kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Om meg

Mitt navn er Kristine Johnsen, jeg er en 17 år gammel jente som går på Vågsbygd videregående på musikk linjen. Jeg  elsker og synge, og det er en av de tingene jeg alltid vil ta med meg. På fritiden min henger jeg med venner, jobber, skole, synger, shopper, ja de fleste normale tingene som en ungdom gjør på fritiden. Jeg jobber på Narvesen, og er utrolig fornøyd med jobben min der. På kveldene er det mye filmkvelder som står for tur med herlige venner. Jeg har utrolig mange gode og trofaste mennesker rundt meg, som jeg for alltid vil huske! Jeg er en jente med mange meninger, noe jeg bruker bloggen til! Jeg har også mange tanker, men iblant er det lurt å holde dem for seg selv. Jeg er en utadvent og pratsom jente, med mange drømmer og mål. Vist dere vil vite mer om meg, så er det bare å spør. 


- noe du lurer på?

see ya - kristine

  • MIN HOBBY

    Hele mitt liv, har musikk vert en stor del av livet mitt. Når jeg ble 8. var det interessen startet for fult. Jeg elsker virkelig å stå på en scene, jeg elsker det å unnslippe hverdagen i form av sang. Når jeg står på scenen, så føles det ut som om ingenting kan fange meg. Jeg havner i min egen lille verden. Der det bare er meg, ingen andre. Foreldrene mine støtter meg utrolig når det gjelder sang, det er jeg så takknemlig for. Jeg har og en stor interesse for skuespill, det å tre på meg en annen drakt. Eller i dette tilfelle en rolle, jeg blir noen andre for en stund. Det er også en måte for meg og unnslippe hverdagen på.

    Det finnes ikke noe jeg liker mer, enn å stå der. Oppe på den store scenen, synge ut alt jeg føler. Virkelig bare slippe alt ut, det er en utrolig deilig følelse. Tror ikke jeg kan forklart hvordan opplevelsen min av sang er. Kan jo si , at det er da jeg er lykkeligst. En dag, ønsker jeg å kunne leve av dette. Så vi får jo se hvordan det går.    - har du en hobby?

    see ya - kristine
  • hits