kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Skoledagen i bilderDa er Extentionsene i god behold hos meg, og skal nå brukes for fullt! Jeg vurderer å klippe litt etasjer i dem. Nå skal  jeg på Harry Potter maraton med , Jonas, Steffen og Keven . Yeah

- hva skal du ?

see ya - kristine

 • Den søteste i hele verden  Det fins ingen bedre enn denne lille rakkeren, søte Elise med så mange sider. For det meste plagsomme, but you gotta love her! ♥

  - har du en lillesøster?

  see ya -kristine

 • Everything is going the right direction!

  Dagene går så fort, jeg rekker nesten ikke tenke! De siste dagene har vert utrolig gode, ikke bare fordi det har vert helg, men også fordi jeg føler meg helt frisk. Det er en herlig følelse, å ikke føle seg helt utmattet og trøtt etter en lang dag. Både på Søndag  & Mandag var jeg på hybel besøk hos Steffen og Sven, kjempe koselig! Selv om de har gitt meg et kallenavn jeg ikke er så veldig glad i, men det forblir hemmelig! Idag skal jeg ta etterveksten, og snart kommer extensionene, så for øyeblikket er alt supert! Jeg begynner også å jobbe igjen på Torsdag, herlig!

  - hva har du gjort de siste dagene?

  - føler du ting går mot den positivte retningen?

  see ya - kristine

 • Yeah!


  Jeg er så utrolig glad for at formen har forbedrett seg! Kjenner på hele kroppen at jeg er bedre, disse to siste dagene har gjort utrolig mye..  Rest is the key! Idag skal jeg ut å synge klokken 10, jepp klokken 10! At det er mulig,menmen! Må man så må man. 

  - hvordan er formen din?

  - får du slappet nok av?

  see ya - kristine

 • Musikklinja blir bare bedre og bedre !

  Yeaah, da skal jeg ha sangtime & piano time! Sinnsykt chill å ha flere timer med bare ting du liker. Musikklinja passer bare bedre og bedre til meg, I love it! Idag er planen og bare slappe av, og blir frisk igjen ! Inatt sov jeg 15 timer, noe som er ganske sykt! Det merkeligste er at noen dager når jeg føler meg trøtt å sliten, får jeg et slikt blankt øyeblikk, der jeg føler at jeg skal besvime. Det er utrolig skummelt, og utrolig ekkelt.. Håper bare på at det ikke går så langt at jeg faktisk besvimer. Ikke at jeg tror jeg kommer til å gjøre det da, men men man kan aldri være for forsiktig. Det ble vist til at jeg ikke skal jobbe i helgen, så jeg får bare uthvilt meg ekstra da!

  Uff jeg føler jeg skriver mye om kyssesyka, må bare beklage.. men kyssesyka er faktisk det eneste jeg har å skrive om, det skjer ikke så mye annet i livet mitt nå enn skole og sykdom.. Så vist dere syntes det blir litt mye, må dere bare si ifra! 

  - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • For et dilemma!

  Åhåy, da fikk jeg just et brev fra legen om at leveren min er "teit"! Og at jeg minst må ta det med ro i 2 uker, og jeg skal jobbe på Lørdag og Søndag. Hvordan skal dette gå? Jeg vil jobbe, men klarer jeg det? Idag ble jeg så svimmel og kroppen ble så rar at jeg ikke klarte å være på skolen. Jeg gikk rett hjem og la meg, så vist jeg ikke klarer skolen de neste dagene.

  Hvordan skal jeg da kunne jobbe? Årh, dilemma!   Menmen, jeg får trøste meg med at jeg får extentsionene snart !! Can't wait!

  - hadde du gått på jobb i min posisjon?

  see ya - kristine

 • The world is waiting for me!

