kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hvordan lage Donut, trinn for trinn

- har du prøvd å lage donut før?

see ya - kristine

 • Photos
  Hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Pakke i posten + innkjøp

  Idag fikk jeg en liten pakke i posten fra motehuset. Der jeg fikk en sånn hår ring + øredobber! Ble kjempe fornøyd, ellers har jeg kjøpt meg ny foundation og leiet et par filmer som meg og Chanel kan se. Ellers har jeg hatt brødskive med reke, namnam!!

  Chanel skal sove over hos meg til i morgen, så det blir veldig koselig. Satser på en kjempe bra helg!

  - hva syntes du om innkjøpene?

  see ya - kristine

 • Sick and bored

  God dag folkens. Idag er jeg senge liggende, har vert utrolig mye syk i år! Irriterer meg litt for skulle gjerne gått på jobb, men når man er dårlig så er man dårlig. Måtte bare ha en pause fra senga, og erstattet den med pcn. Er egentlig ikke i form til å skrive så mye mer idag, men vi snakkes når jeg blir frisk igjen!  - har du vert mye syk i år?

  see ya - kristine

 • Innkjøp


  Ikke mobilen altså, men nytt fint rosa deksel ♥ Igår trente jeg på spangreid med noen herlige folk, nå får jeg svi for det. Er kjempe stiv i beinene mine, sånn helt seriøst jeg klarer nesten ikke sette meg ned når jeg skal på do. IKKE BRA! Tenkte meg egentlig bort på trening idag også, men med disse stive beinene så tror jeg at jeg sparer det til fredag. Imorgen skal jeg på jobb, så blir nok en del spasering frem og tilbake da. Snart blir det kor øvelse, etterfulgt av mer øving til fremføringen i morgen.

  - fint med rosa deksel?

  see ya - kristine

   

 • Diett, kommer jeg til å klare det?

  Idag skal jeg synge på et møtet etterfulgt av trening! Jeg er skikkelig gira på å spise sunnere og trene mer, regner med jeg tar det litt rolig i begynnelsen er fort gjort å bli lei. Så vist jeg får det inn som en vanesak så vil det nok gå lettere for meg. Jeg har forsåvidt begynt å telle alle karbohydratene jeg spiser daglig, og satser på å spise 1000 karbohydrater slik at jeg derme vil gå ned i vekt. Jeg syntes ikke jeg er kraftig eller feit, nei tvert imot, men jeg misliker noen deler av kroppen min. Så bedre å gjøre noe med det, enn å furte over at kiloene kommer ut av kontroll. Tross alt så er det ikke bra for helsa å holde på slik jeg har gjort, både mage, rompe ,lår og armer har blitt betydelig større i det siste. Så nå er det på tide og ta seg sammen og gå ned på trenings senteret. Så dietten min starter for fult idag! Ønsk meg lykke til! Håper virkelig jeg klarer det denne gangen. Vist du er keen på å bli min trene buddy, så si ifra!

  Dette bilde er tatt i sommer, slik satser jeg på og komme tilbake til igjen. Kanskje litt tynnere også, men vi får se! Jeg har vertfall et mål, noe å strekke meg mot.

  - trener du?

  see ya - kristine

   

   

 • selvtillit?

  Selvtillit? Av og til er selvtilliten på plass, av og til ikke. Slik er det vel for de fleste? Jeg merker at selvtilliten øker når jeg får litt oppmerksomhet ifra andre, og rett og slett får fine kommentarer. Det er kanskje ikke så rart at selvtilliten øker da? Likevel så syntes jeg ikke at vi trenger å være avhengig av at andre skal fortelle oss hvor spesielle vi er. Det er noe vi skal tro og vite selv, man trenger ikke være den vakreste på jord, men når man har god selvtillit og tror på seg selv. Så vil det lyse gjennom deg og folk vil se på deg som en uavhengig og selvsikker ung dame. Jeg mener at det er mye mer tiltrekkende enn et pent utsende. Jeg er litt små usikker på meg selv, noe jeg prøver å jobbe med. Det er vel noe vi alle prøver å jobbe med fra tid til tid. Du er vakker på utsiden og innsiden, aldri la noen fortelle deg annet. Vi er alle spesielle med så mye å gi verden, ikke la selvtilliten ødelegge for deg, for av og til så er det usikkerheten din som er din største fiende, den holder deg tilbake. Den holder igjen en vakker blomst som så gjerne vil frem, men sitter fast i roten. Ikke vær den blomsten, vær den vakre rosen som har spirt opp å tar verden med storm, ja vær den blomsten. • Fin og rolig fredag!

  For en utrolig deilig dag dette kommer til å bli. Inatt var jeg hos Malin med Charlotte, hadde en utrolig koselig kveld. Grunnen til at jeg smågleder meg litt til ikveld er fordi jeg ikke skal gjøre en eneste ting. Jeg skal ha en rolig kveld med lillesøstra mi der vi blandt annet kommer til å se masse film! Noen andre enn meg som ikke kan fordra den nye forskjellen på blogg.no? Sykt plagsomt..

   

 • Dagens outfit

  Jeg har fått en liten fetish for design uten header for tiden! Vet ikke hvorfor, men jeg føler bloggen min er finere uten header. Syntes ikke headeren jeg hadde nå var så veldig fin, så da ble det blogg uten header en stund. Føler bloggen min ser mer seriøs ut nå.

  Her har dere dagens outfit forresten: 


  - hva syntes du er finest, med eller uten header?

  see ya - kristine

 • Instagram bilder!

  Heyhey og hallo! Fysøren og deilig det er å våkne etter egen klokke, så hoppe i badekaret og slappe litt av etterfulgt av masse serie titting. Jeg må innrømme at det frister å bruke hele ferien på dette, men å være sosial er en viktig ting. Så vist noen vil finne på noe ikveld så bare ring i vei! Ellers så er jeg ganske så usunn, bryr meg ikke noe særlig om at jeg legger på meg 10 kg, men akkurat den studen der jeg spiser ostepop så føler jeg at det er verdt det! Haha, jeg er litt dum av og til, men ostepop gjør meg glad, so why not?
  - hva skal du bruke ferien på?

  see ya - kristine
 • hits