kristinejohnsen2 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

My New Years makeup!

For å være ærlig så ser sminken finere ut i virkeligheten. Jeg får aldri til å ta bra bilder av sminken min. På det første bilde har jeg falske øyevipper på det høyre øyne, men ikke det venstre. ( for å vise forskjellen)Sminken ble ikke så avansert og spesiel idag, men det er jo like greit.

- hva syntes du?

see ya - kristine

 • Gorgeous Curl Wand

  Forrige uke var jeg rundt og suste på nettet. Jeg visste ikke helt hva jeg lette etter, men det tok ikke lang tid før jeg innså at det jeg har lengtet etter, er nemlig en god krølltang. Så når jeg kom over denne tangen, så kunne jeg ikke gjøre annet enn å kjøpe den. Blandt annet Tcmn har andbefalt den og bruker den selv, pluss en del andre topp bloggere. So what can a girl do, not buy it? I DON*T THINK SO! Så når denne babyen kommer i posten, så lover jeg at jeg skal lage en andbefaling av den!  - har du hørt om denne krølltangen?

  see ya - kristine

 • W. Disney forever!

  I remember cheering on simba when he fought scar.

  I remember booing at Ursela when she took Arieal's voice.

  I remember fighting the Huns with Mulan.

  I remember the wind through my hair, running by Pocahontas.

  I remember being locked in the Beast's castle.

  I remember laughing and having fun with Mickey and his friends.

  I don't remember watching teen drama on stupid disney channel

  W.DISNEY FOREVER ♥  - er du enig?

  see ya - kristine

 • One and a half day left!

  Det er så rart å tenke på at morgendagen er den siste dagen i 2011. Jeg er helt sikker på at 2012 kommer til å bli like fantastisk. Planene mine for morgen dagen er ganske usikre, men jeg er sikker på at jeg kommer til å huske denne dagen. Jeg tar ikke med kameraet i år, har bare ikke bry til å drasse på det. Jeg gleder meg!

  - hvor skal du feire ?

  - gleder du deg?

  see ya - kristine

 • Oppsummering av året mitt i 2011!

  Vist noen lurer , så ja jeg er fult klar over hvor dårlig jeg har blogget de siste dagene. Så jeg skal kjerpe meg, jeg skal iallefall prøve. Så jeg tenkte jeg kunne ha en liten oppsummering over hva jeg har gjort i 2011! I år har jeg møtt mange nye mennesker, har fått veldig mange fine minner. Året begynte kanksje ikke som det beste, men etter en stund tok det av, og jeg fikk opplevd et år fylt med latter og veldig mange fine stunder! Ny skole, nye venner, mopedlappen og ikke minst ble jeg eldre og mer independent. Jeg har hatt et veldig fint år!

   Januar: Siden jeg fikk speilrefleks til jul, så ble det mange bilder i januar, og ikke minst mye blogging! Denne måneden gjorde jeg ikke annet enn å tenke blogg hele tiden, og for å være ærlig så ble det for mye for meg. Jeg følte et stort bloggpress i tillegg til at jeg ikke hadde det så veldig bra på skolen.

  Februar: I februar så forandrett det seg litt, og jeg følte skolen ble litt lettere for meg. I og med at jeg fikk 6er på prøve eksamen. Jeg reiste på tur til Gautefall med rundt om 30 ungdommer. Det var en helt fantastisk tur!

  Mars: Denne måneden reiste hele skolen på tur til Eikeraben for å stå på slalom. Det var en utrolig morro tur det også, selv om jeg for det meste satt inne og drakk rett i koppen. Denne måneden begynte snøen og forsvinne og lykken begynte og snike seg på!

  April: Denne måneden skjedde det mye! Jeg fikk jobb på Narvesen, reiste på hjelpesending til Romania og klassen hadde det etterlengtede ballet. Jeg ble kåret til "årets kjendis" noe som var en intern humor vi hadde i klassen. Jeg kan vel si at jeg ikke var så fan av dette kallenavnet, men har nå lært meg å se den positive siden av det! Tross alt, å bli sett på som kjendis er jo ikke så værst?

  Mai: Når mai kom snikende på, så hadde alt en tindens til å falle fint på plass. Jeg ble 16 og mer uavhengi av foreldrene mine, fordi jeg hadde fått mopedlappen. Fikk utrolig mange nye venner, og opplevde bare glede! Jeg hadde egentlig ingen frustrasjon denne måneden, utenom når jeg kom opp i Naturfag på eksamen. ( jeg fikk 5er)

  Juni: Jeg må innrømme at denne måneden var utrolig fin! Og når været var på plass, så var jeg vel ute og tok bilder med lillesøsteren min Elise. Ellers var jeg mye nede i Allen, var sent oppe, og brydde meg egentlig ikke om en dritt. Jeg bare levde livet og koste meg! Det er slik det skal være på sommeren.

  Juli: Denne måneden så reiste jeg og familien og Chanel til Italia! Det endte opp som en kjempe fin tur, selv om jeg var litt gretten å trøtt. Skal vi skylde på at det var da jeg fikk kyssesyke? Ja vi får vel det. Sannheten er at jeg bare var i dårlig humør, selv om vi var på et av de fineste plassene man kan tenke seg! Det var også nå at den forferdelige hendelsen skjedde på utøya. 

  August: Kom som et brak og plutselig hadde skolen begynt, jeg møtte nye mennesker. Alt var spennende å nytt, jeg jobbet en del. Men klarte meg fint igjennom det, men jeg forsto  fort at å gå på musikk, dans og drama ikke er så veldig lett som jeg trodde. 

  September: Denne måneden var jeg en del med Sven Eivind å Steffen i klassen. Jeg fikk et veldig fint kallenavn " hybelhora". Fordi jeg var på hybelen dems hele tiden. Ikke at jeg var så spesielt glad i det kallenavnet , og begynte å kalle meg selv for hybelkaninen, bare fordi det hørtes litt finere ut. 

  Oktober: Det  var denne måneden der jeg opptredde på Høstens vakreste eventyr. Må si at opplevelsen er alltid grei å ha med seg, men jeg vet med meg selv at jeg kunne gjort en bedre jobb. Jeg var bare så nervøs, at jeg ikke fikk gjort det beste jeg kan. 

  November: I denne måneden så tok jeg sjangsen og stripte håret mørkt! Må innrømme at det var ganske skummelt, og resultatet var heller ikke strålende. Likevel så ble det finere med tiden, og ble sakte men sikkert vant til den nye fargen. Jeg regner med jeg kommer til å farge håret tilbake etter vert. 

  Desember: Så kommer jo måneden vi enda er i. Tenk om 1 dag så er det 2012! Denne måneden har det bare vert masse julekos og festligheter. 

  Jeg tror nesten jeg har glemt å skrive på alt det viktigset, men dere får jo en liten insikt over hva jeg har holdt på med. For det meste har jeg jobbet og vert rundt og opptredd masse!