  Jeg har så lyst til å reise, flytte eller oppleve verden! Jeg er lei av lille Lyngdal, der alle vet hvem alle er. Der du aldri får føle deg 100 % fri.  Jeg vet at der ute, i det , store , skumle ukjente. Så fins det mange hinder for deg, mye vanskelig og utfordrende! Kanskje jeg ikke er klar for det ukjente, men må man virkelig være klar? Uansett så vil du oppleve det samme og gå igjennom de samme utfordringene. Jeg vil oppleve hva verden har å bringe meg, men når folk står i veien for det. Så vet jeg ikke hva jeg skal si, det er tross alt mitt liv og jeg føler at verden sitter å venter på meg! No one can stop a person with determination! Det er bare tungt å vite, at andre ikke støtter deg i det du virkelig vil. Hvordan kan andre vite at du ikke er klar? Når alt kommer til alt, så er det noe du må bestemme selv.   Bilder fra weheartit.

  - føler du at verden venter på deg?

  - vil du reise?

  see ya - kristine

 • God start på skoleåret , eller?

  Da har første time begynt, og jeg har ikke gjort leksene. Altså de første leksene vi har fått på denne skolen. Skikkelig god start på skoleåret eller? Heldigvis skal vi bare skrive noter, så det går vel nokså raskt. Forhåpentligvis, blir jeg ferdig i friminuttet før timen! Just because I'm bad, haha. Igår var jeg hos verdens beste Chanel Sævik, så tok vi turen hjem til meg ! Og chanel endte opp med å kjøre hjem i mørket, som de fleste ikke er så glad i. Jeg vil bare informere dere om at hele sommeren, kjørte jeg hjem i mørket ! Hver kveld! For det første er det skummelt, og for det andre, så ser jeg ingenting fordi skuterlys er noe av det dårligste som fins.  - har du gode skuterlys?

  - hva gjorde du igår?

  see ya - kristine

 • Har kjøpt Extentions (bilder)

  Jeg kan virkelig ikke tro det, men nå har også jeg! Fått meg hair Extensions. Det har gått omtrent 2 år der jeg lang å lenge har grublett på om jeg skal kjøpe eller ikke. Så nå har jeg bestemt meg og bestilt  to par hos frisøren! Vertfall her er noen extentions som jeg prøvde hos frisøren, de jeg skal ha er nesten helt like, bare uten krøller.  - hva syntes du?

  see ya - kristine

 • Verdens beste overskrift!

  Det er så deilig å skikke på statistikken, for den er nesten helt tilbake til det normale! Det er så herlig å vite at folk faktisk leser det jeg skriver, og at de bryr seg. Eller kanskje bare er nyskjerrige, uansett det er en god følelse. Lenge har jeg latt være og blogge, på grunn av forskjellige grunner. Mest fordi jeg ikke har hatt tid, men nå er ikke det noe problem! Vertfall nå som jeg være hjemme hele tiden. Så vist det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om, eller om dere har et tips til meg ! Så bare fyr løs, for jeg vil gjerne få litt info om hva dere liker.   - hva syntes du jeg burde blogge om?

  see ya - kristine

 • What a wonderful life this really is

  Dagens planer er usikkre, derfor skal jeg ikke gå mer innpå dem! Jeg må innrømme at for hver dag som går, så blir bare musikklinjen bedre og bedre! Jeg stortrives faktisk, og det er ikke ofte jeg virkelig trives en plass. Nå sitter jeg med et fat med druer, og kesam! Det er bare helt utrolig godt, er nesten en liten "orgasme på talerken" haha nei uff.. Det hørtes egentlig ganske skittent ut! 

  Så nå skal jeg slappe av og kose meg delux! For alt er bra, og jeg føler nesten jeg må feire det. For når ting går min vei, så er det bare en ting å gjøre. Være lykkelig og nyte tiden, jeg elsker å være glad! Det er det beste jeg vet, og uten glede i livet.. Så kan det føles meningsløst, så derfor skal jeg nyte hvert sekund og håpe på at gleden varer , noe jeg tror den gjør! What a wonderful life this really is.♥

  To bilder av verdens herligste jente som jeg møtte i Romania!

  - er du glad for tiden?

  see ya - kristine

   

 • Gårsdagens outfit !

