kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

never let the fear of striking out keep you from playing the game :)

Never let the fear of striking out keep you from playing the game.

Hva er vits i å leve vist du er for redd for å ta sjangser i livet? Livet er full av sjangsen du må ta, gode å dårlige. Livet er ikke lett, det vil det aldri bli. Ville du ikke heller sakt det bedre å ta en sjangse en å endte opp alene og redd. Livet er et spill, noen ganger får du Jackpott noen ganger ikke, men er det ikke verdt det for de få gode sjangsene du får her i livet? Jeg tror at vist du ikke klarer å leve fritt, gjøre opp dine egne meninger om saker å ting så lever du ikke slik du burde. Jeg mener at et liv skal være fylt med glede og selvfølgeli smerte. Uten de smertene livet gir deg, så blir du aldri den personen du burde bli. Motgang gjør deg sterkere, det er bare hvilken vei du tar når motgangen kommer, du kan enten ta den enkle veien og ende opp redd får å leve. Eller så kan du ta veien som er hard og vanskelig, men som til slutt vil gjøre deg lykkeligere en noen sinne. Så jeg sier
Never let the fear of striking out keep you from playing the game :)


see ya - Kristine • Jeg som synger There You'll Be : - )

  Heisann, for kanskje en måned siden så sang jeg på en konsert på Kulturhuset og moren min filmte det da så jeg tenkte at jeg likesågodt kunne legge det ut her for å høre hva dere syntes? Det er en vanskelig sang å synge, det syntes hvertfall jeg: ) men jeg fikk det til te slutt.
  det var kanskje litt urent her å dær, men jeg hadde nesten mistet stemmen før jeg sang haha : )

  Byebye

  - hva syntes du/dere?
 • Tipp topp form for KINO! :)

  Heihei, ikveld skal jeg og ei veninne på kino. selvfølgeli er det den nye Twilight filmen. Har gleda meg sånn til denne filmen! Tror jeg har gleda meg helt siden jeg så 2 eren på kino. Jeg digger Twilight, men jeg er nokk ikke en av de som leser bøkene. Vist jeg leser bøkene så blir jeg jo sikkert bare sur for filmen var dårligerer? Å hva er vel gøy med det? Så jeg tror jeg holder meg til Filmene, tross alt så digger jeg film! Jeg vet nesten ikke om noe bedre en å slenge meg ut over sofaen med popkorn og en herlig film! Å cant wait!


  Pyntet og klar for kino ! :-D

  Byebye
  - sett den nye Twilight filmen?
  - Lyst til å se den? • hits