  - hva har du gjort i løpet av 2011?

  see ya - kristine

 • Pictures from yesterday.

  Er det andre enn meg som sitter å tenker på at vi ikke vil at ferien skal slutte? Jeg tenker på det konstant, det er så deilig å bare kunne være hjemme en liten stund. Selv om man kan bli sliten og lei av det også. Noe jeg har en tindens til å bli, vist det blir for lenge. Igår hadde jeg en utrolig koselig kveld med veldig mye bra folk. Her er noen bilder:

  - tenker du mye på når ferien kommer til å slutte?

  see ya - kristine

 • Jeg trenger tips til hva jeg kan blogge om.

  Inatt skal jeg sove hos Malene, og skal snart kjøre ut. Men aller først ville jeg ta en liten tur innom bloggen. Jeg vet jeg ikke har vert så flink til å blogge idag, men en gang i blandt må man unne seg selv det. Føler jeg har gått tom for ideer i det siste, så vist du har noen tips til meg. Så setter jeg veldig stor pris på det! Jeg tar med meg kameraet til Malene, så kanskje vi tar noen bilder. Ellers så vil jeg bare si god kveld til dere alle!

  - hva skal du idag?

  - har du blogge tips til meg?

  see ya - kristine

 • Den gode og uthvilte følelsen, hvor er du?


  God morgen , det er så rart når man har sovet i flere timer, men likevel har man ikke den gode følelsen når man våkner. Jeg savner å våkne med den uthvilte og deilige følelsen! Den er så herlig, lurer på hvor den har blitt av?

  - har du det slik i det siste?

  see ya - kristine

 • Wet, cold and not "angry" at all!

  Da kom jeg just hjem fra jobb, og for de som vet hvor jeg bor. Så vet de også at det er en utrolig dårlig og ikke minst lang vei! Så den kjørte jeg med skuter, veien var strødd med masse sand, som forresten føltes ut som klinkekuler! Det begynte og regne, hjelmen dogget seg, + jeg har verdens dårligste skuterlys. Ja, konklusjonen min er at jeg ikke er kald , blaut eller i dårlig humør! Heldigvis fant jeg  et bilde som klarte og fikse humøret mitt litt, fikk nemlig tilbake gode minner.  - har du opplevd liknende?

  - blir du i bedre humør av bilder?

  see ya - kristine

 • Serie andbefalinger

  Jeg må innrømme at det har blitt en del juleblogging i det siste. Om det er positivt eller negativt er vel opp til dere og bestemme. Likevel så blogger alle om jula fortiden, og kanskje det blir en litt for stor dose av jul på likt? Nå vet ikke jeg, men for min del så kan det bli hakke for mye i blandt. Så da tenkte jeg, hvorfor ikke blogge om serier! Jeg blir aldri lei av det, og jeg vet det er mange der ute som dør etter å få gode andbefalinger! so here we go:

  90210 er en typisk chick flick serie! Jeg har aldri hørt om en gutt som ser på denne serien, noe som er ganske forståelig. Likevel så ble jeg fanget av første sekund, og jeg liker jo chick flicks ganske så godt! Så da gjorde det ingenting for min del. Vist du er en typisk " ikke bortkjemte og rike ungdommer" så er ikke dette serien for deg. Men vist du ikke har et problem med det, så start watching! Du kommer til å digge serien!

  Pretty Little Liars er også en typisk chick serie. Den er fylt med mystiske hendelser og merkelige, uforklarelige oppdagelser. Selv elsker jeg selve opplegget de har lagt, og ble trollbunden etter et par serier. I begynnelsen fant jeg ikke serien så veldig interessang, men når man først har begynt, så må man vite hvordan serien ender.  

  Game of thrones er en ganske ny serie som er basert på middel alderen. Personlig elsker jeg filmer som er basert på den tiden, og klarer ikke slå av skjermen når det står på! I denne serien så handler det om litt forskjellige personer, noe som kan minne meg om "one three hill" opplegget, med alle de forskjellige karakterene. Anyways, denne serien er spennende, morsom og utrolig bra! Andbefales på det sterkeste, vist du liker slike filmer / serier. 

  The secret Circle er nok en av de beste seriene jeg har sett på lenge! Har ikke opplevd å blitt så hekta, etter bare en episode. Jeg tror nesten jeg så hele 1 sesong på bare 2 dager, så det sier litt hvor spennende jeg syntes den var. Den går ut på 6 hekser, som binner en sirkel som vil gjøre kreftene dems sterkere og lettere å kontrollere. Likevel, så blir de jaktet på av forskjellige klaner og andre skapninger, som ikke ønsker dem den kraften de har. Denne serien er kjempe spennende, og andbefales!

  - har du sett noen av disse før?

  - hva syntes du om de?

  - skal du se noen?

  see ya - kristine


 • Christmas feeling!

  God kveld alle mine herlige lesere! Jeg kom akkurat hjem fra Lyngdal, har nemlig vert på kino med Malene. Så nå sitter jeg å vaser rundt på youtube og hører på julesanger! Jeg fant en som jeg absolutt måtte dele med dere, julefølelse delux! Jeg elsker countrey, så personlig liker jeg denne versjonen kjempegodt. Rascal Flatts er fantastisk!

  - hva syntes du om sangen?

  - er du en fan av countrey musikk?

  see ya - kristine

 • My christmas gifts.

  Jeg må virkelig si at i år fikk jeg masse fint! Jeg hadde ikke bry til å ta bilder av alle gavene, men her er en del av dem.
  + kameraet og en del ting til.

  - hva fikk du til jul?

  see ya -kristine

 • Videoblogg - min sminke

  Da har jeg bestemt meg for å lage en liten videoblogg. Jeg har ikke redigert den eller noe, så den virker kanskje litt kjedelig. Har ikke redigert den for har ikke funnet et bra nok redigerings program enda, har du noe tips?

  Forresten , jeg ligger på 1 plass i lyngdal idag, overlykkelig!  - hva syntes du om videobloggen?

  - bruker du noe av den samme sminken?

  see ya - kristine

 • I Just can't wait until next year!

  Jeg savner sommeren, jeg savner å være brun og blid! Alt var så deilig og lett i sommer, jeg gikk på jobb, vaste rundt og hadde alt for mye fritid. Var oppe hele natten, fikk tonnevis av minner! Visst jeg bare kunne dratt tilbake til varmen og menneskene, det var en fin tid. Og jeg vet, og tror at denne sommeren blir like bra! Jeg må bare være tålmodig og vente, noe jeg ikke er spesielt flink til. Likevel så tror jeg at tiden frem til sommeren kommer til å gå fort. Det gjorde den hvertfall ifjord, og har vi noe grunn til å tro at den ikke skal gå like fort i år? Nei, egentlig ikke! I sommer blir det hybel jakt for fult, masse soling og bading!! Utrolig mange nye minner, og tenk Chanel skal gifte seg. Jeg er sikker på at neste sommer kommer til å toppe alle mine tidligere. Har bare en følelse av at alt kommer til å falle så fint på plass.  Se så herlig å løpe rundt i mini shorts og t-skjorte! Jeg klarer ikke vente! 