  Nå må jeg bare innrømme at jeg irriterer meg grønn over kameraet! Det er så utrolig kjipt når blitsen ikke funker, og mange bilder blir uklare.. Så dere får nok klare dere en stund med litt uklare bilder, jeg vet selv at jeg kommer ikke til å holde ut stort lenger, men må man så må man. Her er gårsdagens outfit : Var først på kino, så gikk vi å besøkte noen som har fått seg hybel i Lyngdal fra musikklinja, det var kjempe koselig!


  Beklager de useriøse ansiktene, men jeg blir så irritert når jeg tar bilder .. At jeg rett å slett ikke klarer å smile pent, og vente på et blurrete bilde !

  - hva syntes du om outfitet?

  - hva gjorde du igår?

  see ya - kristine

 • Informasjon om å ha tykt hår!

  Jeg tenke nesten jeg skulle fortelle dere litt om hvordan mitt ekte hår er. De fleste vet at jeg retter håret hver dag, eller nesten hver dag.  Jeg har faktisk utrolig bølgette hår, noen ville sakt at jeg har krøller. Det har jeg altså ikke, men veldig bølgette hår har jeg. Håret mitt er også utrolig tykt, så med bølgene kan det se ut som et fuglereir til tider. På disse bildene har jeg rettet håret litt, men ikke mye. Jeg er også 100 % sminkefri. 

  Mitt hår er så tykt at jeg må bruke ekstra tykke strikk, vist ikke ryker de. I tilleg til at håret ikke vil sitte oppe i en fast hestehale, så hos meg finner man bare strikk av best kvalitet! Jeg har lenge vurdert å kjøpe extansions, men nå har håret mitt blitt såpass langt, at jeg ikke lenger vet om jeg trenger det. Så kommer jo også det problemet at med extantsions så blir håret ekstra tykt igjen, altså FOR tykt. Så der har jeg et problem! 

  Jeg bruker alltid hårkur, og vasker håret ofte! For å kunne ha kontrollen på det. Jeg vil også informere dere som har så lyst på tykt hår at : Tykt hår kan være veldig bra, men det er utrolig slitsomt å holde styr på, man må bruke lenger tid for å holde det pent og ryddig, noe jeg gjerne skulle brukt mindre tid på! Det er slitsomt å våkne med om morgenen, og gre gjennom! Det gjør vondt med kloddene man må fikse 24 / 7.. Å ikke minst så roter det seg til utrolig fort etter et par timer!

  Men, på mange måter er jeg glad for at jeg har tykt hår! Men, tror ikke jeg skal remse dem opp. Da blir det nok et litt for LANGT innlegg. Forresten, må bare beklage den dårlige kvaliteten på bildene, kameraet er ikke helt som det skal for tiden, vurderer å sende det inn på reperasjon. 

  - hva tenker du om tykt hår?

  - har du tykt eller tynt?

  see ya - kristine

 • Motivation is the key

  Jeg kan virkerlig ikke vente til vi skal begynne med sangtimene, pianotimene, samspill timene og kor osv! Det er bare helt utrolig hvor mye jeg faktisk gleder meg. Jeg er så spent på om jeg vil utvikle meg, og hvordan det vil bli. Om det er vanskelig, eller lett. (tviler på den siste der vertfall). Jeg har allerede begynt å spille en sang som heter Run, ( hos den vanelige sangpedagogen, som jeg har utenom skolen) Så først skal jeg lære og spille den, så synge den! Det føles ut som om kroppen hopper, tar et stort skritt for hver gang jeg ser frem til noe. Akkurat som om jeg ligger et skritt forran og sitter spent å ser på hvordan fremtiden vil bli, men om fremtiden blir slik jeg ser den for meg er jo ikke helt sikkert. 

  Jeg vet ikke om forventningene mine er for store, men jeg håper virkelig skolen blir slik jeg ser den for meg! Jeg er mer klar for å lære nå, enn det jeg noen gang har vert. Er det ikke bare helt utrolig hvor mye mer motivert du blir, når det faktisk gjelder noe du har interesse for?  Det er i grunnen ganske fasinerende, det syntes vertfall jeg. 

