kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

KJENNER DET PÅ HELE KROPPEN

Idag skal jeg på yrkes-messe, tror det blir spennende og sikkert litt kjedelig. Jeg må gå på en del ting som jeg ikke har den minste interesse for. Så vi får se hvordan det går, blir nok moro uansett. Noen ganger tror jeg kanskje jeg hoppet i bestemmelsen om å gå på musikk linja litt fort.. Musikklinja er det eneste jeg vil, å jeg er så sikker på at det er rett. Blir så irritert når voksne begynner å stille spørsmål om valget mitt. Det er mitt valg, å trust me. Jeg vet hva jeg går inn for, å jeg vet at musikklinja er det for meg. Kjenner det praktisk talt i alle bein i hele kroppen, det er det rette valget! Jeg blir jo bare spent bare av å tenke på det. Så jeg er så sikker, likevel får de meg til å tvile. Med de dumme spørsmålene sine.

" Kristine , hva om musikken ikke funker for deg"  Vet dere hva jeg tenker da? Jeg tenker rett og slett bare det at det var verdt et forsøk. For jeg elsker sang, finnes ikke bedre.

Noen random bilder.- Funnet ut hva du skal gå på?

- Går du på vg, og hvilken linje går / gikk du på?

See ya - Kristine

 • FROM CRAPPY TO WONDERFUL

  Denne dagen startet ikke så særlig bra. Våknet opp som dødstrøtt, med lite tid. Fikk ikke spist frokost, å måtte løpe til bussen. Og når jeg kom til skolen skulle vi ha matte tentamen, og jeg hadde ikke alle sakene jeg trengte. Så jeg måtte løpe rundt å spør etter passer. Så startet matte tentamenen, å den gikk ikke direkte bra. Jeg satt hele skoledagen, og var den siste som gikk. Tror du jeg ble ferdig med tentamenen? Jeg gjorde altså ikke det, og det blir nok en flott 2er.. Får håpe det lønnet seg og sitte litt ekstra lenge.

  altså nå har jeg fortalt dere om den crappy delen. Så nå kommer den gode. Når jeg kom hjem å gikk innom bloggen så jeg en kommentar jeg hadde fått. Jeg har faktisk vunnet en konkurranse, jeg faktisk! Jeg vinner aldri noe, så det hjalp utrolig mye på humøret. Og etter det, så forsvant bare matte tentamenen fra hjernen min å det eneste jeg tenker på er at JEG vant !

  LUCKY ME!

  og fordi jeg ble så glad, så skal jeg vise dere noen bilder fra konfirmasjons turen til  Liseberg.

  litt dårlig kvalitet på det siste bildet der.

  - vunnet noe før?

  - liker du matte tentamenen?

  See ya - Kristine

 • JULEKØNTRI

  Hadde en kjempe koselig kveld i går! Jeg endte opp med å dra til Eiken på Julekøntri, er noe av det vittigste jeg har vert med på. Masse Contrey musikk og folk med Cowboy hatter. Kan det bli bedre? Jeg fikk og sett folk jeg ikke hadde sett på en stund. Er alltid godt å se folk man ikke har sett på en stund. Og etterpå gikk alle ungdommene til et lokalt sted og hang til vi da gikk hjem. Kom ikke hjem før 3 tiden, så var ganske så utslitt.

  Nok om gårsdagen, idag skal jeg på GRØTFEST Faktisk. Jeg er ikke så altfor glad i grøt, men må jo ha når jeg kan vinne en marsipan gris. Selv om jeg egentlig ikke liker marsipan heller.

  For noen dilemmaer jeg har.


  Bilde tatt når treerne enda var dekket med fargerike blader. (savn)

  - vert på julekøntri eller lignende?

  - Liker du grøt?

 • EIKEN ELLER KONSERT I LYNGAL.

  Idag skal jeg enten opp til Eiken, eller på en julekonsert i Lyngdal. Så får se hva jeg gjør, uansett hva jeg velger så blir det nok bra! I går så ble jeg hentet så utrolig tidelig. Så det var litt kipt, fikk ikke tid til å snakke med folkene. Akkurat når alle kom, så måtte jeg gå. Så det var jo "flott".

