kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Et par sanger jeg hører på

I det siste har jeg funnet så mange sanger som passer humøret mitt. Eller de tingene jeg tenker på. Det å finne en sang som matcher deg 100 % er som å finne en nål i en høystakk. Vanskelig, men ikke umulig. Her er et par sanger jeg hører mye på for tiden:

- hørt noen av disse sangene før?

- hva syntes du om dem?

see ya - kristine

 • Mitt helt eget Paradis

  Jeg vet ikke om jeg har blogget om det før, men jeg er en av de heldige som bor på et sted. Som mange ville kaldt et ferie sted, det er grønt gress over alt. Vannet lyser opp en grønnfarge som er helt nydelig. Huset vårt har utsikt mot havet, og jeg bor rett å slett på en av de fineste plassene jeg vet om. Derfor har jeg tenkt  litt på å vise dere et par bilder av stedet hvor jeg bor. Vanskelig å måtte flytte fra dette stedet om et år, men det har sine positive sider også. Det ligger langt ifra andre mennesker, og er ikke det letteste stedet å bo på når det er vinter. Selv om det også er helt nydelig da! Så til neste år vil jeg ha det lettere når det gjelder å komme seg rundt. 

  - hva syntes dere? Paradis eller hva?

  see ya - kristine

 • Don't worry be happy.

  Da har jeg fått ny header, og bruker et gammelt design. Jeg regner med at dette bare blir midlertidig pga dårlig kvalitet på headeren, og for liten skrift i innleggene mine. Hva syntes dere? Skal jeg bruke dette designet eller forandre på det igjen?

  Så tilbake til det innlegget faktisk skal handle om. I det siste har jeg stresset og grublet over små ting, som jeg selv føler trykker meg ned. Eller rett å slett holder meg på samme nivå hele tiden. Jeg får ikke levd livet uten beskymringer, for jeg stresser meg selv opp. Det er jo ikke verdens undergang vist man en gang, må bøye seg litt ned å inse at man selv har feil. Noe jeg burde ta tak i og faktisk gjøre noe med. Jeg har innsett at av og til, er det ikke bare meg som har rett.

  Jeg har det problemet at jeg må være sosial. Derfor har det blitt mye frem og tilbake, og det kan ofte bli feil. Vist du aldri er hjemme, og rett å slett driter i å fortelle foreldrene dine hvor du skal. "For nå har du jo mopedlappen og kan gjøre som du vil." Da kommer det selvfølgeli opp tvil og frykt i forhold til foreldrene dine. Så når alt kommer til alt, så skjønner jeg situasjonen og jeg skjønner andre som også kan være bekymrett. Men når alt kommer til alt, så er jeg glad og har det bra. Det er vel det som betyr noe? så derfor sier jeg DON'T WORRY BE HAPPY!

   Kanskje jeg burde bruke litt mer tid hjemme med foreldrene mine. De er tross alt bare glad i meg, og er ikke deres feil at de blir bekymrett. Heldigvis kan jeg si at de har ingen grunn til bekymring, så når alt kommer til alt. Så er ingenting galt, alt er fint! Vi ødelegger for å selv med denne tvilen vi drar med oss. Vi gjør det værre for oss selv, men grunnlaget til bekymring er vel at vi er glad i hverandre. Og det er jo en fin ting? Det syntes vertfall jeg! Det er bra vi bryr oss, hvordan hadde det vært vist vi ikke gjorde det? Da hadde det ikke vert en mye fin verden å bo i.  - hva tenker du i forhold til dette?

  - hva syntes du om designet?

  see ya - kristine

 • De små gledene i livet

  Det er de små gledene som: Når du ser katten din følge etter deg. Eller klarte opp i vinduet imens lyset treffer den lille snuten, og den lille pysen din lager et tilfredstillende blikk til deg, akkurat som den sier " jeg er glad i deg". Eller som når du skjønner at du får mer ut av dagene av å bare være glad og smilende. Eller når vennenene dine gjør en liten ting for deg, som i lengden vil vise seg å være noe av det fineste noen har gjort for deg. For det kom rett fra hjertet!

  Selv opplever jeg at det er de små gledene jeg får noe ut av. Det er de jeg husker, og det er de minnene jeg tar vare på. En liten ting, kan vise seg å være større enn du tror. En bitte liten fille ting, som ingen tenker noe særlig over. Kan være et minne som varer livet ut.. Jeg skulle gjerne hatt flere små gleder i livet, for det er dem man skal ta vare på ♥

  Bilder fra weheartit

  - Har du noen tanker rundt dette?

  see ya - kristine

 • A new chapter of my life

  Dagene går, til tider skjenner jeg nervøsiteten komme frem samt med et lite smil. Jeg kan ikke tro at jeg nå endelig skal få starte et nytt kapitel. Ny skole, nye venner og ikke minst nye opplevelser! Jeg har ventet en god stund på dette, og endelig er tiden her. Nå skal jeg virkelig få startet opplevelsene jeg så lenge har ønsket! Hope everything is gonna be the way I want them to be! Videregående er et helt nytt og spennende kapitel for meg, gleder meg !