  - er du motivert dette året?

  - hva syntes du om sangen?

  see ya - kristine

   

 • Outfit og dagens innkjøp!

  Denne lørdagen blir definitivt en slapp dag! Nå skal jeg lade opp til en ny uke med skole, og rett å slett være usosial. Så kanskje formen blir bedre til neste helg, der jeg heller kan slå meg litt mer løs og kose meg med venner. Idag er det barnevakt som står for tur, så da er ikke klærne noe å tenke på! Jeg har en vanesak som vil si at hver gang jeg ikke skal ut av huset, så tar jeg på meg shorts og valser rundt som en boms. Dette er hva jeg har bedrevet dagen min med :

  Jeg hadde meg en liten tur til allen for å få kjøpt skolesaker, fordi jeg er snill skolepike!

  Hadde meg et lite stykke kake, fordi jeg var i godt humør! Ikke at det er godt for meg i det hele tatt, men iblant på man unne seg noe godt ! Skal love dere at jeg nøyt den kaken mest som mulig! nam

  Innkjøpet mitt: 


  Jeg måtte selvfølgeli innom biblioteket å leie 3 filmer, sykt standar i grunnen!

  Så kommer mitt slappe , daffe antrekk! aaah, I love walking around like this!
  Haha ansiktsutrykkene mine blir alltid så hemma, menmen noen må jo ha noen av de også !

  - hva syntes du om mitt slappe, daffe antrekk?

  - har du kjøpt inn skolesaker enda?

  see ya - kristine

 • Ny rød pc! Can this get any better?

  Jeg er overlykkelig fordi dataen vi får på skolen er RØD! Det er jo bare helt fantastisk, jeg som er så glad i rødt fra før av føler den matcher personligheten min 100 %. Tror virkelig ikke det fins bedre pc for meg. Så på Tirsdag blir det fullt ut blogging fra denne pc'n her: 
  - Er den ikke fin vel? 

  - får du skole pc?

  see ya - kristine

 • Jeg har definitivt gjort rett valg!

  Da er det allerede blitt helg igjen, og jeg kjenner trøttheten synke inn. Det er slitsomt å gå på skolen, vertfall når man har kyssesyke. Nå gleder jeg mer virkelig til vi begynner med sangtimene,pianotimene og gitartimene! Det blir bare helt fantastisk, vertfall samspill timene og alt det artige vi skal finne på! Musikk linja var definitivt den beste linja for meg å søke på, jeg tok rett valg! Det er jeg helt sikker på.Tror dette året kommer til å gi meg så mye glede!

  Klarer nesten ikke vente! Her er et par bilder: 

  - hva syntes du om bildene?

  - føler du på deg at du valgte rett yrkesretning?

  see ya - kristine

 • Good luck my friend

  Å si farvel er noe av det hardeste jeg vet om! Og igår måtte vi si farvel til vår kjære veninne Emma, som skal bo i Usa et år. Jeg kan virkelig ikke tro at det blir et helt år til vi kommer til å se solstråla vår igjen! Satser på at det blir et raskt år, og at Emma får oppleve en helt utrolig og fantastisk reise! All lykke til Emma, jeg vet du kommer til å gjøre det strålende, og sjarmere alle i senk! Slik du har gjort med oss alle, du er en herlig jente med masse potensial til å oppnå masse unikt og spektakulert. Tror jeg kan si fra hele jentejengen at vi kommer til å savne deg, men at vi også er spente på dine veier. Good luck my friend ♥

  Her er et tullebilde vi tok, jeg ser selvfølgelig helt bollete ut med dobbelthage. Imens alle andre er søte og tullete, mens jeg ser ut som en padde, haha flott!

  - har du noen venner som er utveklings student?

  - vanskelig og sa hade til dem?

  see ya - kristine 

 • Can you light my candle?

