kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

cash er fint!!

Jeg begynner å kjenne det at jeg kunne trenge en ferie nå. Alt går i ett, og jeg har ikke tid til å sette meg ned å bare slappe av. Det er litt dumt når det blir slik, men det er vel en del av å vokse opp. De neste dagene er det bare jobb,jobb,jobb og jobb. Så mye avslapning blir det ikke, men cash blir det jo!

- hva skal du de neste dagene?

see ya - kristine

 • Guess what we're gonna do!?

  Hei alle dere supre lesere. Jeg tenkte jeg kunne gi dere en liten innsikt om hva som foregår på musikk,dans og drama for tiden! Vi skal nemlig sette opp en musikal versjon av filmene sister act. Noe som er et stort prosjekt! Vi har auditons å hele pakka. Det blir spennende å kommer ordentlig igang med musikalen, jeg gleder meg. Dette blir bare helt fantastisk!

  Idag så vi de to sister act filmene på skolen, og gjett om de er inspirerende. Jeg lover dere muntli orgasme gjennom hele filmen. Man får frysninger i hytt å pine, og man kan ikke gjøre annet enn å smile. Dette er vertfall min opplevelse av filmene. De er så fantastiske, at jeg kjenner gleden sprudle frem i meg. Det skal blir så fantastisk og sette opp denne musikalen, tross alt? Tenk , vi i lille lyngdal. Skal sette opp noe så stort, jeg er spent!

  Jeg anbefaler alle og se filmene, de er så fantastiske !

  .- hørtes ikke dette spennende ut?

  - har du sett filmene?

  see ya - kristine

   

 • What to do without electricity?  Igår gikk strømmen over hele Lyngdal! Jeg er ikke en person som klarer meg fint uten strøm, men gårsdagen gikk faktisk ganske fint. Mamma og meg lagte mat på ovnen, og studerte faktisk til kjemi prøve! Så en god ting kom vertfall ut av dagen. Ellers måtte jeg på jobb, etter jeg hadde hatt et sangoppdrag på Spangreid. 

  Takk og pris for strøm! Hva skulle vi gjort uten den? 

  - gikk strømmen hos deg igår ? ( for dere som bor i lyngdal)

  - klarer du deg fint uten strøm en hel dag?

  see ya - kristine

   

   

 • Sminke fri og rolig lørdag.

  Ikveld skal jeg slappe max ut. Hadde egentlig planer om å gå på russens moteshow, men fordi været ikke er på topp. Så valgte jeg å la være å torturere meg selv med en 25 minutters kjøretur over heia

  Så da ble det en stille kveld hjemme med lillesøstra mi. 

  Vi har også begynt å pynte litt til jul, og jeg merker at julestemninger har begynt å snike seg på. Vertfall i forhold til at vi synger utrolig mange julesanger i kortimene på skolen. Jeg har også en del julesanger på sangtimene mine, blandt annet : Who could imagine a king, Mary did you know og Santa baby.   Jeg har også laget tacosuppe idag! Namnam, I love it. Her ser dere pappa som heller tacosuppa ned i noen skåler, slik at jeg kan ha tacosuppe hele uken! haha, Just because I LOVE TACOSUPPE!  Ellers har jeg ikke gjort mye annet idag enn å bare slappet av. 

  - hva har du gjort idag?

  - hva skal du ikveld?

  - Har julestemningen begynt å snike seg frem hos deg også?

  see ya - kristine

 • Snart helg!!

  God morgen alle herlige lesere ! Idag er det fredag, som vil si mange mange mange fritimer! Jeg elsker fredager, det er den beste skoledagen i uka. Vi har 3 fritimer, og jeg digger det!

  Ellers er Fredag også en fin dag fordi den starter helga, og jeg har frihelg denne helga! Så null jobbing på meg, jeg skal bare slappe av og kose meg med venner og russens moteshow på lørdag.  - hva skal du denne helgen?

  see ya - kristine

 • Video av meg synge.

  Siden jeg la ut videoen av Tilde, Maren og meg tidligere idag. Så tenkte jeg det var på tide og vise dere en der jeg synger alene. Her er det Sven Eivind og Steffen som spiller for meg og korer. Hva syntes dere ?

  Forresten, ikke se på antrekket mitt. For det er helt forferdelig, og jeg hadde ikke tid til å skifte før jeg skulle på scenen pga dansingen. Så da måtte jeg stå der i joggebukser, og singlett. Ikke mitt beste antrekk for å si det sånn. 

