir like bra.

  Forresten hva syntes dere om den nye headeren?  - har du hatt en fin helg?

  see ya - kristine

 • En liten peptalk

  Det hender jeg får en del spørsmål om hvordan jeg takler å tape. Jeg er vant til å ikke skåre høyest eller å alltid vinne. Tro det eller ei, men jeg er mest vant til å bli skuffet. Selvfølgelig tror jeg på meg selv, og vil aldri gi opp på sang! Jeg mener, det har vert mye nederlag i det siste. Jeg har følt meg litt ubrukelig, eller ikke god nok. Sannheten er at jeg er god nok, og jeg vet at en dag så vil det snu seg, så vil kanskje akkurat jeg dra avsted med seieren. Jeg hater å tape, syntes det er helt forferdelig, men bare når det gjelder sang. Har vert mange ganger der jeg har hatt lyst til å legge meg ned, grine en hel dag for jeg føler motgangen er for stor, og jeg er tross alt bare i begynnerfasen. Likevel så klarer jeg alltid å samle meg sammen, musikken drar meg tilbake. Jeg vil aldri klare og gi opp på noe som betyr så mye for meg. Uten musikk i livet så er jeg ikke meg selv, jeg mangler nemlig en stor del av Kristine vist jeg ikke får opptredd. Jeg kan ærlig si, at vist jeg hadde mistet stemmen så hadde jeg følt meg ubrukelig. Når jeg ikke kom videre på UKM i år, så følte jeg meg som drit ja jeg gjorde det. MEN, jeg kom over det og en dag så vil de dommerne se hva de gikk glipp av. Jeg vet jeg er god, jeg vet hva jeg kan og jeg skal love dere at dere skal få se det en dag. Kanskje ikke idag, men snart vil dere forstå at jeg ikke er ubrukelig men mer enn brukelig!   Ja og det var dagens peptalk til meg selv, haha!

  - følt det liknende?

  - gir du deg selv en peptalk ofte?

  see ya - kristine

   

 • En uke igjen til musikalen!

  Nå gleder jeg meg masse masse! Er bare en uke igjen til teppet trekkes opp og vi står der på scenen. Jeg må innrømme at den scenen jeg syntes er gøyest er når jeg "krangler med faren min". Vi har dratt inn litt humor i akkurat den scenen, så det blir gøy. For dere som bor i Lyngdal, komkom! Det blir bra, pluss vist du er interessert i musikklinjen så er dette en fin måte å få en liten smakebit av hvordan den fungerer. Tror det blir vert å betale bittelittegranne for bilettene! 

  Her kan dere bestille biletter: http://www.lyngdalkulturhus.no/scene/?id=14116  - har du vert med på musikal før?

  see ya - kristine

 • Matteprøve

  Nå sitter vi på bibiloteket og slapper av. Vi har hatt matteprøve, men den gikk dårlig. Jeg ville fortelle dere hvor awsome Vilde og Kristine er. De er to utrolig snille og gode jenter! Ellers sitter de og snakker om bloggere og hvordan de kler seg. Ganske kjedelig og høre på egentlig, men jaja.

  - Linn

 • Feeling good

  Da er jeg på vei hjem over, har hatt to lange dager nå, så nå skal jeg ned til Lyngdal å kose meg litt på Jonas b med god mat. Woho jeg har forresten fått blogg app på iphonen , herlig!!

 • Hvilket bilde er finest?

  Nå kom jeg just hjem og begynte å redigere litt på noen bilder. Hvilket syntes du var kulest?

