kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Independent

Hver avgjørelse du gjør får en konsekvens. Kanskje ikke med det første, men sannheten vil strekke seg frem med tiden. Av og til vil den hoppe opp og bite deg i rompa, andre ganger vil den rolig men stille forsvinne. Jeg vet at alle mine avgjørelser, positive eller negative vil en dag få en konsekvens. Noen ganger vet jeg ikke hva jeg holder på med, andre ganger er det like klart som dagens lys. Likevel så lever jeg livet, uten "regrets."

Man er bare ung en gang, og nyte den tiden er viktig! Jeg prøver å nyte min tid, og satser på at jeg en dag vil vokse opp og bli en ung dame. Jeg vet jeg er på vei, men veien er lang og hard. Likevel kan jeg ikke annet enn å glede meg, for jeg vet at jeg snart vil bli mer "independent". Skal tross alt flytte til neste år, og det er en ganske stor ting for lille meg. Hvem vet om dette er en dårlig eller god avgjørelse? Jeg vet jallefall ikke, det er det bare fremtiden som vet, og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg, masse!

see ya - kristine

 • Matvrak!

  Idag har jeg vert et makvrak! Jeg har virkelig ikke godt av å være hjemme en hel dag. Idag har jeg ikke gjort annet enn å spist og sett på serier. For tiden har jeg dilla på en serie som heter "Pretty Little Liars". Jeg har snart sett begge sesongene, og gruer meg til det ikke er flere episoder igjen. Det er så gøy når det holder på, at når slutten kommer eller det ikke er flere episoder ute. Så blir man nesten litt lei seg, haha! Uff, jeg høres jo ut som den loneren uten liv, men jeg elsker serier!  ( Har ikke lagt kaka, men lagte maten som jeg postet i det forrige innlegget.)

  - hva har du gjort til nå?

  - er du et matvrak av og til?

  see ya - kristine

 • Søvnproblemer + Jeg har blitt kokkemester.

  Bare fordi jeg har blitt kokkemester! Dette er da andre gangen jeg har laget tacosuppe, og ikke får å skryte. så må jeg innrømme at den smaker søren så godt! Namnam. Idag er jeg hjemme fra skolen, og tror jeg må ha søvn problemer. For jeg sov hele etter middagen igår pga hodepine og forskjølelse. Så derme sov jeg ingenting i natt, eller i dag morges, så formen er ikke stort mye bedre.  Jeg har hodepine og søvnproblemer på høyt nivå, noen som vet om noe som skal hjelpe meg ?  Forresten, jeg har ikke hatt kviser på tusen år! Jeg er så glad, tror jeg har kommet over den perioden hver ungdom har. Ikke at jeg har hatt mange kviser i det hele tatt, men det er så deilig å slippe de få kvisene man irriterer seg over! yey  - har du søvnproblemer?

  - er du komt over din kvise periode?

  see ya - kristine

 • The Prince of Egypt

  Da har det blitt søndag, siste dagen i helga. Jeg syntes alltid søndager er så koselige og avslappende, man får ladet opp til en ny uke. Akkurat nå ser jeg film med lillesøstra mi Elise. En gammel barnefilm som var favoritten min når jeg var mindre, og jeg syntes den er like gøy nå som da. Jeg elsker gamle barnefilmer, jeg har så mange minner med dem.  - har du sett denne filmen?

  see ya - kristine

 • Høst bilder

  Høsten er en vakker årstid, jeg må innrømme det. Selv om fargene er fine, så føler jeg den er litt trist. Himmelen "gråter "og bladene visner, det er  trist , men på en vakker måte.
  Jeg er sminkefri på alle bildene av meg. Vesken kjøpte jeg igår, følte jeg måtte slenge den med i innlegget så dere skulle få sett herligheten! Den kostet 299 kr på cmyk , men var på salg. Veldig billig!

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Kr.sand tur! Bilder

  Igår tok Meg,Tobias,Robin og Bj turen til kr.sand! Der vi blandt annet så på kipet Tobias gikk på skole på, og vi var innom sørlands senteret!  Jeg kjøpte meg en ny veske, og litt små ting som falske øyevipper osv. Det ble ikke noe svær shopping tur for meg, men det er vel likegreit når man er på tur med 4 gutter. 

  Bj goes crazy!