  - gleder du deg til sommeren?

  - føler du sommer 2012 kommer til å toppe 2011?

  see ya - kristine

 • Midnight in Paris

  For min del, så syntes jeg det er kjempe koselig med besøk av familien. Likevel så må jeg innrømme at flere timer i strekk kan bli slitsomt. Don't get me wrong, for jeg liker kjempe godt å ha besøk, men det kan bli litt for mye. Så da krever det et drastiske tiltak, jeg har nemmelig gravd meg inn på rommet og låst dørene. Altså jeg er klar for litt alene tid! Jeg har bestemt meg for å se filmen " Midnight in paris", som jeg forresten fikk i julegave igår av Hans Kristian. Jeg blir alltid så glad når jeg får film i julegave, bare fordi jeg aldri får det, og jeg som elsker å se film! Skjønner ikke hvorfor folk aldri kjøper det til meg, alle vet jo at jeg er helt crazy glad i film, men jeg skal ikke klage! Alt jeg fikk var supert!

  - har du hatt familiebesøk idag?

  - har du sett denne filmen?

  see ya - kristine

 • Pictures from christmas eve!

  God mat, godt selskap og fine gaver, alt i alt en super kveld! Jeg fikk så og si alt jeg kunne ønske meg, ble utrolig fornøyd med pakkene i år. Likevel så merker jeg at julen forandrer seg litt jo eldre du blir, den er ikke like spennende som den en gang pleide å være. Anyways, jeg hadde en utrolig fin kveld! Forresten er dere interessert i å se hva jeg fikk av julenissen i år? Kanskje jeg lager et innlegg senere idag.

  - hadde du en fin julaften igår?

  - vil du at jeg skal legge ut hva jeg fikk i gaver?

  see ya - kristine

   

 • Jule (OUTFIT)

  Da har jeg sett ferdi tre nøtter til askepott, er ferdig stelt og 100 % klar for en super kveld! Halv 4 skal vi ut til Betania og jeg skal opptre med en sang. Det er alltid så koselig å synge på julaften, for det første så føler jeg meg litt spesiell som blir spurt til å synge akkurat denne dagen. Det føles så godt å opptre på julaften, å stå der på scenen og se ned på alle de vakre mennesker i fin statsen, følelsen kan ikke beskrives. Forresten, jeg merker nesten ikke noe til hodepinen og forskjølelsen lenger, så nå føler jeg meg frisk som en fisk! Håper at kvelden blir like fantastisk som den alltid pleier å være.

  GOD JUL FOLKENS!   Senere ikveld kommer det dobbelt opp med pakker, så det skal bli moro!

  - hva syntes du om jule outfitet mitt?

  see ya - kristine

   

 • One good news and one bad.

  Nå skjenner jeg hodepinen og forskjølelsen snike seg på! Idag har jeg hatt nyse maraton, for dere som skjønner hva jeg mener med det. Altså jeg har vel nyst så og si 10 ganger på 2 min, noe som er helt ekstremt, og jeg som skal synge imorgen vil virkelig ikke være syk! Det er tross alt julaften, og jeg vil kose meg å ha det gøy! Jeg vil ikke bli sengeliggende, og jeg vil definitivt ikke ha feber når jeg skal opptre.. Men, jeg skal ikke klage mer, jeg satser på at jeg blir frisk til imorgen!

  Forresten, jeg har funnet ut at jeg faktisk kan bruke extensionsene mine. Vist jeg blander håret fint sammen, så kan man nesten ikke se forskjellen, det ser bare ut som noen få striper her å der! Jeg er kjempe fornøyd!

  Jeg vet håret ble litt kjeivt her, men hadde ikke bry til å fikse på det.

  - er du syk?

  see ya - kristine

 • Julekos!

  Dagen min startet med å våkne til et stille og helt forlatt hus! Noe jeg syntes var utrolig herlig, det er ikke ofte jeg våkner til en deilig stillhet som jeg kan suge til meg! Etter en stund begynte jeg å vaske extensionsene mine, men da fikk jeg en telefon som fort klarte å minne meg på at jeg skulle til Åse lene. Selvfølgeli hadde jeg klart å glemme dette når jeg var i min egen lille verden, så da fikk jeg rompa i gir, og kom meg bort. Det endte opp med en kjempe koselig formiddag med masse julekos, nå føler jeg at jeg virkelig er klar for julaften i morgen!

  - hva har du gjort idag?

  - er du klar for julaften imorgen?

  see ya - kristine

   

   

 • Do you know this feeling?

  Dere vet den følelsen dere får av en spesiell film, som du har sett 1000 ganger. Likevel så må du se den om igjen, kanskje  ikke fordi den er så veldig god. Men, fordi du har så mange minner med den. Kanskje at du så den en kveld med en spesiel person, eller med familien din. Uansett du har gode minner med den, derfor må du se den igjen. For da får du den følelsen tilbake, eller kanskje den gir deg julestemning? 

  Jeg får vertfall minnene flyvende tilbake når jeg ser Music & Lyrics. Husker første gangen jeg så den, jeg var nemlig på kino med mamma å naboen. Det var en utrolig fin kveld, og enda husker jeg hver eneste lille detalj! Derfor må jeg se denne filmen hver gang jeg får sjangsen, det er så deilig å kunne huske ting som om det var igår!

  - skjønner du hva jeg mener med den følelsen?

  - har du opplevd det slik med noen filmer?

  see ya - kristine

 • snart på jobb.

  Da har jeg vert ute på Ge og opptredd med 2 sanger. Føler det gikk ganske bra, så da var enda et oppdrag i boks. Nå skal jeg snart på jobb, så jeg kan ikke lage utrolig mange innlegg idag, dette blir vel det siste. Jeg satser på en fin dag på jobben, og håper dere også får en fin dag!   - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • Hverdags sminken min.

  Her ser dere hverdags sminken min, jeg pleier ikke bruke øyeskyggen hver dag. Likevel så tok jeg den med, for jeg bruker den så og si hver helg! Ellers så er jeg helt forelsket i den svarte maskaraen fra Mary Kay, har aldri opplevd en så god maskara før. Vippene blir så lange, og man får med hver eneste lille øyevipp! Den er rett å slett helt fantastisk! Ellers er jeg veldig glad i foundationen som dekker huden utrolig fint, og blandes godt inn med din naturlige hudfarge. 


  - bruker du noe av den samme sminken?

  see ya - kristine

 • Bilder fra julebord

  Siden jeg glemte minnekortet mitt hjemme igår så har jeg lånt Malinn Reinertsen sine bilder. Kommer kanskje til å legge ut flere bilder senere, men her har dere vertfall noen få bilder fra Julebordet. Det ble en utrolig vellykket kveld , det må jeg si! Jeg hadde det utrolig koselig, og kommer definitivt til å huske denne kvelden.