  Jeg må bare få si at katten min er så merkelig i det siste. Tror det eneste han tenker på er MAT. Vist noen går inn på kjøkkenet følger han etter. Og stiller seg foran kjøleskapet. Å dette gjør han hver  eneste gang, ganske merkelig. Han gjorde aldri det før. haha veldig interessant sant?


  Bilde tatt for en måned siden elns.

  - gjør katten din sånn?

  - du skal idag?

  See ya - Kristine

 • STELT OG KLAR.

  Dette må nok bli et super raskt innlegg. Nå skal jeg ut til Svennevik og kose meg. Har stelt meg å er nesten helt klar. Er enda i det gode humøret som jeg snakket om tidligere, er det ikke godt å være glad? I det siste føler jeg kanskje jeg ikke har vert så glad. Tror kanskje folket rundt meg har lagt litt merke til det. Merkelig ikke sant? at vennene dine kan se det på deg.  Selv om du prøver å skjule det så kraftig som mulig. Er herlig å ha venner som kjenner deg inn å ut.


  Jeg måtte jo selvfølgelig velge det fineste bilde da!

  - har du slike venner?

  - Skal du ut idag?

  See ya - Kristine

 • FARGET OG STRIPET HÅRET

  Igår var jeg å tok etterveksten og tok noen mørkere striper  i håret. Ble veldig fornøyd, men skal si deg at det tok lang tid. Satt der fra 7 tiden til kvart over 10. Så det tok litt tid, ble ganske lei etter vert. Det var jo verdt det da, er godt med en forandring. Jeg fikk og et kjempe godt tilbud på en hår kur som egentlig bare er for frisører. Jeg har kjøpt samme hårkur tidligere, men den var i en veldig liten boks og varte ikke så lenge. Så nå fikk jeg et tilbud på samme hårkuren bare i en gigantisk boks! Det er en utrolig god hårkur, og jeg fikk den bare for 200! Jeg er heldig, å vist dere lurer på om det var et godt kjøp, så JA. Det var et kjempe godt kjøp.

  Helt siden jeg fikk tilbake Norsk tentamenen idag, så har jeg vert i godt humør. Ble så glad for fikk 4/5 på den. Aldri fått så bra på en norsk tentamen før, ganske stolt! Så nå skal jeg unne meg med en chips, må jo få lov til det.

  Man ser ikke så kjempe godt at jeg har stripet det, men det ble mer naturlig nå.

  Her kan dere kanskje se at jeg har tynnet det. Jeg har opprinnelig KJEMPE tykt hår.


  Her er hårkuren jeg kjøpte, jeg er heldig!

  - Syntes dere jeg passet striper?

  - Har du hørt om den hårkuren?

  See ya - Kristine

 • HARRY POTTER FILMEN

  Idag skal jeg farge etterveksten å stripe håret! Føler jeg har skrevet det en del ganger på bloggen nå hehe. I går var jeg på kino som jeg skrev i forrige innlegg. Jeg var og så Harry Potter med Julie og Charlotte. Som er søsken forresten. Min mening om Harry Potter var at den var morsom, gøy, underholdende. Og ikke minst kjempe trist når Noldus (husnissen) døde. Var så vidt tårene begynte å renne da, men kunne jo ikke grine på kino (FLAUT). Så jeg kneip øynene sammen, og holdt tårene igjen. Jeg vet at det er mange som ikke likte den nye Harry Potter filmen, men drit i dem! Jeg syntes den var DRITBRA, som alle andre Harry Potter filmene!

  På skolen idag så hadde vi Ny norsk tentamen. Tror ikke jeg skal kommentere noe veldig på den. For kan jo ikke si det gikk direkte bra, gikk greit nok egentlig. Jaja, jeg gleder meg til Engelsk Tentamen! Jeg syntes faktisk det er den beste tentamenen å ha .Jeg skriver faktisk mer rett med skrive feil der enn på Norsken.


  - Hatt Ny-norsk tentamen?

  - Hvilken Tentamen syntes du er best?

  See ya - Kristine

 • VENTET LENGE PÅ DETTE!

