kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Verden idag.

Verden er ikke perfekt, men det er old news? right, det vet vi jo alle.

når jeg ser på forks nyhetene, så er det alltid en eller annen skandale som pågår i verden akuratt nå. Og avertil så tenker jeg bare, hvorfor? Er det vår feil at alt dette skjer? Er det noe vi kan gjøre for å ungå alle disse skandalene? Men da blir det jo kjedelig å se på nyhetene, for uten  skandaler så er det jo ikke vits med nyheter. For min del når jeg hører om disse skandalene, så blir jeg bare lei meg. Jeg kjenner inni meg at det er så vondt, hvorfor skal verden være slik.  Jeg vil virkelig bare gjøre noe, å det skal jeg og. Jeg vet med meg selv at jeg ikke er en av de personene som bare slapper av og ikke står opp å gjør noe med det. Jeg håper virkelig ikke jeg er den eneste, jeg vet det er flere som tenker slik. I grunnen tror jeg de fleste gjør det, så hvorfor gjør vi ikke noe med det. Vi kan jo hjelpe? Vi har pengene, vi må bare stå opp av de late rumpene våre og begynne å gjøre noe! Vi bor jo i NORGE, et av de beste landene og bo i!

Jeg sier ikke at alle er late osv, men mange gjør ikke noe. Å det irriterer meg sånn, hvor selvopptatte skal vi være? hvorfor kan vi ikke dele broderlig? Vil du heller la folk være fattig og ligge i slummen bare slik at du skal få ha det bra med masse penger som vi bruker på dill og ting vi ikke trenger? LET's DO SOMETHING PEOPLE!

Jeg har melt meg på en reise ned til Romania, der vi skal dele ut klær til folk i slummen. Vi skal og besøke kloakkene der folk faktisk bor på vinteren pga de ikke har no varmt sted å være. Dette her kaller jeg urettferdi? en liten unge som bor i en kloakk fordi vi er så selvopptatte og ikke vil hjelpe? det er virkelig trist, virkelig.

( ikke mitt camera btw)

- har du tenkt til å gjøre noe får å få verden bedre?

See ya - Kristine

 • Skoletur til Polen

  heihei, for sirka 1-2 uker siden var jeg i Danmark/Tyskland/Polen vi besøkte 3 konsentrasjonsleirer "Ravensbruck, Auschwitzh, Zachsenhausen" det vi så og hørte der var utrolig sterkt å se/høre, men er ganske stolt av meg selv som klarte å ikke vise en tåre. Desverre må jeg si, at inni meg så grein hjertet mitt over det jeg så og hørte, helt forferdelig. Turen var utrolig bra da, selv om det var mange tanker om konsentrasjonsleirene som beveget seg inni hodet mitt så ble det en utrolig bra og gøy tur med klassen! Jeg føler selv at klassen fikk mer samhold etter denne turen, og jeg skulle rett og slett ønske den varte lenger!:)

  Her kommer bildene, jeg har ikke tatt alle selv. De fleste er fra venner som har lagt ut på Facebook, men det går vel fint?

   

  Rose- sermonien , tror aldri jeg har hatt så mange tanker i hode som jeg hadde da.  (alle jentene la en Rose i vannet for kvinnene som døde i Ravensbruck)

  Ble mye soving på bussen , var faktisk ikke kjedelig på bussen:) enten sov man eller koste seg med venner.

   

  Meg og Tommy hadde en del fritids i blandt, og tok tusen bilder av oss selv på kameraet til Benedicte :)

   

   

  Beste klassen, men desverre er bildekvaliteten kjempe dårlig og en viss person tok tummelen i linsa haha:P

  - besøkt konsentrasjonsleirer før?

  - hva syntes du om bildene?

  - skal du til polen?

  See ya - Kristine Johnsen

 • Hva sang og Musikk betyr for meg!

  wow, to inlegg på to dager nå slo jeg min rekord hvertfall! som sakt, jeg er virkelig dårli til å blogge ofte så shame one me. Hvertfall denne dagen har vert hard og slitsom, det er derfor jeg ikke skal skrive om den å derme snakke om noe annet.

  Forje inlegg skrev jeg om film og bøker å at jeg har lest mye i det siste, men jeg følte bare inspirasjonen boble opp og nå følte jeg for å skrive om hva sang og musikk betyr for meg.

  Jeg har synget i mange, mange år ! og jeg blir aldri lei av det, det er helt hærlig å stå på en scene forran folk og synge til du sprekker. Jeg pleier alltid være litt små nervøs før jeg går på scenen men det som er så fantastisk er at med en gang jeg går på scenen å synger det første ordet så er det akuratt som om jeg havner i min egen boble der det bare er "Kristine og sangen". Det finnes virkelig ingen bedre følelse en å få god respons som folk som klapper og smiler. Når noen griner, så ser jeg på det som at mitt oppdrag er fulført, og jeg får en god følelse inni meg. Sang kan hjelpe meg gjennom de vanskelige tidene, når jeg føler meg tom invendig og ikke vil snakke om det til noen eller dele følelsene mine så synger jeg. Da fokusrer jeg på sangen og det gjør meg bedre, det heler meg på en måte !:) jeg føler selv at jeg ikke hadde vert KRISTINE JOHNSEN vist jeg ikke hadde hatt sang og musikk i livet, det er en så stor del av livet mitt!:)  -  betyr sang eller musikk noe for deg?
  -  har du følt det samme bare med en annen hobby elns ?

  See ya - Kristine Johnsen • hits