  - hva syntes du?

  see ya - kristine

 • Jeg som synger Perfect Picture!

  Heisann, igår var jeg så heldig at danselæreren vår tok opptak av opptredenen vår! Her er det første innslaget jeg var med på. Senere skal jeg laste opp en video der bare jeg synger, men jeg syntes dette innslaget var så bra at dere nesten må se dette også! Ikke vær redd for å si hva dere syntes, all tilbakemelding er bra, og blir satt stor pris på. 

  Jeg sitter helt til høyre.

  - hva syntes du om opptredenen vår?

  see ya - kristine

 • Kveldens sangoppdrag + outfit!

  Ikveld har jeg vert på kulturhuset og opptredd på fagbrevutdeligen. Jeg må innrømme at dette er den gøyeste opptredenen jeg har hatt på en stund, og jeg har hatt en del. Bare denne uken har det vert 3 opptredener, og husk folkens idag er det bare Onsdag. Ellers fikk jeg et sangoppdrag imorgen også, men skal dessverre på jobb. Så da passet det veldig dårlig. 

  Idag var hele klassen med, og vi gjorde alle forskjellige sanger. Helt til slutten hadde vi en dans, som jeg vil si vi ROCKA som bare det. Jeg er stolt av klassen , jeg syntes vi er flinke til og danse. Spesielt guttene, som faktisk liker det like mye som oss jenter. Dere er goe gutta boys!

  Her opptredde vi ( bilde er tatt fra scenen, før folkene kom.)

  Her har dere outfitet mitt! Jeg danset selvfølgeli ikke i de klærne, men skiftet etter vert.

  - hva har din kveld gått ut på?

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

   

 • Coffe art!

  På Mandag hadde Charlotte seg et lite forsøk på å lage kaffe kunst. Altså, om hun misslykktes eller ikke er vel for dere å bestemme? Så hva syntes dere, her har dere 3 forskjellige forsøk.

  - hvilken likte du best?

  - syntes du charlotte fikk det til?

  see ya - kristine

 • Stem på Charlotte !

  Jeg vet ikke om dere husker at jeg la ut en filme som en en kompis av meg hadde laget . Han var nemlig med i en konkuranse og vant! Uansett nå har en annen venninne av meg også lagt ut en film, og er med i den nye konkuransen. Så hun hadde blitt kjempe glad om dere ville tatt dere tid til og stemme på henne. Det tar bare 2 sekunder, og hun blir kjempeglad!

  http://detstoredykket.no/entry?id=353

  - har du stemt på charlotte?

  see ya - kristine

 • it's electrifying!

  Nå skal jeg snart ut til Lista/Vanse og opptre på nok en messe, men aller først må jeg ha meg en dose Glee! For tiden er jeg så glad i Santana, elsker stemmen hennes. Hun er bare helt fantastisk, selv om rollefiguren hennes til tider er ganske spydig. Uansett poenget mitt er , at hun er en fantastisk skuespiller og sanger. Jeg digger rett å slett når hun får solo!  - liker du santana i Glee?

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine 

 • Yesterday I was..

  Igår gikk jeg på Jonas B og hadde en herlig iskaffe og Piadina med Nina og Malin. Jeg elsker maten de har på Jonas B, det fins rett å slett ikke bedre. Senere på kvelden gikk jeg til Julie og Charlotte og hadde en fin kveld, med koselig prat og til og med litt sang. 

  I første time idag var jeg forresten på Farsund Resort og opptredde med 2 sanger. Snakk om en bedre start på dagen, enn å måtte ha to kjedelige norsk timer.   Fine Nina!

  - smakt Piadina? Liker du det?

  - hva gjorde du igår?

  see ya - kristine

 • In this moment, we're dancing.

  In this moment sitter jeg å ser på klassen som gjør grunnleggende steg i ballet. Jeg må innrømme at de er flinke, det ser faktisk sånn tålig fint ut.  Jeg har nemlig ikke dansing på grunn av bihulene mine. Som de fleste vet så blir jeg fort syk, og bihulebetennelse er en ukentlig opplevelse for meg. Så derme gjelder det bare å ta det med ro, slik at jeg ikke blir alt for svimmel. Noe jeg har blitt en del i det siste.  Jeg fikk snikt til meg et bilde av klassen. ( IKKE DREP MEG NÅ)  - hva gjør du in this moment?

