kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Determination to succseed is the key

Jeg er en person som trenger avstand fra andre. Jeg trenger den lille tiden der jeg bare slapper helt av alene. Dette er noe jeg har et stort behov for i hverdagen min. Slik har det alltid vert, og vist jeg ikke får det. Så blir jeg rett å slett ikke meg selv, så derfor når jeg opplever noe masette eller slitsomt. Så prøver jeg å koble meg ut, og det merker folk rundt meg. Vist jeg har det vanskelig hjemme eller ute blandt venner, så kobler jeg meg bare helt ut. Dette kan være en styrke og en svakhet, for noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne klare mer. Dessverre er jeg ingen maskin som kan gjøre flere ting på en gang. En annen ting med meg er at jeg trenger noe positivt, noe å se frem til. Venner som får meg til å smile og le! Jeg trenger også fellesskap, følelsen av å være flere som står sammen. At jeg ikke er alene , men at jeg har venner bak meg som støtter meg. Dette er noe jeg har mye av, og det setter jeg stor pris på. Så jeg vil bare si til dere som har opplevd meg som litt koblet ut i det siste. At det  ikke er meningen, men ikke alt er like lagt på bordene som folk flest vil tro. Av og til, er det godt å bare være alene å fikse ting på egenhånd. ?Failure will never overtake me if my determination to succeed is strong enough.?

- har du opplevd ting slik før?


see ya - kristine

 • Bilder fra ferietur til Italia

  Da har det blitt lite blogging i det siste. Jeg har egentlig ikke noe spesielt god unskyldning, men jeg kan jo skylde på at jeg har vert ganske opptatt. Været i Norge har jo ikke vært så spesielt fint, så jeg har vert utrolig glad for at jeg har vert i Italia en uke. Selv om jeg faktisk ikke var i topp humør der nede heller. Vi var faktisk i Italia, når Norge ble rammet av den forferdelige handlingen. Så når jeg var der nede, ville jeg egentlig bare tilbake til Norge for å være med venner å oppleve den store kjærligheten som kom over vårt lille land under tragedien. Men, alt i alt så har jeg hatt en fin tur fordi om. Her er et par bilder fra turen :  De første bildene er fra hotellet, skal legge ut flere bilder i seinere innlegg også. 

  - hva syntes du om stedet?

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Reiser på Mandag

  Jeg må innrømme at utkast mappen på bloggen er stappfull med ikke publiserte innlegg. Innlegg der jeg rett å slett har blitt for personlig, og innlegg jeg ikke føler gir mening. Noen innlegg som jeg bare ikke har hatt bry til å publisere, mens noen som jeg ikke ville vist for meg selv en gang. Morsomt å tenke på egentlig, for jeg skriver nesten flere upubliserte innlegg enn publisrte i det siste. Hva vil dette egentlig si? Jeg har ingen aning, haha!

  Uansett, idag så er det jobben som står for tur. Jeg skal jobbe hele denne helgen, og må innrømme at jeg begynner å bli sliten. Jobbet i går + i forgårs, men slik er det vel når man vil tjene penger. Jeg får bare bite tennene sammen og holde ut, for reiser tross alt på Mandag til Kjærgårs. Tror det blir en minneverdig tur, selv om jeg også føler for å bare være hjemme. Jeg får bare håpe på at været blir bra og at turen vil gi meg mye mer enn jeg tror. 

  Skal du reise avsted i nærmeste fremtid? (bildet er uredigert)  see ya - kristine
 • hits