  - hva gjorde du igår?

  see ya - kristine

 • I love lørdag

  Jeg må bare skryte litt av meg selv for akkurat nå, så rydder jeg rommet ! Det hadde dere ikke trodd, eller det hadde ikke jeg trodd, og heller ikke Mamma for å si det sånn. Så nå skal rommet mitt bli skinnende rent, fordi jeg er flink pike idag. Er det lenge siden du har ryddet rommet?

  Dette kommer til å bli en fin Lørdag, det er jeg helt sikker på! I love Saturday♥  Random bilder fra skolen. Jeg er så glad det ikke er skole idaag, yeeah!

  - hva skal du idag?

  - liker du lørdager?

  see ya - kristine


 • Innkjøp

  Her er et par små ting jeg kjøpte her om dagen, jeg har en tindens til å kjøpe for mørk foundation. MEN, denne gangen kjøpte jeg for lys, men det er vel bedre det enn at den er for mørk. Eller?

  - lenge siden du har kjøpt slike småting?

  see ya - kristine

 • Min vintage veske

  Jeg elsker vintage, det er så herlig ! Denne vesken kjøpte jeg for utrolig lenge siden, men har aldri fått sjangsen til å bruke den. Den er kjøpt for 10 kr på loppemarked, så den er vintage! Jeg syntes den er helt rå, men det er vel bare min smak. Hva syntes du om den?
  see ya - kristine

 • Todays Outfit !
  strikkegenser: Lindex. Bukse: Vero Moda. Ugs: H&M. Neglelakk : H&M

  - hva syntes du om outfitet mitt?

  see ya - kristine

 • 10 Ting dere ikke visste om meg.

  - Jeg er redd for små rom, eller å  bli presset til alle kanter i en mengde. Jeg får lyst til å grine, for jeg blir så redd. Jeg vet ikke hva jeg føler der og da, men det er en utrolig ekkel følelse. 

  - Jeg bruker nesten bare rød neglelakk!

  - Det tar utrolig lang tid før jeg får følelser (altså å bli forelska) , og har faktisk bare vert det en gang.

  - Vist jeg hadde hatt et ønske, så hadde jeg ønsket meg flere ønsker.

  - Jeg er ubeslutsom, og vil ikke ha noe/ noen som vil ha meg. Jeg vil ha alt annet, som ikke viser interesse til meg. Jeg vil "jakte" for å få tak i hva jeg vil, først da føler jeg at jeg har oppnådd noe. 

  - Jeg liker å være alene. 

  - Jeg jobber for mye, og det går ut over skolen.

  - Har hatt flere "bestevenner ", men er bare en jeg kan kalle min ordentlige bestevenn!

  - Angrer allerede på at jeg stripte håret mitt. ( noe jeg gjorde i går, haha) 

  - Bloggen gir meg glede, men mest frustrasjon haha!
  - visste du noe av dette ?

  see ya - kristine

   

 • Har stripet håret mitt!

  Igår tok jeg et skrtt videre og turte og stripe håret brunt! ææ , scary! Resultatet ble bra, men jeg passer best blondt hår og det vet jeg. Likevel er det gøy med forandring, og jeg ser jo ikke helt forferdelig ut heller. Eneste som ikke er så moro er at stripene ble så mange og mørke, at jeg nesten ser ut som brunette med lyse striper. Noe som ikke var planen. Jaja, om en måned skal jeg stripe det tilbake igjen , slik at  jeg kan fortsette å bruke extentionsene mine.

  Grunnen til at jeg stripte det brunt var fordi jeg har farget håret mitt siden 8 klasse.. Og har alltid syntes at mange blonde og tette striper er finere enn farget hår. Derfor tok jeg brune striper, slik at jeg også kan begynne å stripe det fra nå av. Men jeg må innrømme at jeg håper fargen jeg har nå går litt ut når jeg vasker håret. Så det blir sikkert litt finere etter vert. 

  Dårlig kvalitet på disse bildene, men er stripene dere skal se på .

  - hva syntes du?

  see ya - kristine

 • Jeg har fått skodilla!

