kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Når lykken kommer krypende frem

Dagene går, og av og til står alt helt stille. Hele verden står på pinne, imens sannheten er at mitt liv gjør det. Jeg beveger meg, men kommer meg ingen steder. Dagene går, noen ubemerket som et tomt lag med støv. Andre slått til skyene og festet seg til hukommelsen min for alltid. Det skjer så mye, men likevel så lite. Jeg har ikke ord for hva jeg føler, jeg er lykkelig. Likevel vet jeg ikke om lykken varer, og det skremmer meg. Jeg er så redd for å miste alt, og til tider så kommer usikkerheten opp å biter meg i ropa og får meg til å tenke.. Er jeg lykkelig, eller har jeg forvrengt mine egne følelser? Konklusjonen blir at jeg er forvirra, forvirra og forvirra! 

men når sant skal sies, så har vel dette vert den beste tiden jeg har hatt på lenge! Jeg har fått mopedlappen, er snart ferdig med skolen, har fått meg jobb. Har til og med fått flere venner som jeg kan stole på. Så hvorfor er jeg forvirret, men det er vel slik at når lykken kommer krypende frem. Så vil en automatisk prøve å ødelegge for seg selv, eller er det også noe vi inbiller oss? Jeg har rett å slett ingen aning. Det er så masse jeg ikke vet enda at jeg tror jeg skal la alt ligge og nyte livet uten bekymringer!


- Er du forvirret ofte?

- er du lykkelig?

see ya - kristine

 • Det er ikke tull

  Idag jeg har vert helt vekke! Det er ikke tull, jeg er helt seriøs. Jeg har vert helt vekke, i et land i langtvekkistan! for jeg har nemlig lugget i sengen min og drømt meg vekk. De siste dagene har jeg vert helt slapp og trøtt, så var deilig å legge seg ned i sengen og fly av sted. Jeg har så masse å gjøre at hjernen min spinner, og jeg skulle egentlig brukt denne dagen på mopedlappen, men som jeg sa.. Så er jeg så dårlig til å øve! Åååå, jeg blir gal.. KRISTINE SKJERP DEG! Det skal jeg si til meg selv hver dag fra nå av, jeg prioriterer så feil. PLUS ingen må spør om jeg vil finne på noe, for da klarer jeg ikke øve til lappen. For noen dillemaer jeg har, livet skal jammen meg ikke være lett til tider ! Forresten beklager for dette ultra dårlige innlegget, tilgir dere meg ? ♥

  - hva har du gjort idag ?

  - niwjsfmkfksf .. Sorry folkens.. Jeg er enda i drømmeland, pleas vent på pipetonen.. Så kommer jeg snart tilbake til jordens overflate. Takk på forhånd for at dere ikke kommenterer at jeg er hemma ♥ YEAH

  see ya - kristine

 • En liten update

  Heihei hallå! Tiden går, og blogging har det blitt lite av. I det siste har jeg kost meg masse, har vert i godt humør hele mai! Tror folk begynner å ta meg litt useriøs i det siste, men det gjør vel ingenting? Jeg har igrunn masse å gjøre, skal ta mopedlappen.. Noe jeg gruer meg til, for jeg er verdens dårligste til å sette meg ned å øve. Spesielt på sånn tørt stoff som det! Har også Eksamen på både Tirsdag og Onsdag, i tilleg til at jeg jobber hele tiden. Tror heldigvis at denne uken skal gå til eksamen og øving til lappen, så blir vel ikke så masse jobbing. Noe som er litt trist, for jeg liker å jobbe. Haha det høres jo rart ut, men å jobbe på Narvesen er sosialt. Noe som passer meg veldig greit, for elsker å bli kjent med nye folk og prate litt her å der.

  Siden jeg har hatt Bursdag har jeg også blitt RIK, noe jeg ikke har noe imot. Så da blir det litt shopping her å der, det negative er vel at pengene snart er vekke og jeg har ingen aning om hva jeg har brukt de på! haha. Her er vertfall noen av tingene jeg har kjøpt, men det er vel bare disse tingene som jeg vet at jeg har kjøpt. Ellers så er hukommelsen litt dårlig, og jeg husker rett å slett ikke hva jeg har kjøpt haha.   Jeg må bare nevne det at absolutt alle bildene som er tatt av meg i det siste. Har endt opp helt katastrofe, er det mulig å være så ufotogen som jeg er i det siste? Arh, jeg blir gal..  - er du ufotogen i det siste?

  - hva har du gjort i Mai?

  see ya - kristine

 • Yeye, da ble det lite blogging.

  Beklager for den helt sykt dårlige bloggingen! Sannheten er vel den at jeg har mistet litt interesse for bloggen, og at jeg om sant skal sies har funnet andre mer interessange ting i livet. Jeg føler nesten at all den energien og tiden jeg bruker på bloggen kunne gått til mer viktige ting. Så fra nå av, skal jeg blogge når jeg føler for det. Jeg skal ikke blogge fordi jeg føler meg presset til å gjøre det, men jeg skal blogge fordi jeg har lyst. Føler at jeg har brukt så mye verdifull tid ( spesielt i vinter) på å sitte forran en pc skjerm uten å løfte et øyelokk for å finne ut hva som skjer utenfor dataverdenen. Så fra nå av, skal jeg være mer aktiv ! Og gjøre med klar til en herlig sommerferie!


  - føler du deg presset til å blogge?

  see ya - kristine

 • SPRING PHOTOS

  Her om dagen tok jeg et par bilder, hvilket av bildene likte dere best ?

  - hvilket bilde likte du best?

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Hvilken header er finest?

  Da har jeg redigert et par bilde, og tenke at det var på tide med ny header? Hva syntes dere, burde jeg ha en av disse 4 headerene eller skal jeg bare ha min nåværende header. Jeg er veldig usikker, men tenkte jeg må ha noe som er mer sommerlig. Eller som gir en sommerlig følelse, vist dere skjønner? Hva syntes dere: Nummer 1.2.3 eller 4..

  see ya - kristine

   
 • hits