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Vinter bilder , I LOVE SNOW!


  Bildene er av Meg og lillesøsteren min, og lille pys som fulgte etter oss på photoshooten! Jeg har ikke sminke på meg, derfor jeg ser så trøtt og sliten ut, hehe.

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Ny sangvideo av meg

  Igår når jeg sang på julebordet så filmet Ellinor det, så da får jo dere også sett opptredenen min. Planen var egentlig og bare synge 1 sang, men så var det noen skjønne venninner av meg som lurte på om jeg ikke kunne ta en til. Så da gjorde jeg det, sang nummer 2 ble ikke filmet, dessverre. Kvaliteten på filmen er utrolig dårlig, og lyden er ikke spesielt bra heller, men håper dere ikke syntes det høres så helt forferdelig ut. 

  - hva syntes du?

  - var kvaliteten helt forferdelig?

  see ya - kristine

 • Winter wonderland!

  Nå er endelig vinteren komplett! Snøen har stille men sikkert dalt ned, og jeg kan love dere at  har jeg julestemning! Jeg elsker snø, og snøen kom akkurat på perfekt tid! Akkurat når jeg fikk ferie, og var på julebord. Så takk snøen, jeg visste du ikke kom til å svikte meg! Igår var utrolig koselig, men jeg gikk hjem ganske tidlig. Klarte bare ikke holde ut lenger, var så trøtt og sliten, og ville egentlig bare hjem å se på Harry Potter, men noen hadde selvfølgeli tatt med seg disse filmene til Korshamn, lurer på hvem det kan ha vert? arhm ikke Runar vel?. Så da ble det visst rett i loppekassa for meg. I tilleg så glemte jeg minnekortet i pcn igår, så no photos for you. Likevel har jeg et par snille og søte venninner som lovte meg bildene som dem tok. Så bilder blir det uansett, wii!

  Huset mitt♥. Er det ikke fint med snø, jeg elsker det!

  - hva syntes du om bildene?

  - er du glad for at snøen endelig har komt?

  - har du snø der du bor?

  see ya - kristine

 • Julebord ikveld!

  Da er det snart tid for julebord igjen! Denne gangen er det med skolen, og vi skal være på Rosfjord der vi får servert masse deilig mat! Musikklinjen har ansvaret for underholdningen, og jeg skal synge en sang alene + 2 sanger med hele klassen. Vi synger nemlig 4stemt, noe som er kjempe kult og utrolig moro! Ellers så satser jeg på en kjempe fin kveld, jeg skal ta masse bilder! Så stay tuned!

  - hva skal du ikveld?

  see ya - kristine

 • Dagens outfit.

  God morgen alle sammen! Idag skal jeg på julebord med skolen ikveld, gleder meg! Jeg skal opptre med en sang, ellers skal jeg bare kose meg med god mat og venner. Jeg elsker å kunne stelle meg opp , fikse håret å gå i høye heler. Syntes det er så koselig å se alle folkene så pene og fine, tror det blir en koselig kveld. Her er dagens outfit:  Blurrete bilde iknow.

  - hva skal du idag/ikveld?

  - har du hatt julebord med skolen enda?

  see ya - kristine

 • Innkjøp (undertøy)

  For dere som hater slike innlegg, så vil jeg bare si at undertøy og bikini er så og si er det samme. Så å legge ut bilde av undertøy er faktisk ikke så farlig. Hadde vert værre om jeg hadde hatt dem på meg! Uansett, jeg er helt forelsket i disse fargene. Rosa,blå og rød, you just gotta love it!

  - hva syntes du?

  - liker du fargene, rosa,blå og rød?

  see ya - kristine

 • I'm relaxed, but still exhausted!

  Idag hadde vi heldags prøve på skolen og jeg var ferdig i 11 tiden. Utrolig deilig å bare kunne ta halv 1 bussen hjem og slappe av for en gangs skyld! Likevel føler jeg meg veldig lite uthvilt, for å være ærlig så føler jeg meg syk. Jeg har en ekstrem hodepine, og vil egentlig bare legge meg ned for å sove! Dessverre kan jeg ikke det for jeg skal til Mandal på øvelse med et band. Jeg har nemlig blitt spurt til å opptre på juleavslutningen til fabrikken GE healtcare. Så har selve fabrikken sitt eget band, så da skal jeg synge et par sanger sammen med dem. Det blir sikkert veldig koselig, men akkurat nå er jeg ikke i form til å være på øvelse i flere timer! Satser på at hodepinen forsvinner etter vert vertfall!  - har du vondt i hode?

  - ville du fremdeles gått på øvelsen?

  see ya - kristine

 • Hjerte  - hva syntes du om bilde?

  see ya - kristine

 • Skole lei, men satser på kick start!

  Da er det bare 2 dager igjen med skole, og jeg klarer ikke vente til ferien starter! Merker jeg er ganske skole lei nå, så det skal bli godt å gjøre alt annet enn skole for en gangs skyld! Ellers skal jeg prøve å få øvd litt på Piano og Gitar denne ferien, så kanskje jeg kan få en kick start på andre termin! 

  - er du skole lei?

  see ya - kristine

 • Bilder fra julekonsert!

  Da er julekonserten vell overstått! Julestemningen er på plass, og jeg er 100 % klar for jul. Det eneste jeg føler for å klage på nå er at snøen enda ikke har tittet frem. Så man kan jo si at når den kommer, så vil lille meg bli veldig glad! Når jeg sang idag fikk jeg meg en liten opplevelse, dere skjønner det var en flue som suste litt rundt forbi, imens jeg ante fred men ingen fare! Plutselig kom fluen og angrep meg!  Har aldri vert så redd i hele mitt liv! (overdrivelse) likevel så holdt jeg på å brase ut i latter, men så velloppdragen jeg er så klarte jeg og holde meg til låten var ferdig. Sannheten er at fluen fløy på meg og traff meg midt på nesa, noe jeg ikke hadde forventet der jeg stod. Kan tenke meg at de som la merke til det fikk seg en god latter, for tror ikke grimasen jeg lagte var så veldig vakker!

  - hva har du gjort idag?

  - har du noen gang blitt brutalt angrepet av en flue?

  see ya - kristine

   

   

 • vil bare si hei

  Da skal jeg snart opp å synge, men tenkte jeg skulle ha meg et lite forsøk på å blogge fra mobilen. Vil nå si at jeg er ganske teknisk i dette øyeblikk! Wish me luck, nå skal jeg opp å synge

 • Dagens Outfit!

  Idag skal jeg være med Sarepta og opptre, så det skal bli moro. Derfor har jeg pyntet meg litt mer enn vanlig. Ellers er jeg ganske forkjølet , så jeg håper ikke det påvirker opptredenen min. Bildene ble veldig blurrete, men jeg hadde ikke bry til å ta dem om igjen. Idag våknet jeg med blanda følelser, jeg var liksom ikke glad, men ikke lei meg heller. Jeg syntes det er så merkelig å våkne opp med den følelsen, man vet liksom ikke helt hva man skal gjøre av seg. 
  - hva syntes du om outfitet?

  - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • Beautiful 8 year old!

  Igår når jeg tok extensions bildene til bloggen, så fikk lille søstra mi Elise øye på det.  Hun ble helt i ekstase og lurte på om hun ikke kunne prøve dem. I begynnelsen var jeg veldig skeptisk, for jeg syntes ikke en 8 år gammel jente skal bruke extensions eller i det hele tatt prøve det. Likevel så klarte jeg ikke motstå hennes to bambi øyner , også falt jeg for fristelsen. Uansett jeg vil jo si, at hun ble über søt! Selv om hun minner meg om en av de "little miss perfect" jentene på sånne mini konkuranser. (Noe jeg forresten er sterkt imot). Likevel så er de jo søte da!


  - ble hun ikke skjønn?

  - hva syntes du om små jenter som er med i slike konkuranser?

  see ya - kristine

 • Meg med og uten extensions.

  Til vanlig får jeg en del spørsmål om jeg fortsatt kan bruke extensionsene nå etter jeg stripte håret. Svaret mitt er altså nei, det kan jeg ikke. Jeg kan vurdere å bruke dem vist jeg krøller håret, men har ikke prøvd det ut enda. Dere skjønner fargen jeg har nå kan man se på som brunt med lyse striper. Ikke lyst med brune striper, det er vertfall det jeg tenker om håret mitt. Så får å vise hvordan extensionsene ser ut på meg nå, så har jeg tatt noen bilder.

  Her har dere et bilde av hvor langt håret mitt er uten extensions. Jeg vet det ser ut som at jeg har noen få extentions i håret, men det er bare fordi håret mitt er oppklipt. Derfor er det nederste håret mye lenger.

  Her ser dere håret med extensions, det kræsjer jo litt? Syntes dere ikke?

  - syntes du jeg fortsatt kan bruke extensionsene?

  see ya - kristine

 • Singing, playing that's what I love!

  Det fins ingen følsese lik enn når du står på scenen! Man blotter seg helt for alle følelser, man lar alt flyte ut som en foss. Det gjør ingenting om folk ser det, for ingen dømmer deg. Du er sangeren, du har lov! Du kan slippe deg løs, bruke den styrken du har til å gi frem et budskap! Jeg elsker å kunne være meg selv, og når jeg står på scenen så er jeg det. Det finnes bare en person, og det er meg og det er mine ekte følelser. Kanskje det at jeg blotter meg helt er en positiv ting, jeg har ikke et like stort behov til å gjøre det ellers. Det blir litt som terapi for meg gjennom musikken. Jeg elsker å kunne gjøre det jeg virkelig vil, det fins ingenting bedre. Kanksje jeg til og med kan jobbe med musikk når jeg blir eldre. Selv om fremtiden er usikker, så vet jeg idag at jeg alltid kommer til å ha med meg musikken, uansett! Men hva fremtiden bringer, er noe jeg ikke vet før fremtiden er nåtid.

  - har du det slik ?

  - hva tenker du om dette?

  see ya - kristine

 • frost å kulde, men fint er det vertfall!  Lille Bella (katten min) fulgte etter meg når jeg tok bilder, så jeg måtte jo nesten ta noen av henne også. Selv om det nesten er umulig siden hun ikke klarer og stå stille, men skjønn er hun vertfall! Nå har kulden komt snikende på og i dag klarte jeg nesten ikke ta av meg dyna. Det er ikke snø enda, men glatt og frost har vi. Jeg satser på å få snø til Julaften, det vil gjøre kvelden min komplett! 

  - har du snø enda?

  - hva syntes du om bildene?

  see ya - kristine

 • Bilder fra julebord

  Wow tusen takk folkens, igår fløy jeg opp fra 3 plass til  2 plass på topplisten i Lyngdal. Thank you all, dere er så herlige! Regner ikke med jeg kommer til å okkupere 2plassen fra nå av, men gøy er det vertfall. Det viser jo at det faktisk fins folk som leser det jeg skriver. Så vist dere har noen tips om hva dere vil jeg skal blogge om, så si ifra!

  Her har dere noen bilder fra julebordet igår, jeg hadde det utrolig moro med alle disse herlige jentene! Det fins ikke bedre folk enn dem, de er omsorgsfulle,morsomme og alltid blide! You gotta love em!

  - hva syntes du om bildene?

  - hvilken plass ligger du på topplisten i din by?

  see ya - kristine

 • Pyntet og klar for julebord!

  Da er jeg klar for julebord! Og skal snart ta turen ut døra og bort til Svennevik. Det skal bli så koselig med god mat, og hyggelige folk! Det er tross alt et helt år siden jeg har vert på julebord, og jeg elsker det. Regner med jeg skal få tatt en god del bilder. Så de får dere se imorgen, forresten er det noen som er interessert i å se hvordan jeg sminker meg til juleball og forskjellige fester? Jeg har nemlig ikke tålmodigheten til det, men for dere så gjør jeg hva som helst♥.

  Ja jeg vet jeg er über omsorgsfull og grei, dere trenger ikke si det♥

  Dere får bedre bilder imorgen av sminken min og kjolen!

  - hva skal du ikveld?

  - har du vert på julebord i år?

  see ya -kristine

 • Is fame a "death road"?

  Som jeg sa i et tidligere innlegg her på bloggen, så lurte jeg på om dere ville lese engelsk stilen min. Og det ville dere, så først vil dere nok vite hva oppgaven handlett om.  " Write about the negative sides of being famous". Så da skrev jeg om dette emnet.


  IS FAME A "DEATH ROAD"?

  You want to be famous; you want people to know who you are! You just want to be worshiped! Well, is this really what you want? Today you see famous people on TV and media every day, they look so happy! Well of course they are "happy" when people can see them, but what hides underneath the death road of fame, underneath their skin, that's something we all should think about. Maybe being famous isn't so interesting and satisfying after all.

  The most famous and talented artists are often the ones with the most problems. If we thing about Amy Winehouse, who died a couple of months ago. Do you think she was happy? When you listen to her songs, do you think that those songs came from a happy person? Well I don't think so.

  Her song "I'm not going to rehab" is one of her most famous songs, but also the one song that shows who she really is the most. She is singing about how hard life is, but no way is she going to rehab! She's bare, and showing off everything she is and that she got, and how her "fantastic life, well isn't so fantastic after all."  Drugs, depression (feeling blue), being lonely and always being watched! You can't even leave your house because someone will follow you. Does this sound like a good lifestyle? You have to work all the time! And be fit all the time, because if you don't people will judge you, the media will eat you alive! You got to look you're best, and be your best at all times!

  Doesn't it sound exhausting?

  A couple of weeks ago a photo of Christina Aguilera was posted, and it shocked the world! She was chubby, and being famous and chubby is not a good combination. Well at least not if you're one of the most desired people in the world!