  - har du dansett balett før?

  see ya - kristine

 • I LOVE FRIDAY!

  Hei og hoppsan alle søte lesere! Idag skal jeg slappe av og hvile ut for en VILL HELG. Eller ikke? For jeg skal på jobb, oh yes. Anyways,  idag skal jeg på kor i 1 time. Ellers skal jeg veldig lite, tror jeg. Kanskje litt rundt forbi, vist jeg har bry. 

  Jeg må bare si at fredager er så avslappende, jeg elsker fredager! Skoledagen er bare best, og resten av dagen er jo heller ikke så værst.

  I LOVE FRIDAY!

  - hva skal du ikveld?

  - liker du fredager?

  see ya - kristine

 • Min skoledag i bilder

  Da er det fredag som betyr, null arbeid! På fredagene så har jeg rundt om 3 fritimer, så det er utrolig avslappende! Jeg sitter for det meste å ser på film sånn egentlig. 

  Jeg fikk ikke tatt så mange bilder igår, men her har dere et bilde. Vi spillte og sang i et klasserom med en del elever og deres foreldre. Sangoppdraget gikk utrolig bra, og det er alltid gøy å spille med disse herlige guttene.

  Her er et par bilder fra de første skoletimene idag:

  - hva skal du idag?

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Sangoppdrag i Flekkefjord.

  Da skal jeg ,Sven Eivind og steffen ut til Flekkefjord og synge på en messe. Håper det går bra, for akkurat nå har jeg en utrolig hodepine og er ganske så forskjølet. Jeg satser på at det går bra, de siste gangene har det gått overraskende bra, til en forandring( neida). Det pleier jo som regel gå bra, men det betyr ikke at man ikke er urolig og nervøs  i forkanten.

  Anyways, nå skal jeg se den siste episoden av Greys Anatomy! For den fikk jeg ikke sett på Tirsdag, ( var på jobb.) 

  Jeg tar med meg Speilrefleksen ikveld, så skal prøve å få tatt noen bilder. Vist det er mulig, og jeg har tid. 

  - hva skal du ikveld?

  see ya - kristine

 • Dagen min er komplett!

  Da har allerede dagen min blitt komplett! Jeg er ferdig med fremføringen min, og har fått tilbake min langt om lenge enterlengtet lader! OG PÅ TOPPEN AV DETTE, så har kameraet mitt kommet tilbake fra verkstedet. Så det skal jeg hente etter skolen! Endelig sier jeg bare! Nå blir det ordentlig blogging for fullt.


  - hvordan har din dag vert så langt?

  see ya - kristine

 • Weho, satser på en fin dag!

  Weho, da stikker jeg på jobb! Fordi idag er jeg optimistisk og glad. Så da er jobb aldri et problem, og forresten til dere i Lyngdal kom kom! Så tar vi en liten prat, hehe.

  Jeg liker spesielt dette midterste bilde, var det ikke fint ?

  - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • Give me my camera back!

  På en måte hater jeg å jobbe, men på den andre siden så elsker jeg det. Eneste problemet mitt er at det tar tid, og jeg merker det går utover skolearbeide mitt. (Det er delvis også fordi jeg er lat! ) Beste delen med å jobbe, er lønningen. Det tror jeg ikke noen kan nekte for, jeg elsker å få lønning! Love it!

  Forresten nå gleder jeg meg til å få kameraet mitt tilbake, det skal bli herlig. Da skal jeg prøve å få tatt masse bilder til bloggen, jeg merker det at blogglysten minker når jeg ikke kan ta bilder. Så jeg håper virkelig at kameraet snart er ferdig ! Så kanskje jeg kan prøve knipse litt inspirerende bilder som denne (trykk) bloggeren gjør.   Arkiv bilder er gøy ja! Gleder meg til jeg får Speilrefleksen min♥

  - liker du å jobbe?

  - mister du blogglysten uten kamera?

  see ya - kristine

 • Jeg som synger.

  På den første videoen her er jeg 13 år, det er altså 3 år siden. Helt merkelig å tenke på at det er så lenge siden, føles ut som om det var igår. Dette var vertfall på UKM, og det var første gangen jeg gikk videre til fylkes finalen. 

  På den andre videoen her var jeg 14 år, og dette er en egenkomponert sang. Som vil si at jeg har skrevet den selv, ikke et av mine beste verk for å si det slik. Likevel har jeg mange minner med sangen og ifra når jeg satt og skrev den. 