  Jeg har to gelebein og klarer ikke gå på høye heler, men jeg gjør det likevel. Jeg elsker sko, I LOVE LOVE LOVE THEM! I det siste sitter jeg å tenker på sko, hvilke sko jeg skal kjøpe. Hvor mye jeg er villig til å betale for dem osv osv. Jeg kan virkelig ikke noe for det, føles ut som om jeg har fått sko på hjernen! Jeg bare må ha dem, bare må.  Bildene er fra weheartit

  - er du skodilla?

  see ya - kristine

 • Are you jelaous?

  Det fins så mye sjalusi ute å lurker for tiden! Jeg merker det på mennesker jeg ser rundt i byen, mennesker jeg kjenner å ting jeg selv opplever og føler. Alle mennesker har et snev av usikkerhet under vårt harde skall. Vi er jo tross alt mennesker, men hva gir egentlig sjalusi deg? 

  Personlig syntes jeg sjalusi er en av de verste følelsene man kan ha! For eksempel,  hun er flinkere enn meg. Hun er så pen, og ikke minst tynn! Alle guttene er gale etter henne, se den ROMPA. 

  Nå satt jeg ting litt ut på spissen, men å ha en slik følelse er virkelig ikke mye gøy. Langt om lenge har jeg opplevd det slik, uansett hvor jeg går så er det alltid DEN personen som bare er det lille hakket bedre. Sannheten er jo at vi alle tenker slik om hverandre, sjalusi er noe drit. Det ødelegger selvtiliten våres, og vi føler oss mindreverdig.. Ikke gode nok, det er så unødvendig.

  For selv om du ikke er syl tynn, eller har det lengste håret, fineste rompa og tenk kanskje du til og med har et lite snev av strekk merker som ingen kan se enn deg! Hvem bryr seg, det er bare du! Ingen andre enn deg, du er vakker og spesiell. Og bare tenk, at slik du tenker om andre mennesker, tenker de også om deg.

  Fordi vi er alle usikkre.. og vi er alle gode nok, og har ingen grunn til å mesunne andre, fordi vi tror de er bedre. Vi er alle like gode, vi er alle gode og fine på vår egen måte.   - har du noen tanker rundt dette emnet?

  - blir du sjalu ofte?

  see ya - krisine

 • Nytt innkjøp!

  Nå har jeg kjøpt meg disse to herlige kjolene! Til bare 169 hver. Kanksje ikke utrolig billig, men billig nok til at jeg kjøpte dem uten å tenke! Jeg syntes det er utrolig spennende å kjøpe ting på nettet. Jeg aner ikke hvorfor, men bare tanken på at jeg ikke vet hvordan de ser ut på meg. Gjør kjøpet mer spennende, og jeg sitter å gleder meg til pakken kommer! 

  PS: Kjolene kommer til å bli brukt som topp, med bukse under! Ved mindre det er sommer og jeg er på ferie. 

  - kjøpet du klær på nettet?  Kjolene er kjøpt på motehuset.no

  see ya - kristine

 • Narvesen in my heart

  Jobb, jobb ,jobb! Det er det eneste jeg gjør, men heldigvis har jeg en god jobb som jeg trives med. Så da er det ikke så ille likevel, narvesen in my ♥. Istad tok jeg en liten photoshoot for meg selv, og så ubeslutsom som jeg er. Så klarte jeg ikke velge et bilde å vise dere, så da ble det 7 bilder haha! Jeg klarer bare ikke velge, uansett hvilket emne det er. Jeg vil liksom ha alt, vist dere skjønner? Alt av det gode, og da blir valgene alltid vanskelig.  - hva syntes du om bildene?

  - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • Stoppet av politiet!

  For en skummel opplevelse, for  ti minutter siden ble jeg av alle folk stoppet av politiet. Jeg var på vei til skolen, og ante ingen fare og plutselig hopper det frem en politidame med et stop skilt. Det første jeg tenkte var " Kjørte jeg for fort". Hun stoppet meg og spurte etter førerkort, og fortalte meg at jeg kunne kjøre bort til politistasjonen. Der fikk jeg beskjed om å finne vognkort, og gi vekk skuteren min til en man som kunne skjekke om den var trimmet. 

  Det er i slike øyeblikk jeg er glad for at jeg har hørt på Mamma og Pappa ! For i vårt hus så trimmer vi ikke mopedene, det var det Mamma fortalte meg. Og jeg er glad jeg hørte på henne.

  Så folkens ikke trim mopedene deres, dere kan faktisk bli stoppet!

