kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Going to ...

WORK !  Da blir det jobb 4 dager i strekk , digg! Eller ikke, men man tjener bare penger på en måte. Så da er det bare å bite tennene sammen, og gjøre noe fornuftig og jobbe! Håper ikke jeg blir så alt for trøtt de neste dagene, for jeg trenger virkelig søvn nå, uff! - hva skal du denne helgen?

see ya- kristine

 • Count down for fall vacation!

  Da sitter jeg her på skolen, merker at jeg allerede er lei. Har vel sittet her i 2 minutter, men hodet mitt spinner som en basketball og tankene mine har allerede forlatt klasserommet og ut i verdenen. Det skal virkelig bli deilig med høstferie nå, jeg er helt utslitt og trøtt. Jeg trenger bare søvn, men det får jeg alt for lite av! Etter skolen er det jobben som står for tur, og det betyr at jeg ikke får legge meg alt for tidlig! Så fra nå av er det :  Count down for fall vacation! Det skal virkelig blir godt med en uke fri!

  Ikke mobb mine alt for spesielle / snåle bilder, this is who I am , why not be it?

  - gleder du deg til høst ferien?

  see ya - kristine

   

 • I need to believe  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Mine 3 favoritt sko!

  Når det gjelder disse 3 skoene, så bruker jeg dem hver mulighet jeg får ! Synn jeg ikke kan gå i høye heler hver dag, elsker å gå i det, men hater å ha de på! Men man må jo lide for skjønnheten og det er ganske så sant. Hvertfall i dette tilfellet! Med en gang jeg tar på høye heler, så får jeg denne helt nye selvtilliten! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg elsker følelsen av å gå i høye heler. Er du enig eller uenig med meg?


  Hvilke sko likte du best?

  see ya - kristine

 • Idag skal jeg ..

  Da er det jobben som står for tur! For en gangs skyld er jeg faktisk uthvilt, så tror dette blir en fin dag på jobben. 
  Jeg elsker når vi får inn kampanje t-shorter ! Så slipper jeg å bruke den samme gamle. Det er litt deilig å gå i noe annet en gang i blandt! Forresten på Narvesen er det 2 for 1 på cola, så for dere cola elskere! Løp å kjøp. (Haha reklamerer for jobben på bloggen, veldig bra Kristine) Men, nå må jeg nesten løpe! Vil jo ikke komme for sent.. 

  - hva skal du idag?

  - hvor jobber du?

  see ya - kristine

 • Dagens Outfit!

  Noen dager vet jeg bare ikke hva jeg skal blogge om, det er så mye å velge mellom. At det bare går helt i surr for meg, uansett idag ble det et veldig enkelt innlegg. Altså dagens outfit! Hva syntes du om outfitet?


  see ya - kristine

 • Dagens Outfit.

  Tryne mitt på disse bildene er bare helt hemma, menmen! Forresten, jeg feila litt med bildet av håret mitt. Det til høyre, men hadde ikke så god tid. Bukse : Cubus. Ugs : H&M. Singlett : Vero Moda. Cardigan : Cubus ( tror jeg)

  Hva syntes du om outfitet?  see ya - kristine

 • I'm just so happy!

  Jeg har ikke hatt det så bra som jeg har det nå på lenge! En ny start var virkelig det jeg trengte, jeg er så lykkelig. Nye venner, masse nye opplevelser! Jeg får utvikle meg mer i sang, og jeg er så glad. Jeg har også funnet mennesker jeg kan snakke med som forstår meg 100 %. Skulle aldri trodd at jeg kom til å bli så glad på så kort tid. Livet mitt er herlig, og jeg smiler hver dag fordi jeg er så takknemlig. I love my life!  - hvordan har du det fortiden?

  see ya - kristine

 • Save all the happy memories

  Det er så mange ting jeg vil fortelle og skrive om, men tror jeg er redd for å skrive om ting. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg skal prøve å komme meg over denne frykten! Må lære meg å være 100 % ærlig igjen, men til tider er det ganske så vanskelig. Jeg som alle andre, er vel redd for å bli dømt?

  see ya - kristine

 • Sanger som du drømmer deg vekk i!

  Jeg syntes alltid at film sanger er noen av de fineste sangene ! Jeg vet faktisk ikke hvorfor, men kanskje fordi jeg relaterer dem til filmen. Jeg syntes vertfall at disse sangene her er helt fantastiske! Jeg har syngt begge 2 av sangene, og syntes de er noen helt utrolige sanger og opptre med. Det er så mye følelser i dem, det blir nesten et litt magisk øyeblikk. Midt i sangen, og du bare drømmer deg vekk og føler du er med i Titanic, eller Pearl Hearbour. Jeg digger det!

  -Hva syntes du om sangene?

  see ya -  kristine

 • Et lite kjapt innlegg !