  Her var jeg 14 år, og opptredde på UKM. ( gikk ikke videre) dette er snart 2 år siden. 

  På denne videoen var jeg just fylt 15. Det er snart 1 og et halvt år siden. 

  Jeg sitter å piner meg selv her, for det er så mange ting jeg nå vet hvordan skal gjøres bedre. Likevel er det gøy å se tilbake på, og alle videoene er ganske gammle.  Kanksje jeg legger ut en video av når jeg synger nå, vist dere er interessert i å høre.

  - hører du utvikling i stemmen fra jeg var 13 til 15?

  - skal jeg lage ny video av meg som synger idag?

  see ya - kristine

 • This is something I miss!

  Vist det er noe jeg virkelig savner, så er det ungdomskolen. Jeg vet at jeg har gnålt siden 9 klasse om at Vg blir så bra, men det er en stor forandring fra det man er vandt til. Jeg føler ikke noe er likt lenger, videregående er ikke så gøy som jeg hadde trodd. Det er utrolig krevende, men jeg elsker musikklinja! Selv om jeg savner ungdomskolen. Savner folkene, lærerene og selve opplegget! Noe jeg virkelig savner er å skrive ting på papir, noe vi sånn sett ALDRI gjør lenger.   Det er utrolig gøy å se tilbake på disse bildene. Det var i slutten av 10 klasse, rett før vi skulle ta klassebilde. Som forresten ble en katastrofe, jeg ser alltid helt dopa ut. 

  - savner du ungdomskolen?

  - hva savner du mest med det?

  see ya - kristine

 • Season of the witch

  Vist du er lettskremt, andbefaler jeg deg ikke å se denne filmen. For min del var dette den perfekte filmen for meg, jeg elsker slike spennende,skumle og fantasifulle filmer! Filmen handler om 2 men som skal frakte en Heks til et "monke" tårn, der de kan finne ut måten å drepe henne på. På veien til tårnet kommer konfliktene rasende på, og to liv blir tatt. Dette resulterer i usikkerhet blandt mennene som frakter henne, og om hun er en virkelig heks eller ikke. Det er det store spørsmålet som surrer rundt i hode på dem alle, men det de ikke vet. Er at hun er mye mer, enn noen av dem noen gang skulle tro. Terningkast : 6!

  - har du sett denne filmen?

  - liker du den?

  - vil du se den?

  see ya - kristine
 • Svett å deilig!

  Eller ikke. Jeg er nok svett, men ikke så veldig deilig i min slappe holdning og ansiktsutrykk. Idag hadde jeg date med Chanel på jonas B, som Nina og Malin like så godt ble med på! Etter det tok jeg turen på zumba igjen med Lene, kjempe moro! Zumba er like gøy hver gang, og man får så mye ut av det. Vist det hadde vert opp til meg, så ville jeg dratt på zumba minst 2-3 ganger i uken. Føler jeg får så mye ut av det.  I wish every day was Zumba day!


  - har du noe fast du trenger på i uken?

  see ya - kristine

 • Spilleavhengi? NEVER!  Da sitter jeg, Chris Tommy og Chris å geeker tetris og Mh. Altså IKKE MEG fordi jeg fikk den hemma bibliotek dataen som ikke vil spille tetris! Fordi pcn mangler et program. For et dillemma! Bare sånn liten informasjon, inatt fikk jeg ikke sove fordi jeg satt å tenkte på tetris. Hvordan klossene skal passe sammen osv, noen sier jeg er spille avhengi?

  Nei sier jeg, dette er bare begynnelsen!

  - spiller du tetris på facebook?

  see ya - kristine

 • Konklusjon: Å være tenåring er hardt!

  Jeg merker at jeg begynner å bli utslitt, men om det er psykisk eller fysisk vet jeg ikke. Er så lei av disse små bagatellene jeg går rundt å tenker på. Hvorfor kan ikke ting bare være litt enkelere, jeg har en tindens og rote meg selv opp i mitt eget spindelsvev. Jeg graver meg selv dypere og dypere inn, og til slutt sitter jeg fast. Skal jeg gjøre dette eller ikke, jeg vil, men det er for mye å ødelegge. Ikke bare for meg selv, men for andre.

  Konklusjonen min er at å være tennåring er hardt !

  - følt det likt før?

  see ya - kristine

 • Black & White

  Converse in my ♥

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Mandag er min hviledag!