  - har du blitt stoppet før?

  see ya- kristine

   

 • It's Impossible to hide

  Noen ganger, klarer jeg bare ikke la være! Alt jeg føler og tenker, det er musikken som er den eneste måten å få det ut på. Mange ganger, har jeg tanker som jeg ikke vet hvordan skal forklares. Likevel når jeg står der oppe, på scenen og synger. Så fins det ikke et skjold lenger, jeg blir så sårbar at folk leser meg som en åpen bok. Det er det eneste øyeblikket jeg klarer og åpne meg helt, gjennom musikken. Fordi ingen dømmer deg, de er der med deg gjennom hele sangen. Kanksje ikke de vet hva du føler, men alt du føler kommer som en stor karbon bombe! Alle tanker samler seg, og du føler deg fri! Du føler deg ekte og alt du gjør er deg. Ingen andre enn akkurat du! Jeg elsker og opptre, det fins ingenting bedre enn det. Det er ekte følelser, og ingenting du gjør er falskt fordi sangen er deg og du er sangen. It's impossible to hide who you truly are!  - har du opplevd noe liknende gjennom sang? Eller en annen hobby?

  see ya - kristine

   

 • Dette blir en deilig avslappende Lørdag!

  Idag tar jeg meg en stille og avslappet lørdag! Syntes det er på tide at jeg faktisk bruker litt tid på meg selv, i steden for alle andre. Til nå har jeg vert i Lyngdal og hentet kostymet mitt, fått snakket med Elkjøp om blitsen min og leid 4 filmer og kjøpt litt godteri. Så nå skal jeg bare slappe helt av til jeg skal sitte barnevakt ikveld. 

  Forresten min snille Mamma har kjøpt treningsbukser til meg! Jeg har langt om lenge hatt lyst på ordentlige trenings tights, og nå har jeg endelig fått det! Yey

  Makeup fri på det øverste bildet ! Yeah.  Her er filmene jeg skal kose meg med:

  - har du sett noen av de filmene?

  - har du trenings tights eller klær?

  see ya - kristine

 • Kveldens outfit!

  Da skal jeg ta turen innom Solstand! Det er like koselig hver gang, I love it there!   Skjerf = Vero Moda. Bukse = Vero Moda. Jakke = Cubus. Sko = Euro Sko.

  - hva syntes du om outfitet?

  - hva skal du ikveld?

  see ya - kristine

 • Bilder fra Italia turen.

  Jeg savner Italia, og jeg savner å ta bilder av alt og ingenting! 

  Mye av tiden min gikk på å ta bilder, og jeg tok en god del! Var vel rundt 1300 bilder. Uansett, jeg tok bilder av alt jeg så, og her er noen av tingene.

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Sommerbilder

  Her har dere et par bilder fra en sommerkveld på stranda med grilling og kos! Jeg savner sommeren!

  - har du vert mye på stranda i sommer?

  see ya - kristine

 • Look a flying cat!  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Zuuumba

  Nå skal jeg snart ned til Allen for å gå på Zumba! Det er herlig å trene , man blir så glad og fornøyd etterpå. Jeg orker ikke skrive så masse i dette innlegget, men dere får kose dere med et bilde av meg å Tilde.

  - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • En liten titt innom bloggen

  Det er andre time, og vi har naturfag! Noe dere sikkert kan se på skjelletet i bakgrunnen. Vi har absolutt ingenting å gjøre, men noe festligheter skal vi nok klare og finne på. Men, jeg ville vel egentlig bare innom bloggen en tur, og hilse og si at jeg håper dere får en fantastisk dag! Herlige lesere!

  - hva skal du idag?

  - hva gjør du nå?

  see ya - kristine

 • Dagens outfit!

  Nå skal jeg sette på en film og slappe helt av. Jeg må innrømme at dette har vert en lang slitsom dag, så det skal bli godt å krype under dyna og ha litt kvalitets tid med chips og brus! Her er dagens outfit.

  ææh blurette , blurette , blurette! Jeg må seriøst få levere inn kameraet mitt og få det fiksa.. Jeg savner blitsen min!

  Buksene er fra Cubus, genser er fra H&M, Hårbøylen fra Glitter. Forresten jeg vet at håret mitt ser gult ut her, men det er altså ikke gult. Det ser bare slik ut på disse bildene. 

