kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Har laget en ny bluse.

Altså laget å laget, men jeg har rekonstruert litt på en av mine bluser. Jeg har da gjort den til en stroppløs bluse. Jeg syntes selv at den ble utrolig stilig, og kommer nok mest sannsynelig til å bruke den i helga. Jeg får se da, men likte den utrolig godt! Hva syntes dere om den ? Jeg må bare si at jeg elsker leopard mønster! Syntes det er så digg hehe.

- hva syntes du om blusen?

see ya - kristine

 • En liten titt innom bloggen

  Ja da sitter jeg på skolen, vi har veldig veldig lite å gjøre. Så da tenkte jeg at jeg like så godt kunne blogge litt. Etter skolen skal jeg på jobb, så på sangtime. Så får ikke tid til å blogge seinere idag, derfor får dere nøye dere med dette innlegget. Hadde just fremføring, tror egentlig ikke det gikk så bra. For jeg snakket nemlig for lenge, ja dere leste rett. Det er ikke alltid positivt å snakke lenge, tro det eller ei.   Webcam bilder blir jo alltid så fine, ikke sant? 

  - hva skal du idag ?

  - har du snakket for lenge på en fremføring før?

  see ya - kristine

 • Mitt favoritt vår outfit !

  Hei alle sammen! Jeg vet at mange jenter har outfits som i mine øyne er veldig kompliserte. sånne klær som tar en evighet å ta på, og som er veldig dillete. Jeg for min del liker noe mer chill. Jeg elsker den litt rocka stilen, jeg liker det litt enkelt. Så derfor har jeg tenkt å vise dere det outfitet som jeg alltid føler meg vell i. Det er vell et av mine favoritt outfits. De fleste bildene jeg tok ble veldig useriøse. Ble lei av å ta bilder, så da ble resultatet litt på kanten.

  Haha, når jeg ser på dette første bilde så tenker jeg bare bimbo. Altså vi tok slike bilder , for moro skyld. Anyways, ikke ta dette bilde seriøst. For jeg pleier som regel aldri ta slike bilder. But a girl is allowed to have fun sometimes? Right.  Skinn jakke er fra : Cubus. Bukse er fra : H&M. Hvit singlett er fra: Vero Moda. 

  Dette outfitet er veldig enkelt og greit! Jeg blir aldri lei av det, digger og bare gå i slike klær. Jeg føler det er litt meg. Jeg føler at det hører til min personlighet, kanskje derfor jeg føler meg så vell i det ?


  - hva syntes du om outfitet?

  - liker du enkle men litt rocka klær?

  see ya - kristine

 • They are the future!

  Når vi møtte barnene på Hope centeret, så var det som en glede kom over meg. Jeg kjente bare inni meg at disse ungene var helt fantastiske! Jeg har aldri i hele mitt liv, blitt tatt så godt imot som jeg gjorde av de små. De kom løpende til meg, gidde meg klem, de ville leke og dille med håret mitt. De ville konstant vise frem kjærligheten de hadde. Jeg har aldri følt meg så beært, og spesiell som det de fikk meg til å føle. Tanken på at noen av disse ungene ikke har muligheten til å føle seg fri og trygg. Er en virkelig vond tanke, det at noen av disse ungene kommer til  å bli slått hjemme. Eller det at de må dele et bittelite falleferdig hus med 10 andre mennesker.  Det verste var at disse ungene bare hadde 7 % sjangse ca for å fullføre high school, dette fikk virkelig hjertet mitt til å knuse.