  Da skal jeg kose meg med tacosuppe og 3 fantastiske filmer! Dette er nemlig Mandag, og jeg har et STORT behov for å slappe av på mandager. Så nå skal det bli deilig å sette seg ned i gostolen å bare drite i alt, og ha litt alene tid med tacosuppe å verdens kjekkeste skuespillere ♥ yey

  - hva skal du idag?

  - smakt tacosuppe før ? Liker du det?

  see ya - kristine

 • Blondt vs Brunt. Hva skal jeg ha?

  Jeg savner håre mitt! Syntes dere jeg skal stripe det tilbake? Dette er slik jeg hadde håret før .  og dette er slik jeg har håret nå : Det er mørkere enn hvordan det ser ut på disse cambildene, men i grunnen er det blond med mørkebrune striper.    hva syntes dere jeg passer best?

  see ya - kristine

 • Blogg vurdering!

  Og den heldige vinner er : http://onlyaillusion.blogg.no/  Onlyaillusion er skrevet av en 17 år gammel jente som heter Hilde! Først å fremst vil jeg si at jeg digger bloggen hennes, og er ofte innom å ser på hennes breath taking bilder.  Personlig ville jeg sagt at dette er en blogg verdt å lese, og her er det mye inspirasjon å finne. Så folkens, les bloggen til Hilde! Det er en inspirasjons bombe.

  Design:

  Hele bloggen hennes er midtstilt , menyen, innleggene og header! Dette gir meg et raskt inntrykk om at den er ryddig og pen. Selv syntes jeg designet hennes virker litt mystisk, på grunn av header som ikke viser selve ansiktet. Hun har ikke sidemeny, og derfor kan jeg ikke lese noen raske fakta om hvem denne jenta er. Ikke at det er noe problem, for vist jeg virkelig er interessert kan jeg bare gå inn å lese på "om meg" i menyen hennes. 

  Designet er veldig enkelt, men det er jo smak og behag! Jeg liker ting enkelt, men av og til er det fint med noe ekstra. Vist jeg skulle satt karakter på designet ville det vært : 5-

  Innlegg:

  Skrivemåten hennes er bra med mye variasjon. Hun bruker forskjellige teknikker som å skrive i nåtid, fortid osv. Hun har veldig få skrivefeil, noe som er et stort + i min bok! Det fins ikke noe værre enn en blogg med masse fæle skrivefeil. Det jeg elsker med innleggene hennes er bildene, og det er mest derfor jeg liker bloggen hennes så godt! Bildene er så fine, og profesjonelle. Jeg får en følelse av weheartit i blandt. Eneste minuset med innleggene hennes er at hun ikke skriver så mye om seg selv., men det er vel kanskje meningen siden hun har en fotoblogg?

  Karakteren på innlegg vil være : 5

  I helhet så liker jeg bloggen utrolig godt å andbefaler den på det sterkeste! Dette ble ikke så mye kritikk her, men hvordan skal man gi kritikk når det rett å slett ikke er så mye å kritisere?

  Helhetskarakteren blir 5.

  - hva syntes du om vurderingen min?

  - har du lest bloggen hennes?

  NB:  jeg skal vurdere enda en til blogg imorgen

  see ya - kristine

 • Meld deg på bloggvurdering !

  Ikke glem å meld dere på bloggvurderingen min! Du kan enten skrive at du er med i dette innlegget eller det gamle.

  http://kristinejohnsen2.blogg.no/1320268556_vil_du_bli_vurdert_av.html#comment

  Jeg vurderer 2 heldige bloggere imorgen, så meld dere på før det er for sent!   Random bilde fra i sommer.

  - vil du bli vurdert?

  see ya - kristine

 • Buddy

  Jeg savner virkelig speilrefleksen min nå! Er lei av å ta cambilder og andre bilder med dårlig kvalitet. Så jeg gleder meg utrolig til speilrefleksen kommer tilbake. Akkurat nå ser vi på film i klassen. En norsk film som heter Buddy. Til nå så virker den overraskende bra. Kanskje jeg lager et innlegg om den senere idag.

  Forresten glem ikke at jeg skal vurdere to blogger. Bare kommenter i det forrige innlegget om at du er med, så kanskje akkurat du er den heldige vinneren. 


  - hva gjør du nå?

  - hva skal du idag? 

  see ya - kristine

 • Vil du bli vurdert av meg?

  Da tenkte jeg det var på tide at jeg vurderer 2 heldige bloggere! Selv syntes jeg alltid vurderinger er gøye å lese, så da tenkte jeg at jeg like så godt kunne ha en selv. 