   

  Ut på Kino idag, først skal jeg ta sangtime halv 7 ! Så rett på kino klokken 8, jeg gleder meg! Endelig skal jeg få sett den nye Harry Potter filmen. Jeg er en utrolig stor fan av Harry Potter filmene. Har sett alle filmene minst 3 ganger. Det er så utrolig gøy, magiske vesener. Helt annerledes fra vår verden. Kanskje derfor jeg liker det så godt? Det er så spennende, gleder meg! Gleder meg! gleder meg! Kan ikke få sagt det nok ganger.I morgen er det Ny norsk tentamen, heldigvis fikk jeg en god respons av læreren på Bokmål tentamen.Så jeg satser på at denne her går like bra ( som den nokså sikkert ikke gjør..)

  WISH ME GOD LUCK


  Litt hemma bilde. Måtte jo prøve å få tre bilder i et. Litt mislykka forsøk da, menmen.

  - Sett Harry Potter filmene?

  - Sett den nye Harry Potter filmen?

  See ya - Kristine

   

 • SNAKKER FOR MYE

  Jeg har alltid vert flink til å snakke. Er ikke redd for å si meningene mine, i de fleste tilfeller. Vist noen blir mobbet, så nøler jeg ikke et sekund. For har null toleranse for slikt. Noen sier jeg snakker for mye, som er sant i grunn. Her om dagen så sier Læreren til klassen vår : At på en engelsk Muntlig eksamen, så skal man snakke 20 min. Og at de fleste bare klarte 15 minutter. Så sier jeg

  "ja, hva er det lengste man kan gjøre da?"

  også svarer han

  " vist man klarer en halvtime, så er jo det flott! "

  Da sier jo selvfølgelig jeg.

  " det klarer jeg lett"

  . Så ser han på meg og sier

  " Kristine, jeg tror du kunne stått der oppe å snakket i to timer"

  haha, da måtte jeg le.

  litt useriøst innlegg, men det var bare litt gøy at han sa det.

  - er du utadvent?

  -  snakker du mye?

  See ya - Kristine

 • SØSKEN

  søsken de kan være irriterende, plagsomme, spydige ! But you gotta love em. Jeg har en storebror og ei Lillesøster. Lillesøstra mi heter Elise og er 7 år, hun kan snakke til hode mitt eksploderer. Og noen ganger tror jeg hun gjør det med vilje. Det er så morsomt, for hvert skritt jeg gjør. Gjør hun også, vist jeg synger. Synger hun, vist jeg går med hestehale gjør hun det. Når jeg kjøpte Kinnjakke, gjorde hun det. I tillegg til mamma, men det er en helt annen sak, å ikke like søtt. Når jeg retter håret, skal hun rette håret. You get the point?

  Så idag tenkte jeg at jeg skulle være litt grei med ho. Så jeg leide en film etter Tentamen. Så gikk jeg å henta ho fra SFO, og tok hun med hjem. Vi satt å så en julefilm om julenissen, og spiste oss mette på godteri og Chips. Du kan jo tro hun ble hypper etterpå, men ganske så fornøyd og. Det er herlig å gjøre dagen hennes litt ekstra bedre.


  Bilde fra Italia Meg, Runar og Elise. Ikke det fineste bilde da, menmen.

  - har du søsken ?

  - Ser du opp til noen? eller ser noen opp til deg?

  See ya - Kristine

 • THE BLIND SIDE

  Noen gang sett en film, som får deg til å ville grine,le, forandre verden. Isåfall, så anbefaler jeg deg til å se filmen " The blind side" Det er en film som inspirerer, rører noe dypt inni sjelen din. Kanskje noe noen ikke visste de hadde. Etter å sett denne filmen kan du ikke la være å tenke på hvordan verden virkelig er. De rørende øyeblikkene gnager inn i sjelen din, og man blir så takknemlig for alt man har.  En verden uten medfølelse, er en verden uten liv.  De utrolige menneskene som gjør alt for å gjøre en liten forandring, dedikerer livet sitt til menneskeheten. Imens andre, ikke har bry til å løfte lillefingeren sin for å se problemene rundt oss.

  Livet er urettferdig, men er verdt å leve for en dag innser vi alle at det finnes ting større en oss selv. Vi skal være takknemlig for alt vi har fått her i livet. Jeg vet selv at dette er noe jeg må bli bedre på.