  Jeg sitter på biblioteket, og venter. Jeg venter på at noe skal skje, at tiden skal gå! Ikke at jeg har noe spesielt gøy å se frem til, skal bare på jobb. Ungene løper frem og tilbake, de klarer ikke sitte stille. Det irriterer meg litt, kanskje unger virkelig har maur i rompa? For til tider, så ser det slik ut! Snart skal jeg spise, men maten kommer ikke! Åh, disse små bagatellene vi irritere oss over, hvorfor gjør vi det? 

  see ya - kristine

 • Love, fashion, beauty

  Jeg elsker wehearit bilder ! Når jeg ser på dem, føler jeg meg neste litt forelsket. Det høres jo rart ut, men jeg blir så glad og får så mye inspirasjon. Bildene gir meg følelsen av å være forelska, er det ikke rart?

  -hva syntes du om wehearit bilder?

  see ya - kristine

 • I love it !

  Nå skal jeg ut å ha sangtime og kose meg masse ! Etterpå har jeg ikke helt klare planer enda, men det finner jeg ut av! Nå er det bare å huske arkene, og kose meg i en time med herlig undervisning ! I love it!Denne sangen her har jeg hatt helt dilla på i hele sommer, får den ikke ut av hodet!

  -hva er dine planer for dagen?

  see ya - kristine

 • Klassebilde Musikk , Dans og Drama!  Her er det et helt fantastisk bilde av den herligste klassen ! Jeg sitter til høyre med kaninører på, noe jeg følte passet personligheten min perfekt! Så må jeg bare kommentere at jeg syntes vi var litt geniale. Fordi Vist dere ser bak meg, så ser dere et skjellet med kappe + et hode limt på! Det er nemlig steffen som ikke kune være med, fordi han var i Egypt. Derfor tok vi saker i egne hender, og lagte en dukke som kunne være steffen.

  - hva syntes du om bildet?

  see ya - kristine

 • Jeg har fått brynene fikset!

  Jeg må bare innrømme at jeg elsker brynene mine nå! Lenge har jeg slitt med å prøvd å fått dem til å se litt tålig ut. Så idag gikk jeg innom hudpleien i Lyngdal, og fikk fikset brynene! åh Lykke, jeg ble kjempe fornøyd. Selv om jeg ikke rakk å farge dem, og jeg enda er litt rød og sår.  Uansett, nå er jeg klar for skolebilde i morgen, herlig sier jeg bare!   Jeg prøvde å redigere vekk rødfargen, men den ville bare ikke vekk! Jaja håper bare den forsvinner til i morgen. 

  - hva syntes du?

  - har du vokset brynene før?

  see ya - kristine

 • Tull og tøys  I ittalia ble det mye tull å tøys under de lange bilturene! Heldigvis hadde jeg med meg kameraet å fikk tatt en del gøye bilder. Kommer sikkert til å vise frem flere senere, men nå må jeg fokusere på engelsken! Byebye

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • De dagene man irriterer seg grønn over!

  Det fins noen dager man bare irriterer seg grønn over! For meg er det de dagene der internettet blir slått ned av lynet, når regnet plasker ned når man kjører skuter! Og ikke minst de dagene der vi ikke har nudler i huset, jeg elsker nudler skjønner dere! Igår ble nemlig nettet slått ned av lynet, og jeg ble kliss klass på vei til jobb! Å for å toppe alt hadde vi ikke nudler.. For en dag sier jeg bare!  Bildet er tatt på Fredags kveld.

  - har du noen dager du irriterer deg grønn over?

  see ya - kristine

 • Saturday


  Bildet er tatt i går hos Steffen og Sven, kjempe koselig kveld!

  Jeg vet ikke hvordan jeg skal få formulert til dere hvor godt jeg har det! Etter skole start har ting bare fallt på plass, bit etter bit! Ukedagene går så fort at hjernen min ikke rekker å reagere før det igjen , er lørdag! Jeg elsker lørdager, det er den dagen i uken som du ser frem til, og tenker på bestandig! For alt kan jo skje på en Lørdag! Det er mulighetenes dag, vertfall min. Jeg elsker lørdager!

  - liker du lørdager ?

  see ya - kristine

 • Verdens beste klasse  Beste klassen, definitivt! Idag er det Dyrskuet som står for tur. Dyrskuet er på en måte et stort marked med masse boder , karuseller osv! Konserter og sånt, det er utrolig gøy å kjempe koselig! Gleder meg.

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Summer feeling.

  I sommer hadde vi besøk av 3 helt nydelige amerikanske jenter. De var utrolig glade og smilende hele tiden, de syntes også at vi nordmen brukte så mye energi når vi snakket, for vi bruker så mye kroppsspråk.  Når jeg ser på disse bildene, så får jeg en helt herlig sommerfølelse! Kommer til å savne disse herlige jentene!

  - har du hatt besøk av folk fra utlande i sommer?

  see ya - kristine
 • hits