  Disse herlige små, som har så mye å gi til verden! De kommer ikke til å nå opp til potensiellet sitt. For de sitter fast i en virvell vind av dårlige muligheter, og lite tillgang til en god fremtid. Mange av ungene ble også sett ned på, fordi de var sigøynere. Mange rumenere vil ikke omgås dem. Jeg har virkelig ikke ord, verden er urettferdig! Det er derfor mennesker som meg å deg, må gjøre en forandring. En forandring som vil gjøre det mulig for hvert et menneske her i verden til å kunne nå ut, og leve livet uten skam og frykt! Uten frykt for at noen skal snike seg inn i huset på natten. Uten usikkerhet på om Moren din kommer til å dra fra landet hvert sekund. Uten følelsen av undertrykkelse, fordi du er født på feil sted til feil tid. Vi er de menneskene som kan og må gjøre en forandring! Så hvorfor gjør vi det ikke?

  - hva er dine tanker rundt dette emnet?

  see ya - kristine

 • Opplevelser fra Romania turen.

  Hei alle sammen! Da er jeg hjemme igjen fra Romania, jeg har virkelig ikke ord for å forklare for herlig det har vert. Kjærligheten blandt menneskene der nede var helt utrolig! Omsorgen de viste for hverandre gjorde meg speechless. Jeg har aldri opplevd noe så sterkt som det jeg gjorde der nede. På mange måter misunner jeg dem, for de virket så lykkelige å glade. Selv om de ikke eide store, flotte og dyre ting, men små , ødelagte og ikke minst skitne ting. Så misunner jeg dem, for de hadde en glede ovenfor livet. De viste så mye kjærlighet, og uansett hvor du gikk så ble du inkludert. Alle der nede var så fantastiske, helt utrolige mennesker! Vi nordmenn tar virkelig alt vi har forgitt, virkelig. Men, en ting jeg lærte der nede var at lykken ikke kommer fra hvor mye du har av eindommer, men ut ifra kjærligheten rundt deg. Helt ærlig, så har jeg aldri vert så glad og fornøyd før som det jeg var der nede. Jeg skal så absolutt ned igjen en dag! Kan ikke tro at vi bare var der i en uke, føltes ut som jeg hadde vert der i år. Var vondt å reise igjen.  Fattigdommen der nede var hjerteskjærende. Menneskene hadde råtne tenner vist de i det hele tatt hadde tenner. De gikk med skitne klær, og noen av ungene luktet urin. De gikk mest sannsynelig med samme klær om igjen, og fikk nok ikke vasket dem så ofte. Noen hadde ikke hjem, andre hadde hjem. De som hadde hjem bodde ofte i det fattigste strøket og bodde i et falleferdig hus. Likevel var alle så glad og takknemmelig for alt! Menneskene var fantastiske!  Vi besøkte en skole for funskjons hemmede barn og ungdommer. Gleden i øynene dems var virkelig bare helt utrolig! Disse ungene var virkelig spesielle, de var så takknemlige og glade. Har virkelig ikke ord for hvor mye de rørte meg. Helt herlige mennesker, virkelig herlige! Dette bilde er tatt utenfor skolen. 

  Det var utrolig mange løs hunder i Romania, dette var en hund som jeg døpte til Oliver. Han hadde plassert seg utenfor hope center, og ville ikke dra. Så han ble på en måte hunden dems, dette var forresten et bilde der han gjespet. Men, han hadde vert i slosskamp og fått øyebetennelse. Så han så ganske forlatt ut på dette her bilde, men når han var frisk så var han en helt fantastisk og nydelig hund! Pelsen hans var også utrolig myk og deilig. I ♥ Oliver. 

  På dette bilde ser dere to jenter og en baby. De to jentene fikk jeg god kontakt med, og kan vel kalle dem jentene mine. Når vi først kom til dags senteret kom de løpende til meg og gidde meg en stor klem. Så tok de tar i håret mitt og begynte og stelle det. haha, de luktet også på håret mitt. De er jo ikke vant til blondiner, så de syntes det var litt morro. 