  - hvilket av disse tre var kulest?

  see ya - kristine

 • Mitt eget lille paradis

  Nå er jeg virkelig klar for å komme meg vekk herifra! Er lei av Lyngdal, er lei av at det er så lite. Føler jeg bor i en kasse som bare gir meg små muligheter. Jeg er klar for å flytte, ja jeg er klar! Likevel så frykter jeg det, er redd jeg kommer til å miste alle i Lyngdal. At når jeg først er hjemme i helgene så er jeg "glemt vekk". Dette er en skummel tanke, som jeg prøver å skyve vekk, men det er litt vanskelig. Vertfall når dagene mine går på og myldre om hvordan det blir å bo i Kr.sand. Jeg mener, det er bare en time unna, men de som kjenner meg vet at jeg bor på bonnelandet og har så og si ingen naboer. Akkurat nå bor jeg i et Paradis, på sommeren vertfall. Det er helt fantastisk nydelig her. Er jeg klar for å flytte til en liten hybel i store Kristiansand? Der jeg kjenner ingen! Likevel, jeg er klar for noe nytt. Så jeg skal klare og glede meg mer enn å grue meg, det blir fantastisk å bo alene og styre mitt eget liv. Jeg er klar, men litt redd.

  - er du redd for å flytte?

  - bor du på bonnelandet?

  see ya - kristine

 • Oh I'm just very happy!

  Sykt deilig å ha fått Iphonen nå. Anbefales på det sterkeste! Selv valgte jeg den hvite modellen. Det er skikkelig morsomt hvor mange forskjellige aps man kan få. Min favoritt er selvfølgeli Instagram, det er jo helt fantastisk. Selv følger jeg Andrea Badendyck og Fanny, toppbloggere ♥. Har ikke hatt tid til å utdype meg veldig i telefonen enda, but I must say, I believe this is going to be a long lasting relationship!
  - har du Iphone?

  - bruker du Instagram?

  see ya - kristine

 • I wanna feel inspired


  weheartit ♥

  - blir du inspirert ?

  see ya - kristine

 • Nam nam!

  Nå ble jeg just ferdig med å lage min egen versjon av Pytt i Panne eller som jeg kaller det "potetgryte". Dette er noe Pappa lærte meg når jeg var mindre, og begynte å interessere meg litt for matlaging. Vil ikke si jeg er en mesterkokk, men denne såkalte potetgryten er utrolig lett å lage, og ikke minst veldig god! So here we go


  Man starter med og kutte potetene og pølsene i småbiter, så legger man det i en panne med olje og rører rundt til potetene stekes og får en fin brunfarge.


  Når potetene begynner å få litt farge og pølsene ser "stekt" ut, så kan du ta en klatt med Melange smør oppi.
  Salt og pepper er utorlig viktig at du ikke glemmer, gjør ingenting om du overdriver litt med påføringen, litt mye salt og pepper gjør ikke noe, så lenge det ikke blir et svart dekke på toppen av potetene.

  Så til den siste "finishen" så må du påføre melk, og la det synke inn i potetene. og voila potetgryte som smaker veldig veldig godt! Nå skal jeg kose meg med maten og pepsi max imens jeg ser på serier!

  - noen gang laget noe lignende?

  see ya - kristine

 • Vår følelse!

  For en deilig dag! Været ute er helt fantastisk, det lukter til og med vår. Føler våren har begynt å snike seg frem nå, det skal bli deilig å kunne kle seg litt mer lettkledd. Personlig liker jeg ikke å gå med for mye klær, føler meg så innepakket og klein. Er mye deiligere å gå i shorts, singlett + en søt liten jakke. Må bare fortelle dere at Bella (katten vår) har vert så plagsom idag, hun mjauer å biter meg i beinet fordi hun ikke har fått viljen sin. Er ikke ofte hun vil kose, men hun liker bare å bli klødd rundt hode, hun liker ikke å sitte på fanget og kose.. Savner den gamle katten, den var så rolig og kosette, ikke bossy og ufordrageli.. Jaja, Bella blir vel roligere når hun får et par år til på seg. 


  Arh, ufordrageli katt altså..

  - har du en kosette katt?

  - føler du vi er på vei mot vår?

  see ya - kristine

 • Vil få meg ny stil!