  - hva skal du ikveld?

  see ya - kristine

 • Bilder fra Moteshowet

  For de som ikke har lest bloggen min de siste dagene. Så har jeg altså vert  å opptred på et moteshow med to sanger. 2 andre venninner fra musikklinjen sang også, + Sven og Steffen som spilte Gitar og Piano. Det ble en vellykket kveld, selv om jeg ble litt missfornøyd med opptreden min. Jeg kunne gjort det bedre, men noen ganger. Så kan man ikke være 100 % fornøyd, eller hva? Her er vertfall et par bilder fra kvelden. 
  Bildene er blå pga lyset oppe på scenen. 

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Let the show begin!

  Dette blir nok det eneste innlegget idag, for nå skal jeg ut på lydprøve! Så er det General prøve, og så begynner selve showet. Jeg gleder meg som et lite barn,  klarer ikke vente. Jeg bare elsker å opptre, det fins ingenting bedre enn det! Antrekket mitt er en dressjakke,perlesmykke,støvletter åsså har jeg krøllet håret mitt. Kan legge ut outfit bilde i morgen, vist jeg får tid! Wii, can't wait. Så etter Moteshowet, skal jeg i bursdag til Nina fina !   random bilde fra igår.

  Forresten jeg skal synge: Alone, there you'll be og The story!

  - hva skal du ikveld?

  - wish me luck?

  see ya - kristine

 • Gladiatoren

  Da skal jeg og Steffen se på gladiatoren ! Jeg elsker slike filmer, de er bare helt fantastiske. Nå holder Steffen på å finne is til oss, namnam! Bare sånn liten informasjon, vi skal spise is med gaffel ! Regner med det går fint, men ser nok litt rart ut. Haha , jaja wish me luck! PS Steffen elsker også slike filmer !

  - har du sett gladiatoren?

  - er den bra?

  see  ya - kristine

 • Dagens outfit!

  Idag ble outfitet helt casual, ikke noe spesielt. Kanskje det har et lite snev av rocka i seg, men det er minimalt. Nå skal jeg ned til Lyngdal for igjen å øve med Sven og Steffen! Gleder meg til moteshowet imorgen, det blir knall. så etter det tar jeg turen til Kolstad søstrene for å se film og slappe av. Det er alt for lenge siden jeg har vert med dem nå, merker at jeg har savnet dem en god del! And I even might take pichtures, ved mindre noen roper " Nei, ikke ta bilde jeg ser ut som en boms" Da skal jeg være grei og si, okey skal ikke tvinge dere. 


  singlett: Veromoda, svart singlett : Vero Moda. Bukse : Cubus. Armbånd: Glitter. Øredobber: H&M.

  - hva skal du i dag?

  see ya - kristine

 • You light up my day!

  Åh, det er så herlig å våkne opp til ferdig lagte pannekaker! Mormor du er best, fins ingen som du. så imens jeg gomler i meg pannekaker kan jeg jo bare si tusen takk til alle dere som gjør dagene mine så fantastiske. Dere lesere og venner og familie! Hva skulle jeg vel gjort uten dere? You light up my day!

  Her er et par bilder fra øvelsen igår, vi måtte selvfølgeli ta oss en tur på Jonas B. Noe vi egentlig ikke burde gjort, fordi jeg svir vekk pengene mine på mat hele tiden. Tror nesten jeg brukte 2 000 på Jonas B her en måned. SICK!
  Bruker du mye penger på mat?

  Hva er det som lyser opp din dag?

  see ya - kristine

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • I'm a cat person, and I like it!

  Da skal jeg ta turen ned til Lyngdal og øve øve øve! Vist jeg vil bli god, så er det vel den eneste måten. Jeg tar med speilrefleksen så kanksje jeg får tatt litt bilder under øvelsen. Jeg får ikke sjangsen til å blogge mer før i morgen, men i mellomtiden får dere se på disse vakre kattebildene! Og ja, jeg er en katteperson, og kommer sikkert til å endte opp med 10 katter når jeg er 50. Forresten, jeg kveler ikke lille Bella på det første bildet her, ser bare slik ut haha!  Skal på jobb etter øvelsen, derfor jeg ser ut som en boms nå ! Sånn bare vist dere lurte. Og jeg har enda ikke fått fiksett speilrefleksen, derfor bildene blir helt blurrete av og til. 