  Her er en film jeg gjerne vil andbefale. Det er en helt fantastisk musikal som handler om livet til mange mennesker med forskjellige problemer og utfordringer i hverdagen. Tror nok dette er den beste musikalen jeg har sett, den passer også perfekt for ungdommer! Den handler for det meste om glede, sorg, utfordringer som (avhengihet ). Den handler om din seksualitet (homofil/heterofil) Den handler også om drømmer, og ikke minst pengeproblemer! Fantastisk film!

  Du lurer kanskje på hvorfor overskriften er " Can you light my candle". Det er den nemlig fordi en helt herlig sang i denne filmen heter det, og den er noe av det fineste jeg har hørt! Andbefales på det sterkeste!  - har du sett Rent?
  - vil du se den?

  see ya - kristine 

   

 • Miss Independent!

  Jepp da var det første skoledag, og jeg som alle andre klarer ikke vente! Kanskje klassekameratene mine blir noen idioter, å kanskje de blir noen helt fantastiske mennesker som jeg aldri vil glemme. Satser på den siste da. Vi skal møte opp i Kulturhuset 10 over 10, så jeg har heldigvis god tid på meg. Så nå er det bare å spise godt , kle seg å stille opp som en ny førsteklassing igjen. Bare denne gangen står ikke mamma å holder deg i hånden. Det er en litt deilig tanke, at endelig er man ferdig med grunnskolen! Man er nå på den veien man selv velger, og ikke den som er valgt for deg! Jeg liker virkelig den tanken, den "independent " følelsen. Men, jeg vil så absolutt savne sommer 2011! Fikk mange gode minner denne sommeren, her er et par bilder fra en campingtur jeg var på: 

  Litt uklart bilde dette her, men måtte jo vise dere de flotte teltene som vi satt opp. Mitt telt var oppe, men vi brukte nesten ingen av de "stolpene" eller hva man kan kalle det. Så teltet kunne blåse vekk når som helst.   Meg og Dåffen, denne gutten her er bare en gledes spreder ! Alltid gøy å snakke med han.

  - starter du skolen idag?

  - hvilket trinn går du på?

  See ya - Kristine

 • I'm a movie freak, and I like it!

  Da har jeg just sett " Den unge Jane Austen" og jeg blir like imponert hver gang. Vist noen lurer så ja, jeg er en av de klissette jentene som elsker gammeldagse, romantiske og bare helt herlige Jane Austen filmer! Denne filmen handlet om selve Jane Austen som er forfatteren av de berømte bøkene som : stolthet og Fordom, fornuft og følelser osv. Disse har da blitt lagt om til film, og blitt enda mer kjent i nyere tid. Denne gangen handlet altså filmen om hennes liv og enda bedre kjærlighets livet hennes. Det er nesten slik at jeg må smile litt for meg selv, for jeg blir så glad av slike filmer. 

  Fordi formen ikke kommer til å forbedre seg på en god stund. Så skal jeg sette meg ned og se et par filmer til, ja jeg har ingenting å gjøre! Love my life liksom! Uansett å se film er jo bare kjempe koselig, og man fokuserer så mye bedre når man ser alene. Så det har jeg ikke noe imot, selv om jeg gjerne skulle hatt en kjekkas ved sidna meg. Vist jeg bare hadde funnet en som jeg kunne tvingt til å se på Jane Austen filmer, da tro jeg verden hadde vert perfekt!


  - hva skal du finne på idag?

  - liker du Jane Austen?

  see ya - kristine

 • Jeg er en matmoms, som ikke klarer å spise!

  Kan ikke tro at jeg må innom legekontoret idag også, men slik er det vel bare. Halsen har ikke blitt noe bedre, og jeg kjenner bare magen rumler mer og mer fordi  jeg ikke spiser nok. Maten vil bare ikke svelges,  noen ganger gjør det så vondt at jeg heller spytter det ut igjen, men dette var vel for mye informasjon! Mat i magen har jeg vel, så tror ikke det er noe å bekymre seg for, men når en matmoms som meg ikke får spise MASSE! Så sier vel magen ifra, pff.. I don't like to be sick! men, nå går turen ut til Lyngdal for igjen å besøke legen og ta noen prøver! Så skal jeg innom biblioteket og leie masse filmer, slik at jeg vertfall har noe å gjør her hjemme.. Årh, jeg savner mennesker, å jeg savner å være sosial! 