  Som jeg sa, så var kjærligheten der nede så stor! Ungene var bare helt herlige, har aldri opplevd noe liknende før!  Vi ble kjent med en god del folk der nede. Det var en del folk fra Canada og amerika som var nede og hjalp. De skulle være der over en lenger periode, så var godt å snakke med folk som hadde det ganske likt som oss. Folk som ikke bodde i det fattige strøket osv. Vet forresten ikke hvem de to i midten er, de ville bare være med på et bilde haha.   For å få en liten avbrekning fra alle inntrykkene så  gikk vi på en visning av palasset til Ceausescu. Han var en mann som har mye skyld i at det er så mange fattige i Romania. Han var en diktator som var utrolig egoistisk, og brydde seg bare om seg selv og ikke landbeboerne. Han bygde et gigantisk palass som var så stort at vist de nå hadde solgt det, hadde de sikkert fått matet og reddet tusener og (sikkert enda mer) av liv. Er egentli litt ironisk, for han ble skutt rett før palasset ble ferdig så han fikk aldri brukt det. Dette bilde er da tatt fra balkongen hans. 

  Dette er et av de typiske husene som folk bodde i. På dette huset hadde de bygget det med kvister og bare hivt sement på for at det skulle holde seg en liten stund. Disse husene ville nokså sikkert bli ødelagt etter et år.  Dette var den mest fantastiske å herlige gutten! Husker dessverre ikke navnet, for han fortalte det aldri. Var litt vanskelig å kommunisere og forstå dem, men det gikk som regel fint. Denne gutten kysset meg på hånden, skinnet og så på munnen. Du kan jo tro jeg stokk, for jeg er som regel ikke vant til det hehe. Han kalte meg også for Mamma, noe som jeg virkelig syntes var kjempe søtt! Han ble også misunnelig når jeg holdt noen andre unger. Awww  Skal lage flere innlegg om dette, for har masse og fortelle! skal dele turen opp i noen kategorier så kan jeg blogge om det. Kan forresten lage et innlegg med slottet, så et med dags senteret. Et med skolen , og et med hva vi brukte kveldene våre på. Jeg hadde en fantastisk og minneverdig tur! Savner allerede alle nede i Romania, jeg følte meg så hejmme der. Var virkelig spesielt og unikt!

  - hva syntes du om det jeg har skrift?

  - får du lyst til å reise ned?

  see ya - kristine

 • Første dagen i ROMANIA!

  Heisann alle sammen! Naa er jeg i Romania, can you believe it? Flyturene i gaar var utrolig slitsomme, til sammen har vi vert vaakne en hel dag og natt. Men, det var saa absolutt verd det. Jeg vet ikke om jeg faar muligheten til aa blogge hver dag her nede, men skal prove mitt beste. Naar vi kjorte bort over fra flyplassen syntes vi forst at alle husene var store og fine, men naar vi kom lenger ned over i romania begynte standaren aa forvandle seg. Det ble mer falleferdige hus, og det var utrolig masse los hunder (hunder uten eier).. Var ganske trist aa se, men Brad (mannen som hentet oss) sa at det kom til aa bli enda verre naar vi skal besoke en annen by. Gleder og gruer meg, men mest av alt tror jeg det blir en god opplevelse aa ha med seg. Naar klokken blir halv 10 skal vi mote et par av folkene her nede, cant wait!  ( det gaar ikke ann aa legge inn bilder paa denne pcn, men dere faar sett bildene naar jeg kommer hjem igjen )

  - hva er dine planer for idag?

  - hva tenker du om fattigdommen i Romania ?

  see ya - kristine

 • I kveld skal det være ball.

