kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Livet er urettferdig til tider.

Faren min kom med en komentar at jeg spiser så mye usunt, å det gjør jeg og i grunnen! Så jeg må vel kjerpe meg litt snart før jeg begynner å trille for magen blir for stor. (dårlig spøk) Hvertfall, idag skal jeg chille og pakke litt , for skal ha en tur til Solstrand i morgen. Skal være der med noen av de gode veninnene mine og foreldrene dems og selvfølgelig mine foreldre. Det blir nokk koselig å gleder meg til å tilbringe tid med de.

Desverre skal jeg noe ganske trist i morgen  før jeg reiser til solstrand. Jeg skal i begravelse til faren til en utrolig god venn av meg. Han døde for et par dager siden av hjerteinfart, og jeg og noen venner skal gå i begravelsen for å støtte kompisen vår Karl Jørgen som vi er så glad i. Må være virkelig vanskelig å miste en så nerme, og jeg må si at mye av tiden min går til å tenke på Karl Jørgen. 

Karl Jørgen, jeg tenker på deg og du er en sterk og herlig gutt som kommer deg gjennom dette, love u <3

See ya - Kristine

 • Liten video Blogg:)

  Haha, en liten videoblogg som er gjort veldig på Impuls. Ikke en spesielt bra videoblogg, men dere får hvertfall sett hvordan jeg ser ut på video og ikke bare bilder:)

  video:film fra 10

  - hatt video blogg før?


  See ya - Kristine Johnsen

 • Guten Morgen Sonnenschein

  Altså, god morgen og sola skinner? men det vet jeg foresten ikke for har ikke sett ut av vinduet enda, I natt hadde jeg en forferdelig drøm om at hele min familie ble sendt til en konsentrasjonsleir som lå i Lisboa, huff skikkeli ekkel drøm. Så når jeg våknet (pga drømmen) begynte jeg å tenke på Polen turen, og minner og slikt. Og da kom jeg på en helt gøy/merkelig sang vi spilte på morgenen som vi danset og klappet til. Den het ikke annet en " Guten Morgen Sonnenschein" og var irriterende fengende, og det tok minst 5 dager etter vi kom hjem da jeg ikke hadde den på hjernen lenger.

  Idag så skal jeg henge med min søte veninne Chanel, men aller først skal jeg jobbe på en Engelsk framføring vi må holde på mandag fordi jeg var syk på Torsdag, og selvfølgeli hadde vi filmet framføringen å tror du ikke videoen ikke funker nå? Så da må vi framføre likevell. ekstra mye jobb for KRISTINE ja flottings, men jobb er bare sunt så det skal jeg nokk klare!:)

  - Hørt sangen?

  - har du ofte mareritt?

  see ya - Kristine

 • USA

  Jeg har alltid hatt lyst til å bo i USA, mormor og morfar bodde i USA. Alle mamma's søsken er født der utenom mamma da. Jeg har alltid hatt en merkelig lyst til å bare reise til usa, har vært der 3 ganger. Å det er bare helt fantastisk, fins ikke bedre en å være på ferie i USA. Jeg tenker at etter noen år så skal jeg gå på skole i USA, og studere osv. Tanta og Onkelen min bor i USA, tanta vår og søskenbarnene mine besøkte oss i sommer å da kjente jeg at det var godt å bruke engelsken min igjenn. For meg kommer det i grunnen helt naturlig å snakke engelsk, hjemme så snakker vi litt engelsk i blandt pga Lille søstra vår ikke skal gnåle sånn mens vi snakker. Og hadde en amerikansk veninne som bodde i norge på sommeren.

  Det er litt merkelig, men jeg kan enda huske luktene fra USA. Hvordan det luktet etter det hadde regnt, det luktet akuratt som om man er i en plantasje eller noe slikt, det lukter veldig fuktig å forfriskende. Gatene er helt anderledes, elsker de der rekkehusene. Åh og ikke minst maten der ute, den er så GOD! Den er utrolig usunn og da, men det fins ikke noe bedre en amerikanske pannekaker med sjokoladesaus på åh NAM!

   

  Jeg er egentlig veldig bestemt på og hvertfall bo i USA i et år!

  - Vært i USA?

  - Lyst til å reise dit?

  See ya - Kristine

 • Danielle, et av forbildene mine .

  Da jeg var liten pleide jeg og moren min å se på et program som het "America's next top model". For min del, så husker jeg en hel del av dette programmet. Husker mange av personene, dramaet som foregikk i serien. Ja rett og slett en hel haug, men det er en person som jeg husker mest. En person som skilte seg ut i mengden av jentene, husker at når jeg var liten tenkte jeg at hun var unik og det var en slik person jeg ville bli. Grunnene til at jeg tenkte det, var at hun var en person som stod opp for seg selv. Sterk, med god selvtillit. Hun brydde seg om andre, og når de andre jentene i serien laget drama. Var hun en av de som klarte og unngå det og fikse problemene. Når hun ble syk, og da mener jeg virkelig syk så gikk hun likevel på photoshooten og hun eide alle de andre jentene totalt. Hun gav ikke opp, hun kjempet for det hun ville ha. Hun hadde et mål, og jeg tror at det målet tok hun aldri øyene fra. Kanskje derfor hun vant hele greia?

  Bildet hun tok når hun var syk, foresten hun sitter på en levende Elefant. Ganske imponerende, hun var syk lå på sykehuset, men hun kom likevell og tok bilde oppå en elefant, fordi hun skulle ikke gi opp på drømmen sin!:) Hun er et av idolene mine, og har ikke hørt om henne på mange år i grunnen. Finner ikke så mye på nettet, men likevel etter det jeg husker av henne så håper jeg at jeg kan si det, for hun var virkelig enestående.


  Når jeg så på denne serien, husker jeg at i de små pausene pleide jeg å løpe inn på bade, se på meg selv og tenke: er jeg pen? og jeg prøvde å gjøre vinkler i speile for å se hvordan jeg så ut og om jeg var like fin som de jentene på tv. Det jeg ettervert innså når da Danielle kom på den 6'te sesongen var at jeg var pen, inn og ut. Ingen kan være perfekte, men i mine øyer var modellene det. Husker at Danielle snakka om tennene sine, de hadde et stort mellomrom i midten å jeg husker at jeg tenkte " Danielle er ikke perfekt, jeg er ikke perfekt? men hvem er det?" Det hjalp meg å innse noe utrolig viktig. Alt det pga en dame som var med i en serie? dette høres jo sikkert crasy ut, men det hjalp meg virkelig på den tiden.

  Det er en slik person jeg en dag ønsker å bli, en som kan hjelpe folk uten å egentlig gjøre noe spesielt bare være seg selv.


  - sett på Top model?

  - Husker du Danielle?

  See ya- Kristine
 • hits