  Jeg må bare informere dere om at jeg skal kjøre skuter ut! Noe som ikke er en god ide, men akkurat nå er det den eneste måten og komme seg frem på! Wish me luck, tror det skal gå fint. Selv om gårsdagens lille kjøretur nesten endte opp i grøfta, men jeg skylder på at jeg er en dårlig sjofør fra før av !

  - hva skal du idag?

  - har du hatt så vondt i halsen at du ikke vil spise?

  see ya - kristine

 • I love the fact that picutes, take me..

  I love the fact that picutes, can take me back in time. 

  Gode tider, som du for alltid vil huske! Lukten, følelsene, synene og ikke minst opplevelsene! Jeg elsker å oppleve nye ting, se nye mennesker. Analysere hver minste bit av det jeg lurer på, men mest av alt ! Så elsker jeg å ta bilder av disse tingene. Når jeg får disse tankene, så vil jeg huske det. Jeg tar et bilde, og det vil for alltid ligge i hukomelsen min. For da vet jeg at det var ekte og har skjedd, det var ikke bare noe jeg inbilte meg selv. Bilder av de stundene som du vil ta med deg, som du kan se på og mimre tilbake til den gode tiden. Du får til og med følelsene,luktene, ja alt tilbake på et blinkskud! Bare på grunn av de bildene du tok den stunden med de menneskene, og de følelsene du hadde!  - har du det slik?

  - hva syntes du om bildene?

  See ya -Kristine

 • Nytt innkjøp: Helly Hansen jakke !

  Etter langt og lenge har jeg endelig fått meg en ordentlig kjøre jakke! Har vert pengeløs siden Italia og det var en lettelse å sjekke bank kontoen med cash på! Så da var det rett til G sport og få seg ny jakke. Jeg må innrømme at den var billigere enn jeg trodde. Takk og pris får tilbud sier jeg bare! Så da er jeg klar for ny skolestart med ny jakke, og ny sykdom! Yes, dere leste rett jeg har fått kyssesyka. Halsen er hoven, og feberen stiger på. Nå er det ikke mye om å gjøre før jeg ditcher første skoledag, men det kommer aldri til å skje! Jeg har gledet meg alt for lenge til dette, og er det ikke slik at man MÅ møte opp, vist ikke får man ikke plassen? Anyone that knows?


  Uansett skoleklar er jeg med feber og verdens sløveste kropp, men på skolen det skal man

  - hva syntes du om jakken?
  - har du noen gang hatt kyssesyka?

  See ya - Kristine
  

 • Holding on to everything

  Kriblende følelser, søte små smil! Lekre nye sko, fantastiske venner, gode minner, sommerfølelse, noe nytt å spennede. Alt som får meg til å bli glad er noe jeg vil klamre meg fast til! For øyeblikket er jeg syk, og i dårlig form. Derfor har jeg bestemt meg for å blogge om ting som gjør meg glad, eller som har gjort meg glad denne sommeren!

  Italia turen, venner, kvelder på jonas b, alle de gode og fine minnene! Uka på Skjærgårds, dette er minner som jeg vil huske fra sommer 2011! Jeg vil huske de endeløse latterkrampene, de fine kveldene med gode jenter. De sene kveldene der alt mulig rart kan skje! Følelser som løper kaløpsk! Alt jeg ikke har opplevd enda, men snart vil. Jeg blir lykkelig av tanken på alt, og alle de herlige menneskene jeg har delt denne sommeren med! 

  Weheartit bilder !