  Et par bilder som jeg tok idag, ser dere hvor grønt vannet er! Det er helt sykt! Rett utenfor huset vårt så ligger grønnsfjorden som er et av de mest grønne vannene du kan finne i Norge. Det er litt stilig å tenke på i grunnen hehe.

  - gleder du deg til vg?

  - hvilken linje går du på / skal begynne på?

  see ya - kristine

 • Boat trip is a "Must have"

  Nå har sommeren kommet snikende frem, men jeg må si. At jeg fremdeles savner solen, syntes ikke den har vert så mye fremme som den burde. Selv om solen gjemmer seg, må man jo gjøre et par "must have" ting i sommeren. Som kjøre båt til en random plass, uten å egentlig gjøre annet enn å sitte i båten. Her om dagen tok meg,Nina,Sveini og Steffen en tur til Korshamn for å teste ut båten til sveini. Utrolig koselig, men må vel si at vi ikke fikk så kjempe mye ut av det hehe.

   

   

 • Speechless

  Det er ikke ofte jeg ikke har ord, men de har forsvunnet i et plank teppe umulig å finne frem til. Jeg vet ikke hva jeg skal tro eller gjøre, det fins ingenting til å forklare dette. På noen måte, i det hele tatt.. I'm speechless  

 • savner Romania !

  Når jeg tenker tilbake, på alt vi så, opplevde, var med på å gjøre. Så kjenner jeg selvfølgeli et stort savn, å reise til Romania var/er noe av det sterkeste og mest minneverdige jeg har vert med på. Ansiktene til de små ungene er også noe som har blitt klistrett seg  til hukkomelsen min. Sorgen noen bærte på, og gleden de viste ovenfor oss. Jeg har aldri sett eller opplevd lignende. Jeg klarer virkelig ikke sette ord på hvor hjemme jeg følte meg der. Det var som om jeg hadde funnet min plass! Tenk 6 dager i et annet land, og du vil foralltid ha det lille savnet etter folkene og opplevelsene. Jeg har virkelig ikke ord for å forklare det. 

  Vist det er noen som ikke skjønte det, så har jeg altså vert på hjelpesending i Romania. Noe jeg vil anbefale alle som får muligheten til å gjøre! It's life changing! 

  - kunne du tenkt deg å være med på noe slikt?

  see ya - kristine

   

 • Kveldens outfit !

  Bluse fra : LMC . Bukse fra: Vila. Sko fra: Euro sko. Øredobber fra: Glitter. Kjøpte blusen og øredobbene igår når jeg shoppet i kr.sand! Ble forresten kjempe fornøyd med alt jeg kjøpte, det var verdt hver eneste krone!

  Da skal jeg videre ut til Jonas B i Lyngdal der jeg skal møte Malin,Eirik og Christina! Koselig♥

  - hva skal du idag?

  - lenge siden du har shoppet?

  see ya - kristine

 • I can't wait any longer!

  I natt hadde jeg en litt morsom drøm. Den fikk virkelig tankene mine til å fly i dag morges. Jeg drømte nemlig om videregående og at det var første dagen min på musikklinjen. Jeg traff på masse bra mennesker og fikk fort god kontakt med dem, håper det blir likedan når det faktisk ikke er en drøm lenger. Mange mennesker sier at drømmene kommer utifra ting du ønsker deg, tenker mye på eller rett å slett bare lengter etter! Kanskje dette er et tegn på at jeg har tatt riktig valg ved å søke på musikklinjen? Det er vertfall det jeg tror, I can't wait!   Tok et par bilder av Bella her om dagen

  - hva syntes du om bildene?

  - tror du at drømmene dine viser frem bevistheten din?

  see ya - kristine

 • Bilder fra gårsdagen

  Gårsdagen ble brukt med noen herlige jenter. Vi koste oss masse, grilte og tok bilder. Lenge siden jeg har kost meg så masse med jentene fra trinnet, var deilig å bruke litt tid med dem. Her er bildene, må bare nevne at det var utrolig kaldt og gå i shorts uff, det skal jeg vertfall ikke gjøre ingen før jeg vet at det ikke blåser!

  Her har dere et mislykket forsøk på å bevege øyebrynene skjevt. Jeg klarer nemlig ikke løfte det ene brynet, og derfor måtte jeg selvfølgeli øve meg litt. Her er resultatet, det endte altså dårlig!  Malin din lille linselus haha!

