kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Mango, Pinapple and Coffe

Idag hadde vi Mip-heldags på skolen, kan ikke beskrive hvor overlykkelig jeg er for at den er gjennomført. Tror aldri jeg har gjort det så bra på en heldags i Mip før, så jeg er relativt fornøyd med innsatsen min. I morgen så reiser jeg til Kragerø med Credorussen. For dere som ikke vet hva som skjer i Kragerø så er det altså kristen russen sitt landstreff. En liten fun fact er at Kristenrussen i Norge kaller seg selv for "Krussen" det er bare oss sørlendinger som kaller oss for "Credo". 

Jeg skal vurdere å legge ut bilder av meg selv i Russedressen, men det får vi se på. Jeg angrer noe kolossalt på at jeg valgte russedress istedenfor bukse. For det første så utvider dressen seg noe helt vilt, og er ikke meget flatterende på meg. Et tips til alle dere soon too be russ; tenk nøye gjennom valget deres! Det er utrolig kjedelig å gå rundt i tøy man ikke føler seg komfortabel med. Når jeg kom hjem fra skolen så måtte jeg unne meg selv noe godt, og hva er vel ikke bedre enn Mango, Ananas og Espresso?Jeg elsker måten Mangoen ser ut på, elsker kombinasjonen av rødt, grønt, gul og oransje! 

- Hva syntes du om bildene?

See ya - Kristine

 

 • Confident boost

  Jeg har alltid vært veldig glad i å ta bilder. For noen dager siden hørte jeg om en Facebook gruppe under navnet "Unge fotografer Norge (13-25 år). Denne gruppen har veldig lav terskel; det er ikke skummelt å publisere et bilde. Jeg har alltid brydd meg om hva andre tenker, og til tross for hva jeg liker å mene, så er jeg avhengig av bekreftelse. Når det kommer til hobby områder, så kan jeg være både selvsikker og ytterst usikker.

  Når det gjelder fotografi, så er jeg; ytterst usikker. Til tross for alle mine hemninger, så valgte jeg til slutt å publisere et bilde igår. Jeg fikk ganske grei respons på det, så jeg valgte å legge ut enda et bilde idag. Til nå så har bildet fått nærmere 900 likes på 4 timer! Ikke at dette er helt sykt, men det føles deilig. Så jeg har altså fått en liten boost idag! Så jeg tenkte: Hvorfor kan jeg ikke ta bilder av dagens innkjøp! Så det gjorde jeg altså, her er dagens gaver til meg selv. 

  Jeg gleder meg så til blomstene spirer, de kommer til å bli helt nydelige!

  - Hva syntes du om innkjøpene mine?

  - Er du avhengig av bekreftelse? 

  See ya - Kristine
 • hits