  Jeg finner så mye inspirasjon hos andre bloggere. For det meste så er det klærene jeg legger veldig merke til, hvordan de redigerer bildene sine og selvfølgelig hva de skriver om. Selv vil jeg gjerne skifte litt stil, føler ikke jeg har så bra stil.. Altså I have my moments, men kunne vert gøy å se like bra ut hver dag istedenfor en Fredag der og en Onsdag der. Jeg er helt forelsket i kles stilen til http://hedda.blogg.no/. Den jenta kan virkelig kle seg! Føler jeg kommer til å forandre litt stil når jeg flytter til K-town, det er tross alt litt flaut å pynte seg her i Lyngdal. Vist jeg går på skolen stelt og pent kledd, så tror folk at "jeg tror veldig godt om meg selv".. Litt teit egentlig, men jeg liker å pynte meg, og selvtilliten øker! Det er en deilig følelse og føle seg bra, at man ser litt flott ut, at man ikke ser ut som en "slask".   Gammelt bilde ja, men har ikke hatt bry til å ta så mange bilder av meg nylig.

  - vurderer du og skifte stil i blant?

  see ya - kristine

   

 • Kino med gofolka!

  Senere idag er det kino med Julie, Charlotte , Runar og Karoline! Blir kjempe koselig å henge med go jentan + Runar. Lenge siden vi alle har funnet på noe i sammen. Igår etter UKM tok jeg turen innom Bursdagen til Charlotte, selveste jenta har blitt 19 år! Litt utrolig å tenke på hvor fort tiden har gått, føles ut som det var igår vi lekte i hagen deres og hoppet på trampolinen. Savner den tiden, ting var så mye lettere, og smågleder ble til store. Skulle ønske jeg hadde tatt med meg det når jeg ble eldre, men virker som at jeg ikke er lykkelig før ting er stort og flott. Jeg har for store forventninger og forhåpninger, skulle gjerne vert et barn igjen, slik at ting kunne blitt litt enklere. Føler jeg har vokst litt for fort opp, har ikke hatt tid til å nyte barndommen før den er over. 
  - kjenner du igjen den følelsen?

  - savner du barndommen din?

  see ya - kristine

 • One step back, to steps forward

  Hey, da er UKM vel overstått. Vet enda ikke om vi kom videre, men det finner jeg ut til imorgen vertfall. Akkurat nå sitter jeg å ser på Frustrerte Fruer på TV og bare slapper av. Det er deilig å kunne hvile ut etter en lang helg. Snart får jeg også beskjed om jeg fikk drømmestipendet, så det gleder jeg meg til. Regner ikke med at jeg får det, var så mange gode folk påmeldte. Likevel så vil jeg ikke gi opp, kommer nok til å søke til neste år også! If you get a step back, you just need to take two steps forward.   Bilder fra pausen på Generalprøven i går. 

  - noe konkuranser du har vert med på i det siste?

  see ya - kristine

 • Ukm imorgen!

  Oh yes, jeg er spent! UKM har vert som en tradisjon for meg, jeg har faktisk vert med hele 6 år på rad. Jeg har altså vert med hvert år siden jeg var 10. Husker første gangen jeg opptredde der, jeg var nybegynner og hadde like mye peiling som en zebra. Jeg løp rundt på scenen og bevegte meg, sang for full hals å bare elsket musikk. Husker at jeg fikk tilbamelding om at jeg ikke måtte være så "overalt på scenen" det var vanskelig å holde lysene plasert på meg når jeg ikke stod stille. Haha, de fleste får tilbakemelding på at de må bevege seg mer, men ikke meg nei. Dette blir nokså sikkert det siste året mitt på UKM, så det blir både litt trist og moro. Har opplevd mange minner på den scenen der, men føler jeg må gi slipp nå ettersom at jeg flytter. Likevel, så vil jeg alltid ha UKM, helt til jeg er 20 vertfall, vist jeg ikke finner noe annet å styre med. Gleder meg masse til å opptre med bandet imorgen, det blir bra! Her er noen få bilder av et av bandene som skal opptre i morgen. Vet at jeg lovte dere et par bilder, men strømmen gikk etter jeg tok disse.  - vert med på UKM før?

  see ya - kristine

 • Wii, jeg har så mye å glede meg til!

