kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Redigert vs Uredigert

Redigert:Uredigert:- hvilket bilde likte du best? Redigert eller uredigert?

see ya - kristine

 • Bildedryss  Litt random bilder.

  - hva syntes du?

  see ya - kristine

 • I Gud finnes det ingen begrensninger!

  I det siste har det blitt lite blogging, men bloggen er egentlig ikke så viktig for meg. Husker perioder i livet mitt der alt dreide seg om å "blogge". Var vel mer en fin måte å få tilbakemeldinger på, det å føle seg ettertrukted. Kan jo si at det ble en del lesere etter vert, but with greatness there will always be sadness. Det kom til det punktet at jeg ikke taklet det lenger på grunn av stygge kommentarer. At folk begynte å vri å vrenge på ordene mine, de fikk det til å høres helt feil ut.. Nei, det var en veldig vanskelig periode i livet mitt. Idag er jeg så takknemlig for at jeg har kommet meg forbi den fasen der alt dreier seg om oppmerksomhet og det å være akseptert i et hardt ungdoms miljø, men selv om du er akseptert så skal du også være anderledes. Husker gleden og sorgen jeg fikk fra å blogge, har fått kommentarer på kroppen min " er ikke du litt for tykk for å kle deg slik" også fått kommentarer på at jeg er kristen. " Meningene dine er verdiløse, du er så sykt hyper kristen". osv osv. Vanskelig har det vert, å den perioden i livet mitt gjorde at jeg ble mer usikker på hvem jeg var, jeg begynte å vike vekk fra Kristendommen etter den perioden i livet mitt. Etter det var jeg på en lang stid der jeg mer eller mindre var ganske fortapt. Følte meg veldig usikker, dårlig, ikke god nok, dårlig forbilde og jeg holdt på med veldig mange negative ting. Ting som dro meg mer å mer ned i grusen.. Av en eller annen grunn klarte jeg ikke å komme meg tilbake, husker jeg bedde hver kveld, men klarte aldri å innrømme helt feilene mine. Etter en god tid begynte jeg å kjenne savnet komme frem, jeg ble mer å mer deprimert jo lenger vekk jeg kom fra Gud. Nei jeg hatet meg selv, mislikte den personen jeg hadde blitt. Alt jeg ville var å komme tilbake! 

  Siden jeg har vokst opp i en kristen familie, så var denne andre siden av meg et veldig nytt teritorium for meg. Det var spennede og anderledes, jeg følte meg fri. Ja, men det varte ikke lenge. Etter vert så ble det mer som en vond ring som bestod av 360 grader. Du kunne ikke snu deg, for da kom du bare til samme miljøet, samme fælighetene. Etter over et år klarte jeg å innse at det måtte stoppe, livet mitt bestod av så mye negativt. Hele holdningen min hadde forandrett seg, jeg var ulykkelig, følte en tomhet i meg. Som jeg alltid prøvde å fylle med noe, det jeg ikke forstod i begynnelsen var at det hullet jeg gikk rundt å følte på hadde en gang vert  fult. Jeg prøvde å tenke hva manglett jeg ? Sent men sikkert klarte jeg å kjenne mer å mer kontakt med gud, følte han ropte på meg. At jeg måtte komme tilbake til han, hadde denne følelsen av at noe dro i meg. På den tid visste jeg ikke om det var jeg som innbilte meg noe, eller om dette var gud som prøvde å kontakte meg. Jeg hadde veldig blandede føleser, er jeg tøff nok til å si til folk at dette ikke er det livet jeg vil leve? Er jeg sterk nok til å fremstille meg selv om Kristen og stolt av det! Nei det var kjempe skummelt, alt jeg ville var bare å kjenne gud igjen. Jeg stod på et veiskilde! Idag kan jeg si at jeg tok rett valg, vel jeg måtte jo nesten gjøre det. Når Gud selv drar i deg, å du kjenner det likegodt som om du hadde et tau rundt deg. Nei hvem kan vel si nei til noe så fantastisk som å bli kjent med Gud! Leve et liv for han, være en kristen å bli så velsignet. Etter jeg sluttet med disse tingene å bestemte meg for at , "nå var det nok!" Så har jeg vert utrolig glad, humøret mitt har snudd seg , jeg har blitt den glade , positive Kristine igjen! Å, som jeg har savnet livet med Gud. Uten han føltes livet mitt så smått og menigsløst, men med han så føler jeg meg sterkere enn en bulldoser. Jeg føler jeg kan flytte fjell, i ham finnes det ingen begrensninger. 

  Vet at det sikkert kommer til å bli litt stygge kommentarer på dette innlegget, men vist noen vil oppleve det som jeg har. Eller bare vil snakke om kristen dommen, vist du kjenner du er litt nyskjerrig på hva dette med gud er ? Hvem han er? Så må du ikke være redd for å ta kontakt med meg. Føler du en tomhet i hjertet? Føler du noen drar i deg, forteller deg at du må forandre livet ditt. Jo , hvem andre kan det vel være? Gud elsker deg så høyt at han gav sin sønn, for at hver av dem som tror på ham ikke skal gå fortapt , men ha evig liv.  At hans sønn gikk på korset å døde for at alle våre synder skal bli tilgitt. Tenke at det finnes noen som elsker oss så høyt at han gjorde det!   Matt 6,25-34

  25 Derfor sier jeg dere: Vær ikke bekymret for livet, hva dere skal spise, eller hva dere skal drikke, heller ikke for kroppen, hva dere skal kle dere med. Er ikke livet mer enn maten og kroppen mer enn klærne?26 Se på fuglene under himmelen! De sår ikke, de høster ikke og samler ikke i hus, men den Far dere har i himmelen, gir dem føde likevel. Er ikke dere mer verdt 

  enn de?27 Hvem av dere kan vel med all sin bekymring legge en eneste alen til sin livslengde?28 Og hvorfor er dere bekymret for klærne? Se på liljene på marken, hvordan de vokser! De strever ikke og spinner ikke,29 men jeg sier dere: Selv ikke Salomo i all sin prakt var kledd som en av dem.30 Når Gud kler gresset på marken så fint, det som gror i dag og kastes i ovnen i morgen, hvor mye mer skal han ikke da kle dere ? dere lite troende!31 Så gjør dere ikke bekymringer, og si ikke: ?Hva skal vi spise?? eller: ?Hva skal vi drikke?? eller: ?Hva skal vi kle oss med??32 Alt dette er hedningene opptatt av. Men den Far dere har i himmelen, vet jo at dere trenger alt dette.33 Søk først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt det andre i tillegg.34 Så gjør dere ingen bekymringer for morgendagen; morgendagen skal bekymre seg for seg selv. Hver dag har nok med sin egen plage.


  Jeg har bestemt meg for å ha åpent kommentar felt her, men håper ikke på å få veldig mange stygge kommentarer. 

  see ya - kristine
 • hits