kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Bilder av Hybelen min

Siden jeg har fått en del spørsmål om hvordan hybelen min ser ut, så tenkte jeg at det kanskje var på tide å gi dere en liten titt. Disse bildene ble tatt forrige uke, nå har jeg fått opp litt flere bilder osv. 

Litt gammeldags, men selv er jeg fornøyd :)!

- hva syntes du?

see ya - kristine

 • Take chances, fall in love, be yourself

  Idag har jeg øvelseskjørt med Pappa, begynner å merke fremgang nå! Dere vet den følelsen når man har lyst til å gi opp, for man er så dårlig? Altså det er en undervurdering av hvordan jeg har følt det. Eheh, neida! Personlig syntes jeg faktisk jeg klarer meg helt fint, litt kenguru hopp her å der, men hva kan man vel forvente? Så lenge man ser fremover så går ting som regel veldig fint, gjelder å ikke gi opp. I dag hadde jeg min siste privat musikk teori time i sommer, litt trist egentlig. Skulle ønske jeg fikk sugd til meg enda mer undervisning, er ikke no god følelse å ikke være klar for et enda vanskeligere år med musikk teori. De neste dagene bærer det ut på jobb, så nå skal det tjenes litt peng! Er alltid godt å komme seg litt i arbeid, vertfall når man ikke har noe bedre å gjøre. Idag er det 6 dager igjen, så er jeg på alvor en flittig musikk student igjen! Flytter på Tirsdag, så satser på litt pakking før den tid. (Forhåpentligvis)

  - har du mange planer fremover?

  - skal du flytte / har du flyttet hjemmenifra?

  see ya - kristine

 • Jeg er så spent, livet er så bra!

  Er så spent på hvordan livet mitt vil bli etter jeg flytter. Dette er et utrolig stort skritt for meg, og kunne ikke gledet meg mer! Kjenner sommerfuglene bobler opp av tanken på å gå på musikk 2året på Vågsbygd Vgs! Helt siden jeg har vert liten så jeg snakket om å gå på akkurat den skolen. Så det gleder jeg meg virkelig til! Skal bli så godt å virkelig få vist folk hva jeg kan få til! Jeg kan ikke tro hvor velsignet jeg er, har fått den beste leiligheten jeg kunne tenke meg, komt inn på den beste skolen + klart å mestre musikkteori til en viss grad at jeg kommer til å klare meg fint. (Tatt privat timer i sommer). Ting begynner å falle så fint på plass og personlig har jeg fått bedre selvtillit og føler meg rede til å vise meg litt frem! Etter leiren så føler jeg at jeg har fått den busten jeg trenger, så nå er det bare å se fremover. Fytti så spent jeg er!

  Denne sangen er så vakker ♥

  - hørt denne låten før?

  - hva syntes du om låten?

  see ya - kristine

 • For en gave!

  For en gave jeg har fått, livet i seg selv. Er jeg ikke heldig? Er vi ikke alle heldige! Idag har jeg ingen planer, skulle egentlig ha privat time i musikk teori, men det måtte flyttes over til imorgen pga læreren ikke kunne. Gårdskvelden var utorlig koselig! Jeg, Julie, Charlotte var på besøk hos Lillian. Kvelden gikk ut på å spise blomkål og dipp, masse kake og spille alias. For en herlig kveld med masse latter! 

  Se så stor lillepys har blitt nå! 

  - hva gjorde du igår?

  - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • Fantastisk uke med gud!

  For en fantastisk uke jeg har hatt! Solstrand er virkelig høydepunktet med denne sommeren, det er så deilig å få være med andre Kristne. Selv om jeg måtte kjøre litt frem å tilbake pga jobb så klarte jeg å nyte tiden min der like mye. Følte meg litt party pooper på kveldene. Leggetid for meg var klokken 2, mens resten av hytta var oppe til 4-6 hver dag. Dagene bestod av møter, aktiviteter, kos, mat og fint vær! Utrolig herlige folk man finner på solstrand, åh som jeg elsker den plassen! Andbefaler alle til å dra på Solstrand, kristen eller ikke kristen det er virkelig en opplevelse verdt tiden. Selve atmosfæren er utrolig behagelig, man føler seg så tatt vare på. Følte virkelig at Gud var tilstede hele veien, ja hjertet mitt banket bare av å tenke på hvor god Gud er, han er fantastisk!  For noen flotte folk!

  see ya - kristine
 • hits