kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Gårsdagens innkjøp!

Igår tok vi turen på et gigantisk kjøpe senter her i USA. Jeg endte opp med 5 forskjellige sko, woho! Jeg hadde ikke bry til å ta bilder av alt, men tok av litt. Her er noen av innkjøpene.Det som er så fantastisk med å kjøpe Toms sko er at for hvert kjøp du gjør, så gir Toms et par sko til et fattig barn. Så slipper man å føle seg så dårlig når man kjøper et par sko ekstra. 

- hva syntes du om innkjøpet?

see ya - kristine

 • Jetlaged much? oh yes indeed

  Dette blir da mitt første blogg innlegg fra USA. Jeg ankom i går, og skal være her i to uker. For dere som lurer så har jeg familie her, og det er hovedgrunnen til at vi reiser her ganske ofte. I mitt 17 åt gamle liv har jeg vert i USA 4 ganger. Jeg har fått opplevelser som ikke kan glemmes! I forgårs ankom vi Detroit og overnattet på et hotel der, så reiste vi til North Carolina. Finnes det andre enn meg som får utrolig vondt i magen av å reise? Det gjør jeg, og det slutter aldri! Igår ble det for det meste gjenforening med familien, litt  bading ( uten sol.... ) så brunfargen måtte desverre vente litt.

  Vi hadde også pizza kappløp med alle de forskjellige pizza sjappene her. Der vi ringte inn og så hvilken som kom først til huset. Idag er det WALLMART TID! For dere som ikke vet hva Walmart er så er det verdenst beste butikk! De har ALT! Ellers er det litt shopping i planen og forhåpentligvis masse soling! Forresten for dere som lurer så er klokken 06.28 her i USA. Jetlaged much? oh yes indeed. 

  - vert i USA før?

  - får du vondt i magen av å reise?

  see ya - kristine

 • Mine verdier

  Nå er det lenge siden jeg har hatt et så kalt "seriøst" innlegg. Så derfor velger jeg og ha et i dag, ikke fordi jeg føler jeg må virke veldig seriøs på bloggen, men fordi jeg liker å skrive slike innlegg. Verdiene mine er noe jeg setter veldig høyt, av og til tar jeg meg selv i og å tenke "er dette virkelig noe jeg ønsker å være med på, det er jo ikke rett". Eller i mine øyner er det ikke rett, mine verdier forteller meg at det eventuelt er galt. Når jeg var i kr.sand på onsdag så ventet jeg på buss stasjonen, de som kjenner meg vet at jeg er veldig pratsom. Så da satt jeg der og tok en prat med gutten ved siden av meg. Han virket som en utrolig grei gutt, han var fra Afghanistan og skulle ta bussen hjem. Vi satt og småpratet om hvor vanskelig det var for han og lære norsk OSV. må innrømme at han virket veldig grei. Så kom det en dame bort og lurte på om vi kunne hjelpe henne å lese ruteplanen. Gutten var så vennlig og prøvde å hjelpe henne, selvfølgelig var denne damen ikke veldig hyggelig av seg og klarte og smelle ut med "din jævla utlending, kan du ikke norsk. Trenger ikke hjelp av en person som deg"

  Kjente jeg fikk helt vondt inni meg, var akkurat som kommentaren hennes traff meg like mye som den traff han. Kunne kjenne den ekle følelsen inni meg! At noen mennesker virkelig har så små verdier at de virkelig kan si slike ting til en person som bare vil hjelpe. Nei, dette er noe som provoserer meg meget! Da tok jeg meg selv i å tenke "Det er vertfall noe jeg aldri skal gjøre". Jeg fikk nesten litt dårlig samvittighet, for jeg følte at jeg var like ille som henne i og med at jeg ikke sa noe. Det som er rett å gjøre i en slik situasjon er jo å fortelle damen til å skjerpe seg for slik sier man ikke. Vist noen hadde sagt noe slikt til meg, så hadde jeg ønsket at noen sto opp for meg. Slik jeg ikke gjorde for denne gutten, har fortsatt dårlig samvittighet. 

  Jeg føler dette sier litt om mine verdier, men at jeg av og til er litt pysete kanskje? Er vi ikke alle litt pysete i blant? Jeg kunne gjort noe, men jeg valgte ikke å gjøre det. Hva var jeg redd for, hvorfor gjorde jeg det ikke? Nei dette vet jeg ikke svaret på, var vel redd for å bli dømt selv. Det eneste jeg vet med 100 % sikkerhet var at den damen ikke har et eneste hyggelig bein i kroppen, fy for en frekk person!  - hva syntes du om denne saken?

  - er du enig eller uenig med meg?

  see ya - kristine

 • Fantastisk med helg + outfit!

  Idag skal jeg i Utdrikningslag til min kjære besteveninne! Vi har funnet på litt forskjellig, så vi satser på at det faller i smak. Må innrømme at jeg syntes vi har vert litt geniale, men det gjenstår jo å se. Ellers skal vi også spise og kose oss med boblebad. Skal ta masse bilder, men regner ikke med jeg legger dem ut. Ved mindre jeg får lov av alle. Denne helgen har jeg fullt program, utdrikningslag idag, jobb & grillparty på lørdag, søndag skal jeg opptre + kino på snøhvit filmen. Gleder meg til en fantastisk helg!

  Her har dere litt av dagens outfit. 

  - hva skal du idag?

  see ya - kristine
 • hits