kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Blomster barn

- Hva syntes du om bildene?

see ya - Kristine

 • I buy myself flowers

  Denne dagen har gått til avslapping og lekser i bøtter og spann. Denne uken er ekstremt hektisk, og jeg kjente trangen etter å belønne meg selv med noe for å holde motivasjonen oppe. Jeg har, tro det eller ei blitt veldig glad i blomster. Ikke i den forstand at jeg liker å få blomster, nei tvert imot; jeg liker å kjøpe dem til meg selv! Det er muligens litt sært? Hver gang jeg kommer inn i leiligheten å jeg ser syntes av blomstene mine så får jeg en slags fred over meg. Jeg vet ikke om det muligens er noe psykisk galt med meg eller om jeg har blitt ekstremt bløt? Muligens, så tror jeg at tanken på å være et selvstendig individ som kan innfri lykke helt  på egenhånd gjør meg glad. Tanken på at jeg ikke trenger noen andre mennesker for å oppnå lykke står veldig sentralt hos meg akkurat nå, på en måte tror jeg at blomstene muligens kan representere akkurat det. Jeg er stolt over meg selv, jeg vil belønne meg selv med noen fine blomster! Noen som kjenner seg igjen i tankegangen?   See ya - Kristine

 • Thank you

  Hei, først og fremst må jeg bare si tusen takk til alle dere som har tatt turen inn på bloggen min de siste dagene! Utrolig gøy å se at så mange mennesker har tatt seg tid til det. På lørdag så hadde jeg hele 258 lesere, wow sier jeg bare, det er dobbelt opp i forhold til hva jeg pleier å få når jeg publiserer et innlegg. Så det syntes jeg var veldig stas, kanskje jeg skal vurdere å blogge fast?

  Igår så hadde jeg og min gode venninne Chanel en liten photoshoot. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt at hun skulle være motivet, men det endte visst opp med like mange bilder av meg selv. Så ved mindre du har lyst til å se 9 bilder av bare meg, så foreslår jeg at du titter innom bloggen min; aldri.

  - Syntes du jeg burde begynne å blogge fast?

  See ya - Kristine

 • Russe dilemma

  Nå har jeg endelig fått fikset litt på dressen min! De siste ukene har jeg ikke følt meg komfortabel i den og det resulterte i  at jeg har gått minimalt med den. Nå derimot skal jeg prøve å bruke den så ofte som mulig. Jeg er fortsatt ikke helt fornøyd med den, men hvem er vel det? Russetøy er nok ikke det mest flatterende plagget man kan gå med. Jeg syntes det er ganske morsomt, fordi i utgangspunktet så ville man tenkt at det var deilig å bare ta på seg dressen om morgenen. Det er det altså ikke, det er så mange faktorer som spiller inn; skal jeg ha dressen oppe idag? Kanskje jeg skal gå med den knyttet rundt livet? Da må jeg finne en fin genser, nei kanskje t-skjorte? Passer denne jakken til dressen? Kommer jeg til å fryse hvis jeg ikke tar jakke på? Åh, dette så ikke bra ut, da får jeg bare fikse håret litt ekstra idag. Ser det rart ut med krøller til russedressen? Ups, der var jeg for sent til skolen. 

  Jeg tok meg en liten photoshoot igår for å vise dere dressen min etter forvandlingen! Jeg har sydd inn et strikk i livet, fikset på kragen og fått på flere strykebokstaver. Under photoshooten så syntes jeg at å bøye meg frem foran kameraet var en veldig god idé. Så her er altså noen bilder av meg i verdens kleineste posering, enjoy. 

  - Hva syntes dere?

  See ya - Kristine
 • hits