  Behind their big white smiles, there's always a sadness being hidden. They can't do anything without being in the newspapers the next day. So if it turns out that they're having a bad day, then will there be any hope for them? Well not really.

   A good example for a successful man, but also a man with so much sorrow! Is Michael Jackson, there wasn't a day where he wasn't judged! He tried to drown his tears with changing himself, thinking that being white would make him happy. Well as long as he is so famous, being happy is hard. When you get so much crap thrown at you, wouldn't you start to believe that you're actually crap in the end?

  Allot of people starts doing drugs, because it makes them happy for a while. But when their drug rush is over, they're happiness will long be gone. And then they find themselves being addicted!

  A perfect example for this is the child star Lindsey Lohan! She grew up being framed from the world, living in her own bubble, thinking the world is perfect. But when she got 18, and had to control her own life. It all changed drastically, and she's never been the same! She's inn and out with the law all the time, trying to find a rush in whatever's possible. Cause when you have everything and it's still not making you happy. You will reach for other sources, which might not be so good, but it makes you happy for a while. But when you realize that this isn't real, you fall into a deep place.  A place like the "death road of fame."

  But still there are people doing really well, and when you look at people like Adele, Reese Witherspoon and Avril Lavigne , then you wouldn't think that their struggling. But we can't see all, we don't know everything. What we can't see, we don't know! Their smiles and happy songs, maybe those are written in their good moments. Because we don't see their bad moments, we only see their good moments and big smiles, because sadness doesn't sell. Well at least not if their sad all the time. So they keep telling us that their life is the greatest, and that they couldn't wish for more. But still, we all know that it's hard. And we shouldn't forget that! And maybe someday the death road of fame, will catch them as well. Let's hope not! We need those inspirational songs, and people to look up to. But the chance is big, that the people we now love will one day be the ones we don't care about anymore. And that's the celebrity's biggest fear.

  - hva syntes du om dette emnet?

  - hva syntes du om stilen min?

  see ya - kristine

   


   

  Forresten, jeg er med i en konkuranse hos Explode.no Link til blogg innlegget. http://explode.blogg.no/1324042501_konkurranse_vinn_exte.html#comment

 • Gårsdagens innkjøp!  Igår tok jeg meg en liten shopping runde før jobb, det ble bare småting but I LOVE SMÅTING♥

  - hva syntes du?

  see ya - kristine

 • Outfit  Idag skal jeg bare kose meg og slappe av, det er tross alt fredag! Og da er det avslappende og deilig å være på skolen, vi gjør ingenting!. Senere ikveld skal jeg på julebord med gode venner.

  Forresten ikke mobb meg fordi jeg er blek, jeg har ikke tatt vare på brunfargen min i det hele tatt! Uff.

  - hva syntes du om outfitet mitt?

  see ya - kristine 

 • Do you wanna read my essay?

  Det er så deilig å komme hjem etter en lang arbeids dag! Jeg er så trøtt å sliten,  jeg vil bare sove! Likevel så tenker jeg på dere herlige lesere! Jeg må jo lage et lite blogg innlegg før jeg hopper i loppekassa. Idag har jeg ikke gjort stort, jeg hadde engelsk tentamen, og tenkte kanskje jeg skulle legge ut stilen jeg har skrevet her. Vist dere er interessert i å lese den da? Den er ikke så utrolig lang, men jeg føler jeg fikk frem noen viktige poeng i den. Vil dere lese stilen min?

  Ja, crappy bilde iknow! Jeg har bare ikke hatt bry til å gjøre noe ordentlig med bildene mine i det siste. 

  - så spørsmålet er, vil dere lese stilen jeg har skrevet?

  see ya - kristine

 • Stuck at school!

  Da sitter jeg fremdeles på skolen! Jeg var egentlig ferdig klokken 10, men fordi ingen kan hente meg. Så har jeg vert stuck helt siden da. Jeg skal nemlig på jobb klokken 4, så da er det ikke vits i å ta bussen som går klokken 2. For jeg får jo bare vært hjemme en time, så da sitter jeg her. Uten noe å gjøre, helt alene! love my life! Jeg prøvde egentlig å finne noen til å hente meg, og trodde jeg skulle bli hentet, men neida! Så da sitter jeg her med nudler,ostepop,sjokolade,frech fries og meg selv. Og min aller beste venn, pcn♥

  - har du noen gang vært stuck på skolen?

  see ya - kristine

 • Innkjøp fra Kr.sand!

  Idag tok jeg, Eirik og Mamma turen til Kristiansand. Stakkars Eirik måtte bære alle posene mine, men tror det gikk ganske så fint. Ellers fikk jeg kjøpt en god del julegaver, og jeg føler meg 10 kg lettere. Så nå er jeg nesten ferdig med alle julegavene for i år, må innrømme at det skal bli deilig å bli helt ferdig! Her har dere innkjøpene jeg kjøpte til meg selv. Man kan jo ikke dra på shopping uten å faktisk kjøpe noen gosaker til seg selv.

  Forresten beklager for crappy bilder, men jeg hadde ikke bry til å gjøre dem så ordentlig. Er ganske trøtt, og tenker jeg snart skal hoppe i loppekassa!

  - hva syntes du om gosakene jeg kjøpte til meg selv?

  - hva har du gjort idag?

  see ya - kristine

 • wow, statistikken har flydd!

  wow tusen takk folkens! Igår Fløy statistikken min til værs, jeg skal ikke  si det presise antallet, men ca 200! Jeg er overlykkelig, setter utrolig pris på at dere tar dere tid til å lese min lille blogg. Dere er herlige! Jeg er også utrolig glad for hver gang jeg blogger ordentlig så ligger jeg på 3plass i Lyngdal. Det er kanksje ikke så mye, men for meg så betyr det litt, wii!

  - hvor mange lesere har du?

  - hvilken plass ligger du på?

  see ya - kristine

 • Kveldens outfit

  Til vanlig pleier jeg ikke gå med strikkegenser for jeg syntes det klør så veldig! Men idag gjorde jeg et unntak, mamma har nemlig strikket denne genseren til meg. Veldig fornøyd med den, syntes den var veldig fin. Likevel så klør den så veldig, uff.. But love is pain.! Imorgen drar jeg forresten til kristiansand på jule shopping! Skal bli deilig å bli ferdig med alle gavene, de stresser meg sånn opp!

  - hva syntes du om outfitet?

  - har du handlet alle julegavene dine?

  see ya - kristine

 • Jeg får julestemning av..

  Vist det er en film som virkelig gir meg julestemning, så er det tre nøtter til askepott! Siden jeg var liten har jeg sett denne filmen hver eneste jul ! Jeg kan ikke huske en jul uten tre nøtter til askepott. Det var alltid slik at meg og broren min satt forran tv'n og koste oss som bare det! Akkurat nå sitter jeg å ser på små klipp fra filmen, og jeg merker julestemningen snike seg frem. Det er desidert den filmen jeg liker best i juletiden! Akkurat nå gleder jeg meg som en liten unge til jul, det skal bli herlig å møte hele familien og spise god mat, og åpne pakker. Jeg gleder meg!