  Woho, nå har jeg så mye å glede meg til! Paradise Hotel begynner på Mandag, UKM er i morgen og flere oppdrag i nærmeste fremtid + USA til sommeren! Gleder meg masse. Nå skal jeg ut på Lydprøve, dette blir en busy helg, men også en fantastisk en. Jeg tar med meg kameraet på lydprøven, så blir sikkert noen bilder. Forresten, band navnet vårt er The Occasion! Kult sant?

  - hva skal du gjøre denne helgen?

  - ser du på Paradise Hotel?

  see ya - kristine

 • Ikke vær usikker, vær sterk, tro på deg selv!

  Det finnes mange emner jeg gjerne skulle skrevet om. Det finnes mange tanker og meninger jeg gjerne vil få ut. Noe jeg personlig tenker mye på er mobbing, hva man kan kalle erting og hva kan man kalle mobbing. Selv kan jeg innrømme at jeg har følt meg utstøtt. Ja, jeg har følt meg mobbet, i perioder av livet mitt. Hvem har vel ikke? Det lurer jeg på. Vi har alle blitt behandlett dårlig, alle har opplevd å følt seg mindreverdig. I dagens samfunn finnes ikke noe som et perfekt menneske, selv om vi alle ønsker så sterkt å gi denne merkelappen til alle vi føler er "litt bedre enn oss". Sannheten er, at vi er ikke bedre enn andre! Jeg er ikke bedre enn deg, og du er ikke bedre enn meg. Vi er alle unike og spesielle på hver vår måte, vi har alle våre talenter og ting vi er gode på. Du kan være bok smart, og tar ting lett. Imens jeg kan være flink muntlig, og snakker bra for meg. Du dømmer meg, og jeg dømmer deg. Du misunner mitt talent, og jeg misunner ditt. Vist vi alle hadde vert fornøyd med oss selv, så hadde dette meningsløse ordet "mobbing" blitt utryddet. Usikkerhet er nøkkelen til sjalusi, mobbing, baksnakking og krangler. Vist vi alle hadde lært å være fornøyd med oss selv, så hadde ikke disse ordene vert i bruk, nei de hadde ikke vert her en gang. Vi burde smile mer. 

  Jeg vet vertfall at jeg smiler for lite, skulle gjerne smilt mer, men usikkerheten stenger for gleden jeg så gjerne vil utrykke, men får ikke til. For kanskje de vil dømme meg, vist jeg smiler, vist jeg er meg selv. "Nei, jeg tørr ikke!" Dette tenker jeg, og dette tenker du! Vi har alle følt oss utstøtt, alle har fått tilsnakk over at vi har oppført oss teit, og burde forandre på den vi er. Hvorfor ikke bare være seg selv? Det vil du tjene mest på i lengden, men vi tørr ikke, fordi vi føler ikke vi kan. Mobbing ødelegger for selvtiliten, som ødelegger for fremtiden vår. Idag, så er du ingenting uten selvtilit. Vist ikke du tror på deg selv, så vil ingen andre. Så alt i alt, fjern usikkerheten din, den ødelegger for deg, den ødelegger for andre. Kanksje til og med du har vert med på og mobbe noen? Har du noen gang tenkt på det før, bare fordi du var for usikker selv. Fjern usikkerheten, så vil skoledagen din bli lettere. Ikke vær svak, vis at du tørr! Du vil tjene på det, og du vil vokse på det, bare lev ditt liv uten å bry deg om hva alle andre gjør og syntes om deg. For til slutt, så vil du sitte igjen med så mye mer, enn det mobberne vil, for de vil fortsatt være usikker. 

  - hva tenker du rundt dette emnet?

  see ya - kristine

 • Bling Bling

  Da har jeg fått bestilt meg Iphone 4 s! Tok ikke lang tid før jeg bestemte meg, det måtte bli en Iphone. Så nå har jeg vert rundt å skikket på forskjellige mobil deksler. En av grunnene til at jeg vil ha Iphone er akkurat for det er så mye utvalg blandt dekslene, and I love me some bling!  - hvilken syntes du er finest?

  see ya - kristine

 • I want

  - enig? 

  see ya - kristine

 • Grey's Anatomy, adicted much?

