kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Doesn't this just sound great?

Etter et dusin med forsøk, har jeg endelig klart og smelte sjokolade! Da sier jeg bare farvel til svidd sjokolade! Nå har Kristine blitt mester på å smelte og dette er noe jeg er stolt av. Så fra og med idag skal jeg aldri mer svi sjokoladen jeg skal dyppe jordbærene i. Idag har vert en helt fantastisk dag, akkurat som alle de siste dagene. Jeg elsker at solen kommer tidlig og forsvinner sent, jeg føler meg så mye mer opplagt. Imorgen er det tid for jobb så ikveld blir det ingen festligheter på meg, skal ta en stille dag med både lekser og tv. Say WHAT, og yes jeg skal gjøre lekser på en fredag. Kan ikke innrømme at jeg har kommet så veldig godt igang, men dette skal gjøres noe med. Soon.. Må bare åpne boken og gjøre meg mentalt klar. Så nå står innlevering av Mozart analyse på planen + øving til gitar/piano/sang tentamen..

Doesn't this just sound like a wonderful night?Schmake godt? 

- pleier du å svi sjokoladen?

- har du gjort lekser på en fredag før?

see ya - kristine

 • Båt tur

  Endelig er jeg ferdig med Eksamen, nå gjenstår bare alle tentamenene.. Satser på at de blir like vellykede som de siste jeg hadde. Idag har jeg vert på båt-tur med Pappa og lillesøsteren min. Har fått ny kamera linse, så måtte nesten teste den ut.

  .

  - hva syntes om kvaliteten på bildene?

  - har du hatt deg en båt tur i det siste?

  see ya - kristine

 • The world has gone crazy

  Nå fikk jeg helt hetta! Jeg har ikke blogget ordentlig på kjempe lenge, så bare på en dag ligger jeg på 1plass i lyngdal? The world has gone crazy! Gøy er det da, men kan ikke tro at så mange var innom igår. Helt vilt, lurer på om jeg skal fortsette nå. Hmmm, maybe? Idag har jeg øvd en del til eksamen imorgen, jeg var virkelig heldig. Kan ikke tro at jeg kom opp i Engelsk, det faget jeg er flinkest i. Eneste ulempen er vel at det er skriftlig, men har fått 5+ og 6ere på tentamene mine så håper virkelig på det beste. Temaet var helt ok, ikke det beste, men bedre enn fjorårets tema "kildekritikk". Så nå venter jeg i spenning, håper ikke jeg får skrivesperre imorgen.. Uff det hadde vært ille!

  - har du eksamen imorgen?

  see ya - kristine

   

 • Barne stjerner

  Kan du forestille deg å vokse opp som en barnestjerne? Konstant i rampelyset, aldri et øyeblikk for deg selv. Hver eneste bevegelse du gjør blir analysert ned til den minste smulen. Du kan ikke ta feil valg, for du vet hvordan det vil ende. Begge disse barnestjernene Miley og Hilary har hatt en tøff tid i rampelyset, akkurat i tennårene. Dette er to kvinner jeg beundrer på det høyeste, de har virkelig blomstrett frem å blitt noen fantastiske forbilder og noen helt fantastiske skuespillere/sangere. Så må man ikke glemme at de har blitt absolutt helt fantastisk nydelige begge to!
  - pleide du å se opp til disse som liten/yngre?

  see ya - kristine

 • Oppdatering! Mye å fortelle

  Heihei! Mye spennende som har skjedd i det siste, merker jeg savner å blogge fast. Likevel så må jeg prioritere andre ting som skole, som er min nummer 1 prioritering i det siste. Etter skole kommer sang og jobb! Alle de tre tingene jeg forguder men også fordrar av og til. Kanksje ikke sang da, men de to andre kan man bli litt lei av i blandt. I det siste har jeg opptredd på musikalen/oppsetningen "If love was a song". Har også hatt meg en helg tur til stavanger, hatt en gigantisk prøve i musikk teori + mange andre fag. Ellers har jeg faktisk bursdag idag, noe som er ganske så greit. Må innrømme at Bursdags opplegget ikke er det samme lenger, men koselig er det uansett. Har fått masse penger, ny linse til kameraet, vannkoker til når jeg flytter til høsten + mer. Jeg har også fått meg en hybel i kr.sand! Fy så mye som har skjedd i det siste ja. Jeg har også vært på utallige øvelser, skal også opptre imorgen på 17mai. Skal blandt annet synge med en fyr fra Idol, uu nicenice! Ja, jeg kan fint si at de siste ukene har vert herlige, men harde! Nå er jeg klar for en ny periode med hard jobbing før jeg tar turen til USA. BTW kom også opp i engelsk skriftlig eksamen, noe jeg ble overlykkelig for!! 
  - hva har du gjort i det siste?
  see ya - kristine 

 • Jåsund, forever in my heart

  Fysøren for et fint vær! Det er slike stunder som dette jeg er sjeleglad for at jeg bor på landet, lukten, vinden og den varme brisen som rolig sniker seg frem. Kunne ikke tenkt meg å bo noe annet sted akkurat nå, og bo på landet har sine nedturer men oppturene er alt for store til å bry seg. Jeg elsker å bo her, finnes ikke noen annen plass jeg heller vil være. Blir trist å måtte reise i fra alt dette til høsten, men må man så må man. Det er faktisk ikke så mye å gjøre med det. Skole kommer jo i første rekke, men blir nok litt vanskelig å dra fra dette til en tom hybel.


  Liker du plassen du bor på?

  see ya - kristine
 • hits