  Altså som dere skjønner, så ble jeg inspirert av filmen! hehe

  - sett den?

  - vil du se den?

  See ya - Kristine

 • DEILIG MED EN SLAPP SØNDAG.

  Nysgjerrighet lønner seg sjeldent. Idag så var jeg så utrolig sulten, så tenkte jeg at jeg skulle ta en liten titt i gryta. Så jeg tok tak i lokket, og i det øyeblikket kjente jeg brennende hete flyte opp i hånden min. Jeg hadde da klart å få kasta vannet i gryta på hånden min, i tillegg til lokket som var skikkelig varmt. Skal si deg det svidde ja.

  I dag er det søndag, jeg elsker søndager egentlig. Fordi man har så lite å gjøre. Jeg elsker det å bare ta litt tid for meg selv. Det er ganske godt etter en stressende uke. Så i dag blir det en chille dag, må selvfølgelig øve litt til Bokmål-tentamen vi har i morgen. Litt jobbing kan jo ikke skade da, er litt godt det og. En SJELDEN gang da.


  - Liker du søndager?

  -  isåfall, hvorfor og hvorfor ikke?

  See ya - Kristine

 • FERIE ER EN HERLIG TILFLUKT

  Når man drar på ferie, så forandrer alt seg. Familien blir mer sammensveiset, og vi tilbringer mye tid sammen. Det er noe spesielt med det. Som man forlater alle bekymringer for en uke eller to. Er det ikke herlig? Jeg kunne gjerne trengt en ferie nå, en liten flykt fra hverdagen. Aner ikke hvorfor, tror jeg bare er lei av at dagene går på automat. Alle dagene blir satt sammen, og jeg føler ikke jeg gjør noe spesielt viktig med tiden min. I sommer så var familien min i Italia, vi var i en by som heter Pisa. Det var så herlig, fantastisk rett å slett! Savner det, elsker Italia. Det er et herlig land, helt nydelig.  vi fikk vi se så mye nydelig natur, glemmer det aldri! Det er helt annerledes enn Norge.

  Ikke missforstå, Norge er nydelig det og! Bare på en annen måte, Italia er så Eksotisk og fantastisk.

  - Vært i Italia?

  - Vil du besøke Italia en gang ?

  See ya - Kristine

 • VERT PÅ SHOPPING I KR.SAND

  Må bare unnskylde for at jeg ikke fikk blogge i går. Jeg var nemlig i kr.sand med bestevenninna mi, chanel sævik. Vi tok buss fra Lyngdal til Kristiansand, og shoppet som gale. Jeg kjøpte noen bluser, tights , sånn hår ruller å noen gaver. Vi hadde egentlig planer om å spise, men det rakk vi ikke. For før vi visste ordet av det, så var klokken 8 å vi skulle på one80. Vi fikk spist der da, lasagne ! som var utrolig godt. Tenkte jeg skulle ta noen bilder av plaggene, men de ble ikke så veldig bra. Også klarer jeg ikke finne noen bilder av de på nett, så det var litt irriterende.

  Jeg hadde ihvertfall en kjempe koselig dag og kveld.


  BIlde fra Krakow i Polen. Vi var på shopping, så måtte vi jo så klart da bilde med han her mannen.

  - hadde du det en koselig kveld i går?

  See ya - Kristine

 • BILDER DU SMELTER AV

  Alle har sine egne måter å uttrykke følelsene sine på , jeg uttrykker mine når jeg synger. Det er da jeg slipper alt løs, og bare lar kroppen flyte? vist dere skjønner. Jeg elsker å se på bilder som jeg føler har en historie bak seg. Når jeg ser på bilder, så ser jeg en historie. Eller jeg tenker meg til en historie, som kan ligge bak dette perfekte øyeblikket fanget av kamera linsen. Er det ikke utrolig hvor mye du kan begynne å tenke på bare av et bilde?

  Her er et bilde som fanget min oppmerksomhet.


  noe så søtt! (bilde fra Weheartit.com)

  - føler du det samme måte som meg?