  Lurer på hvor mange ganger Greys Anatomy har fått meg til å grine! Jeg ler når de ler, jeg føler meg forelska når de gjør det og jeg griner når de gjør det. Adicted much? No way liksom! På en måte er jeg veldig trist, for jeg er snart ferdig med hele 8 sesonger.. Jeg gren når Izzy fikk kreft, fikk sjokk når George døde, følte meg tom når Derek ble skutt!  Jeg er virkelig ikke klar for å forlate denne sesongen, kommer ikke til å takle å vente på en ny sesong igjen .. Arh, gruer meg skikkelig til siste episode, heldigvis har jeg rundt om 10 episoder igjen!  - er du Greys Anatomy narkoman?

  see ya - kristine

 • Busy, busy

  Akkurat nå sitter jeg og irriterer meg over at jeg ikke har fått laget en ny header. Det er så vanskelig når jeg ikke har rett bilder, eller noen som jeg er fornøyd med selv. Vurderer å ha en photoshoot snart, men kjedelig å gjøre det alene! Så jeg får vel dra med meg et par venninner denne uken, eller neste. Er tross alt ganske fullbooket fra før av! Denne helgen er det UKM, så det blir nok en del øving fremover. Imorgen skal jeg også opptre på et politisk møte/ eller lignende på Rosfjord. Hadde faktisk planer fra før av, og måtte derme si nei. Likevel følte jeg et ansvar for å møte opp, så det ble til at jeg sa Ja likevel. Hardt å føle ansvar ovenfor slike ting, når man bare blir spurt dagen før, men i og med at dette var i regi med skolen, og avdelingsrektoren så og si sa at jeg måtte gjøre det. Så ble det slik da.
  -  har du mye å gjøre i det siste?

  see ya - kristine

 • Fjern overflaten, det er ikke alltid den er ekte

  Hvem er jeg som person? På hvilken måte kan jeg beskrive meg selv på? Jeg er som regel glad, smiler til alle, til og med de jeg ikke er spesielt fan av. Prøver å gjøre det beste ut av alle situasjoner! Er utrolig slapp, orker ikke gjøre annet enn å sitte hjemme å se på film, drømme meg vekk til noe "bedre". Føler at jeg ikke alltid utnytter alle sjangsene jeg får, ødelegger litt for meg selv i forhold til fremtiden. Noen ganger får jeg disse "rushene" etter jeg har sett en film, eller får en åpenbaring. Igår fikk jeg en slik åpenbaring, når jeg får disse vokser jeg veldig på det. Jeg kan ikke fordra at alle er så pene, blir så misunnelig at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre av meg selv. Jeg dømmer, og jeg blir fort veldig frustrert over hvordan folk oppfører seg, men når det kommer til meg selv, så finnes det ingenting å "dømme". Jeg tror alltid bedre om meg selv, og det tar lang tid før jeg innser at jeg tar feil. Jeg liker gutter med muskler, når jeg ser en gutt med brede skuldre, så faller jeg pladask, selv for den mest overlegne og mentalt "stygge" personen. Jeg syntes smilhul er sjarmerende, og med en gang jeg ser en person med smilehul, så tror jeg automatisk at dette er den mest jordnære personen som fins! En viktig ting med meg, at du skal ikke tro du kjenner meg, før du kjenner meg. Jeg kan ha vert din venn i over et halvt år, kanskje mer. Likevel så finnes det mye under skallet mitt, som bare noen få vet, vist noen vet det i det hele tatt. Jeg er et menneske som har tatt harde valg, gjort feil, gjort bra, forandrett meninger etter bare 10 sekunder. Jeg er utforutsigbar, av og til er jeg stabil, men mest ustabil. Vist du vil bli ordentlig kjent med meg, så fjern overflaten du ser på, for det er ikke alltid den er ekte.   - er du på noen måte lik meg?

  see ya - kristine

 • Aah, the american lifestyle, I'm digging it!

