kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Solstrand

Idag reiser jeg på den etterlengtede Solstrand leiren! Så nå må jeg bare dra rompa mi i gir å pakke, hvorfor skal det være så vanskelig å bare gjøre det? Hmm.. Et spørsmål jeg ikke har svar på, ja gitt det hadde dere ikke trodd. Eheheh, jeg er i et veldig rart humør akkurat nå. Kanksje litt rastløs? Anyways, håper alle får en fantastisk dag, I know I will ♥.

And yes, vet øynebrynene er veldig lyse! Har ikke mer øyebryns penn igjen, sukk.. 

- hva skal du idag?

see ya - kristine

 

 • En liten update + bilder

  Igår var jeg på Avskjedsfest til Kristin som snart reiser til USA i et år! Veldig koselig kveld med hyggelige folk, selv om kulden snek innpå på slutten. Har også utrolig mange myggstikk, men det var verdt det. Idag skal jeg faktisk på kino med familien, ikke ofte det skjer, utrolig nok. Ellers skal jeg reise på leir om ikke så alt for lenge, gleder meg utrolig. Skal bli deilig å se alle folkene igjen. Føler meg teit når jeg forteller folk at jeg faktisk skal på leir, men det har seg nemlig slik at leir ikke er TEIT. Det er lærerikt og utrolig koselig å møte forskjellige mennesker fra forskjellige plasser. Dere må ikke forestille dere noe telt eller noe slikt, dette blir hytter å små hybelrom. Så det er null stress, blir ikke nor myggbitt der nei. Andbefaler alle å dra til Solstrand på leir, det er verdt pengene. + Aldersgruppen er for litt eldre grupper, så blir ingen under aldersgruppe 16, vist jeg ikke tar helt feil.

  Noen få bilder jeg tok i farten.

  - vert på leir?

  - syntes du leir høres teit ut? 

  see ya - kristine

 • Summer and puppies, loveit  Den siste her er min om et par uker♥

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

   

 • Søtnosen

  Nå er det offisielt at jeg har kommet inn på Vågsbygd VGS 2året, så da bar turen ut på butikk og kjøpe seg nytt pinalhus. Til vanlig pleier jeg ikke lage noe styr ut av slike ting, pleier å kjøpe meg det mest nødvendige. Denne gangen fikk jeg lyst til å gjøre litt mer ut av det, så jeg pyntet pinalhuset med skrift og perler. Må si jeg ble ganske så fornøyd, her er resultatet: 

  Igår tok jeg noen bilder av snusken min ♥ ny kattunge i huuus jaaa ♥

  Bare en uke gammel sånn ca, navn vet vi ikke enda. Vist noen er interessert i en kattunge om en måned eller noe, så bare si ifra!

  Dårlig kvalitet på bildene, men søtnosen ville ikke sitte stille.

   - liker du kattunger?

  - hva syntes du om penalet?

  see ya - kristine

 • Gunnar

  De fleste vet ikke at jeg faktisk har en pappegøye i huset, men jo det har jeg. Kan vel ikke indirekte kalle den min, den er tross alt broren min sin. Med tiden har jeg lært å like denne lille grønne klatten, selv om samtalene våres er veldig enformige. Kan vel si at samtalen startet med et høylytt "HALLO" og slutter med et høylytt "HALLO". Denne lille grønne klumpen er en Amazon pappegøye,men er høyt elsket hos familien Johnsen. Jeg føler jeg bor i en dyrehage for øyeblikket, men alt kan jo læres å like. Er ikke Gunnar bare helt hærlig?

  - har du pappegøye?

  - kjenner du noen som har pappegøye?

  see ya - kristine
 • hits