kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

ITALIA here i come!

Jeg har alltid drømt om å reise til Italia på bryllups reise, og for noen dager siden fortalte foreldrene mine meg at de hadde lyst til å reise der med meg og søskene mine på en tur til det skeive tårne Pisa. Jeg ble jo overlykkelig, selv om jeg i grunnen hadde mest lyst til å reise til Roma, men da kan jeg jo heller reise der når jeg gifter meg. Det bobbler av glede i magen min og jeg får små sommerfugler i magen bare av å tenke på det! Italia,Italienske gutter, utroli god is, kunst, kanskje koloseum elns? og ikke minst PIZZA og spagetti! Å masse sol,sol,sol,sol. Jeg gleder rumpa mi av meg og klarer rett og slett ikke vente, denne her reisen tror jeg virkelig blir et minne for livet! vi skal være der nede fra 13 juli til 20 juli altså en hel uke med paradis.


skjeve tårnet Pisa.                og       Utroli gammelt bilde fra sommeren i fjord.:)

BYEBYE
- vert i Italia?
- Lyst til å gå der?
- Hvor vil du gå på bryllups reise?
 • I AM BACK!:- D

  Heia, jeg må bare beklage at jeg ikke har blogget på kanskje 1-2 måneder eller noe slik. Hadde på en måte en litt stor blogge pause. BUT NOW I AM BACK!


  Meg og Robin og Karl jøgen på en Eldrefest vi hadde på skolen.


  Det har skjedd så utrolig mye forkjellig i det siste, posetive og negative ting, men mest posetive ! Jeg har vært rundt og synget en god del, og det har vært utrolig gøy. I går sang jeg på en slags vitenskaps messe som de hadde på kulturhuset og hele kino salen var proppet full med folk, det var utrolig gøy! Å seinere på dagen så sang jeg på Jonas b og det var også utrolig gøy. Jeg har også synget på forkjellige seminarer på rosfjord og kvinne dager o.l. Men nokk om det, jeg har det utrolig bra akuratt nå! Og det var vel en periode der jeg ikka hadde det så bra! Var nokk derfor jeg stoppet og blogge, hva er vits i å blogge vist man bare klager og winer ? sant vell? Annyways I AM BACK, og headeren min er i grunnen ganske gammel nå føler jeg. Så vist noen er intressert i å lage en header til meg så ikke tvil et sekund med å sende brev for jeg trenger en ny header og jeg klarer ikke instalere en photoshop som jeg fikk av en venn (jeg er ikke fullt så teknisk.)

  BYEBYE
  - hvordan har du det?
  - hatt blogge pause før? • hits