  See ya - Kristine

 • ELEVRÅDSFORMANN

  I morgen skal jeg på shopping tur med bestevenninna mi Chanel Sævik. Det eneste problemet mitt er at jeg ikke har penger. Så får vel prøve å presse ut litt av foreldrene mine. Akkurat nå så sitter klassen min å har Naturfag prøve, uten om jeg. Fordi jeg var syk i går, så jeg slipper å ta den.

  Siden jeg er elevrådsformann/dame for skolen, så skal jeg få tak i skole genser. Det eneste problemet er at vi har bestilt noen prøve gensere, for å se størrelsene på dem. Dessverre har de ikke kommet enda, å de skulle komme for noen uker siden. så jeg stresser litt med å finne ut hva som har skjedd. Skal si deg en ting, å være elevråds formann er ikke alltid like lett. Jeg finner nok ut av det til slutt da, men jo fortest jo bedre.

  Ha en fortsatt fin dag.

   


  Bilde tatt i Polen, det er et bilde av flere av jentene på trinnet.

  - vært elevråds formann, eller vert med i elevrådet?

  See ya - Kristine

 • CHILD ABUSE

  Barnemishandling er noe som skjer alt for ofte. Jeg blir helt lei meg av å tenke på det, at en voksen virkelig kan skade et barn. Kanskje du har en lillesøster, eller lillebror. Tenk deg at noen hadde slått hun/han helseløs, må være helt forferdelig. I USA så skjer det alt for ofte, ofte i hjemmet til ungen. Det ene stedet vi skal føle oss 100 % trygge, for ungene blir det kanskje det stede de frykter mest.

  Verden er så grusom noen ganger, at folk virkelig kan gjøre slik. Her er en tekst jeg fant på Facebook, kjente tårene begynte å trille når jeg leste den. ( var en person som hadde den i statusen)

  Ettbarn
  sa til sin mamma: "Mamma, jeg tegnet på lakenet ditt med leppestiften 
  din" rasende slo hun sitt barn bevistløst og angret så over hva hun hadde
  gjort. Og bad sitt barn om å "åpne øynene" men det var for sent. Hans 
  lille hjerte hadde slutte å slå. I soverommet på lakenet stod det "MAMMA
  JEG ELSKER DEG" Sett dette på din status en time for åvise at du er 
  imot barnemishandling...

   

  Virkelig, virkelig trist

   

  See ya - Kristine

 • TENK FØR MAN SNAKKER

  Selv er dette her et stort problem for meg. Er ikke alltid det jeg sier som passer inn i samtaler, eller handlinger. Da blir jeg ofte kalt for blond, dum osv. Jeg syntes selv, at det ikke alltid gjør noe. For man får en god latter, men i andre tilfeller er det bedre å bare lukke munnen. Noen ganger, tenker folk for mye. Da blir det feil det og, å i slike tilfeller burde man tenke mindre. Jeg føler ikke det er så mange som tenker for mye, tror de fleste tenker for lite. Som i situasjoner der du plutselig får sagt noe som er veldig upassende og dumt.

  Noen ganger kan man såre hverandre med ordene man velger å bruke. Jeg vet selv at jeg har blitt sårt utallige ganger av kommentarer folk kommer med. Som en god venninne plutselig forandrer seg når man er en hel gjeng sammen. Plutselig blir hun en annen person, og kommer med kommentarer som sårer. Personen som kommer med disse kommentarene tenker jo ikke over det, å i slike tilfeller er det man burde tenke grundig over hva man sier. Ord sårer, noen ganger er det bare best å være stille å holde det for seg selv.

   

  - har du følt det slik ? At noen forandrer seg når man går ut.

  See ya - Kristine

 • ETTERVEKST

  Er det bare meg, eller er ettervekst utrolig irriterende? Jeg hater når jeg begynner å få ettervekst, for det betyr et skritt nærmere til å måtte farge håret mitt igjen. Vist du ser på bilde nedenfor så ser du hårfargen min, bildet er tatt rett etter jeg tok etterveksten min en gang i sommer. Jeg liker virkelig ikke den delen der jeg sitter i en stol i over en time med farge som svir i hodebunnen min. Det klør så sykt, også er det jo det at man blir så fort lei av samme hårfarge. Jeg har hatt samme hårfarge siden slutten av 8 klasse, og føler jeg må ha en forandring. Så neste gang jeg skal til frisøren satser jeg på å tone håret mitt ned med noen lysebrune striper. For å få det mer naturlig, hva syntes dere?