  Hey folkens! Akkurat nå sitter jeg å leser bloggen til http://emmaariansen94.blogg.no/ . Meg og Emma har vert venninner utrolig lenge, og dette skoleåret har hun tilbringt i USA. Når jeg går gjennom bloggen hennes, så blir jeg så misunnelig. For min del, så kunne jeg gjerne hoppet på et fly med en gang, og reist ned. Det har alltid vert en drøm, å kunne gå på skole der nede, men det blir nok ikke før etter videregående. Virker virkelig som at Emma har det helt fantastisk! Hvem sier at å være utvekslingstundent bare går galt? Tror Emma har hatt en utrolig opplevelse, og jeg vet hvertfall at alle oss her nede ifra Spangreid savner henne veldig. Aah, the american lifestyle, I'm digging it!


  Emma håper de tre siste månedene dine i USA blir like fantastisk som de første!

  - har du hatt lyst til å være utvekslingsstudent i USA?

  - har du/vil du være utvekslingesstudent?

  see ya - kristine

 • God morgen!

  God morgen alle sammen! Da har jeg hoppet i dusjen, stelt håret og fått meg en ordentlig frokost. Det er så utrolig deilig å ha tid til å  kose seg på morgenen, bruke litt lenger tid på seg selv osv. Har ikke fått sminket meg enda, så dere får et sminkeløst bilde! Tehe. Dagens planer er som alltid veldig usikre, eller så fins de ikke i det hele tatt? Føler alt blir sånn på sparket i siste liten, det er litt stress egentlig. Jeg liker å ha planene rett forran nesen min, da har jeg tid til å planlegge andre ting i løpet av dagen. I stedenfor å sitte å mumle over hva jeg skal finne på senere.. Stress! Anyways, virker som om ting løsner seg litt mer opp nå! For en lettelse sier jeg bare. Håper dere får en like fin dag som det min skal bli ♥!

  No makeup on.

  - Er du slik at du helst vil ha planene klare?

  see ya - kristine

 • Awesome ny serie!

  Da ble det en rolig fredags kveld på meg! Hadde egentlig planlagt og finne på noe, men virker ikke som at det skjer så mye idag. Så da ble det litt kvalitets tid med film og usunn mat! Akkurat nå ser jeg på The Glee Project, and I love it! Helt fantastiske og utrolige ungdommer, alle så talentfulle på hver sin måte. I'm impressed!
  - sett The Glee project før?

  see ya - kristine

 • Breakfast

  Idag har jeg hatt gulrøtter og dip til frokost! En skikkelig frokost, oh yeah. Not. Uansett, idag er litt av en dag for meg. Det er faktisk første gangen jeg skal være hjemme alene en hel helg. Dere må ikke mobbe meg, for jeg vet jeg er 16 og det ikke er no "big deal". Likevel så føler jeg meg litt bra, bare fordi foreldrene mine stoler på meg. Det er en deilig følelse ja!


  - liker du holiday dipp og gulrøtter?

  see ya - kristine

 • Nytt design ! Like?

  Jepp da har jeg fått meg nytt Design! Som dere ser så har jeg gått for litt lysere farger, det nærmer seg jo tross alt vår. Så følte det var på tide med et litt mer "vår" design. Skal selvfølgelig ikke ta æren for det, for har ikke laget det selv. Er et ferdig design som jeg fant på nettet. Dette er laget av http://meeretea.blogg.no/. Ble veldig fornøyd, men til dere som lurer så skal jeg forandre litt på det etter vert, og gi det min egen vri. Headeren er også midlertidig, fordi jeg ikke hadde tid til å stelle i stand noe ordentlig noe. Er spent på hvordan det blir seende ut til slutt, kommer nok til å bruke litt tid på det imorgen. Så dere får vente i spenning! Tehe  - hva syntes du om det nye designet mitt?

  see ya - kristine

   
 • hits