  - hva har gjort deg glad denne sommeren?

  see ya - kristine
  

   

 • Film anbefalinger

  Det var en periode her i vinter, der jeg så ekstremt mye film. Jeg har alltid hatt det slik at film har gitt meg mye. Mange forskjellige fantasifulle tanker, og drømmer.. Jeg elsker for eksempel fantasy og chickflick's. Syntes også at komedie aldri slår feil, og krimserier. Jeg har også et par Skuespillere som jeg virkerlig elsker, for eksempel: Drew Barrymoor, Cameron Diaz, Dakota Fanning og Reese Witherspoon. Alle er sterke og unike skuespillere, jeg vil selv si at de er noen av favorittene mine. Når jeg ser en film med en av disse skuespillerne som hovedrollen. Så vet jeg at det er en film verdt å se. Har enda ikke blitt skuffet av noe jeg har sett av dem så langt! Her er et par filmer som jeg virkelig vil andbefale:


  - sett noen av disse filmene?

  see ya - kristine

   

   

   

   

   

 • Vi er en liten brikke i noe stort

  Menneskeheten, det er et ganske spesielt ord. Menneskeheten, som i du og jeg. Som i alle sammen under en kategori, menneskeheten. Vi er alle en del av noe, uansett om vil vil eller ikke. Vi er kanksje en liten brikke i noe stort, men uten den lille brikken som du og jeg er. Så ville ikke brikkene danne et pusslespill. Jeg syntes det er ganske stilig å tenke på. Noen brikker er kanksje større, mer dominate. Imens noen brikker, kanskje danner et hjørne. Ikke så store, men like viktige! For uten et hjørne, ville ikke puslespillet se noe bra ut. Ville det da blitt et ferdig laget puslespill uten kanskje akkurat deg?

  Det er mange ting, som får meg til å tenke. som for eksempel det faktum at hver gang jeg legger ut et bilde på weheartit. Så forsvinner tidssonen mellom alle oss mennesker, og vist du får "hearts" på bildet ditt. Betyr det at det er flere mennesker over hele verden, som liker akkurat det som du har skapt. Jeg syntes det er ganske så kult. 

  For vi mennesker, vi vil være spesielle. Vi vil få bekreftelse på at vi er gode til noe, at vi kanksje er mer enn et lite hjørne i et puslespill. Sannheten er jo, at hjørnet er den viktigste delen av det alt! Selv om man ikke alltid ser det selv, så er du og alle oss andre. Kjempe viktige, for rundt oss har vi mennesker som bryr seg. Folk som kanskje gir deg et spesielt øyekast i ny og ne, håpende på at du en dag vil legge merke til det. Vi ser aldri selv hvor spesielle vi er, men alle andre rundt oss har ikke ord for å forklare hvor mye du betyr for dem. Vi er kanskje alle en liten brikke, men alle brikkene er like viktige, og sammen lager vi et stort og fantastisk pusslespill! Du er en del av noe stort, og det vil du alltid være!  Et par bilder til fra Italia. 

  - hva tenker du om dette?

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Flere bilder fra Italia turen.

  Idag er det jobben som står for tur, men må innrømme at jeg ikke føler meg helt på topp. Har en ekstrem hopepine som jeg har hatt i rundt om 2 uker nå. Bare at den har komt og gått som den selv vil. Jeg har også følt meg utrolig svimmel, og til tider kvalm og slapp. Så jeg lurer virkelig på hva dette er for noe, men vil nok tro det er en "god" gammeldags bihulebetennelse. Som er noe jeg har hatt siden jeg var liten, har til og med hatt kronisk bihulebetennelse.. Så håper bare på at det vil gi seg snart, for jeg er utrolig lei nå.. Satser på at det ikke varer så alt for lenge denne gangen. 

  Her er par bilder til fra Italia turen :  - hva syntes du om bildene?

  - har du hatt bihulebetennelse før?

  see ya - kristine

 • Dagens planer er ..

  Idag er planen min å være ùber usosial helt til klokken blir 6. For da skal jeg nemlig på kino med noen herlige amerikanere jeg har blitt kjent med. Vi skal selvfølgeli se Harry Potter, som jeg har sett en gang før. Men gjerne kunne sett et par tusen ganger til! I mellomtiden skal jeg være sofagris med chips, og en av de tidligere Harry Potter filmene!