  Det som er så positivt med å sitte i en time med sviende kløe i håret, er at etterpå så vasker hun det ut. Og da drar hun/han hendene sine i hodebunnen din. Er så utrolig godt, så der er jo en positiv ting med å sitte i en time med intens kløe. Også er det jo så absolutt VERDT det når du tenker på resultatet.

   


  - farger/striper du ditt hår?

  See ya - Kristine

 • NYTT DESIGN

  Da har jeg fått nytt design! Endelig, sant? Har fått hjelp av en god venninne, Benedicte Blagojevic Thank you darling. Jeg har faktisk klart å få nakke smerte altså skink i nakken. Det gjør utrolig vondt, og jeg må gå med skeivt hode. Har fått noen tabletter for det, så de skal lindre smerten. Jeg merker ikke at de hjelper noe egentlig, for jeg sovner bare av å ta dem, men det er vel like greit. I det siste har jeg ikke gjort så mye spesielt, har vert alt for hekta på å se serier. Man blir jo helt avhengig av det..

  På Søndag var jeg på et møte om Romania turen jeg skal på. Altså, jeg skal ned til Romania å besøke folk i slummen. Vi holder på å samle inn penger og klær til et sted som heter "Hope Community Centre" det er et sted der de hjelper de fattige i området. Målet vårt er jo å få samlet inn 100 000 kr, og vi har kommet godt i gang. Med vi mener jeg, alle som skal reise ned til Romania. Vi er en hel ungdoms gjeng, og vi er så spente alle sammen. Tror det blir en herlig tur med uforglemmelige opplevelser. Tror nok ikke vi er de samme sløve ungdommene når vi kommer tilbake til Norge.

   


  - Gjort noe lignende?

   

  See ya - Kristine

 • Speilrefleks

  Jeg har så utrolig lyst på speilrefleks, føler det blir noe helt annet når bilder blir tatt i god kvalitet. Så jeg ønsker meg da speilrefleks til jul, ja jeg er bortskjemt. Tror nok ikke jeg får det, men er jo verdt et forsøk. Så mitt hinder nå er altså å finne et billig, men bra speilrefleks kamera. Noen som har et bra speilrefleks kamera som ikke er alt for dyrt? Tell me.

  Når jeg leser blogger, så er det jo alltid de bloggene med de fineste innleggene som blir lest. Bra bilde , innhold , design osv. Så kanskje når jeg får et bra kamera, så finner jeg mer inspirasjon til å blogge og lage innlegg. For rett slett, så syntes jeg at bloggen min er litt ræva egentlig.

  see ya - Kristine

 • Let it snow, let it snow

  Så utrolig herlig å tenke på at snart er det jul! Gleder meg noe så sinsykt til og åpne pakker. Spise god middag, og rett å slett bare sitte inne med peisen å se snøen utenfor. Det er så fint når trærne og bakenne er dekket med snø. Finnes ikke et finere sted å bo enn i Jåsund når det er vinter. Har så mange gøyale minner fra når jeg var liten, som å bygge snøhule og ha snø kamp med naboene mine. Jeg tapte hver gang, ble nokk brynt litt for mye i min tideligere alder. Av en grunn, så gjør det ingenting for var litt morro. 

  Hatt  den følelsen på lille julaften der du bare går å venter å venter. Så spent på den nye dager som er rett rundt hjørne. Du er så spent, glad og fornøyd for du skal få ha en herlig dag uten bekymringer, mens foreldrene dine stresser med julemiddagen og å få fram alle pakkene under treet. Julen handler om å holde sammen, folk pleier som regel være i godt humør. Er egentlig kanskje de dagene der familien min krangler minst, og det er utrolig godt !

  Høyde punktet er så klart : PRESANG,PRESANG,PRESANG!  ååh, I CAN'T WAIT ! 2 måneder igjenn ;p

  -  Liker du jul?

  - Gleder du deg?

  See ya - Kristine
 • hits