  - liker du tre nøtter til askepott?

  - pleier du å se den 24 desember?

  see ya - kristine

 • oh yeah, 6er på Engelsk!

  Ja, dere da fikk jeg vist nok 6er! Det er like gøy hver gang, og denne gangen jobbet jeg målbevist mot 6eren. Noe jeg tidligere ikke har gjort. Selv er jeg ganske heldig fordi jeg har snakket flytende engelsk siden jeg var liten. Så det krever ikke så veldig mye av meg, men denne gangen lagte jeg powerpoint! Og jeg hater powerpoint! Syntes det er helt forferdelig, men likevel så gjorde jeg det. Så jeg gir meg selv en klapp på skulderen!  - gir du deg selv en klapp på skuldra når du får en god karakter?

  see ya - kristine 

 • God morning sunshine!

  God morgen alle sammen! Jeg blir like glad hver gang vi ikke har lærer, da sitter vi bare for oss selv og "jobber". Noe jeg ikke har no imot i det hele tatt! Senere ikveld skal jeg på øvelse med Serepta, og håper på en fin dag. Jeg ble spurt til å synge solo på Go tell it on the mountain, en gospel sang! Så det er utrolig spennende, og jeg får vist frem hva jeg får til. Jeg elsker å synge gospel, føler det passer stemmen min ganske bra. 

  Vi skal opptre med Go tell it og noen andre sanger nå denne lørdagen. Så håper virkelig det går fint, noe jeg regner med det gjør. Forresten til alle dere som elsker musikk, så syntes jeg definitivt dere skal bli med i et stort kor! Det er helt fantastisk, og vi synger flerstemt og mange er utrolig flinke. Så vist det høres ut som noe du kunne interessert deg for, så andbefaler jeg deg å joine et kor så fort som mulig! Du får så mye ut av det!  Bildene ble tatt nå just istad.

  - er du med i kor?

  - syntes du det er gøy med kor?

  see ya - kristine

 • Lille pysekatt !

  Nå skal det bli godt å legge seg ned i dyna, med den skjønne lille pusen min! Hun er så søt når hun ligger her på sengekanten. Idag har jeg ikke gjort annet enn å øve, øve øve. Godt er det når man føler at man faktisk har oppnådd noe betydningsfult med dagen sin, så imorgen satser jeg på en 5er. Vet jeg skrev at jeg vil ha 6er, men tviler på at innholdet mitt er bra nok. Men, det gjenstår jo bare å se hva jeg får! 

  Jeg syntes alltid det er så spennende med engelsk karakterene mine. Tross alt så vet jeg at jeg kan oppnå det jeg vil, men om jeg jobber nok er det store spørsmålet. På Onsdag er det forresten auditions for Sister Act, jeg satser på rollen som Rita. Håper virkelig jeg får den, hadde bare vært helt fantastisk å kunne spille rollen som henne! 

  Se på den skjønne lille pusekatten min!

  - hva har du gjort idag?

  - skal du legge deg snart?

  see ya - kristine 

 • Black or white?

  Nå skal jeg sette meg ned å jobbe som bare det ! Jeg har fremføring i Engelsk i morgen, og jeg vil virkelig slå til med en god karakter nå. Engelsk er mitt sterkeste fag, og på ungdomskolen fikk jeg bare 6ere. Så jeg satser på å få en liknende karakter i morgen, vist jeg er heldig. Uansett så skal jeg sitte resten av kvelden, så wish me luck people! Jeg trenger det. Jeg skal også øve til en annen prøve som jeg fint kan få stryk på. Så vi får se hvordan dette går!  - tror du jeg kan klare og få 6er imorgen?

  - hvilket bilde var finest, svart hvitt eller farge?

  see ya - kristine

 • En liten titt innom bloggen
  God morgen alle herlige ! Akkurat nå sitter jeg på biblioteket og har matte, så dette blir et kjapt innlegg. Håper dere ale  får en fin dag ! 

  - hva gjør du nå?

  see ya - kristine

 • Overnatting !

  Hei alle søte! Ikveld skal jeg sove over hos Malene, det skal bli koselig! Meg og Malene har nemlig kjent hverandre hele livet, vi gikk i barnehage sammen og det var vel der vennskapet startet. Når vi begynte på hver vår skole i 1 klasse mistet vi kontakten, men etter et eller to år fant vi frem til hverandre igjen! Så senere mistet vi kontakten, så fikk vi den igjen. And so on! Uansett for et år siden flyttet malene til lyngdal, og vennskapet vårt har blomstrett opp igjen. Det er rart at man alltid finner tilbake kontaken med dem man virkelig bryr seg om.

  Jeg kan egentlig skrive en hel bok om alt meg å Malene har funnet på! Likevel tror jeg at det faktisk bare er meg å malene som syntes det er morsomt å høre om. Så jeg skal spare dere for den interessange informasjonen.  - hva skal du ikveld?

  see ya - kristine

   

 • Lenge siden jeg har sovet så godt!

  Jeg må innrømme at det er veldig lenge siden jeg har sovet så godt! Merket det når jeg våknet, så var det noe uvant. Jeg klarer liksom ikke helt beskrive det, jeg var bare ikke stressa. Jeg var faktisk helt hvilt ut, det er lenge siden jeg har vert det! Det merkes at jeg jobber og sliter litt med skolen, jeg tror det går ut over søvnen min. Så fra nå av skal jeg prøve mitt aller beste for å få sovet ut i helgene! Til vanlig sover jeg kanskje 10 timer til sammen på en helg, så ja det er ALT for lite.   - har du søvn problemer?

  - sov du godt inatt?

  see ya - kristine

 • Koselig kveld!

  Det er først nå det begynner å sinke inn at jeg faktisk fikk 6er! Jeg vet at det egentlig ikke er no "BIG DEAL", men for meg så er det faktisk det. I hele år så har jeg sletet noe veldig med aboslutt alle teoretiske fag! Jeg har praktisk talt gått ned 1-2 karakterer i hvert fag. Derfor syntes jeg at denne 6er jeg fikk på sang tentamen min var så bra. Jeg trengte virkelig en god karakter nå! Føler jeg kan klare å trekke meg litt opp i de andre fagene, nå som jeg føler jeg vertfall har klart og mestre noe.

  Ikveld skal jeg sitte barnevakt for verdens mest herlige lillesøster! Hun er kanksje vill,hyper og til tider ikke til å holde ut med, men det er allitd koselig å passe henne. Hun ser tross alt opp til meg. Noe jeg merker hver eneste dag, man får en god følelse av å vite at noen vill være som deg. Man føler seg litt spesiell. Så ikveld skal vi kose oss forran tv'n med godteri og film! Ovnen skal stå på, og vi skal ha det skikkelig koselig!  Forresten, ja jeg er veldig klar over de røde øynene til Elise på det midterste bilde. Jeg hadde bare ikke bry til å redigere det vekk, hehe.