  - hva skal du idag?

  - er du en katteperson?

  see ya - kristine

 • Høstens Vakreste Eventyr

  Gårsdagen filmer ble ; for å si det på en pen måte ! Katastrofe, det var ingen av dem som fanget interessen vår. Så vi så de første 10 minuttene på begge, til vi innså at dette ikke nyttet.. Så da ble det heller tv titting som erstattet våre filmplaner. Idag skal jeg øve til HVE (høstens vakreste eventyr). Jeg skal nemlig synge 3 sanger der, mens modellene går på Catwalken, litt stilig i grunnen! Alle sangene jeg har valgt er utrolig utfordrende, men sykt gøye så tror dette blir bra! Seinere idag skal jeg på jobb å tjene enda mer CASH, lovely!

  Forresten disse bildene er 100 % Makeup fri! Ikke ofte jeg poster bilder av meg selv uten sminke, så dere får nyte øyeblikket. Det skjer bare en sjelden gang!
  Hvorfor jeg går i shorts? Jo fordi det er så behageli, og hvorfor gå i bukser når du bare er hjemme å slapper av? I love to wear shorts!

  - hva er dine dags planer?

  - hvordan ser du uten sminke?

  see ya - kristine 

 • Nytt design !

  Da er jeg endelig fornøyd med designet mitt ! Jeg følte det var på tide med noe med litt bedre kvalitet, dessverre får jeg ikke med hele headeren.. Så dere ser bare bunnen av den, men det var jo igrunnen litt stilig? Eller?

  Uansett, nå skal jeg prøve og la være og bytte design 24 / 7 og beholde dette en stund, hva syntes du om det nye designet mitt?

  see ya - kristine

 • Chilling at Sven's place

  Da sitter jeg på hybelen til Steffen og Sven og venter på mat ! Etter en lang dag med masse øving til moteshowet, så skal det bli godt med mat. Sven står over konfyren å steiker kjøttdeig, så flink han er ! Nå skal vi snart se på film og bare slappe helt av !  Vi har leid to filmer : Good guy og The king!   - hva skal du ikveld?

  see ya - kristine

 • Nytt innkjøp, love it!

  Jakken er fra Cubus, og fikk den for bare 499! For et kupp sier jeg bare, har langt og lenge hatt lyst på en av disse jakkene, men de har alltid vert akkurat litt for dyre. I'm so happy, shopping makes me happy! 

  - hva syntes du om jakken?

  see ya - kristine

 • Give me the Christmas feeling!

  Ja, jeg vet det er tidlig å tenke på jul, men jeg elsker virkelig julefølelsen! God mat, koselige innekvelder med dine beste venner. Lukten av juletre og synet av snøballer flyvende forran tryne på deg. Selv om det også, kan være veldig ubehageli, men også litt moro! Jeg elsker jul, og gleder meg spesielt masse til denne ! 

  Forresten, som dere ser så har jeg skiftet design og header. Tror den nye headeren bare er midletidig, men uansett hva syntes dere om den? Skal jeg få ny, eller beholde den?

  - gleder du deg til jul?

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • I feel so Independent!

  Jeg er så lykkelig for tiden, hver lille minste ting gjør meg glad! De fleste vil vel tro at jeg er forelsket, men det er jeg ikke. Tror jeg har begynt å innse at jeg ikke trenger noen for å gi meg glede. For jeg har allerede så mye godt i livet mitt ! Det er sånne små detaljer som gjør meg glad, ting som solen skinner, søte små barn som kommer inn på jobb, Søte små smil fra folk jeg passerer. Og ikke minst penger inn på kontoen, den gjør meg spesielt glad! mehehhe, neida. Alt jeg har i livet mitt nå er så fint og godt, at jeg ikke vil gjøre noe for å miste på denne følelsen jeg har nå! Jeg får lyst til å klemme alle, og bare fortelle dem hvor glad jeg er i dem. Å være lykkelig er den herligste følelsen i verden, og det å vite at det ikke har noe med gutter å gjøre. Gjør at jeg føler meg litt som en "sterk person" vist dere skjønner?  - blogger jeg litt for mye om at jeg er så glad for tiden ? haha

  - hva gjør deg glad?

  see ya - kristine
 • hits