  Går det ann å ha bedre planer enn dette? Nei det tror jeg ikke. Gårsdagen gikk faktisk ut på å fiske krabber, noe folk flest ikke ville trodd jeg ville vært med på. Men må man, så må man. Det viste seg å være ganske vanskelig, men vi fikk jo et par krabber fordi om. Her er et bilde fra gårdsdagen, dårlig kvalitet forresten. 

  Mckensey, Lindsey og meg. 

  - hvilke planer har du laget for dagen?

  - har du fisket / lyst krabber før?

  see ya - kristine
  

 • Mine tanker angående utøya.

  Jeg vet at vi alle har behov for å utrykke følelser når det gjelder dette som har skjedd på utøya. Jeg er uheldigvis en av dem som kjente noen som omkom, og har vi ikke alle blitt påvirket? Kjente eller ukjente, hele norge har stått sammen i sorg. Jeg har sett mennesker rundt meg stirre på skyene, på vennene sine.. Blanke ansiktsutrykk og usikkre bevegelser, alt uten å si noe, men jeg vet hva som er på tankene dems. Det står skrevet over hele ansikts utrykket, det er et ansiktsutrykk man bare får sett en gang i livet. Jeg har ikke ord for å forklare alt jeg selv føler angående situasjonen, og jeg har langt å lenge sett for meg det helvete som skjedde på Utøya den 22.07.11. 

  Når jeg begynner å tenke på den mannen, som jeg ikke en gang vil si navnet på. Den mannen med så mye hat , at han kunne få til en slik handling så grusom! Så begynner jeg å lure på om han faktisk er et menneske, den fæle latteren. Som flere på utøya har beskrevet, jeg kan ikke se det for meg. Det er som en skrekkfilm som har blitt til virkelighet og mange mennesker har fått oppleve det, og må leve med det resten av livet. Vist det hadde vert meg, vet jeg ikke om jeg hadde klart og gått ut om morgenen. Derfor beundrer jeg alle disse menneskene, som ikke bare har klart og overleve. Men fordi de står opp og snakker ut, forteller historiene sine. Forteller hva som skjedde i detaljer, kan dere forestille dere hvor vanskelig det må være ? Det kan ikke jeg.

  Jeg beundrer motet deres og ikke minst heltene som ble tatt ifra oss. Hendelsen som skjedde den 22.07.11, har ikke bare påvirket oss alle. Den har også vært med på å forandre oss, til et land der kjærligheten i hverdagen også er i fokus. Jeg er stolt av landet mitt, og vil bare si at tankene mine er hos dem som har mistett noen og hos dem som har opplevd denne horrible og forferdelige opplevelsen. Dere er i tankene mine alle sammen <3 Spesielt Syvert Knudsen som ble tatt ifra oss den dagen, du var en sann helt med en nydelig stemme. Vi vil savne deg, Lyngdals gogutt!

  Her er to selvskrevne forklaringer fra mennesker som var på Utøya. 

  http://www.dagbladet.no/2011/07/31/nyheter/innenriks/drap/terror/anders_behring_breivik/17506419/

  http://prableen.origo.no/-/bulletin/show/672218_helvete-paa-utoeya?ref=mst  Jeg redigerte et bilde av syvert , fordi han er en gutt verdt å huske. Selv om jeg aldri fikk sjangsen til å bli så godt kjent med han som jeg skulle ønske. Håper ingen syntes det er merkelig, men jeg syntes virkelig at han fortjener noen gode ord og omtanke. Er glad jeg fikk de samtalene med deg som jeg har, spesielt den ene som jeg alltid vil huske. 

  (bilde av Syvert er tatt av Martine Petra og funnet på facebook siden hennes, jeg har bare redigert det sammen med et bilde jeg selv har tatt)

  - har du noen tanker rundt utøya?

  see ya - kristine
 • hits