  Her ser dere grillings på G, det endte selvfølgeli opp med at den ene biffen min havna i sanden!   - hva syntes du om bildene?

  - hva gjorde du i går ?

  see ya - kristine

 • Wish me luck, I need it.

  Akkurat nå ser ikke øvingen så veldig positiv ut. Føler nesten at den går i motsatt retning enn hva den burde gjøre. Jeg må virkelig bare fokusere nå, men blogg og facebook distraherer meg. Aaaarh, okei dette blir siste gang jeg er innom bloggen eller facebook idag! Siste gangen, resten skal jeg øve som en gal en! Wish me luck,  I need it!


  Sindre er jo bare kjempe skjønn, ikke sant? Gogutten

  - gruer du deg til eksamen?

  see ya - kristine
  

 • I love life!

  Selv om livet mitt er som en berg og dalbane, så ender det alltid bra til slutt. Motgang gjør meg sterkere, og gir meg mer enn det tar fra meg. Derfor er jeg så glad i det siste! Livet er herlig, I love life! Alt er så bra i det siste. Jeg har ikke ord for å forklare hvor takknemlig jeg er for at livet mitt plutselig har tatt en stor vending mot det gode! Håper det fortsetter slik, for jeg er utrolig fornøyd med alt for øyeblikket!

  - hva syntes du om bildene?

  - hvordan har du det i det siste?

  see ya - kristine

 • Kan ikke tro det!!

  Jeg har nemlig komt opp i Naturfag muntlig, som ikke akkurat er mitt sterkeste fag. Jeg skal love dere at vist jeg klarer og komme meg gjennom disse to dagene uten å dø.. Så skal jeg være takknemlig for alltid! Jeg har 4er i Naturfag, så har ikke verdens dårligste grunnlag. Likevel var det ikke det faget jeg håpet på å få.. Jeg ønsket å få Engelsk, Rle eller Samfunn. Jeg fikk samfunn på prøve eksamen og da fikk jeg 6er, blir nok ikke noe 6er nå nei! Uff, ønsk meg lykke til?


  Så nå er det bare å sette seg ned to dager i strekk med full fokus! Jeg skal komme meg gjennom dette, og satser på at alt går fint! Så lenge jeg har en positiv innstilling, så går det bra! Håper jeg !

  - har du komt opp i muntlig?
  - liker du naturfag?

  see ya - kristine 

 • Grilling idag med jentene

  Dagens hendelser vil bli: Grilling med verdens beste folk! Helt siden jeg var liten har Meg, Julie å Charlotte ( de er søsken) kjent hverandre. Jeg kan ikke huske at jeg ikke har kjent de, så det sier vel litt om hvor mange minner vi har. Så det blir herlig å grille med de idag + familien. Det fins ikke noe bedre enn gode venner å god mat? Gjør det vel?

  - hva skal du idag?

  - har du noen som du har kjent så lenge du kan huske?

  see ya - kristine
  

 • In a red dress

  Igår hadde jeg og Elise, lillesøstra mi en liten photoshoot. Det er helt merkelig, men jeg kan se mine egne trekk på bilder av henne. Det er nesten litt sykt haha. Her er noen bilder fra photoshooten:  Jeg vet at det svart/hvit bilde var redigert utrolig dårlig, men jeg orket ikke gjøre det nøye haha. 

  - hva syntes du om bildene?

  - er ikke søstra mi skjønn?

  see ya - kristine

   

 • Jeg skal begynne å blogge igjen!

  Jeg tror jeg må komme med en innrømmelse, jeg savner bloggen. Jeg savner følelsen av å lage et bra innlegg, i håp om at folk faktisk bryr seg om det jeg skriver. I det siste har en del folk komt bort til meg, og fortalt meg : at de  leser bloggen min og liker den kjempe godt !  Det har varmer hjertet mitt så !  Jeg må bare beklage til alle dere som faktisk leser bloggen min inni mellom. Jeg skal bli bedre til å blogge, jeg har bare manglett tid og inspirasjon. Likevel føler jeg nå at tiden er inne for å slippe ut alt jeg har samlett opp de siste ukene! Jeg skal begynne å blogge fast, vertfall de neste ukene. Dere lesere gir meg inspirasjon, og jeg setter så pris på dere! Takk til dere som kommer bort til meg i allen og sier slikt! Dere gjør vertfall dagen min tiganger bedre, tusen takk! 


  Bilder fra weheartit.♥

  - hva syntes du om at jeg skal blogge ordentlig igjen?

  - har du opplevd at folk har komt opp til deg før?

  see ya - kristine
 • hits