  Akkurat nå er det friminutt, seinere idag er ballet og vi holder på å forberede alt. Jeg og Åseline har laget en dans til guttene. Tror det blir helt rått i kveld! Gleder meg kjempe masse, blir koselig å pynte seg litt ekstra for en gangs skyld. Blir moro å se hvem som får de forskjellige kåringene, og hvor pene alle kommer til å se ut. Kommer bilde i morra forresten av ballet, skal ta en del bilder. I neste time skal vi prøve ut dansen med alle kostymene, dette blir awesome!  Et random bilde fordi jeg måtte ta fra arkivet. hehe

  - har du hatt ball / skal du ha ball?

  see ya- kristine

   

   

 • You're like my shoes, expensive but loved

  Dagens innkjøp var et par converse sko til 599.00kr . Jeg kjøpte også et par såler til å ha i, men tenkte ikke at dere hadde noe spesielt behov for å se dem. Jeg kjøpte også en ny Maskara, men orket ikke ta bilde av den også. Uansett, her er skoene! I love them. Jeg fant forresten opp en litt vittig setning her jeg satt " You're like my shoes, expensive but loved" Haha, uansett nå skal jeg jobbe litt på fremføringen jeg skal i morgen. Snakkes ♥  - likte du skoene ?

  - hvilket bilde likte du best? 

  see ya  - kristine

 • Don't fear love

  A real man doesn't love a million girls. He loves one girl in a million ways. Idag har jeg ikke så masse å blogge om, så da blir det kjærlighet som blir dagens emne. Kjærlighet er en sterk , susende og herlig følelse. Når du ser en person som gjør at du vil gjemme deg, men likevel være så synelig som mulig! Du vil gå fram og snakke, men beinene dine beveger seg ikke. Tiden går fort, men alt står stille for deg, for rett forran deg står drømmemannen/dama. Personen som du vet har det lille glimte i øyne. Den personen som overgår alle andre gutter/jenter i hele universet, for når alt kommer til alt. Så er det han som gjelder og ingen andre.

  Det er den personen som kan stjele hjertet ditt når som helst. Den  personen som du frykter å miste hver dag, men også noen gang lurer på om elsker deg like mye som du gjør. Kjærlighet er en rar, komplisert ting, men den er også absolutt verdt å oppleve. Ikke frykt å bli såret, for det sårer bare enda mer. Da sitter du igjen seinere og tenker, hva om. Og det er en tanke, som jeg ikke vil unne noen! Ta en risiko, kanskje du møter en som ikke elsker deg, men vil ha alle jenter. Vet du hva du skal tenke da? Da skal du si til deg selv, det er ikke noe galt med meg, men han! Så fortsetter du å prøve, og til slutt så finner du han ene mannen som elsker deg! Og bare deg på så mange måter. Det har kanskje vært en hard vei å ta, men er det virkelig bedre å frykte kjærlighet og sitte igjen med ingenting til slutt?

  - hva er dine tanker rundt dette emne?

  see ya - kristine

 • I love the spring feeling

  Fordi været ute er fint, og vårfølelsen er på plass. Så tok jeg et par bilder av blomster for kos.  De er ikke noe veldig spesielle bilder, men helt greie. Så jeg tenkte jeg kunne dele dem med dere. Hvilket bilde likte dere best?  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Ja, jeg liker Taylor Swift!

  Jeg må innrømme at sangene til Taylor Swift er sanger som treffer meg midt i hjertet! Jeg blåser i det faktum at Taylor Swift fans ofte blir stempla som fjortisser. For Taylor Swift er en fantastisk artist som har mange fantastiske låter. Forskjellen mellom Taylor og mange andre artister er at hun synger fra hjertet. Hun synger sin egne låter som hun har skrevet tidligere i livet sitt som Tear drops on my gitar (som hun skrev når hun gikk på High school.) Jeg føler virkelig at låtene hennes betyr noe. De har en bakgrunn bak seg, de er ekte! Ekte følelser som har blitt satt sammen og laget til en fantastisk melodi som mange millioner får se. Mange millioner av mennesker som kanskje kan få trøst i akkurat de sangene, og akkurat den teksten. Taylor Swift er et forbilde, og jeg er stolt av å si at jeg digger henne! Det mener jeg virkelig, noen av sangene hennes har gitt meg så masse angående min egne problemer! Hun er rett å slett helt rå!

  -liker du Taylor Swift sine sanger?