  Her er kriteriene jeg velger ut ifra. 

  Design (ryddig/ikke ryddig)

  Skrivemåte og innhold i innleggene.

  Temaene du skriver om

  Hvor ofte du oppdaterer

  osv, you get the point!

  Så meld dere på under dette innlegg, bare kommenter "jeg er med". Så kanskje akkurat du er den heldige vinneren, jeg skal prøve å være så grei som mulig. Jeg er ikke akkurat den mest strenge personen i verden, men jeg skal også gi konstruktiv kritikk, så gled dere hehe!

  så spørsmålet er: Vil du bli vurdert?

  see ya - kristine

 • Black or white?

  Her har dere et bilde av Lillesøsteren min Elise. Hvilket bilde liker dere best, med eller uten farger? Personlig syntes jeg farge bilder pleier å være finest, men her vet jeg ikke. Hva syntes du?  Er ikke lillesøsteren min bare helt nydelig? Hun er så skjønn, solstråla mi!

  see ya - kristine

 • Har hatt huskonsert på skolen.

  Da er det snart siste time, og jeg kan ikke vente til å komme meg hjem! Idag har vi hatt huskonsert, som betyr at alle oss på musikklinja sang og opptredde for resten av skolen. Denne gangen var det bare for helse og sosial klassene, men var utrolig moro. Jeg sang to sanger, en alene  og en der jeg og 2 andre sang flerstemt.

  I love to sing, bare sånn vist dere ikke har skjønt det ! haha

  cambilder , good kvalitet ja . Btw Er jeg ikke deilig? 

  - hva har du gjort på skolen idag?

  - hva skal du ikveld?

  see ya - kristine

 • God morgen!

  Her er noen bilder for å inspirere dere på en tidlig morgen. Jeg blir alltid så glad av å se på slike bilder, så kanskje disse bildene vil gi alle gretne gubber  litt glede på morgenkvisten.

  weheartit bilder.

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • En venn av meg er med i konkurranse!

  Hei alle søte dere ! Nå håper jeg på at dere kan hjelpe meg litt, eller rettere sagt en venn. Han er med i en tegne konkuranse på Det store dykket. Han er virkelig talentfull og fortjener deres stemmer, så vist dere kan være noen engler og gå inn på denne linken å bare trykke like. Så blir han nok kjempe glad, det tar ikke mer en 2 sekunder, og betyr utrolig mye. Han ligger på 3plass akkurat nå, men tror nok han skal klare og komme høyere opp.  Her er linken:

  http://detstoredykket.no/entry?id=141

  Like, like like !

  - Gikk du inn på linken og tok like?

  - hva syntes du, er han ikke flink?

  see ya - kristine

 • Vellykket dag, men ikke så vellykket kjøretur!

  Da er beinene fint plantet på jorden etter en ikke minst farlig, men veldig blaut kjøretur. Jeg kan ikke fordra å kjøre fra Lyngdal og over heia når det er doggete, og regner pøser ned. Det er rett å slett helt forferdelig, og når jeg sier at jeg ser ut som hufsa, så undervurderer jeg  ikke! Ansiktet mitt er helt svart etter all maskaraen som har rent, så nå skal det bli godt å hoppe i dusjen etter en vellykket dag, men ikke så vellyket kjøretur. 

  Tidligere idag hadde jeg Date med Nezhat på Jonas B, og litt skikking i de få butikkene vi har i lyngdal. Jeg fikk kjøpt meg en ny brun veske fra Mi2! Love it. Etter det gikk jeg på zumba med Lene, som var utrolig moro. Er alltid deilig å få trent litt, man føler seg så mye bedre etterpå. Herlig! 

  Et random bilde fra sommeren.

  - hva har du gjort idag?

  see ya - kristine

 • I miss my baby!

  Da er mitt kjære kamera sendt inn på verksted ! Jeg kan ikke fordra å sende det avsted, men blitsen må bli fiksett . Jeg sitter å piner meg, for tenk jeg kan ikke ta bilder på 2-3 uker! Så da blir det Crappy bilde kvalitet på bloggen fra nå av, og jeg + dere får vel bare være tålmodige. Helt til mitt kjære kamera ligger trygt tilbake i mine hender.   I miss my baby already!
  - har du noen gang sendt kameraet ditt på verksted?
  - har du hørt om dette kameraet? (sony a290)
  see ya - kristine  • hits