  - hva skal du ikveld?

  see ya - kristine

 • Jeg fikk 6er på Sang tentamen min!

  Jeg kan ikke tro det, men jeg fikk faktisk 6er på sang tentamen min idag! Det er helt utrolig, og det hadde jeg virkelig aldri trodd. Når jeg satt utenfor å ventet så trodde jeg at jeg kom til å få en 4er. Ikke at 4 er dårlig, men jeg trodde ikke jeg kom til å få bedre enn det! Fysøren jeg er så glad! Hadde aldri trodd jeg skulle få en 6er!

  Her har dere noen bilder fra når vi var i palasset til Ceausuecus i Romania. 
  - hva fikk du på den siste tentamenen din?

  see ya - kristine

 • Wish me luck!

  Da er det snart på tide og varme opp, og opptre for våre tre musikk lærere! På en måte kjenner jeg spenningen i magen, men jeg gleder meg. Jeg gleder meg til å stå forran dem og vise hva jeg kan! Jeg vil imponere, jeg skal vise hva jeg får til. Jeg håper og tror at sangtentamen min kommer til å gå bra, likevel skjenner jeg litt nervøsitet snike seg frem. Jeg skal prøve å leve meg mest inn i sangen, jeg skal blotte meg får alle følelser.Og bare håpe, at det er det dem vil se. Jeg er spent!

  Kryss fingrene for meg folkens!

  - har du en eller annen form for tentamen idag?

  - krysser du fingrene for meg?

  see ya - kristine
 • Jeg gleder meg utrolig nok!

  Fysøren og deilig der er å komme hjem etter en lang dag! Jeg har nemlig vert på skolen, og så rett på jobb etterpå. Likevel er jeg ikke så innmari sliten, litt merkelig i grunnen. Imorgen har jeg tentamen i hovedfaget mitt som er sang! Utrolig nok så gleder jeg meg, tror det blir kjempe gøy. Jeg vet at en del andre i klassen gruer seg, men jeg syntes bare det er kjempe morro å kunne opptre og få feedback på det! Jeg har aldri gledet meg til en tentamen, men nå gjør jeg faktisk det haha.

  Her har dere et par bilder fra fjorårets ball med 10 klasse. Minner!

  Jeg må innrømme at jeg savner disse folka! Jeg hadde tross alt tre fine år sammen med dem, selv om kanskje det siste året ikke var helt topp. Likevel gikk jeg ut av 10 klasse med mange fine minner!

  - hva syntes du om bildene?

  - har du tentamen i morgen?

  see ya - kristine

 • Sanden siler mellom tærne!

  Tenk å ligge på en strand nede i Italia akkurat nå! Forestill deg at sanden siler mellom tærne, bølgene som treffer fjellkantene. Den hærlige vinden som skjøler deg ned når du føler deg hakket for varm. Jeg skulle virkelig ønske jeg var i Italia akkurat nå, jeg savner varmen og naturen. Jeg savner den akkurat passe temperaturen i vannet, jeg savner å kunne løpe rundt å se ut som en komplett idiot med kameraet rundt halsen! Savner å være en skikkelig turist, jeg savner å reise!

  - savner du en feri du har vert på?

  see ya - kristine

 • A half year with puppylove!

  Jeg er så glad akkurat nå. Vi skal nemlig få oss en liten hund, jeg kan ikke tro det! Helt siden jeg var liten har jeg alltid hatt lyst på en liten vofse, og endelig skal vi få oss en. Dere lurer kanskje på hvorfor foreldrene mine skiftet mening om å ha en hund. De var nemlig veldig imot det, fordi "tenk hvor stress det er". De sa ofte til meg at å ha en hund, er som å ha en liten baby. Så hvorfor i all verden har de ombestemt seg først nå?

  Jo nemlig fordi jeg flytter om et halvt år til Kristiandsand! Og da blir det utrolig kjedelig for Elise, lillesøsteren min. Så jo derfor skal vi få hund, selv om jeg bare får ha den i et halvt år. Likevel er det et halvt år med puppylove, så det blir supert!

  Jeg gleder meg allerede!

  - har du hund?

  - vil du ha en hund?

  see ya - kristine

 • Da har bloggen min fått facebook side!

  Da har jeg som alle andre også fått meg en facebook side for bloggen! Yey. Så da hadde jeg blitt veldig glad om dere ville tatt dere tid til å like siden min. Da blir jeg super duper glad ! 

  Dere er herlige !

  http://www.facebook.com/pages/Kristinejohnsen2bloggno/203529779729181


  - vil du ta deg tid til å like siden min?

  see ya - kristine

 • I hope today, is gonna be a good day!

  God morgen alle herlige lesere! Jeg satser på at dette blir en fin dag, selv om været ikke er spesielt fristende og bakken er dekket med is. Jeg er bare glad jeg slipper å kjøre skuter over heia! Idag skal jeg på jobb og på sangtime, så regner ikke med det blir en helt bortkasta dag. Kunnskap og cash er jo en fin ting, så jeg må bare få hvilt ut ordentlig slik at jeg faktisk kan ta imot alt jeg lærer på sangtime mine.  Selv om å hvile ut på skolen, ikke er så lett.  - hva skal du idag?

  see ya - kristine

 • I'm stuck between several choices

  De fleste av oss vet hvordan det er å sitte fast mellom to valg. Jeg sitter fast mellom flere, det er så mye jeg vil ha, men man kan ikke ha både sekk og pose. Jeg føler jeg sliter litt med hva hjertet sier, og hva hjernen forteller meg. Det fins så mange ting imot, som gjør at et enkelt valg blir ganske vanskelig. 

  Hvorfor er det slik, at vi søker det som gjør oss lykkelig! Bare for å finne en grunn til å ødelegge det igjen. Det fins mange valg jeg vet jeg vil gjøre, men så kommer det store spørsmålet. Hva om noe galt skjer, hva kommer alle andre til å si og ikke minst, tenk om dette valget til syvende og sist bare gjør meg ulykkelig. Er det verdt å ta denne sjangsen?

  - opplever du ting slik i blandt?

  - har du noen gode tips ?

  see ya - kristine

 • I'm addicted!

  Da har lipsyl måneden begynt, og jeg smører og smører! Jeg kan ikke fordra å være tørr på leppene, heller ikke hendene. Jeg smører meg inn med håndkrem og lipsyl dagen lang. Jeg vet at det ikke er bra å gjøre det alt for mye. Da blir man iallefall avhengi fordi huden blir fortere tørr. Så de neste månedene vil nok lipsyl være noe jeg har med meg 24/7. Vinteren gir oss mange fine ting, men den gir oss også tørt hår, tørre lepper og hender, ærh..

  Er det slik med deg, er du avhengi av håndkrem og lipsyl på vinteren?

  see ya - kristine
 • hits