  - hva syntes du om Taylor Swift?

  see ya - kristine

 • Idag skal jeg faktisk danse, ja dere leste rett!

  Er det ikke herlig hvordan været har forandrett seg? Humøret mitt skifter seg med en gang solen kommer frem. Grått å trist vær gjør meg i dårlig humør, så når solen tripper frem og sier hei. Så blir jeg straks i bedre humør, og det tror jeg folk rundt meg legger merke til. Uansett, nå skal jeg snart dra avsted for å danse med folkene som skal til Romania. Vi skal nemmelig danse,synge og opptre der nede. Tror det blir helt fantastisk! Så når klokken blir 5 så er nok jeg fult i gang med dansing ( noe jeg ikke er spesielt god på) + svetting! Yey haha. Nå skal jeg forresten lese litt i den første Eragon boken. Jeg har allerede lest 50 sider, bare 700 igjen liksom haha, men det er bare gøy.   - hva er dine planer for dagen?

  - liker du å lese?

  see ya - kristine

 • Skal jeg kjøpe hair extantions?

  Langt hår er noe av det fineste jeg vet. Lange gyldne lokker som vaier i vinden og rekker ned til ryggraden. Jeg syntes det er så nydelig! Jeg har ganske langt hår, men ikke langt nok. ( syntes jeg selv da).. Så jeg ønsker meg extantions og lurer på om jeg da skal kjøpe det, eller ønske meg det til bursdagen min. Så jeg vil ha deres mening, syntes dere jeg burde kjøpe extantions? Eller syntes dere at jeg allerede har langt nok hår?

  Dette her er lengden på håre mitt for øyeblikket. Selvfølgeli kan jeg godt bare spare, men jeg retter håret hele tiden og da blir det så utrolig slitt.. Så det er litt dumt at med en gang jeg har fått den lengden jeg vil ha, så må jeg klippe håret.  - syntes du jeg burde kjøpe hair extantions?

  see ya - kristine

 • Helgen i bilder + ballkjolen min!

  Denne helgen har Chanel vert hos meg, derfor har det ikke blitt stort med bloggingen. Dere tilgir meg vel? Uansett, så har vi chilla denne helga i tilleg til at vi har gjort masse. Her er helgen vår i bilder + tekst! Det første bildet dere ser er av sjokolade mouse som Chanel laga på Fredag. ( dette bilde er før hun pynta de)

  Mens Chanel laga mouse laga jeg pizza ( standard). Uansett, den ble utrolig god å det gjorde mousen til chanel og. 

  Dette er hvordan mousen ble seende ut etter pyntingen ! Nam nam nam!

  Jeg tok noen bilder av Chanel til bloggen hennes, jeg likte dette bilde så godt! Syntes det var knall fint.   Så på Lørdagen sto vi i forskjellige boder på et loppemarked til inntekt for Romania. Her er en hau med bøker som fort ble solgt vekk! Jeg tror vi tjente en god del denne kvelden, og bare tenk hvor mye det har å si for de folkene der nede. Er bare 2 uker igjen til vi reiser ned, jeg gleder meg !

  Seinere på Lørdagen satt vi barnevakt mens på kvelden ble jeg så trøtt at jeg (halveis sovna ) Mens Chanel leste forskjellige blogger osv. ( her var hun innom en random blogg da)
  Så til slutt skal dere få se en del av ballkjolen min  ! Den er faktisk en gammel kjole av Mamma, og er spesial laget av en mann som også har laget brude kjolen til Mette Marit ( kronprinsessa). Dette syntes jo jeg er litt kult da! Any ways, den er utrolig gammel, men den passer enda inn. Så dette er da kjolen jeg skal gå med. Viser ikke bilder av heile, for det får vel bli en overaskelse til når ballet faktisk er. 


  - hva har du gjort i helgen?

  - likte du ball kjolen min ?

  see ya - kristine
 • hits